Mindler - Psykolog online Recenzje 231

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Georgios Miliotis är den bästa psykologen i hela Svergie. Man märker stor skillnad på någon som går till jobbet varje dag för det är ens jobb och man vill ha den där lönen och sedan gå hem, G... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mindler är super för att resa ut sina problem och för att få hjälp att ta sig vidare när man kört fast i livet. KBT funkar nog bäst om man vet något problem man har och behöver jobb på. Då kan man job... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag har haft en bra upplevelse av min kontakt med psykologen (Barbra Keller). Från första mötet kände jag mig trygg och tagen på allvar. psykologen skapar en avslappnande atmosfär som gör det lätt at... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Är så tacksam för Mindler och min psykolog Miranda. Tillgängligheten, fokuset, professionaliteten är väldigt hög. Passar mig perfekt där jag är i mitt liv. Trodde först att 25 minuter per session var... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Psycholog

Napisane przez firmę

Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning och har sedan starten hjälpt över 200 000 patienter via videosamtal. Du väljer själv psykolog, tid och plats som passar dig. I appen finns självhjälpsprogram som du arbetar med mellan samtalen, och som ger dig verktyg för att bättre förstå och hantera dina känslor. Din väg mot bättre psykiskt mående börjar här.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Ulrika, psykolog, C-PTSD

Pratade med Ulrika som psykolog för trauma
Jag har C-PTSD och hon var väldigt lätt att prata med.
Hon har en lugn och snäll röst jag blir inte rädd.

Jag har svårt för att sätta ord på mina känslor
Alexitymi.
Hon var väldigt förstående och lyhörd.

Oceniono na 2 z 5

Krångliga att komma fram

Krångliga att komma fram med appen då man blir uppringd trots att man haft digitala möten tidigare i år med Tedde där. Borde kanske uppdateras men det visste jag ju inte.
Hur når man tekniska supporten, det hittar jag inte, någon som kan upplysa?

Odpowiedź od Mindler - Psykolog online

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Jag beklagar verkligen att det har krånglat för dig i appen med videosamtal.

För att få hjälp med appen är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundservice. Du kontaktar oss via appen (Meny > Customer Service) eller via e-post på info@mindler.se.

Oceniono na 5 z 5

Jag gillar Mindler eftersom jag kan…

Jag gillar Mindler eftersom jag kan berätta om mina saker och reflektera på ett annat sätt efter varje möte. Dessutom pratar jag spanska, och det är ett plus för mig eftersom jag känner mig mer bekväm och förstådd.

Så smidigt och enkelt

Så smidigt och enkelt. Ett sätt att verkligen kunna förändra delar i livet på. Utbudet på vad du behöver hjälp med är otroligt.

18 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Jag bokade ett samtal med en psykolog…

Jag bokade ett samtal med en psykolog som ville att samtalet skulle avslutas så snabbt som möjligt pga att hon inte var erfaren nog. Samtalet avslutades efter 10 minuter. Trots detta tar de betalt för samtalet. Att ta betalt för ett arbete man inte genomfört och själv valt att inte genomföra är helt absurt.

7 listopada 2025

Odpowiedź od Mindler - Psykolog online

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att samtalet inte blev som du hade tänkt dig, vi förstår att det kan skapa frustration. Våra psykologer kommer under första samtalet alltid genomföra en bedömning för att säkerställa att du får rätt typ av hjälp. Ibland kan detta innebära att du blir hänvisad till en annan behandlare eller vårdgivare. Patientavgiften tas ut när en vårdinsats har genomförts med medicinsk bedömning.

Vårt mål är alltid att du ska få den hjälp som passar dig bäst - oavsett om det är hos den psykolog du träffat eller någon annan som är mer lämpad för just dina behov.

Oceniono na 5 z 5

Har tyvärr aldrig haft förtroende för…

Har tyvärr aldrig haft förtroende för psykologerna förrän jag hittade till Mindler! Jag bokade en fantastisk psykolog vid namnet Thomas Palm. På bara 6 pass hjälpte han mig med en 25 årig sömlöshets trauma där ingen hjälp tidigare fanns att få. Han förstod verkligen vad jag pratade om och kunde ledsaga mig på rätt väg. Han är lugn, saklig och otroligt kompetent!
Rekommenderar honom på det varmaste!!!
Nada

17 października 2025

Respektlöst

Enligt psykologen kunde de inte hjälpa mig men hon kunde ha berättat det för mig efter jag berättat om min situation istället för när vår tid var slut. Det kändes respektlöst.

15 października 2025

Odpowiedź od Mindler - Psykolog online

Tack för att du har tagit tiden att dela med dig. Vi är ledsna att höra att din upplevelse hos oss inte levde upp till dina förväntningar.

Vi förstår att det kan kännas frustrerande att först i slutet av samtalet få information om att vi inte är rätt vårdnivå.

Våra psykologer har alltid som mål att, under ett bedömningssamtal, ta in tillräckligt med information för att genomföra en korrekt bedömning. Samtidigt är det viktigt för oss att våra samtal upplevs respektfulla och tydliga från början till slut. Vi tar till oss av din feedback kring hur och när sådan information ges.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice om du vill utveckla din feedback ytterligare, eller om du har några andra frågor.

Dåligt

Jätte dåligt att man inte kan söka för andra psykiska besvär när man har kontakt med någon inom vården för något helt annat.
Blev hänvisad till vården jag pratar med trots att jag inte söker för stress där.
Hoppades på att få snabb och bra hjälp nu så jag skulle må bra men blev extremt ledsen och besviken istället.

24 września 2025

Odpowiedź od Mindler - Psykolog online

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är ledsna att du upplevde situationen som nedslående och att du inte fick det stöd du hoppades på.

Vi förstår att det kan kännas frustrerande att bli hänvisad vidare när man söker hjälp. Vår ambition är alltid att erbjuda rätt vård på rätt nivå, och ibland innebär det att vi behöver hänvisa till redan pågående kontakt inom vården.

Vi finns alltid tillgängliga för ett bedömningssamtal med hänsyn till det individuella fall för att se över om och hur vi kan hjälpa till, när det gäller mild till måttlig psykisk ohälsa på primärvårdsnivå.

Tveka inte att kontakta vår kundservice om du har några andra frågor eller funderingar.

Jättebra!

Jättebra bemötande från alla; från psykologer till annan personal! Jag är tacksam för att de hjälper alla få vård!

4 września 2025

Missat samtal

Behjälpliga om det strular, tack!

25 sierpnia 2025

Hej Joakim!

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår att det kan kännas frustrerande att bli debiterad om man missar ett möte. Om du inte dyker upp på mötet i appen försöker psykologen alltid ringa dig från telefonnummer 08-51256380.

Missade möten kan inträffa ibland, särskilt när man har särskilda omständigheter. Din avgift togs din avgift bort efter kontakt med oss.

Vi vill också belysa anledningen till varför vården tar ut en standardavgift för sen avbokning och uteblivet besök och det har ingenting att göra med att tjäna pengar. Avbokningsregeln inom 24 timmar är nödvändig för att psykologen ska kunna planera sin tid och erbjuda tiden till andra som behöver stöd. Avgiften för sena avbokningar från patientens sida hjälper till att säkerställa att värdefulla tider inte går till spillo, vilket gör att vi kan erbjuda våra tjänster mer effektivt och tillgängligt för alla som behöver dem.

Har du fler frågor är du varmt välkommen att återkomma till oss.

Ta hand om dig,
Johanna på Mindler

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej