Bij betaald voor snelle levering, pakket nog te laat binnen, ben benieuwd wanneer het geleverd zal worden. Baal ontzettend, en bij annuleren betaal je altijd 30%. Vertrouw niet op de levertijd!
Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer slechte site, producten worden omschreven als volwassen producten ( armband besteld ) en bij binnen komst pas mijn dochter van 4 hem net. Hun oplossing een nieuwe te kopen voor de helft van... Zobacz więcej
Wat een ellende Producten veel kleiner dan afgebeeld. Oplossing volgende bestelling 50 % korting. Helemaal gek. Hoop geld kwijt voor troep. Ali is beter.
Niet naar geschatte levertijd maar hier heb ik nog alle respect voor door de drukke dagen waarin ik ze heb besteld. Enkel krijg ik nu een betaalnota van de douane en als ik hiervan melding doe kri... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Wanneer je denkt aan unieke en zinvolle geschenken, Dan is MyNameNecklace uw go-to-oplossing. Van verjaardagen en jubilea, tot Kerstmis en Moederdag, of gewoon om jezelf te verwennen, onze gepersonaliseerde sieraden passen bij elke mogelijke gelegenheid. Kies uit onze grote diversiteit van unieke ontwerpen, metalen, vormen en stenen, om je relatie met meer dan alleen woorden uit te drukken. We maken elk product met grote zorg en zorgen voor uitzonderlijke kwaliteit, om sieraden te leveren die uniek zijn gemaakt voor u en uw geliefden. BEGIN MET GIFTEN
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Kwalitatieve producten
Kwalitatieve producten, correcte levering en stipte informatie.
aanbeveling!!!

Slecht slecht slecht
Slecht slecht slecht
Voor Valentijnsdag 2021 besteld nu een maand later nog niks geen ketting, week na verwachte leverdatum geen duidelijke reactie van klanten service, alleen standaard mail met korting maar geen duidelijkheid wanneer mijn ketting komt

Odpowiedź od Mijn Naam Ketting
2 KEER HERBESTELD: IN DE KNOOP GELEVERD!!!!
Voor Valentijnsdag heb ik een bestelling binnengekregen die ik zelf had besteld voor als cadeautje voor Valentijnsdag. Deze kreeg ik in de knoop geleverd, die was ook niet uit elkaar te halen, het leek wel vast gelijmd.
Toen kreeg ik 2 opties, 1: herbestelling zelfde product. 2: nieuw product uitkiezen voor hetzelfde geld.
Prima, gedaan.
Vervolgens heb ik dus een herbestelling gedaan. DEZE KREEG IK OOK WEER IN DE KNOOP GELEVERD!!!!!
Nu kreeg ik WEER als antwoord: u kunt uit deze 2 onderstaande opties kiezen. 😡😡
Ik heb mijn geld terug geeist

Odpowiedź od Mijn Naam Ketting
Goede ervaring mooie armband geleverd.
Goede ervaring mooie armband geleverd.
Schoondochter is er erg blij mee

geweldig
In één woord geweldig wat mij persoonlijk betreft, ik kan niet voor iemand anders beoordelen wat dit betreft.

Odpowiedź od Mijn Naam Ketting
Zeer snelle levering en een mooi…
Zeer snelle levering en een mooi product voor een voordelige prijs

Odpowiedź od Mijn Naam Ketting
Na alle negatieve reacties op de site…
Na alle negatieve reacties op de site getwijfeld of ik een bestelling zou plaatsen. Contact opgenomen met de klantenservice en mijn wensen besproken. Ik werd zeer fijn geholpen. Daarna toch mijn naamketing besteld omdat ik het voorbeeld al via de mail had gezien. Binnen 10dagen had ik mijn bestelling al binnen. Het is een hele mooie naamketing geworden van goede kwaliteit. Super blij mee en alle twijfels waren onterecht.

Odpowiedź od Mijn Naam Ketting
Na een jaar verkleurd mijn naam ketting
Ik kreeg vorig jaar een ketting met mijn naam cadeau van mijn vriend, heel tevreden mee! Enkel begint de ketting nu te verkleuren in de nek na een jaar deze te dragen, van goud naar een vieze zwarte kleur. Altijd zorg voor gedragen, heel erg spijtig voor deze prijs.

Prachtige ketting!!
Ik ben zeer tevreden en blij met mijn ketting met de geboortestenen en namen van mijn kleinkinderen!!

Odpowiedź od Mijn Naam Ketting
Armband gemakkelijk en mooi resultaat
De armband met namen was gemakkelijk aan te maken en te bestellen. Levertijd was dik in orde en het resultaat was boven verwachting en siert nu de gelukkige.

Odpowiedź od Mijn Naam Ketting
Urgente levering niet zo urgent
Beste,
Ik heb voor een urgente levering gekozen, deze zou tussen 10-12 februari geleverd worden voor Valentijn, mijn pakket is nog niet verzonden! Ik heb dus 15 euro betaald voor niets..

Odpowiedź od Mijn Naam Ketting
Goeiedag dit is dan 1 manier om contact…
Goeiedag dit is dan 1 manier om contact te leggen met jullie waarschijnlijk. Ik heb iets besteld maar geen betalingsbewijs ontvangen geen email of dergelijke. Ik had nog wat aan te merken maar niet de kans voor gekregen. Kunnen jullie mij contacteren op vitalisbouw @ gmail . Com

Odpowiedź od Mijn Naam Ketting
In december een ketting met gegraveerde…
Helaas viel de kwaliteit van de gegraveerde ringen tegen. Maar na contact met de klantenservice is het snel tot een goede oplossing gekomen. Heel erg netjes, complimenten!

Odpowiedź od Mijn Naam Ketting
Op 2 januari een ketting besteld en dus…
Op 2 januari een ketting besteld en dus ook betaald. Tot op heden nog steeds niet ontvangen en staat mijn bestelling al 2 weken op “verzenden”. Ik heb meerdere mailtjes gestuurd waarop ik vervolgens een automatische mail als reactie krijg.
Beste mensen geef iets meer geld uit voor jezelf of je dierbaren en ga niet op deze site bestellen!!
Ik heb mijn bestelling inderdaad opnieuw ontvangen. Alleen jammer dat als je kiest voor een levering binnen 10 dagen dit alsnog een maand later wordt geleverd. Zou hier niet meer bestellen.

Perfecte service
Perfecte service. geweldig snelle reactie en geweldige service.
Ik moet zeggen ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Goede producten, maar nog veel belangrijker een perfecte service als iets mis gaat.
Geweldig.
Bert Homan

Odpowiedź od Mijn Naam Ketting
Ze kunnen je adres gegevens niet eens correct op een pakketje zetten.
Zéér slechte service. Heb een paar (2/3 weken) weken terug een pakketje besteld voor iemand's verjaardag, inclusief cadeaupakketje en 4,95 euro extra voor Track&Trace verzending, maar tot op heden nog niks ontvangen. Het pakketje ging dus via BPost naar Nederland, maar nu hebben ze het pakketje bij PostNL retour gestuurd naar de afzender, omdat mijn woonadres niet correct/volledig op het pakketje stond. Ze hebben mijn adres dus niet eens correct op het pakketje kunnen zetten. Ik had mijn adres volledig en kloppend op de website ingevoerd, maar blijkbaar hebben ze dat niet eens correct op het pakketje kunnen zetten, waardoor ik nu dus nog steeds zonder cadeau zit.
EDIT: Ik heb inderdaad het pakketje ontvangen. Wel erg vreemd dat ik gisteren te horen kreeg van de klantenservice bij PostNL dat mijn pakketje retour afzender gestuurd zou worden. Pluspuntje: Snelle service, maar misschien in het vervolg niet met BPost werken, want dat heeft voor veel verwarring gezorgd. Minpuntje: Ik heb een cadeausetje/pakket erbij gekocht, maar 1 van de folders is in het Zweeds i.p.v. in het Nederlands. Het pakketje is inderdaad goed aangekomen.

Prachtig sieraad
Prachtig sieraad, voldoet exact aan de verwachting zoals die op de website wordt geschetst. Prettige webshop met duidelijk en eenvoudig bestelproces. Goede keuze mogelijkheden in persoonlijke tint die gegeven kan worden aan sieraden. Levering is snel en degelijk. Keuze in betaalmogelijkheden is heel fijn.

Odpowiedź od Mijn Naam Ketting
Mijn vriendin vond het een geweldig…
Mijn vriendin vond het een geweldig mooi sieraad en draagt het sindsdien ook elke dag.

Super
Zeer goede service met een goede uitleg van hoe je sierraad te onderhouden. Mooie afwerking en goede kwaliteit van sierraad plus geboorte stenen.

Doświadczenie Trustpilot