Zeer slechte site, producten worden omschreven als volwassen producten ( armband besteld ) en bij binnen komst pas mijn dochter van 4 hem net. Hun oplossing een nieuwe te kopen voor de helft van... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Onlangs overleed mijn vader en onze kleinkinderen hebben daar veel verdriet van. Omdat onze jongste kleinzoon opi iedere dag mist, liet ik voor hem bij Mijn naamketting een herinneringsknuffel... Zobacz więcej
Niet naar geschatte levertijd maar hier heb ik nog alle respect voor door de drukke dagen waarin ik ze heb besteld. Enkel krijg ik nu een betaalnota van de douane en als ik hiervan melding doe kri... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Wanneer je denkt aan unieke en zinvolle geschenken, Dan is MyNameNecklace uw go-to-oplossing. Van verjaardagen en jubilea, tot Kerstmis en Moederdag, of gewoon om jezelf te verwennen, onze gepersonaliseerde sieraden passen bij elke mogelijke gelegenheid. Kies uit onze grote diversiteit van unieke ontwerpen, metalen, vormen en stenen, om je relatie met meer dan alleen woorden uit te drukken. We maken elk product met grote zorg en zorgen voor uitzonderlijke kwaliteit, om sieraden te leveren die uniek zijn gemaakt voor u en uw geliefden. BEGIN MET GIFTEN
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Zeer slechte site
Hun oplossing een nieuwe te kopen voor de helft van de prijs.
Dit ga ik uiteraard niet doen, alles dropshipping uit China en het was een kraamcadeau.
Jammer dat jullie constant automatisch mails sturen.
Hier zal ik nooit meer iets kopen
Bestel hier niet komt uit China typisch…
Bestel hier niet komt uit China typisch dropshipping. Indien je betaalt voor snellere levering wordt het alsnog niet of heel laat geleverd. Pure oplichting
Onlangs overleed mijn vader en onze…
Onlangs overleed mijn vader en onze kleinkinderen hebben daar veel verdriet van. Omdat onze jongste kleinzoon opi iedere dag mist, liet ik voor hem bij Mijn naamketting een herinneringsknuffel maken.
Vandaag de knuffel ontvangen.
Deze is van zo slechte kwaliteit (ook de afbeelding van mijn vader) dat er maar 1 ding op zit: in de vuilnisbak gooien en bij een ander bedrijf een goede bestellen!
Nooit maar dan ook NOOIT meer iets bestellen bij dit bedrijf!
Zonde van de 35 euro!!!!!
En nog steeds een verdrietige kleinzoon zonder knuffel van opi!
En ook de toegezegde terugbetaling is niet gedaan!!!!
Retouren kan dus niet
Retouren kan dus niet. Armbandje komt uit China dus je kan het niet retourneren. Dit is niet een gepersonaliseerde item maar een simpel one size armbandje. Je kan net zo goed deze troep zelf bij shein of Ali express bestellen. Bespaard je wel zeker 20 euro. Klanten service mag dat wel beter uitleggen dan een standaard mailtje.
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring – absoluut niet aan te raden
Ik raad deze webwinkel sterk af. Ik heb twee verschillende producten besteld (met verschillende foto’s), maar ontving uiteindelijk twee keer exact hetzelfde artikel.
Na meerdere pogingen tot contact via e-mail werd ik telkens aan het lijntje gehouden. In plaats van een passende oplossing kreeg ik alleen aanbiedingen voor korting op een volgende bestelling, terwijl het oorspronkelijke probleem nooit is opgelost. Het product waarvoor ik heb betaald heb ik dus nooit correct ontvangen.
Daarnaast wekt de webshop de indruk een Nederlandse of Belgische winkel te zijn, maar in werkelijkheid is deze gevestigd in China. De producten worden daar vandaan verzonden en ook de klantenservice zit daar, wat de communicatie en afhandeling bemoeilijkt.
Kortom: slechte service, misleidende presentatie en geen oplossing bij problemen.
Nooit hier bestellen!
Er staat levering binnen 5-7 dagen. Op basis daarvan bestel ik. Krijg ik track en trace en blijkt dat de zending uit china komt en nog 3 weken kan duren. A: zelf goedkoop inkopen in china kan ik zelf wel. B: komt mijn gepersonaliseerde kado nu te laat.C: ze bieden mij 70 % terug als ik pakket aan deur weiger. Dus geld voor kado deels weg, budget op om voor feest nog elders te kopen. Wat een grafsite! Gewoon nooit bestellen bij hun!
Niet bestellen!
Eerst en vooral dacht ik, ik lees die negatieve revieuws niet en ik geef het een kans.
Al snel bleek dat de negatieve ervaringen en comentaren terecht waren.
Artikel besteld met spoedleverinf 2-4dagen bleek echter 2 weken te zijn.
Bijkomend moet ik nog invoer rechten betalen op iets waar ik al extra op heb betaald?
Rechtuit schandalig. Dit krijgt hoe dan ook een staartje.
Onbetrouwbaar, schandalige webshop.
Groote oplichting extra betalen snelle…
Groote oplichting extra betalen snelle levering, je krijgt niets dan een valse track van DHL, komt uit China je betaald ruim 70 euro, 3,65 bij alle te bestellen, en ze gaan gewoon door met slagmoersleutel heb net aangifte gedaan
Een bestelling geplaatst met verkorte…
Een bestelling geplaatst met verkorte levertijd. Niks ontvangen en een sorry met het trackingsnummer. Die had ik al!! Het blijkt gewoon uit China te komen.
Ik ga er een advocaat op zetten.
Gewoon oplichters. Geld bij zieke mensen weg troggelen.
Geld terug of een advocaat!
Het bestelde artikel komt totaal niet…
Het bestelde artikel komt totaal niet overeen met wat ik besteld heb!
De zogenaamde “klantenservice” mag die naam echt niet dragen, want er wordt helemaal geen service geboden.
Absolute afrader – koop hier niet!
3 weken gewacht op een bestelling die…
3 weken gewacht op een bestelling die binnen een week bezorgd zou worden. Op de dag van bezorging bericht dat het retour wordt gestuurd en dat er een fout adres op staat (niet mijn schuld). Annuleren mag niet want het is gepersonaliseerd, maar op tijd is het er ook niet meer. Echt een slecht bedrijf, koop er niks!
Waarschuwing bestel hier niet!!!
Waarschuwing: bestel hier niet als je waarde hecht aan levertijd, eerlijkheid en klantenservice.
Ik heb op 15 juni een bestelling geplaatst bij KrijgNaamKetting, speciaal met extra betaalde verzendkosten voor een levertijd van 4-6 dagen, omdat ik het pakket als cadeau nodig had. Nu zijn we ruim twee weken verder, het pakket is nog steeds niet geleverd, en de ontvanger waarvoor het cadeau bedoeld was is inmiddels alweer terug naar het buitenland. Cadeau gemist, moment verpest.
Toen ik contact opnam met de klantenservice, kreeg ik eerst een vaag standaardantwoord dat het pakket onderweg was. Later kwamen ze doodleuk met de melding dat de verzendtijd ‘gewoon 1-3 weken’ is — terwijl ik aantoonbaar extra heb betaald voor snelle levering van 4-6 dagen. Volledig misleidend en absoluut niet wat er op hun eigen site stond tijdens het bestellen.
Een passende oplossing of compensatie? Ho maar. Alleen excuses en standaard teksten waar je helemaal niets aan hebt. Blijkbaar vinden ze het prima om klanten te laten betalen voor een dienst die ze totaal niet leveren.
Kortom: zeer teleurgesteld, voel me ronduit opgelicht. Ik raad iedereen aan om hier ver vandaan te blijven als je op tijd je bestelling wilt hebben of verwacht dat afspraken worden nagekomen.
Slechte kwaliteit naamketting.
Bestelling vorig jaar gedaan, oké vond het naamplaatje wel wat dun maar ja terug sturen kon niet omdat het op bestelling was, nu exact een jaar terug is ie in 2en gebroken, word geen oplossing geboden Volgens hun maar 6 maanden garantie, dus wees gewaarschuwd, 1x maar nooit weer bij dit bedrijf Overgens is Names4ever ook van hun..
Ziet er goed uit op eerste gezicht
Ik had een bestelling geplaats en gelijk na betaling zag ik een fout in mijn eigen tekst.
Gelijk mail gestuurd dat ik hem wou annuleren.
Volgende dag bericht dat het geannuleerd werd en bedrag terug zou komen binnen 3 dagen, dit was 5 dagen, maar goed, het was terug.
Gelijk een nieuwe bestelling geplaats, duurde een week langer dan de planning was, maar hij is binnen, lijkt mooi en ziet er goed uit zo op het eerste gezicht.
Ik was eerst een beetje huiverig met bestellen, gezien de reviews, maar hier is het goed gekomen en ziet goed uit.
Niks ontvangen track en tracé ineens…
Niks ontvangen track en tracé ineens niet bekend
Een oplichting site niet meer dan dat.
Een oplichting site niet meer dan dat.
Mensen bestel er niks want je bent je geld kwijt.
Ik ben mijn geld ook kwijt .
Er iets besteld en rommel uit China zo als je ziet .
Ben nog steeds bezig om mijn geld terug te krijgen.
Mailen helpt niet . Krijg steeds andere mailtjes terug.
Dus gewoon ben ik opgelicht door deze mensen.😡😡😡
Ben nog steeds bezig om mijn geld terug te krijgen.
Geleverd in 2 weken helaas wel foute kleur
Duurde 2 weken en aangekomen. Helaas wel in goud ipv zilver maar is prachtig!
Mooi verpakt.
Ook opgelicht
Ik vrees dat ik heel dom ook ben opgelicht. Gewoon niet goed gekeken en dacht 1+1 gratis (ketting) ze reageren nergens op. Zonde van mijn €35,- echt.
Ik heb op 17 november een Sinterklaas…
Ik heb op 17 november een Sinterklaas cadeautje gekocht een naam ketting ik kwam dit tegen op Facebook 1+1 gratis tot vandaag niks ontvangen helaas ik denk dat ik ben opgelicht 🤬
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.