Zeer slechte site, producten worden omschreven als volwassen producten ( armband besteld ) en bij binnen komst pas mijn dochter van 4 hem net. Hun oplossing een nieuwe te kopen voor de helft van... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Retouren kan dus niet. Armbandje komt uit China dus je kan het niet retourneren. Dit is niet een gepersonaliseerde item maar een simpel one size armbandje. Je kan net zo goed deze troep zelf bij shein... Zobacz więcej
Onlangs overleed mijn vader en onze kleinkinderen hebben daar veel verdriet van. Omdat onze jongste kleinzoon opi iedere dag mist, liet ik voor hem bij Mijn naamketting een herinneringsknuffel... Zobacz więcej
Niet naar geschatte levertijd maar hier heb ik nog alle respect voor door de drukke dagen waarin ik ze heb besteld. Enkel krijg ik nu een betaalnota van de douane en als ik hiervan melding doe kri... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Wanneer je denkt aan unieke en zinvolle geschenken, Dan is MyNameNecklace uw go-to-oplossing. Van verjaardagen en jubilea, tot Kerstmis en Moederdag, of gewoon om jezelf te verwennen, onze gepersonaliseerde sieraden passen bij elke mogelijke gelegenheid. Kies uit onze grote diversiteit van unieke ontwerpen, metalen, vormen en stenen, om je relatie met meer dan alleen woorden uit te drukken. We maken elk product met grote zorg en zorgen voor uitzonderlijke kwaliteit, om sieraden te leveren die uniek zijn gemaakt voor u en uw geliefden. BEGIN MET GIFTEN
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
mijn dochter had een zilvere besteld en…
mijn dochter had een zilvere besteld en krijgt een gouden thuis was voor mijn verjaardag
Naamketting
Vandaag de naamketting binnengekregen voor mijn moeder. Echt heel mooi! Hier gaat ze heel blij mee zijn. Je moet geduld hebben maar het komt echt.
Nou je kan beter zeggen wat is er wel…
Nou je kan beter zeggen wat is er wel nog goed aan aan dit bedrijf mijnnaamketting.com
Heb een ketting besteld op 27-9-2024. En ook net zoals 1000 anderen ook niks ontvangen. Ik was zo stom om niet eerst de reviews te lezen van dit k bedrijf. Ik snap niet hoe die mensen zich nog ' smorgens in de spiegel kunnen aankijken. Wat een hufters anders kan ik het niet noemen. Voor hun wil 25 euro niks zeggen maar voor mij wel. Zo stom dat ik hierin getrapt ben. Eerst krijg je een mail in het Engels dan in het duits en dan weer in het Nederlands. Snapt u hem snap ik hem. Makkelijk geld verdienen dat is het. Meneer Anis van de klantenservice. En 1 vrouw heeft contact gehad met klantenservice ja hoe dan er staat geen telefoonnr of niks. OPLICHTERS NIET KOPEN MENSEN JE WORDT GEWOON BEDOT. En je geld krijg je ook niet terug. ZO
gegraveerde set besteld…
28 augustus een gegraveerde set besteld (mes en taartschep) voor het huwelijk van mijn dochter. Het was wat kort dag, dus gekozen en betaald voor snelle levering (4-6 werkdagen). Afgelopen zaterdag was de bruiloft en de set is tot op vandaag nog niet geleverd.
Ik heb bijna 30 euro betaald voor…
Ik heb bijna 30 euro betaald voor urgente verzending op 17 juli jl. Kreeg bericht terug dat het heel normaal is dat het voor 31 juli bezorgd wordt, met een bedankje voor mijn begrip!
Nou hier heb ik geen begrip voor. Dus nooit voor een urgente verzending betalen. Het maakt niks uit, alleen dat je extra veel geld kwijt bent.
Helaas
Helaas, ik heb meer verzendkosten betaald om mijn bestelling binnen 4-6 werkdagen geleverd te krijgen. Deze was vervolgens niet op tijd en die hogere verzendkosten kan ik naar fluiten. Teleurstellend!
Schande!!
Dat dit op de dag van vandaag nog kan, mensen foppen bij het leven, een ketting besteld voor mijn overleden schoonmoeder, en het valt al gelijk uit elkaar, inderdaad een aliexpress kwaliteit, toch 40 euro voor betaald, had het beter kunnen verliezen met gokken.
Bestelling op 28 mei gedaan zou voor…
Bestelling op 28 mei gedaan zou voor vaderdag geleverd zijn. Het komt uit China pakket is bezorgd onbekend waar. Krijg van de klantenservice constant hetzelf antwoord dat ik bewijs moet leveren dat het niet is bezorgd. Zelf kunnen ze geen bewijs leveren van levering dmv een handtekening.
Niet bestellen zonde van je geld.
Ik heb mijn product binnen ' en ben er…
Ik heb mijn product binnen ' en ben er blij mee
Wel jammer dat het uit China komt
Maar dacht dat ik opgelicht zou worden na het lezen van de vele reviews dus valt me mee
Toch bedankt
Ik heb 20 april bij hun een ringen…
Ik heb 20 april bij hun een ringen doosje besteld voor onze bruiloft die over 4 weken is. Het word een gepersonaliseerde doosje. En ik heb deze nog steeds niet binnen. Levertijd zou 5-8 werkdagen duren en het maken 3-6 werkdagen. Ik kan de bestelling volgen maar vanaf het moment dat het op bestelling word gemaakt, staat eronder dat de bestelling vertraagd is. Ik begin me nu wel zorgen te maken of het wel op tijd binnen is. Vandaar dat deze review maar 1 ster krijgt
Opgelet. Ik ben de dupe. Laat je niet oplichten.
Ik heb mijn pakket nooit toegekregen. Alles komt uit China en je shipment info is niet duidelijk. Er stond 7 werkdagen aangegeven als termijn. Echter ben ik na 1 maand nog aan het wachten. Zij beweren dat alles correct werd verzonden. Ze willen me maximum 70% terugbetalen als alles in goede staat terug wordt gezonden. Echter kan ik niets terugzenden.
Pure oplichterij.
Geen problemen gehad met bestelling
Geen problemen gehad met mijn bestelling was daar eerst wel bang voor na de reviews te lezen.
bestelling kwam wel uit China maar heb daar in tegen wel een mooie gegraveerde geboorte ring binnen gekregen van prima kwaliteit voor goedkoop!
Oplichting
Eventjes melden dat deze site geen Nederlandse site is. Alles word uit China opgestuurd. Ze geven bezorging van 6 dagen aan, maar als je een mail stuurd, krijg je 20 dagen te horen en bezorging duurd zelfs nog langer. Dit is gewoon een Chinese scam site, die zogezegd in Nederland gevestigd is. Dus allemaal gewoon pure bedrog. Als je dan toch wil bestellen, kan je beter via AliExpress zelf gaan en ben je 5 keer goedkoper. Oplichters zijn het.
SCAM - slecht kwaliteit - na 2 jaar al STUK !
Dit is echt GEEN SERVICE !!! Slechte KWALITEIT !
Hier is de correspondentie :
" Goedendag, helaas moet ik melden dat de ketting er niet meer uitziet. Lijkt op corrosie / ROEST of iets dergelijks. Ik begreep dat we 5 jaar garantie hebben hierop, dan will u vriendelijk vragen om een gepaste actie te nemen om het onder getoonde foto's probleem op te lossen. "
Met vriendelijke groet I.
En heir is de recite van de israeli:
"Het spijt me te horen van de problemen met uw ketting. Ivo en u verdienen alleen het beste van MYKA, en het is ontmoedigend om te horen van eventuele problemen. Ik heb uw garantie gecontroleerd en helaas is deze verlopen op 24 december 2022, na de periode van twee jaar.
Hoewel ik dit niet rechtstreeks onder garantie kan oplossen, sta ik klaar om een oplossing aan te bieden. U kunt hetzelfde artikel vinden met een automatische garantie van 2 jaar op deze link: [link]. Ik begrijp dat dit misschien niet de ideale situatie is, maar ik verzeker u dat onze producten altijd streven naar excellentie.
Uw steun betekent alles voor ons, Maria, en ik ben optimistisch dat onze toekomstige collecties uw verwachtingen zullen overtreffen. Als er nog iets is waarbij ik u kan helpen of als u verdere verduidelijking nodig heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik sta klaar om ervoor te zorgen dat uw ervaring met MYKA uitzonderlijk blijft.
Abigail "
Zo, denk je nou echt dat ik nog een keer €165 ga uitgeven voor iets wat dan weer na 2 jaar stuk gaat? Ben je wel lekker?
Bestelling niet binnen. Bleek niet op voorraad.
Ik heb twee houten urn boxen besteld voor onze overleden hond.
Er stond dat het ongeveer 8 dagen zou duren dat het dan binnen zou komen.
Nu na bijna twee weken contact gehad was niet op voorraad ze hebben de bestellingen geannuleerd.
Nu maar afwachten of het geld wordt terug gestort.
Jammer dat ze niet gelijk laten weten dat het niet op voorraad was .
Het isniet echt netjes vind ik.
Een ketting laten maken met foto van…
Een ketting laten maken met foto van mijn overleden kat , ten eerste is het helemaal niet gegraveerd maar bedrukt. En ik snap ook al niet waarom je een foto moet doorsturen... aangezien ze er toch een random afbeelding opzetten. De kat op de ketting lijkt zelf in de verste verte niet op mijn kat. Op mails krijg je geen antwoord. Als je dan wel antwoord krijgt is het een standaardantw van een robot
Later dan geschat en kosten achteraf
Enkel krijg ik nu een betaalnota van de douane en als ik hiervan melding doe krijg ik steeds hetzelfde automatisch antwoord.
Uiteindelijk na langere tijd te comuniceren en dit 1st zelf te betalen is de douanekost terug betaald. Van 2 naar 3 sterren!
Producten waren wel mooi maar te laat
Onzinnig bedrijf en oplichters
Ik zit vanaf 11 december te wachten op een kerstcadeau voor mijn vrouw. Levertijd 6 dagen. Nog altijd niks gekregen, behalve onzinnige mails in het Duits. Ze zijn niet telefonisch te bereiken. Heb mijn rechtsbijstand inmiddels ingeschakeld. Schandelijk bedrijf!
Ik zou hier niet bestellen!
Ik zou hier niet bestellen!! Betaald voor urgente levering €28,50 2-4 werkdagen
Mailwisseling is uitermate teleurstellend! Ik annuleerde de bestelling en de volgende dag verzonden ze me pakket ineensvanuit china… ik krijg nual 4mails met precies dezelfde reactie…
Het bedrijf heeft niet voldaan aan de 2-4werkdagen levering en nu is het mijn probleem…
Doświadczenie Trustpilot