Hos martinellomode bliver tøjet fremvist pænt på flere størrelser kvinder. Dét rart se om tøjet sidder pænt på både én str. 36 eller str 52 Der er god professionel service De er ærlige om stile... Zobacz więcej
Martinello Mode har adskillige varer i deres webshop som de ikke vil bytte. I følge loven så kan ALLE varer (også udsalg/tilbud m.m) der er købt online returneres eller byttes14 dage efter modtagel... Zobacz więcej
an kun anbefale at handle hos Martinello , altid søde og hurtig levering og nemt at returnere og fantastisk tøj til en pris vi alle kan være med på og man kan altid skrive til dem i messenger Har h... Zobacz więcej
❤️❤️❤️❤️❤️ Jeg har igennem snart 2 år købt det flotteste og smarteste modetøj til store piger, (men de har tøj i alle størrelser) i Martinello. ❤️❤️ Jeg køber tøjet via deres live videoer, som er... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Ingen retur ret
Der er flere er skriver at i sælge tøj fra SHEIN og bare sælge det dyre det er sku ikke i orden. Jeg skriver fordi jeg har været udsat for at den taske jeg har købt var i stykker og i ikke vil give mig pengene tilbage da det var en vare der var tilbud. Jeg har snakket med nogen der har forstand på det og de siger at man altid kan sende vare tilbage og får sine penge tilbage og det er Forbrugstyelsen så i gør sku noget der er ulovligt 😡😡😡😡😡😡😡😡
Hurtigste service ❤️
Hurtigste service ❤️
Inden for en time efter bestilling, var min vare pakket og sendt - det er god og effektiv service 👌🏻
Skulle købe et gavekort og fik en sød…
Skulle købe et gavekort og fik en sød og hjælpsom betjening og gavekortet blev samtidig flot pakket ind 😊 (så slap jeg selv for det)😀
Sælger SHEIN tøj
D 14/5-2024 så jeg en rigtig sød lyserød stribet skjorte med flæsekant og hmm sjovt som den ligner dem jeg har fra SHEIN, skriver til den på opslaget, hvad den er lavet af og om det er fra SHEIN og lægger billede op, ingen svar.
Skriver igen på opslaget da min kommentar er væk og sjovt nok så bliver man blokeret
Det er da trist at de sælger tøj fra SHEIN når man går og tror at det ikke er billigt tøj de sælger og sjovt nok koster skjorten 299 hos dem og ca 70 på SHEIN
Det bliver fem stjerner herfra
Det bliver fem stjerner herfra. Virkelig god og kyndig vejledning. Troede jeg selv vidste, hvad der var bedst til mig, men må sige at Dorthes råd angående snit, længder og størrelse har åbnet for nogle nye styles for mig. På trods af at hun var alene og havde super travlt, kunne jeg ikke mærke det på servicen. Et plus også at komme i butikken. Der er så mange fine ting, man ikke ser på Live. Helt sikkert ikke mit sidste køb og besøg.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, god kvalitet og damerne er meget imødekommende og kommer med virkelig gode idéer til sko, tøj og tasker. Stort udvalg til Plus Size kvinder - storset hele min garderobe er fra Martinellomode.dk og jeg forsætter endnu!
God anmeldelse
Jeg vil gerne give martinello fem stjerner.
1. De sender altid varen hurtig.
Deres live er munter, og gør en glad.
Når man kommer i butikken, fortæller de, om tøjet klær en.
Deres tøj er glade farver. Og virker ungdommeligt, selv om det er store størrelser.
Tøjet er ikke så dyrt som andre steder.
Alt er positivt fra min side.
Mvh
Lissie
Rigtiggod forretning næsten hele min garderobe er derfraRigtig god forretning mega god service…
Rigtig god forretning mega god service ,de har evne til kunne se hvad der passer til en skønne piger og når de køre live mega skønne humor det gør de kanont godt ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Fint tøj til prisen
Fint tøj til prisen, hyggelig Live, hurtig forsendelse og jeg fik byttet en bluse med hul uden problemer. Så alt i alt kan jeg godt anbefale Martinello 👍 syntes klart man skal prøve at handle hos dem 😊
Super god betjening af dejligt…
Super god betjening af dejligt personale
Tøjet, kvalitet og pris i top
Fantastisk personale
Sød betjening og tøjet bliver vist på live i flere størrelser og ingen priser over 449 så alle kan være med
Helt igennem super tilfreds
Helt igennem super tilfreds, fine vare god vejledning.
Næsten skiftet hele garderoben ud pga vægttab og om et par mdr skifter jeg sommer garderoben ud ,også hos Martinello.
Zitha
Den bedste butik til gode priser
Nu handler jeg mest på deres live det er en fest 🌸 de dejlige damer er altid godt humør søde sjove ❤️ fantastisk tøj i alle str små som store 🥰 super hurtig levering ❤️Martinello er den bedste online live der findes billige priser og kvalitet i top ❤️
Bliver altid modtaget med et smil
Bliver altid modtaget af de skønne kvinder, og føler sig velkommen. Har det skønneste tøj
Lige set Martinello på live og de er…
Lige set Martinello på live og de er bare fantastiske de damer. 🤩
Har fået de bestillinger jeg afgav, og ingen problemer med betaling/regning. 😇
Skøn effektiv forretning der gør SÅ meget for deres kunder.💪
Super dejlig service. 👍
Butikken Martinello og damerne får hermed de varmeste og bedste anbefaling fra mig. ❤️💪
Dejligt tøj i forskellige størrelser…
Dejligt tøj i forskellige størrelser som bl.a. vises på lives. God til at vejlede om størrelser. Rigtig god kundeservice. Let at betale med mobilepay.
Det er en dejlig butik
Det er en dejlig butik, med de skønneste kvinder. De formår at vise tøj til alle str kvinder. Ikke dyrt. Når de går live er der seriøsitet. Men heldigvis mest smil og mange kommentarer 🥰 De er nogle dejlige "toste". Kys fra Jyden i Viborg 🐾🐾
Fantastisk oplevelse. Har handlet hos martinello i gennem…
Har handlet hos martinello i gennem mange år. De yder en super go service. Er altid friske og utrolig hjælpsomme.står altid klar til en go og sjov bemærkning. Man går aldrig derfra uden et smil på læben. Elsker at handle hos dem.
Kvalitets varer
Altid 1. klasses varer til rimelige priser og god og sjov underholdning i livene ♥️
Man får altid en super service
Man får altid en super service, de er altid i super godt humør.
Al min handel ligger ved Martinello kunne ikke drømme om at handle andre steder, vil altid anbefale andre til at handle hos dem.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.