Hurtig aftale om afhentning af solbriller, så vi kunne få dem med på ferie. Søde Laura stod klar, da vi kom.
Denne bedømmelse er udelukkende p.g.a. den lange leveringstid. Ordrebekræftelse den 28. Juni. Rykkede for forsendelsen den 2. Juli. Sendt fra firmaet den 3. Juli Omrokering til pakkeshop p.g.a. ma... Zobacz więcej
Fantastisk service efter køb af (mere end et) par bukser derfra til konen, især hjælpen fra en der hed Monica, som hjalp mig med at finde den helt rigtige størrelse! Ville til enhver tid anbefale at... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Min favorit webshop. Super lækre brands, altid masser af inspiration og virkelig, virkelig god service før, under og efter køb. Og hvis du ikke allerede gør det - så følg shoppen på Instagram, ford... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Min mission med EtoileEtoile er, at alle skal føle sig velkommen, aldrig at være pinlig eller genert over sin kropstype. Hos EtoileEtoile er der plads til alle! Jeg elsker at hjælpe jer med stylingen - om det så er til en særlig begivenhed eller bare til hverdag. Jeg stiler efter at ramme bredt, både råt, nuttet og klassiskes looks, i et fornuftigt prisleje, men stadig med øje for kvaliteter såsom skind, silke og cashmere.
Farverland 4B, 2600, Glostrup, Dania
- info@etoileetoile.com
- etoileetoile.com
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig aftale om afhentning
Det er rigtig gode varer og fin…
Det er rigtig gode varer og fin betjening. Kan anbefale at føle på IG da Laura flittigt lægger nyt tøj op her!
Utrolig dårlig kundeservice ved returpakker
Webshoppen modtog min retur den 23/1.
Da jeg ved af erfaring, at refundering først sker ca. 10 dage efter retur behandles, kontaktede jeg webshoppen den 30/1 for at få bekræftet, at min retur var under behandling.
Jeg modtog intet svar.
Jeg rykkede igen den 4/2 og 5/2, fortsat uden nogen form for respons. På trods af at webshoppen havde modtaget min retur, blev den ikke behandlet, og der blev ikke reageret på gentagne henvendelser.
Som følge heraf var jeg nødsaget til at oprette en indsigelse via min bank d. lørdag 7/2, og fik mine penge retur derigennem mandag d. 9/2. Jeg fik altså ikke refunderet mit beløb af webshoppen selv, men udelukkende fordi banken greb ind.
Derudover har jeg tidligere oplevet en meget grænseoverskridende kundekontakt. I sommers modtog jeg en SMS kl. 06 om morgenen med besked om jeg kunne ringe hurtigst muligt. Opkaldet viste sig at handle om en negativ Trustpilot-anmeldelse, som ejeren mente, jeg måtte have skrevet. Jeg forklarede, at det ikke var mig, hvilket jeg oplevede som både ubehageligt og uprofessionelt at blive konfronteret med.
Samtidig benytter ejeren sine sociale medier til offentligt at udstille samarbejdspartnere, herunder PostNord, når hun er utilfreds, hvilket yderligere bidrager til et uprofessionelt indtryk.
Min samlede oplevelse er, at webshoppen udviser manglende ansvar for returhåndtering, manglende kundeservice og en uacceptabel kommunikationsform. Jeg vil på den baggrund fraråde at handle her, hvis man ønsker tryghed, professionel behandling og mulighed for at få sine penge retur uden at skulle involvere sin bank.

Odpowiedź od Etoileetoile
Hurtig levering og super lækkert tøj
Hurtig levering og super lækkert tøj, er meget tilfreds..

Odpowiedź od Etoileetoile
Altid tilfreds med mine leveringer 🤩og…
Altid tilfreds med mine leveringer 🤩og Laura er god på Instagram, lidt for god 😝🤣🤩❤️og hun har gode tilbud hvor du for kvalitet til gode penge ! Tak 🙏
Der kommmer hurtigt svar tilbage på…
Der kommmer hurtigt svar tilbage på spm. Altid god service.
God service!
Jeg har handlet hos EtoileEtoile i flere år. Laura er mega hjælpsom og hurtig til at svare på spørgsmål ift varer, størrelser mv. Man får virkelig god service.
Utrolig lang leveringstid….
Utrolig lang leveringstid og dårlig kundeservice. Mangler svar på mails vedr ordre jeg endnu ikke har modtaget trods det er flere uger siden jeg lavede den. Øv

Odpowiedź od Etoileetoile
Super service og altid klar på og…
Super service og altid klar på og hjælpe over svare inden på insta.

Odpowiedź od Etoileetoile
Altid god service og høj kvalitet 💘 kan…
Altid god service og høj kvalitet 💘 kan anbefale alle at handle ved Laura og Etoile ✨

Odpowiedź od Etoileetoile
Kan kun anbefale denne shop
Kan kun anbefale denne shop.
Laura er utrolig serviceminded og fin levering.
⭐⭐⭐⭐⭐

Odpowiedź od Etoileetoile
Har handlet her i flere år og er super…
Har handlet her i flere år og er super tilfreds med det hele : priser, kvalitet, service og levering 👍

Odpowiedź od Etoileetoile
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.