Helt formidabel service. Hurtig kontakt via Facebook grundet behov for hurtig action på web-ordre grundet julefrokost og tøj krise 😁 Altid en varm velkomst i butikken og kompetent personale!... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
ALTID god kundeservice/pleje, lækkert og smukt tøj, gode tilbud og altid hjælp at hente. Alle er velkomme, findes en str. ikke, er der tit mulighed for at den bliver bestilt hjem. Handler ofte hos But... Zobacz więcej
Sjældent har jeg oplevet bedre service <3 Idet der var udsalg på hjemmesiden, ringede jeg for at høre, om jeg trods formodet ekstra travlhed, kunne regne med at pakken kom afsted samme dag, da je... Zobacz więcej
Lækre og kvalitetsprodukter, som kommer i løbet af et par dage💯 Jeg måtte desværre sende nogle af produkterne tilbage, da de var for små, og så kommer jeg til at sende dem til den forkerte webs... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
Helt formidabel service
Helt formidabel service.
Altid en varm velkomst i butikken og kompetent personale!
Jeg fortsætter med at handle lokalt 🙏🏼❤️👋🏻
Tak for service, lækre varer og unik atomosfære.
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra. Jeg har virkelig sjældent oplevet så god en kundeservice, som jeg gang på gang oplever hos Butik Friis. Jeg har både reklameret, hvor jeg fik en rigtig god service samt skulle bytte en varer som, der havde overskredet byttegrænsen, hvor jeg ligeledes fik den bedste service og generelt er de bare så søde og imødekommende, så jeg kan virkelig kun anbefale, at man handler hos dem og støtter deres fine butik❤️
Sjældent har jeg oplevet bedre service…
Sjældent har jeg oplevet bedre service <3
Idet der var udsalg på hjemmesiden, ringede jeg for at høre, om jeg trods formodet ekstra travlhed, kunne regne med at pakken kom afsted samme dag, da jeg skulle bruge nogle nye sorte bukser til min svigerfars begravelse. Jeg blev mødt med den sødeste imødekommenhed og fik at vide at så snart de så min ordre ville de prioritere den, så jeg var sikker på at den nåede med.
Jeg bestilte mit første par Imperial bukser nogensinde. Kort efter blev jeg ringet op og spurgt om jeg kendte buksen og om jeg var sikker på str. da det var et italiensk mærke og de fleste går 1 eller endda 2 str op. Baseret på denne service tilpassede hun str på bukserne, til et nr større. De var fremme dagen efter og passede perfekt.
Tusind tak for den ekstra venlighed og service, som varmede på en ellers svær dag.
Jeg skal helt sikkert have bestilt mere hos jer <3
Handler helt sikkert online ved Butik…
Handler helt sikkert online ved Butik Friis igen. De er hurtige til at svare tilbage på mail; høflige og yder en rigtig god kundeservice.
Butik Friis er bare den bedste tøj…
Butik Friis er bare den bedste tøj butik med den sødeste indehaver og ligeså søde piger hun har i butikken 🤩 Altid service i verdens klasse, uanset om det er i butikken eller på deres webshop ⭐️
Jeg syntes selve ekspeditionen tager…
Jeg syntes selve ekspeditionen tager for lang tid
Altid god service.
Så en kjole på nettet. Men jeg passer ikke bare en bestemt størrelse, så vil gerne prøve før køb. Heldigvis havde Butik Friis kjolen som jeg så glad kunne tage med hjem... altid dejligt at komme i butikken.. også bare at kikke.
God oplevelse
Smuk butik med søde piger bag disken. God service og lækre sager…
Jeg havde købt et par bukser
Jeg havde købt et par bukser, men desværre et lille hul i lommen . Bukserne blev byttet og endda til en anden størrelse end de oprindelse ( efter mit ønske) . Jeg er helt på måsen over den høje kundeservice , og så imødekommende .
Bestemt mit nye favorit sted 🙏🌺
Den BEDSTE service jeg har oplevet.
Den BEDSTE service jeg har oplevet.
Jeg havde købt en frakke for stor og da jeg bor i Nordsjælland, fandt ekspedienten fra butikken en hurtig løsning. Fragtbrev blev sendt til mig, så jeg kunne sende min retur til butik. Dernæst blev der hurtigt sendt den rigtige størrelse til mig.
Jeg kan varmt anbefale at handle i Butik Friis i Næstved.
Selvom jeg bor langt væk, bliver det bestemt ikke sidste gang jeg besøger jer.
Mange, mange tak for jeg utrolig gode service.
Venlige hilsner
Tina
Verdens klasse service⭐️
Verdens klasse service⭐️
De gør alt hvad de kan for at hjælpe og svare hurtig🌸
De har min varmeste anbefaling✨
Service helt i TOP
En lille solstråle historie om den eminente service man kan forvente når man handler, eller ikke handler, hos butik Friis. Havde købt et par bukser hos en helt anden butik, men af en eller grund fik jeg sendt bukserne retur til butik Friis ved en fejl. Ikke nok med at de ringede mig op og fortalte om fejlen, de sørgede også for ny fragtseddel og for at få dem sendt afsted til den rigtige butik. Det er fuldstædig perfekt service, der helt sikkert skal offentliggøres.
Personalet ved Butik Friis er top hjælpsomme!
Personalet ved Butik Friis er top hjælpsomme - om man køber online eller i butik. Sidst tilbød de øjeblikkeligt at hente tøjet hjem i en anden størrelse og de er super gode til at hjælpe med at style tingene. Altid med et smil og oprigtig nysgerrighed på kundens behov!
Lækre bukser
Lækre bukser, som lever fuldt op til forventningerne. Hurtig levering og kan kun anbefales.
Fantastisk service og hurtig levering
Både hurtig levering og hurtig refundering ved retur samt super service og meget lækkert tøj.
Tøjet er fint
Tøjet er fint. Men deres kundeservice når der går noget galt i forsendelsen er uprofessionelt og mangelfuld
De vil have at man selv skal stå for reklamation overfor gls. GLS siger det er dem som har købt ydelsen som skal reklamere. Jeg har købt en vare af butikken som jeg ikke får som forventet.
Uanset skyld. Så er det butik fris jeg har handlet med og deres ansvar hvem de bruger til fragt og at jeg får mine varer i hel stand
Formidabel kundeservice
Simpelthen skønneste butik. De har en helt formidabel kundeservice, som rækker langt udover et "almindeligt" niveau. Jeg kan helt sikkert anbefale, at handle i denne skønne butik. TAK for Jer butik Friis 🙏❤️
Fantastisk butik
Jeg har fået en meget meget fin…
Jeg har fået en meget meget fin service. Utrolig venlig og rart personale .
Her har jeg lyst til at handle igen
Hurtig respons på bestilling, god pris, gode varer og hurtig levering. Her får man bare lyst til at handle igen👍👍👍👍👍
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.