Reakcja na opinię
God oplevelse. Jeg fik hvad jeg bestilte til tiden.
Reakcja na opinię
Har handlet der flere gange . God og hurtig service . Kan godt lide det klassiske tidløse look. Vil især fremhæve deres “Ellen “T shirts -en rigtig god basic bluse der passer til det meste og i mega... Zobacz więcej
Købte et par super fede Anna bukser i grå og butter til min lillesøster, og hun blev så glad. Har et mega fedt look og en perfekt pasform!
Leverer mega hurtigt og super god service.
Ville helt klart anbefale det!
Til mit barnebarns fødselsdag havde jeg fået bestilt et par Anna Bukser, sådan som hun havde ønsket sig. Desværre viste det sig, at de var for store, men selvom fristen blev overskredet, udviste Bari stor smidighed og velvilje, så vi kunne returnere og få refunderet gaven.

Odpowiedź od Barí
Købte en virkelig flot top og nederdel, og alt ser rigtig godt ud! 5 stjerner!!!⭐️

Odpowiedź od Barí
Så dejlig kvalitet! Har købt 3 flotte toppe og de sidder perfekt. Alt var lige som det skulle være. Køber snart igen! 🌷

Odpowiedź od Barí
Virkelig god kvalitet!!! Produkterne er virkelig flotte og gennemførte. Kan varmt anbefales!!

Odpowiedź od Barí
Fantastisk kundeservice🌟Kunne ikke forstå hvor min pakke blev af, men så ringede jeg til dem og det var så GLS der havde mistede den. De sendte en ny samme dag🤍

Odpowiedź od Barí
Har handlet derfra mange gange, har altid fået god og hurtig service. Jeg er meget tilfreds ❤️

Odpowiedź od Barí
Mega god service og altid god kvalitet af tøj. Kan klart anbefales :)
Riiigtig lækker kvalitet, og hver gang jeg har haft fat i kundeservice har de “gone the extra mile” for mig og min kæreste.
Alt gik bare som det skulle, fra bestilling og opfølgning af en kanon kundeservice!! alt ros!
Smukke, enkle og tidsløse designs. Kan klaret anbefales!
Nemmeste julegaver til kæreste og søster.
Jeg blev hele aftenens helt.
GREAT SUCCES! 🥸
Købte et par busker til min kæreste som julegave og hun blev glad for dem
Jeg havde desværre fået nogle forkerte bukser i julegave. Men da jeg kontaktede kundeservice, så var de super søde og tilbød mig, at jeg kunne få dem ombyttet til den rigtig model gratis, selvom de normalt kun tilbyder ombytning, hvis det drejer sig om en anden størrelse. Er så glad for at jeg tog kontakt til dem. For de er meget behjælpelige. Har handlet ved dem før og tøjet er i super god kvalitet. Ikke sidste gang jeg handler ved dem!

Odpowiedź od Barí
Servicen er i top og produkterne er virkelig lækre. Min kæreste var meget glad for gaven. Kan klart anbefales!

Odpowiedź od Barí
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.