Jeg fik en vinterjakke af min kæreste i julegave. Denne var købt i CC Christensen, Aalborg. Efter meget kort tid begyndte jakken dog at gå op i syningerne trods meget lidt brug. Jeg henvendt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En måned efter jul havde CC:Christensen ingen problemer med at bytte den trøje, jeg havde fået i julegave. Heller ikke selv om det var til en model, der godt nok var af samme mærke, men de ellers ikke... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
CC: CHRISTENSEN Randers Er en fysisk og en online tøjbutik der har adresse i Randers. Vi har en lang række af de bedste internationale og danske brands til damer og herre. Vores sortimentet er nøje udvalgt og vores team af dygtige og engagerede medarbejdere står klar til at yde den bedste service. Vi glæder os til at hjælpe dig.
Brødregade 13, 8900, Randers, Dania
- info@ccchristensen.dk
- ccchristensen.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Godt tilbud på kvalitets bukser der…
Godt tilbud på kvalitets bukser der blev leveret hurtigt i original kvalitet
Min mand fik en livrem i julegave.
Min mand fik en livrem i julegave, den var desværre for stor, der var byttemærke på og han fik den da også byttet, men fordi den var købt på Black fredag røg rabatten og vi måtte betale differencen op til fuld pris, det synes jeg ikke er i orden, det blev jeg skuffet over, har ellers altid fået en god og fin betjening i butikken.
Mvh Inge Lise
Tak for svar, han fik byttet en boss livrem med en anden boss livrem, godt nok et andet udseende da de desværre ikke havde den oprindelige, da den faktisk var pænere, den var så 50 kr dyrere, det er selvfølgelig ok, men ikke at i scorer rabatten, det synes jeg simpelthen ikke er i orden
Mvh Inge Lise

Odpowiedź od CC: CHRISTENSEN Randers
Hurtig levering og fin service
Hurtig levering, og de ringede for at bekræfte, da farven ikke var helt den samme.
Mega hurtigt levering og så tilbyder de at pakke gaven ind og sætte byttemærke på! Mega god service
Min pakke kom hurtigt og så var den…
Min pakke kom hurtigt og så var den fint pakket ind hvilket var super fedt 😊
Yder altid en 1. klasses service
CC:Christensen yder altid en super god service. Selv ved nethandel, hjælper de gerne med tøjstørrelse mv, og ved behov ændre de inden de afsender ordren 👍👍
Fremragende service og opfølgning
Havde lagt en beskeden ordre online som desværre viste sig at være udsolgt. Men kommunikationen og opfølgningen efterfølgende var fremragende (daglig opfølgning på tlf/sms). Har aldrig oplevet en så god, behagelig og imødekommende service som hos CC Christensen.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler online hos CC Christensen.
Hurtig levering og varen helt som forventet
Hurtig levering,modtog varen dagen efter bestilling. Varen var præcis som forventet.
Dejlig hurtig levering
Dejlig hurtig levering, og varen var præcis som forventet
God og hurtig service
Købte et par bukser, som blev leveret dagen efter bestillingen. Desværre for små, og nummeret større var udsolgt, så jeg returnerede dem fysisk i butikken, og senere samme dag stod pengene på min konto. Sød og serviceminded ekspedient. Handler der helt sikkert igen😊
God service og levring
Har intet at klage over. Bestilte jakke, der var sat 800,-kr ned og den blev leveret gratis inden for den tid der stod. 😃👍
Blusen var rigtig fin
Blusen var rigtig fin, men passede ikke til mig.
Men derudover kostede portoen 50kr, og når så varen skulle retur, skulle jeg også betale 50kr i returporto.
Ialt 100kr.
Der shopper jeg så ikke igen.
Andre steder kan jeg shoppe for 29kr. Det er noget af en prisforskel.

Odpowiedź od CC: CHRISTENSEN Randers
Hurtig og fin levering.
Super handel og hurtig ekspedition
Købte et par flotte bukser til halv pris og hurtig levering, så det kan ikke være bedre. Kan klart anbefales.
Skønt concept!
Skønt concept!
Søde medarbejdere der kontakter én, med det samme ved lagerfejl eller manglende varer og tilbyder gode løsninger.
Hurtig levering.
Alt i alt - en rigtig god oplevelse at handle hos CC Christensen Randers.
Hurtig levering og gode…
Hurtig levering og gode retuneringsbetingelser
Nem at bestille og hurtig levering.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.