Ik heb alle boeken en ben er erg blij.De recepten zijn duidelijk, de ingrediënten zijn mestal al in huis of gewoon in de supermarkt verkrijbaar en de resultaten zijn erg lekker. Er is voor iedere smaa... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Het e-book 1 t/m 6 gekocht. Al 2 gerechten geprobeerd en beide zeker voor herhaling vatbaar. Recepten staan duidelijk omschreven en gelukkig niet heel veel aparte, exotische kruiden. Super blij mee, e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Recepten zijn heerlijk om te maken de witlof ham/kaas is mijn favoriet en ik heb er zoveel die lekker zijn! Duidelijke uitleg en makkelijk om te maken,ik heb al haar e-books inclusief haar kookboek. Z... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De recepten zijn lekker en niet moeilijk,mijn kruiden kast is aardig uitgebreid.De e boeken zijn goed maar mijn voorkeur gaat uit naar een boek.al heel wat recepten gemaakt de ene lekkerder dan de and... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
MamsatWork is een lifestyle blog met informatieve artikelen volop inspiratie. Daarnaast zijn we goed thuis in slowcooker recepten en hebben we een slowcooker e-book gemaakt van onze recepten.
Dane kontaktowe
Schootsehoef 1a, 5481VL, Schijndel, Holandia
- 0613071509
- info@mamsatwork.nl
- mamsatwork.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Heerlijke recepten
Heel duidelijk boek. Al van alles gemaakt, niet moelijk duidelijke taal en heerlijk eten

Snelle en nette levering
Snelle en nette levering , mooi boek, duidelijke recepten en lekker!!!

Ik ben fan
Ik ben fan, 2 weken geleden ongeveer het kookboek aangeschaft. En al 6 keer heerlijke recepten uit gemaakt. Het zijn hele toegankelijke recepten..geen rare dingen maar alles makkelijk te verkrijgen. Ik de 2 ebooks van de laatste 2 delen online gekocht en opgeslagen op de telefoon, ook helemaal prima.

Fijn, duidelijk kookboek
Snelle levering, goede recepten. Wel prijzig in aanschaf

Heerlijke recepten
Ik heb de e-booken besteld. Ziet er heel overzichtelijk uit en alles is duidelijk beschreven. Ook zijn de porties goed. Ik heb de kip rendang en de babi ketjap gemaakt. Was heerlijk. Ga zeker nog diverse recepten uitproberen. We zitten een aantal weken zonder volledige keuken. Maar ook straks in de nieuwe keuken zal de slowcooker blijven. Ideaal en lekker!

Odpowiedź od Mamsatwork
Prachtig boek met goede recepten en…
Prachtig boek met goede recepten en mooie illustraties.
De gerechten zijn heerlijk! We hebben er al 3 gemaakt!

Odpowiedź od Mamsatwork
Ik heb afgelopen vrijdag een recept…
Ik heb afgelopen vrijdag een recept gemaakt uit jouw kookboek. Heel duidelijk beschreven en makkelijk om te maken.
We hebben er heerlijk van gegeten s'avonds.

Odpowiedź od Mamsatwork
Ik had een probleempje met downloaden en kreeg heel snel en vriendleijk antwoord. Ze zijn erg behulpzaam. En ik heb nu al een paar recepten gemaakt en het is heerlijk, er staan ontzettend veel lekkere recepten in het boek en de digitale boeken en de meeste ingredienten die gebruikt worden staan gewoon in je keukenkastje. Het kost wat maar ik ben er wel erg blij mee.

Boven verwachting
Voor mijn verjaardag een slowcooker gehad van mijn kinderen. Terwijl ik al 5 planken vol kookboeken heb moest er natuurlijk een slowcookbook bij. De enthousiaste recencies maakte dat ik dit boek heb gekocht. Ze zijn echt super eenvoudig en lekker. Ook de bereidingsomschrijving is kort en duidelijk. Na alleen de kook en stoofgerechten te hebben geprobeerd ga ik nu voor de bakrecepten .

veel keus aan recepten
veel keuze met alle boeken samen. Helaas tot nu toe nog niet echt recepten gehad die bij ons thuis voor herhaling vatbaar waren maar ik heb helaas twee kritische eters naast mij en zelf ben ik geen keukenprinses dus het zou best kunnen zijn dat mijn hoeveelheid aan kruiden niet genoeg is geweest.
Ik blijf gewoon elke week een recept uit de boeken proberen...

Odpowiedź od Mamsatwork
Snelle levering, ontzettende lekkere recepten en makkelijk te maken. Top slowcooker kookboek echt een aanrader!

Super lekkere recepten
Super lekkere recepten. Ben net pas begonnen maar wat zijn de Sloppy Joe tortilla's overheerlijk! Kan niet wachten om nog meer uit te proberen!

Odpowiedź od Mamsatwork
Duidelijk kookboek met heerlijke recepten.
Snelle levering van het kookboek. Ik heb sinds ik het boek in huis heb, alleen nog maar uit dit kookboek gekookt. De gerechten staan heel goed uitgelegd en zijn ook allemaal heel erg lekker. Zeker een aanrader om een Slowcooker en dan ook dit kookboek aan te schaffen.

Fijne recepten.
Fijne recepten.. en de uitleg over het gebruik van de slowcooker is goed duidelijk. Recepten duidelijk beschreven. Heb er al een paar gemaakt. Lekker makkelijk.

Slowcookerboek
Slowcooker gekocht en de e boeken van Joyce. Leuke en lekkere recepten. In de avond klaarzetten en in de ochtend aanzetten en na het werk lekker eten. De recepten hebben normale ingrediënten. Geen ingrediënten die je maar èèn keer nodig bent. Blij met de slowcooker en de recepten. Staat drie keer per week aan.

Odpowiedź od Mamsatwork
Het is een mooi kookboek met duidelijke…
Het is een mooi kookboek met duidelijke uitleg! De recepten die ik heb gemaakt waren lekker voor ons hele gezin. Ook de digitale kookboeken zijn makkelijk erbij te pakken. Zodra de volgende hardcover er is bestel ik die ook, want het staat ook nog leuk op mijn schap.

Absoluut een aanrader
Het zijn zalige recepten en weinig moeite absoluut een aanrader!!!!

Mooi stevig boek met duidelijke uitleg
Mooi stevig boek met duidelijke uitleg
Heb al diverse gerechten gemaakt en deze zijn erg lekker
Als je goed leest en de recepturen volgt hoef je geen chefkok tezijn om lekker eten te te bereiden

Wat een prachtige serie E-boeken
Wat een prachtige serie E-boeken! Ziet er super verzorgd uit en is zeer overzichtelijk. Ik heb nog lang niet alles uitgeprobeerd, maar ga zeker nog heel veel maken. Het zijn zoveel recepten! Het liefst zou ik ze uitprinten, maar dat wordt een beetje kostbaar. Natuurlijk is niet alles wat erin staat iets voor mij, maar dat geeft niet. Misschien trek ik eerdaags de stoute schoenen aan ga iets maken waarvan ik denk, is dat wel iets voor mij… maar het is wel heerlijk dat je alles in de slowcooker kan doen en een aantal uren later alles klaar is.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.