Mamsatwork Recenzje

Zobacz, co mówią recenzenci

Informacje dotyczące firmy

1. Blogger

Napisane przez firmę

MamsatWork is een lifestyle blog met informatieve artikelen volop inspiratie. Daarnaast zijn we goed thuis in slowcooker recepten en hebben we een slowcooker e-book gemaakt van onze recepten.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 116

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Lekkere maaltijden zonder veel moeite

Ik heb alle boeken en ben er erg blij.De recepten zijn duidelijk, de ingrediënten zijn mestal al in huis of gewoon in de supermarkt verkrijbaar en de resultaten zijn erg lekker. Er is voor iedere smaak iets bij. Ik kan de boeken alleen maar aanraden.

10 lipca 2026

Ik bestelde 4 ebooks

Ik bestelde 4 ebooks
Zodat ik de recepten altijd bij de hand heb
Morgen ga ik kamperen en de slowcooker gaat mee
Ik heb pinda kip gemaakt. Eenvoudig te maken en heel erg lekker!
Blij mee 🥰

10 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Goede recepten die makkelijk te volgen…

Goede recepten die makkelijk te volgen zijn!

Odpowiedź od Mamsatwork

Hoi Mirjam, Wat fijn om te horen, dankjewel!
Leuk dat je de recepten duidelijk en makkelijk te volgen vindt. Daar doe ik het voor! Groetjes, Joyce.

Oceniono na 5 z 5

De recepten zijn lekker en niet moeilijk

De recepten zijn lekker en niet moeilijk,mijn kruiden kast is aardig uitgebreid.De e boeken zijn goed maar mijn voorkeur gaat uit naar een boek.al heel wat recepten gemaakt de ene lekkerder dan de ander maar dat is gewoon smaak verschil.

Odpowiedź od Mamsatwork

Hoi Erica, Wat fijn om te horen, dankjewel!
Leuk dat je de recepten lekker en makkelijk vindt. En ik snap helemaal dat een echt boek voor jou de voorkeur heeft. Fijn dat je al zoveel recepten hebt gemaakt. Smaken verschillen natuurlijk, maar juist door de ruime keuze is er voor iedereen wel iets lekkers te vinden. Groetjes, Joyce.

Oceniono na 5 z 5

Recepten heerlijk en makkelijk om te maken

Recepten zijn heerlijk om te maken de witlof ham/kaas is mijn favoriet en ik heb er zoveel die lekker zijn! Duidelijke uitleg en makkelijk om te maken,ik heb al haar e-books inclusief haar kookboek. Zeer tevreden! Ook ben ik lid van de Slowcooker club ook een aanrader!

Hoi Mw Kingma, Wat een leuke review, dankjewel! 😊
Super om te horen dat je zoveel favoriete recepten hebt en dat de witlof met ham en kaas bovenaan staat. Fijn dat je de duidelijke uitleg en het gemak van de recepten waardeert. En wat leuk dat je inmiddels alle e-books, het kookboek én de Community hebt, dankjewel voor je enthousiasme en je mooie aanbeveling! Groetjes, Joyce.

Oceniono na 5 z 5

Duidelijke recepten met normaal…

Duidelijke recepten met normaal verkrijgbare producten. Alles is heerlijk tot nu toe wat ik maak

Hoi Gitte, Wat fijn om te horen, dankjewel! 😊
Leuk dat je de recepten duidelijk vindt. En nog mooier dat alles wat je tot nu toe hebt gemaakt zo goed in de smaak valt. Groetjes, Joyce.

E-book 1 t/m 6

Het e-book 1 t/m 6 gekocht. Al 2 gerechten geprobeerd en beide zeker voor herhaling vatbaar. Recepten staan duidelijk omschreven en gelukkig niet heel veel aparte, exotische kruiden. Super blij mee, een aanwinst voor iedere serieuze slowcook fan

23 czerwca 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Hoi Margot, Wat leuk om te lezen, dankjewel!
Super dat je meteen voor alle e-books bent gegaan. Fijn dat de eerste twee gerechten zo goed bevielen en zeker voor herhaling vatbaar zijn. Dankjewel voor je mooie review en veel kookplezier! Groetjes, Joyce.

Oceniono na 5 z 5

Voor mij een eyeopener, ervaring rijker

Het is op de eerste plaats een mooi en duidelijk boek. Alles recepten worden goed uitgelegd, dus makkelijk te maken. De ingrediënten zijn goed te verkrijgen.
Wat ik gemaakt heb was heel lekker:
- asperges
- witlof met ham en kaas
- kip met eiernoedels

17 czerwca 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Hoi Corine, Wat fijn om te horen, dankjewel!
Leuk dat je het boek mooi en duidelijk vindt en dat de recepten makkelijk te volgen zijn. En heerlijk dat de asperges, witlof met ham en kaas en de kip met eiernoedels zo goed in de smaak vielen. Veel plezier met het uitproberen van nog meer recepten! Groetjes, Joyce.

Heerlijke en makkelijke recepten

Het boek snel binnen. Boek geeft duidelijke uitleg en heerlijke recepten.

10 czerwca 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Hoi Petra, Wat fijn om te horen, dankjewel!
Leuk dat het boek snel binnen was en dat de uitleg en recepten zo goed bevallen. Heerlijk dat je er al lekker mee aan de slag kunt. Groetjes, Joyce.

Super fijn boek

Super fijn boek, met heerlijke recepten. Ik hoop dat er snel een deel 2 uitkomt. Een echt boek is altijd fijn.

1 czerwca 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Wat leuk om te horen, dankjewel!
Fijn dat je zo blij bent met het boek en dat de recepten goed bevallen. En ik snap helemaal wat je bedoelt: een echt boek in je handen blijft toch iets bijzonders. Dankjewel voor je mooie review! Groetjes, Joyce.

Oceniono na 4 z 5

Tevreden met de digitale kookboeken

Het prettige is dat als je een vraag stel je vrij snel antwoord krijgt. Heb de digitale boeken aangeschaft. En het leuk vind ik dat je er weer nieuwe ideeën opdoet. Heb spitskool rendang kip gemaakt. Deel 1 Heel lekker en ook de gehaktbrood. Het is erg fijn dat je de kruiden meestal wel in je keukenkastje heb staan.

6 czerwca 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Hoi Edakanja, Wat fijn om te horen, dankjewel!
Leuk dat je zo snel antwoord krijgt op je vragen en dat de e-books je steeds weer nieuwe inspiratie geven. Heerlijk dat de spitskool rendang kip en het gehaktbrood zo goed in de smaak vielen. En inderdaad, het is wel zo prettig dat je de meeste kruiden gewoon al in huis hebt. Groetjes, Joyce.

Oceniono na 2 z 5

Te veel vlees en recept klopt niet…

Te veel vlees en recept klopt niet volgens beschrijving gedaan. Nee voor mij niet weer helaas

3 czerwca 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Bedankt voor je feedback Joke, en wat jammer dat je niet tevreden bent over de champignonsoep (je had me hier ook een mailtje over gestuurd waar ik nog even op gereageerd heb).

In dit gerecht zit inderdaad relatief veel vlees vergeleken met mijn andere recepten, als tegenhanger voor de vele groenten die er in zitten. Maar je kan daar zelf gelukkig ook wel wat in variëren en gerust wat minder vlees gebruiken, dat is geen probleem.

Ik hoop dat er tussen de andere 140 recepten die je hebt wel een goede match zit voor je.

Oceniono na 3 z 5

De recepten zijn lekker en zeker een…

De recepten zijn lekker en zeker een goede houvast om te leren koken met een slowcooker. Omdat ik nog niet de variatie " Brood & zoet" heb uitgeprobeerd geef ik een 3.

15 maja 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de recepten, ik hoop dat er tussen Brood & Zoet ook nog wat lekkers zit voor je!

Oceniono na 5 z 5

Ik ben heel blij met dit boek.

Ik ben heel blij met dit boek.
Ik heb enkele recepten gemaakt en deze zijn heerlijk.
En duidelijke uitleg .

24 maja 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Hoi Tilly, Wat fijn om te horen, dankjewel!
Leuk dat je al enkele recepten hebt gemaakt die zo goed bevallen. En fijn dat de uitleg duidelijk is, dat maakt het koken extra prettig. Groetjes, Joyce

Heerlijk en geen stress.

De boeken zijn allemaal makkelijk te lezen en de recepten heerlijk en niet met dure ingrediënten. Geen stress tijdens koken .

20 maja 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Hoi Tieneke, Wat fijn om te horen, dankjewel!
Leuk dat de boeken zo makkelijk te lezen zijn en dat je de recepten heerlijk vindt zonder ingewikkelde of dure ingrediënten. En geen stress tijdens het koken is natuurlijk helemaal het mooie van slowcooken. Groetjes, Joyce

Heerlijke recepten.

Heerlijke recepten.
En oo zo makkelijk
Veel variatie.
Iets anders als een a.v g.

12 maja 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Hoi Yet, Wat fijn om te horen, dankjewel!
Leuk dat je de recepten heerlijk, makkelijk en afwisselend vindt. Even wat anders maakt het juist zo leuk. Groetjes, Joyce

Hele fijne recepten

Heel duidelijke omschrijving van de recepten.
En ze zijn heerlijk

19 maja 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Hoi Anita, Wat fijn om te horen, dankjewel!
Leuk dat je de recepten duidelijk vindt en dat ze zo goed smaken. Groetjes, Joyce

Goed recepten en veel variatie

Goed recepten en veel variatie
ik vind het zeer gemakkelijk en niet veel werk,
de avond tevoren maak ik alles klaar en leg het in de slowcooker
ik moet er niet meer naar omkijken en kan ondertussen andere dingen doen

18 maja 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Hoi Nadine, Wat fijn om te horen, dankjewel!
Leuk dat je de recepten makkelijk vindt en dat je zoveel variatie ervaart. En heerlijk hè, alles de avond ervoor voorbereiden en daarna de slowcooker het werk laten doen terwijl jij andere dingen kunt doen. Dat is precies het gemak van slowcooken! Groetjes, Joyce

Een heel fijn boek

Een heel fijn boek met heerlijke gerechten en met een duidelijke beschrijving.
S'morgens alles in de slowcooker en smiddags geen drukte.
Ik ben er blij mee ♡

10 maja 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Hoi Let, Wat fijn om te horen, dankjewel!
Heerlijk hè, ’s ochtends alles in de slowcooker en later op de dag geen drukte meer. Fijn dat de gerechten en de duidelijke beschrijvingen zo goed bevallen. Leuk dat je er zo blij mee bent! Groetjes, Joyce

Een fantastisch boek

Een fantastisch boek met heerlijke gerechten, met een duidelijke beschrijving.
S'morgens alles in de slowcooker, s'middags geen drukte, wat goed past bij onze leefstijl.

10 maja 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Wat fijn om te horen, dankjewel!
Heerlijk dat het slowcooken zo goed past bij jullie leefstijl. ’s Ochtends alles voorbereiden en later zonder drukte kunnen genieten van een lekkere maaltijd blijft zo’n groot voordeel. Fijn dat de recepten en uitleg zo goed bevallen! Groetjes, Joyce

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej