Mamsatwork Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik heb alle boeken en ben er erg blij.De recepten zijn duidelijk, de ingrediënten zijn mestal al in huis of gewoon in de supermarkt verkrijbaar en de resultaten zijn erg lekker. Er is voor iedere smaa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het e-book 1 t/m 6 gekocht. Al 2 gerechten geprobeerd en beide zeker voor herhaling vatbaar. Recepten staan duidelijk omschreven en gelukkig niet heel veel aparte, exotische kruiden. Super blij mee, e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Recepten zijn heerlijk om te maken de witlof ham/kaas is mijn favoriet en ik heb er zoveel die lekker zijn! Duidelijke uitleg en makkelijk om te maken,ik heb al haar e-books inclusief haar kookboek. Z... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De recepten zijn lekker en niet moeilijk,mijn kruiden kast is aardig uitgebreid.De e boeken zijn goed maar mijn voorkeur gaat uit naar een boek.al heel wat recepten gemaakt de ene lekkerder dan de and... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Blogger

Napisane przez firmę

MamsatWork is een lifestyle blog met informatieve artikelen volop inspiratie. Daarnaast zijn we goed thuis in slowcooker recepten en hebben we een slowcooker e-book gemaakt van onze recepten.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 116

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Ik ben super tevreden met mijn aankoop

Ik ben super tevreden met mijn aankoop! De e-books zien er helder en overzichtelijk uit en de recepten kloppen gewoon echt. Inmiddels vier recepten gemaakt en alles viel hier goed in de smaak. De Chicken Alfredo was een enorme hit en ook de Koreaanse beef is absoluut een blijvertje. De uitleg is duidelijk en de ingrediënten zijn gewoon goed verkrijgbaar in de supermarkt. Ik heb alle e-books aangeschaft en kan niet wachten op de volgende!

Odpowiedź od Mamsatwork

Hoi Mevrouw Schaaphok, Wat ontzettend leuk om te lezen, dankjewel!
Superfijn dat de e-books zo duidelijk en overzichtelijk voor je zijn en dat de recepten allemaal goed gelukt zijn. De Chicken Alfredo en Koreaanse beef zijn inderdaad echte toppers 😉 Heel leuk dat je alle e-books hebt aangeschaft en nu al uitkijkt naar een volgende. Dankjewel voor je enthousiaste review! Groetjes, Joyce

Lekkere recepten

Lekkere recepten

Odpowiedź od Mamsatwork

Hoi Katen, Wat fijn om te horen, dankjewel!
Leuk dat de recepten zo goed smaken. Groetjes, Joyce

Oceniono na 5 z 5

Mooi duidelijk boek en wat we tot nu…

Mooi duidelijk boek en wat we tot nu toe hebben gegeten, was heerlijk.

Wat fijn om te horen, dankjewel!
Leuk dat het boek zo duidelijk is en dat alles wat jullie tot nu toe hebben gemaakt heerlijk smaakte. Groetjes, Joyce

Heerlijke en verrassende recepten

Heerlijke en verrassende recepten! Mijn volwassen kinderen heb ik ook aangestoken met het slowcooker-virus. En ik ga mijn slowcooker meenemen op vakantie want niets zo handig als dat je laat in de middag terug komt van het strand en het eten is dan (zo goed als) klaar.

Odpowiedź od Mamsatwork

Hoi Franciscus, Wat leuk om te lezen, dankjewel!
Geweldig dat je ook je volwassen kinderen hebt aangestoken met het slowcooker-virus 😉 En je slowcooker mee op vakantie nemen klinkt helemaal ideaal, na een dag strand thuiskomen en bijna direct kunnen aanschuiven is echt genieten. Fijn dat de recepten zo goed bevallen! Groetjes, Joyce

Heerlijke en makkelijke recepten

Heerlijke en makkelijke recepten. Heel fijn als je thuis komt en je huis ruikt lekker en je zo kan aanschuiven. Ik vind koken echt niet leuk maar hier heb ik nu wel lol in gekregen.

Odpowiedź od Mamsatwork

Hoi Anita, Wat leuk om te lezen, dankjewel!
Heerlijk hè, thuiskomen in een huis dat lekker ruikt en zo kunnen aanschuiven. En wat mooi dat je door het slowcooken zelfs plezier in koken hebt gekregen, dat is echt een groot compliment. Groetjes, Joyce

Oceniono na 5 z 5

Het is een prachtig boek

Het is een prachtig boek, met heerlijke recepten en duidelijke uitleg met foto’s.

23 kwietnia 2026

Hi mevrouw Soeters,
Wat fijn om te horen, dankjewel!
Leuk dat je het boek mooi vindt en dat de recepten en uitleg met foto’s zo goed bevallen. Groetjes, Joyce

Oceniono na 5 z 5

Wat een geweldig boek is dit!

Wat een geweldig boek is dit!
De recepten zijn eenvoudig te maken en zo smaakvol! Hutspot, kippenragout, gehaktballetjes in tomatensaus…..alles is heerlijk! Het is zijn geld zeker waard!

14 kwietnia 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Hi Diana, Wat leuk om te lezen, dankjewel!
Heerlijk dat zoveel gerechten zo goed in de smaak vallen hutspot, kippenragout en gehaktballetjes zijn ook echte toppers. Fijn dat je de recepten makkelijk én smaakvol vindt. Dankjewel voor je mooie woorden! Groetjes, Joyce

Leuke paasbingo

Leuke paasbingo voor 26 kinderen, die ik na betaling direct kon downloaden en printen.

2 kwietnia 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Hi Charlotte, wat lief dat je daar even een review over achterlaat, dankjewel! Fijn dat je er blij mee bent. Groetjes Joyce

Heerlijk boek met lekkere recepten

Heerlijk boek met lekkere recepten
Makkelijk kruiden om toe te voegen goeden uitleg hoe je alles moet doen geen min spijt gehad van het boek het is echt zijn geld waard
Gr susan

21 marca 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Hoi Susan, Wat fijn om te horen, dankjewel!
Leuk dat je de recepten lekker vindt en dat de uitleg duidelijk is. En mooi dat je het de investering waard vindt, dat waardeer ik enorm. Groetjes, Joyce

Paas pdf(s) gedownload

Paas pdf(s) gedownload. Echt een super handige, maar ook snelle manier om een activiteit te doen met kinderen. Een paar printjes en je bent klaar. Zeker een aanrader, als je zelf geen inspiratie of tijd meer hebt!

31 marca 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Wat leuk om te horen Esmee, fijn dat je er blij mee bent!

Oceniono na 5 z 5

Het kookboek was duurder dan de…

Het kookboek was duurder dan de slowcoocker maar het is zijn geld dubbel en dwars waard. Prachtig boek. Ik heb de hardcover, ik hou niet van e-books. De recepten zijn duidelijk, lekker en ik wist niet dat je zoveel kon met een slow coocker. Zelfs bakken! Echt een aanrader.

31 marca 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Hoi Leontine, Wat een mooie review, dankjewel!
Leuk dat je voor de hardcover bent gegaan en dat je er zo blij mee bent. Fijn dat de recepten duidelijk en lekker zijn en dat je hebt ontdekt hoeveel je met een slowcooker kunt, zelfs bakken. Dankjewel voor je enthousiaste aanbeveling! Groetjes, Joyce

Oceniono na 5 z 5

Wat een ontzettend leuk kookboek voor…

Wat een ontzettend leuk kookboek voor de slowcooker. De recepten zijn mooi lekker en makkelijk te maken.

19 marca 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Hi Audry, wat ontzettend leuk om te horen! Ik wens je veel kookplezier toe, geniet ervan! Liefs Joyce

Wat een heerlijk boek

Wat een heerlijk boek, lekkere recepten heb er al een paar gemaakt, heerlijk. Boek is echt een aanrader

9 marca 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Hoi Hester, bedankt voor je positieve review. Zo leuk om te lezen! Ik wens je veel kookplezier toe, geniet ervan! Liefs Joyce

Oceniono na 5 z 5

Wat een geweldig kookboek!

Wat een geweldig kookboek!! Door de jaren heen wel vaker een kookboek aangeschaft maar deze wordt ook echt gebruikt! Al meerdere recepten gemaakt… Vanavond staan de “egg-noodles” op het menu!
Dit boek kan ik iedereen aanraden en natuurlijk ook een slowcooker

18 marca 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Ha Martine, wat ontzettend leuk om te horen! Bedankt! Veel kookplezier gewenst! De egg-noodles zijn ontzettend lekker :) Liefs Joyce

Smakelijk en makkelijk!

Ten eerste ziet het boek er erg mooi en overzichtelijk uit. Ik ben totaal geen keukenprinses maar de recepten zijn echt makkelijk te maken. Alles ziet er zo lekker uit dat ik vanaf nu elke zondag 1 recept probeer. Gewoon voor in het boek begonnen. Het is echt simpel en de smaken zijn verrassend lekker. Het ene recept nog lekkerder dan de andere. Kinderen 9 en 11 eten gewoon mee.

14 marca 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Wat een leuke review, dankjewel!
Fijn dat je het boek mooi en overzichtelijk vindt en dat de recepten ook zonder keukenprinses te zijn goed te maken zijn. Wat leuk dat je elke zondag een nieuw recept probeert en nog leuker dat de kinderen gewoon mee-eten. Heel veel kookplezier nog! Groetjes, Joyce

Oceniono na 5 z 5

Super mooi stevig boek en duidelijk…

Super mooi stevig boek en duidelijk omschreven. Zeker een aanrader

2 marca 2026

Wat fijn om te horen, dankjewel!
Leuk dat je het boek mooi en stevig vindt en dat de recepten duidelijk omschreven zijn. Dankjewel voor je review. Groetjes, Joyce

Oceniono na 5 z 5

Had ik dit maar eerder ondekt

Ik heb al een tijdje een multi en een slowcooker in huis, maar meer dan een wat rijst koken deed ik er helaas niet mee. Via insta kwam ik bij MamsatWork.
En daar begon het toch te kriebelen om meer met de cookers te gaan doen. Maar mijn angst om te beginnen bleef hoog. Nu ik alle 6 de e-book e lid ben van de community ben ik daar over heen. Het staat zo duidelijk beschreven hoe en wat ik moet doen dat het vanzelf gaat. Tegenwoordig eten we 2 a 3 keer in de week heerlijke gerechten uit de boeken. Door de pijn die ik heb aten e vaak makkelijk en of ongezond maar dat is verleden tijd. In de ochten gooi ik alles in de pan en s'avonds eten we gezond! Ik ben zo blij dat ik MamsatWork heb gevonden!

4 marca 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Wat een mooie review, dank je wel voor het delen!

Het is precies waar we het voor doen. Veel mensen hebben een slowcooker of multicooker in huis staan, maar vinden het spannend om er echt mee te beginnen. Super fijn om te lezen dat de uitleg in de e books en de community je daarbij heeft geholpen.

En wat mooi dat het koken nu makkelijker gaat en jullie weer vaker gezonde maaltijden eten. Zeker als je met pijn te maken hebt, kan het zoveel schelen als het koken niet te ingewikkeld is.

Liefs Joyce

Duidelijk uitgelegde makkelijke…

Duidelijk uitgelegde makkelijke recepten. En nog heerlijk ook.

28 lutego 2026

Wat fijn om te horen, dankjewel!
Leuk dat je de recepten duidelijk, makkelijk én heerlijk vindt. Dat is precies de bedoeling. Groetjes, Joyce

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej