Ik heb alle boeken en ben er erg blij.De recepten zijn duidelijk, de ingrediënten zijn mestal al in huis of gewoon in de supermarkt verkrijbaar en de resultaten zijn erg lekker. Er is voor iedere smaa... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Het e-book 1 t/m 6 gekocht. Al 2 gerechten geprobeerd en beide zeker voor herhaling vatbaar. Recepten staan duidelijk omschreven en gelukkig niet heel veel aparte, exotische kruiden. Super blij mee, e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Recepten zijn heerlijk om te maken de witlof ham/kaas is mijn favoriet en ik heb er zoveel die lekker zijn! Duidelijke uitleg en makkelijk om te maken,ik heb al haar e-books inclusief haar kookboek. Z... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De recepten zijn lekker en niet moeilijk,mijn kruiden kast is aardig uitgebreid.De e boeken zijn goed maar mijn voorkeur gaat uit naar een boek.al heel wat recepten gemaakt de ene lekkerder dan de and... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
MamsatWork is een lifestyle blog met informatieve artikelen volop inspiratie. Daarnaast zijn we goed thuis in slowcooker recepten en hebben we een slowcooker e-book gemaakt van onze recepten.
Dane kontaktowe
Schootsehoef 1a, 5481VL, Schijndel, Holandia
- 0613071509
- info@mamsatwork.nl
- mamsatwork.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Ik heb nu twee e-boeken van haar en ben…
Ik heb nu twee e-boeken van haar en ben er heel tevreden over. Het downloaden was super makkelijk en je kunt gelijk aan de slag. De recepten zijn heel duidelijk en zeker zeer lekker!

Prachtig slowcooker kookboek
Prachtig slowcooker kookboek, met zoveel heerlijke recepten!
Héél blij mee, AANRADER!!

Toffe E-books
Ik heb de E-books besteld. Ze zitten echt boordevol verschillende gerechten. Voor ieder wat wils. Heb al enkele recepten klaargemaakt en ze bevallen goed. Duidelijke beschrijving en goed te maken.

Odpowiedź od Mamsatwork
Duidelijke uitleg voor heerlijke…
Duidelijke uitleg voor heerlijke maaltijden
En slowcooken zo eenvoudig je hebt even wat voorbereiding en dan heerlijk de slowcooker al het werk laten doen ❤️

goede en snelle levering
Snelle levering, en de E-boeken werden praktisch direct toegezonden.

Odpowiedź od Mamsatwork
Geweldige koopboeken en heel makkelijk…
Geweldige kookboeken en heel makkelijk om te maken

E-books
Uk heb de e-books besteld en direct in de mail ontvangen. Zelfs de e- boeken zien er geweldig uit. Mooie kleuren, duidelijke uitleg en geen ingewikkelde ingrediënten. Inmiddels hebben we al meerdere recepten geprobeerd. Heerlijk én makkelijk!

Ik vind dit boek echt de bom
Ik vind dit boek echt de bom
Heb al verschillende recepten uitgeprobeerd
En wat waren die lekker, ik raad ook iedereen die een slowcooker heeft aan om dit boek te bestellen

Odpowiedź od Mamsatwork
Mooi geïllustreerd boek met duidelijke uitleg …
Mooi geïllustreerd boek met duidelijke uitleg en makkelijk te maken recepten
Had nog niet zo lang de slowcooker en was inspiratie loos. Toen dit boek besteld door alle positieve reviews die ik had gelezen 😃
En eerlijk gezegd geen spijt van gehad
Er staan heerlijke recepten in met duidelijke uitleg en alle ingrediënten zijn makkelijk te verkrijgen
Mijn favoriete recept tot nu toe spitskool rendang kip 😋

Odpowiedź od Mamsatwork
Geweldig duidelijk en fijn kookboek!
Geweldig duidelijk en fijn kookboek!
Voor de werkende vrouw/man.
Ook makkelijk dat je alles gewoon in de supermarkt kunt kopen.
Een aanrader.

Odpowiedź od Mamsatwork
Een ERG LEUKE community voor slow…
Een ERG LEUKE community voor slow cookers!
Veel Challenges, we inspireren elkaar en heel veel leuke recepten.
Absolute aanrader!!!!!

Vooral heerlijke makkelijke recepten
Vooral heerlijke makkelijke recepten.
Duidelijke beschrijving van de recepten
Hier ben ik echt blij mee

Een aanrader!!
Ik heb nu een aantal gerechten gemaakt en deze waren allemaal erg lekker. 😋 Erg blij met dit kookboek.

Odpowiedź od Mamsatwork
Mooie boeken met goede recepten
Mooie boeken met goede recepten. Recepten zijn duidelijk beschreven en ook hoe je de slowcooker precies moet gebruiken.

Odpowiedź od Mamsatwork
Eenvoudig te volgen recepten met gewone…
Eenvoudig te volgen recepten met gewone producten uit de supermarkt. De kippensoep heb ik de laatste keer gemaakt en die was erg lekker.

Wat een prachtig boek
Wat een prachtig boek. En zoveel heerlijke recepten. Ik ben begonnen met nr 1 en 2, maar ze lijken me allemaal heerlijk. De recepten zijn gemakkelijk beschreven.
Een aanwinst in de keuken.

lekker
ik ben nu recepten aan het uitproberen, en tot nu toe lekkere recepten. Duidelijk omschreven

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.