Mamsatwork Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik heb alle boeken en ben er erg blij.De recepten zijn duidelijk, de ingrediënten zijn mestal al in huis of gewoon in de supermarkt verkrijbaar en de resultaten zijn erg lekker. Er is voor iedere smaa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het e-book 1 t/m 6 gekocht. Al 2 gerechten geprobeerd en beide zeker voor herhaling vatbaar. Recepten staan duidelijk omschreven en gelukkig niet heel veel aparte, exotische kruiden. Super blij mee, e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Recepten zijn heerlijk om te maken de witlof ham/kaas is mijn favoriet en ik heb er zoveel die lekker zijn! Duidelijke uitleg en makkelijk om te maken,ik heb al haar e-books inclusief haar kookboek. Z... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De recepten zijn lekker en niet moeilijk,mijn kruiden kast is aardig uitgebreid.De e boeken zijn goed maar mijn voorkeur gaat uit naar een boek.al heel wat recepten gemaakt de ene lekkerder dan de and... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Blogger

Napisane przez firmę

MamsatWork is een lifestyle blog met informatieve artikelen volop inspiratie. Daarnaast zijn we goed thuis in slowcooker recepten en hebben we een slowcooker e-book gemaakt van onze recepten.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 116

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Ik heb nu twee e-boeken van haar en ben…

Ik heb nu twee e-boeken van haar en ben er heel tevreden over. Het downloaden was super makkelijk en je kunt gelijk aan de slag. De recepten zijn heel duidelijk en zeker zeer lekker!

3 lutego 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Wat fijn om te horen, dankjewel!
Leuk dat je al twee e-boeken hebt en er zo tevreden over bent. Fijn dat het downloaden makkelijk ging en dat je meteen aan de slag kon. En natuurlijk heerlijk dat de recepten duidelijk én lekker zijn. Dankjewel voor je mooie review! Groetjes, Joyce

Prachtig slowcooker kookboek

Prachtig slowcooker kookboek, met zoveel heerlijke recepten!
Héél blij mee, AANRADER!!

13 stycznia 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Wat leuk om te horen, dankjewel! 😊
Fijn dat je zo blij bent met het kookboek en de recepten. Dankjewel voor je enthousiaste aanbeveling! Groetjes, Joyce

Fijn en duidelijk boek

Fijn en duidelijk boek

26 stycznia 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Wat fijn om te horen! Dankjewel voor je review, leuk dat je het boek duidelijk en prettig vindt. Groetjes, Joyce

Toffe E-books

Ik heb de E-books besteld. Ze zitten echt boordevol verschillende gerechten. Voor ieder wat wils. Heb al enkele recepten klaargemaakt en ze bevallen goed. Duidelijke beschrijving en goed te maken.

1 lutego 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Wat fijn om te horen, dankjewel!
Leuk dat je de e-books zo veelzijdig vindt en dat er voor iedereen wat tussen zit. En heerlijk dat de recepten goed lukken en bevallen. Dankjewel voor je mooie review! Groetjes, Joyce

Oceniono na 5 z 5

Duidelijke uitleg voor heerlijke…

Duidelijke uitleg voor heerlijke maaltijden
En slowcooken zo eenvoudig je hebt even wat voorbereiding en dan heerlijk de slowcooker al het werk laten doen ❤️

29 stycznia 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Wat fijn om te horen! Dankjewel voor je mooie review. Precies dat maakt slowcooken zo fijn: even voorbereiden en daarna de slowcooker het werk laten doen, met heerlijke maaltijden als resultaat. Groetjes, Joyce

Oceniono na 4 z 5

goede en snelle levering

Snelle levering, en de E-boeken werden praktisch direct toegezonden.

25 stycznia 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Wat fijn om te horen! Dankjewel voor je review. Goed om te lezen dat de levering snel was en dat de e-boeken vrijwel direct zijn toegestuurd. Groetjes, Joyce

E-books

Uk heb de e-books besteld en direct in de mail ontvangen. Zelfs de e- boeken zien er geweldig uit. Mooie kleuren, duidelijke uitleg en geen ingewikkelde ingrediënten. Inmiddels hebben we al meerdere recepten geprobeerd. Heerlijk én makkelijk!

9 stycznia 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Wat leuk om te lezen, dankjewel! Fijn dat de e-books meteen in je mail stonden en dat je ze zo prettig vindt werken. Mooi om te horen dat de uitleg duidelijk is, de ingrediënten simpel zijn en dat de recepten inmiddels al goed in de smaak vallen. Dankjewel voor je fijne review! Groetjes, Joyce

Slowcooker kookboek

Fijn kookboek met gangbare recepten

16 stycznia 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Wat fijn om te horen! Dankjewel voor je review, leuk dat je de recepten zo gangbaar en prettig vindt. Groetjes, Joyce

Ik vind dit boek echt de bom

Ik vind dit boek echt de bom
Heb al verschillende recepten uitgeprobeerd
En wat waren die lekker, ik raad ook iedereen die een slowcooker heeft aan om dit boek te bestellen

3 stycznia 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Hi Akkie, wat een ontzettend leuke review! Heel erg bedankt!! Veel kookplezier gewenst. Liefs Joyce

Oceniono na 5 z 5

Mooi geïllustreerd boek met duidelijke uitleg …

Mooi geïllustreerd boek met duidelijke uitleg en makkelijk te maken recepten
Had nog niet zo lang de slowcooker en was inspiratie loos. Toen dit boek besteld door alle positieve reviews die ik had gelezen 😃
En eerlijk gezegd geen spijt van gehad
Er staan heerlijke recepten in met duidelijke uitleg en alle ingrediënten zijn makkelijk te verkrijgen
Mijn favoriete recept tot nu toe spitskool rendang kip 😋

Odpowiedź od Mamsatwork

Wat leuk om te lezen, dankjewel! Fijn dat het boek je weer inspiratie heeft gegeven en dat je er geen moment spijt van hebt gehad. Heerlijk dat de recepten zo duidelijk zijn en de ingrediënten makkelijk te krijgen. En die spitskool rendang kip… een heerlijke favoriet! Dankjewel voor je mooie review! Groetjes, Joyce

Oceniono na 5 z 5

Geweldig duidelijk en fijn kookboek!

Geweldig duidelijk en fijn kookboek!
Voor de werkende vrouw/man.
Ook makkelijk dat je alles gewoon in de supermarkt kunt kopen.
Een aanrader.

Odpowiedź od Mamsatwork

Wat fijn om te horen, dankjewel! Super dat je het kookboek zo duidelijk en prettig vindt, en dat het goed past bij een druk leven. Extra fijn dat alles gewoon in de supermarkt te krijgen is. Dankjewel voor je mooie aanbeveling! Groetjes, Joyce

Oceniono na 5 z 5

Een ERG LEUKE community voor slow…

Een ERG LEUKE community voor slow cookers!
Veel Challenges, we inspireren elkaar en heel veel leuke recepten.
Absolute aanrader!!!!!

Odpowiedź od Mamsatwork

Wat superleuk om te lezen, dankjewel!
Zo fijn dat je de community als zo leuk en inspirerend ervaart, met de challenges en alle recepten. Precies dat samen elkaar motiveren maakt het zo waardevol. Dankjewel voor je enthousiaste aanbeveling! Groetjes, Joyce

Vooral heerlijke makkelijke recepten

Vooral heerlijke makkelijke recepten.
Duidelijke beschrijving van de recepten
Hier ben ik echt blij mee

10 stycznia 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Wat fijn om te horen! Dankjewel voor je mooie review. Heerlijk dat de recepten makkelijk zijn en de uitleg duidelijk is, en nog leuker dat je er echt blij mee bent. Groetjes, Joyce

Een aanrader!!

Ik heb nu een aantal gerechten gemaakt en deze waren allemaal erg lekker. 😋 Erg blij met dit kookboek.

8 stycznia 2026

Hoi Anja, wat leuk om te horen! Veel kookplezier gewenst! Liefs Joyce

Oceniono na 5 z 5

Mooie boeken met goede recepten

Mooie boeken met goede recepten. Recepten zijn duidelijk beschreven en ook hoe je de slowcooker precies moet gebruiken.

2 stycznia 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Hoi Marjolein, wat leuk om te horen! Bedankt! Veel kookplezier gewenst. Liefs Joyce

Oceniono na 5 z 5

Eenvoudig te volgen recepten met gewone…

Eenvoudig te volgen recepten met gewone producten uit de supermarkt. De kippensoep heb ik de laatste keer gemaakt en die was erg lekker.

1 stycznia 2026

Odpowiedź od Mamsatwork

Wat leuk te horen Annemiek, bedankt! Veel kookplezier. Liefs Joyce!

Wat een prachtig boek

Wat een prachtig boek. En zoveel heerlijke recepten. Ik ben begonnen met nr 1 en 2, maar ze lijken me allemaal heerlijk. De recepten zijn gemakkelijk beschreven.
Een aanwinst in de keuken.

30 grudnia 2025

Wat leuk om te horen! Heel veel kookplezier gewenst! Veel liefs Joyce

lekker

ik ben nu recepten aan het uitproberen, en tot nu toe lekkere recepten. Duidelijk omschreven

29 grudnia 2025

Wat leuk om te horen! Ontzettend veel kookplezier gewenst! Veel liefs Joyce

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej