Māia by Schouten Zekerheid Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ik heb geen goed woord over voor deze partij. Ze reageren op geen enkel bericht. Het portaal werkt voor geen meter. Het lijkt zelfs erop dat niemand zich verantwoordelijk voelt hoe ze klanten in de k... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Huisdierenverzekering overgenomen van Marengo Pet Secure. Je krijgt onmogelijk contact met ze en verzekering is al lang opgezegd maar krijg opeens weer een factuur. Ze willen geld gaan incasseren waar... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb mijn motor via Maia Verzekering verzekerd, en het hele proces was super snel en eenvoudig. Alles werd binnen enkele minuten geregeld, wat echt fijn was. Helaas had ik wat problemen met inloggen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Top ervaring met Maia. Binnen no time had ik mijn aansprakelijkheidsverzekering op de website afgesloten. Jammer genoeg onlangs schade gehad, maar ook het indienen van de claim kon ik snel regelen... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Pośrednik ubezpieczeniowy

Napisane przez firmę

Māia bewijst namelijk dat je bedrijf verzekeren anders kan. Geen aanvraagformulieren, geen advieskosten, geen kleine letters. Eerlijk zoals verzekeren hoort te zijn.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 9% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 21

Napisz recenzję

Laagdrempelig en transparant

Maia heeft de aanvraag en het beheer van ABV en BAV in een mooi en simpel portaal gegoten. Ondersteuning per mail ook super en de tarieven zijn aantrekkelijk. Ik raad Maia zeker aan voor ZZP-ers die zakelijke verzekeringen nodig hebben.

18 grudnia 2023

Goedemorgen Gijs,

Wat leuk om je positieve woorden te lezen, dankjewel!

Als je ergens vragen over hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ik wens je een hele fijne dag toe!

adequaat

vlotte, adequate reactie en follow up, goede bereikbaarheid en attente medewerkers

Beste Pieter,

Wat fijn om te horen hoe jouw ervaring is geweest!

Als er nog iets is waar je hulp bij nodig hebt, laat het ons graag weten.

goed geregeld

Beste Mar,

Dankjewel voor je compliment. We werken er hard aan om het zo fijn mogelijk voor onze klanten te regelen.

Mocht je nog ergens een vraag over hebben, laat het ons dan graag weten.

Oceniono na 4 z 5

De enige ervaring die ik heb

De enige ervaring die ik heb, is het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
Dat is allemaal vlot gegaan.

Beste klant,

Dankjewel voor je terugkoppeling. Wij zijn blij om te horen dat het afsluiten van een verzekering vlot is gegaan.

We wensen je een mooie dag!

​Groetjes van het Māia team

Beste Niels,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad.

Als je toch nog ergens hulp bij nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar.

Geniet van je dag!

Oceniono na 5 z 5

Fijn contact en duidelijke uitleg van…

Fijn contact en duidelijke uitleg van de polisopbouw. afspraken worden nagekomen. Ik had veel eerder moeten overstappen.

23 stycznia 2024

Beste Mik,

Dankjewel voor je mooie feedback. Goed om te horen dat het contact prettig is geweest en dat het overstappen als positief is ervaren.

Mocht je in de toekomst met een vraag zitten over je verzekering(en), dan staat onze deur altijd open.

makkelijk en snel

18 stycznia 2024

Beste T. Kok,

Fijn om terug te horen hoe je ervaring is geweest.

Mocht je in de toekomst met vragen zitten, laat het ons dan graag weten.

Snelheid, betrokkenheid.

16 stycznia 2024

Beste L. Petersen,

Dankjewel voor de terugkoppeling! Fijn dat wij je hebben kunnen helpen.

Mocht je nog met een vraag zitten of ergens hulp bij nodig hebben, laat het ons dan graag weten.

​Groetjes,

Snel geregeld

Snel geregeld, echt binnen een paar minuten had ik mijn polis. En aanzienlijk goedkoper dan waar ik eerst verzekerd was. Top!

15 stycznia 2024

Hi Lotte,
Super om te horen dat wij je hebben kunnen helpen aan een mooie besparing! Wij kunnen de scherpste premies bieden doordat we nèt even slimmer en efficiënter werken. Deze besparing rekenen we met liefde door aan onze klanten.

Fijne dag en succes met je bedrijf!

Laat je ons weten als we je gaandeweg ergens mee kunnen helpen?

Groetjes,

Oceniono na 5 z 5

Zeer professioneel en deskundig advies…

Zeer professioneel en deskundig advies ontvangen.

11 stycznia 2024

Beste Pieter,

Veel dank voor je positieve feedback!
We zijn ontzettend blij om te horen dat we aan je verwachtingen voldoen. Daar werken we elke dag keihard voor!
Veel succes en mochten wij je ergens mee kunnen helpen, wij staan voor je klaar.

Groetjes,

Top service

Werd als zzp'er gewoon direct geaccepteerd waar ik bij andere aanbieders om diezelfde reden geweigerd werd. Top service!

6 stycznia 2024

Hi Angela,

Veel dank voor je positieve review! Wij bij Māia geloven dat zakelijke verzekeringen voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Goed te horen wij je hebben kunnen helpen met een extra stukje zekerheid bij het ondernemen.
Veel succes en laat ons weten als wij je ergens mee kunnen helpen.

Top ervaring met Maia

Jammer genoeg onlangs schade gehad, maar ook het indienen van de claim kon ik snel regelen via mijn eigen dashboard. Top gewoon!

7 stycznia 2024

Beste Robin,

Super te horen dat je ervaring met ons zo positief is, daar doen we het voor! We hebben je schademelding inderdaad ontvangen, onze schade experts zijn er as we speak mee bezig.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej