Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb mijn motor via Maia Verzekering verzekerd, en het hele proces was super snel en eenvoudig. Alles werd binnen enkele minuten geregeld, wat echt fijn was. Helaas had ik wat problemen met inloggen... Zobacz więcej
Top ervaring met Maia. Binnen no time had ik mijn aansprakelijkheidsverzekering op de website afgesloten. Jammer genoeg onlangs schade gehad, maar ook het indienen van de claim kon ik snel regelen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Māia bewijst namelijk dat je bedrijf verzekeren anders kan. Geen aanvraagformulieren, geen advieskosten, geen kleine letters. Eerlijk zoals verzekeren hoort te zijn.
Dane kontaktowe
Stationsplein 45, 3013 AK, Rotterdam, Holandia
- 010 - 4433 422
- support@maia.insure
- maia.insure
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 9% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Ik heb geen goed woord over voor Maia verzekeringen
Ik heb geen goed woord over voor deze partij. Ze reageren op geen enkel bericht. Het portaal werkt voor geen meter. Het lijkt zelfs erop dat niemand zich verantwoordelijk voelt hoe ze klanten in de kou laten staan. Zodra ze op iets moeten reageren zijn ze totaal onbereikbaar. telefonisch krijg je een AI die zegt dat ze het momenteel erg druk hebben en dat je terug gebeld zult worden.
Een groot dramma ga er niet mee in zee zeker ook geen reclame voor Schouten zekerheid die er aan gekoppelt is en wel netjes reageert maar niets kan doen
nemen telefoon en mail niet op.
slechte communicatie niet bereikbaar enz
Huisdierenverzekering overgenomen van…
Huisdierenverzekering overgenomen van Marengo Pet Secure. Je krijgt onmogelijk contact met ze en verzekering is al lang opgezegd maar krijg opeens weer een factuur. Ze willen geld gaan incasseren waar ik absoluut geen akkoord voor heb gegeven. Schandalig . Heb al tig keer gebeld en gemaild en geen reactie.
Zeer slechte verzekering, hoge premies en na maanden nog geen declaratie afgehandeld
Doordat mijn kliniek moest sluiten werd mijn huisdierenzekering overgenomen door Maia. Als ik bel, krijg je een bandje dat het druk is en wordt je niet teruggebeld. In de chat urenlang gewacht op een medewerker, maar die komt niet. Op mail komt weinig reactie. Ik wacht al wekenlang op uitbetaling van mijn declaraties. Als ik al een mail terug krijg staat er in dat het weer doorgegeven wordt aan de schade afdeling. Bij andere huisdierenverzekering, kreeg ik mijn geld na indienen van de declaraties, enorm veel sneller terug. Bij sommigen zelfs al binnen een week! Ik heb de declaraties van begin mei nog niet eens terug. De communicatie met Maia verloopt moeizaam en declaraties verlopen dus extreem moeizaam. Terwijl je wel een behoorlijke premie betaald. Dan mag je er ook wel wat van terug verwachten. Zodra ik de uitbetaling heb, stap ik direct over. Nog nooit zo'n slechte huisdierenverzekering gehad.
Heel slecht
Huisdierenverzekering overgenomen van perfect pet care. Ik krijg geen antwoord op mijn vragen, ze rekenen zomaar een hoger tarief voor minder dan afgesproken, krijg geen antwoord op mail, Bellen niet kortom heel vreemde gang van zaken. Ga dan ook opzeggen en niet meer betalen
Hier heb ik hetzelfde probleem met overname Marengo Pet Care
Hier heb ik hetzelfde probleem. De verzekering is overgenomen van Marengo Pet Care. Ik had al opgezegd en krijg nu een nieuwe verzekering met veel minder recht op vergoedingen. Ze gaan ook zomaar innen. Ik ga dit natuurlijk storneren. Ik heb diverse malen gemaild, gebeld en totaal geen reactie. Ik ben hier echt klaar mee.
Marengo Perfect Pet Care…
Ook hier slachtoffer van de overname van de Perfect Pet Care huisdierenverzekering door Maia. De overname is erg onzorgvuldig uitgevoerd, met loze beloften van Marengo en slechte communicatie en bereikbaarheid van beide partijen. Het zal vast met de beste intenties opgezet zijn, maar het verdient aan beide kanten geen schoonheidsprijs.
De huisdierenverzekering die we bij Marengo Perfect Pet Care afsloten is niet te vergelijken met de verzekering bij Maia, waar we automatisch aan werden overgedragen; andere voorwaarden, andere dekking en andere premie.
Hier ben ik nooit mee akkoord gegaan, dus ik ga op zoek naar een andere verzekeraar. Bij mij hoeven ze dus ook geen premie te innen.
Perfect Pet Care Rotterdam heeft de…
Perfect Pet Care Rotterdam heeft de dierenverzekring ondergebracht bij deze verzekeraar vanaf 23 april na vele mail (onbeantwoord door bedrijf) telefoon wordt ook niet opgenomen whatapp wordt niet op gerageerd kan niemand die bij Perfect Pet Care Rotterdam is aangesloten naar een direnarts toe want ze kunnen niets declaleren ook weigeren ze antwpprd te geven op vragen hoe we verder moeten er komtem geen antwoorden voor nieuw bedrijf zou ik toch heel goed nadenken of je wel hier verzekert kan en wil worden
Perfect Pet Care Rotterdam via maia onbereikbaar
Perfect Pet Care Rotterdam heeft huisdierenverzekering overgedragen aan Maia B.V. deze reageert niet op mail,brief, whatapp en of telefoon klanten van Perfect Pet Care Rotterdam zijn op deze manier aan de goden overgelaten neem dus geen verzekering hier want ook je declaratie kan je niet indienen vanaf 28 april zou er al informatie gegeven worden zeer ergelijk bedrijf .je kan dagelijks bellen, mailen of appen maar 0 response. Bij hun partner schouten zekerheid wordt je wel te woord gestaan echter kunnen ze niet helpen. Onderhand wel de rechtsbijstand verzekering ingeschakeld. Incassos of rekeningen zullen wij storneren en wij zullen zeker een compensatie gaan eisen. Dit is te gek voor woorden. Lijkt wel een spookbedrijf.

Odpowiedź od Māia by Schouten Zekerheid
Gemakkelijk en snel geregeld voor een…
Gemakkelijk en snel geregeld voor een mooie prijs
persoonlijk en duidelijk
Ik kreeg in ieder gevel eens iemand aan de lijn waar ik een vraag aan kon stellen . Plus een duidelijke instructie op de website.
Via internet goedkope motorverzekering
Slechtr communicatie
Ik heb meerdere voertuigen hier verzekerd. Maar contact met ze is zeer slecht probeer nual 2 maanden mijn schade vrije jaren toe tepassen op mijn lopende verzekering. Maar tot op heden nog niks geregeld en heb meerdere mails gestuurt waar geen reactie op komt.
Ik raad ze sterk af.
Snel en makkelijk mijn motor verzekerd
Duidelijk en snel👍
Teveel vragen voordat het eindelijk…
Teveel vragen voordat het eindelijk rond is, dat is waarseloos
Doświadczenie Trustpilot