De kwaliteit van het product is erg slecht en komt niet overeen met wat op de website wordt beloofd. Toen ik het product binnen de wettelijke termijn wilde retourneren (Bestelling nummer is #LUX101... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Goede kwaliteit, gezellig licht. 1 nadeel bij de hangplanten staat niet goed aangegeven hoeveel stuks er in zitten, waardoor je minder krijgt dan verwacht. De prijsverhouding klopt dan ook niet meer.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
1 Ster is nog teveel! Hier NIET kopen, onbetrouwbaar! Waardeloze kwaliteit, te duur en levertijden niet conform afspraak. Retourneren wordt je vrijwel onmogelijk gemaakt. Je kunt alleen tegoedbonnen k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik had the bird lights besteld en toen deze binnenkwam,deed 1 van de 2 vogeltjes het niet...heb contact gezocht en wat foto's opgestuurd...daarna heb ik een nieuw exemplaar gekregen!! Hiervoor verdien... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij LuxLights geloven we dat elk moment in het leven magisch kan worden gemaakt met de juiste sfeer. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in prachtige sfeerverlichting die niet alleen je huis verlicht, maar ook je hart verwarmt.
Dane kontaktowe
Holandia
- Info@lux-lights.nl
- lux-lights.nl
Odpowiada na 99% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Wat een vreselijk bedrijf
Wat een vreselijk bedrijf. Een heel ander lampje opsturen dan je besteld hebt en zij beweren dat het precies hetzelfde is! Ik heb ze een bril aangeraden.
Ik kan ook een tientje korting krijgen op de volgende bestelling. Nooit natuurlijk. Ik wil geld terug, 25 euro.
Op de site zeggen ze dat je het binnen 14 dagen kunt terugsturen, je moet dat zelf betalen.
Maar een retourticket, waar ik al 4 keer ongevraagd heb komt niet.
Ik voel me heel erg opgelicht.
Dus nooit daar bestellen!

Odpowiedź od Lux Lights
Maand geleden palmplant besteld nooit…
Maand geleden palmplant besteld nooit binnen gehad ben echt boos ,mails beantwoorden ze niet ,komt via dropshippers lees ikoon nu net overal ,niet bestellen dus bij deze kwakzalvers ,ik laat t hier niet bij zitten LUX LIGHTS jullie zijn waardeloos reageren nergens meer op ,dus mensen OPGEPAST NIKS BESTELLEN HIER !!!!!!!

Odpowiedź od Lux Lights
Goedkopen rotzooi plastic lampje bij…
Goedkopen rotzooi plastic lampje bij Ali express 10 euro hier 34 euro zag er online mooi uit maar in het echt troep terug sturen kan alleen kosten voor je zelf ja en dat met dus dripshipping kost dat meer dan die lamp kost nooit meer hier iets bestellen raad ik iedereen aan nep shit jammer

1 ster nog teveel
Product kwam gewoon uit China ipv Utrecht. Na wkn kreeg ik totaal ander product wat ook nog eens amper werkt. Contact opgenomen, Lux vind het het bestelde product (!)? Willen geld niet terugbetalen , zelfs al heb ik ze op mijn herroepingsrecht gewezen. Bieden €10 korting aan op volgende aankoop, aanfluiting. Oplichters zijn het! Inmiddels 5x contact gehad! Ondanks dat ik totaal ander product heb gekregen en gewoon recht heb op mijn geld terug, geven ze niet thuis! Nu maar de belbus inschakelen!!!! Hier niets kopen!

Opgelicht!!
Koop hier nooit iets!! OPTLICHTERS !! Ik bestelde onlangs twee tafel lampen in de vorm van palm bomen na bijna drie weken wachten ontvangde ik twee lampen waarvan 1 stuk was geleverd! Om van de kwaliteit nog maar te zwijgen deze lijken niet eens op de foto en zien er heel goedkoop uit ! Het e-mail verkeer en de klantenservice zijn om van te huilen ze willen maar geen retour label opsturen voordat ik keuze maak uit het product omruilen of een winkel tegoed bij hun !! En de retour zou dan ook nog eens op mijn kosten zijn ! Ik walg van dit soort praktijken jammer dat ik er ben ingestrapt zal wss nooit mijn geld terugkrijgen 60 euro in de vuilbak samen met die prul lampen die ik aan de straatstenen niet kwijt krijg ! Dit is niet van een NEDERLANDS bedrijf

Ik heb 2 led lampjes besteld
Ik heb 2 led lampjes besteld, na 9 dagen ontvangen maar helaas niet de lampjes die ik besteld had, een mail gestuurd met foto's van het goede lampje en van de verkeerde, uiteindelijk vandaag 26/8/2025 een mail ontvangen, hun beweren dat het dezelfde lampjes zijn, ter compensatie krijg ik €10,00 korting op mijn volgende bestelling, ik eis de goede lampjes te ontvangen, de lampjes die ik ontvangen heb zijn samen €3,00 waard ik heb €48,00 betaald, oplichterij ten top !!! Thanks Lux light om producten van Temu te bezorgen!!

Import uit China!
Dacht via een Nederlandse site een lamp te bestellen. Na bijna 3 weken wachten kreeg ik een mail dat er een pakketje van diandian onderweg was. Vandaag ontvangen. Was de willow vine, zat opgerold in een brievenbuspakje. Het bleek gewoon import uit China ofzo te zijn en zag dezelfde lamp op de temu site staan voor maar €10,-!!!! Dus ben goed bedonderd.
Lamp zelf doet t tot dusver wel oké maar is absoluut niet de kwaliteit die ik had verwacht. Zal hier ook nooit meer bestellen! Daarbij is t bedrijf in Nederland ook niet te vinden. Er staat een postcode in Utrecht maar dat is dan ook alles

Palmboompje besteld
Palmboompje besteld, lijkt totaal niet op de foto due wordt gepubliceerd. Zwarte pot ipv lichtgevende glazen pot.

Oplichter/dropshipper
Oplichter/dropshipper
Ik heb hier 2 lampjes gekocht.
Toen de lampjes verzonden waren kreeg ik een link naar een Chinees coureurs bedrijf, mijn pakket was zogenaamd zoek geraakt en nadat ik 20x dezelfde mail naar Lux lights heb gestuurd over dat dit niet aan mij was om op te lossen met een Chinese coureursdienst en ik de bestelling wou annuleren kreeg ik eindelijk een reactie. Zodra het pakket binnen zou zijn mocht ik het retour doen, maar geen verdere adres gegevens of iets, ook niet in het pakket. Na vervolgens een paar dagen achter elkaar weer meerdere keren dezelfde mail te hebben gestuurd krijg ik reactie dat als ik de lampjes terug wil sturen de kosten voor eigen rekening zijn en dat ik geen geld terug kan krijgen maar een tegoed bon voor Lux lights zou krijgen. Zonder verdere adres gegevens waar ik het pakket retour naar zou kunnen verzenden.
De lampjes zijn van flut kwaliteit en de verpakkingen zijn langs alle kanten ingedeukt.
BESTEL HIER NIKS! Zonde van je geld en tijd.

Odpowiedź od Lux Lights
Het ontvangen artikel lijkt in zijn…
Het ontvangen artikel lijkt in zijn geheel niet op de foto op de website. Wat een prulding.
Die ik heb ontvangen had ik ook bij Temu voor een paar euro kunnen kopen.
Op e-mails wordt niet gereageerd.

Goede oplossing, leuk product
Helaas was mijn pakket kwijtgeraakt door de bezorgdienst. Netjes opgelost doordat lux-lights een nieuwe op hebben gestuurd. Duurde daardoor wel langer voor ik het pakket ontvangen had. Maar mijn dochter is helemaal blij met de roze bloemen slinger op haar kamer.

BESTEL HIER NIET
BESTEL HIER NIET! De lampjes lijken totaal niet op de foto. 1 van mijn 2 bestelde lampjes was defect en zeer slecht gemaakt, in China bleek. Ook zeggen ze heel snel te kunnen leveren, klopt ook niet!
Ik heb meerdere malen gemaild dat ik mijn bestelling wil retourneren. En dan krijg je een mail dat dat voor eigen kosten is, waarschijnlijk lekker duur naar China. En dat ik dan of nieuwe lampjes krijg of winkel tegoed. Nee, ik wil gewoon mijn geld terug. Daarna nog een paar keer gemaild, ook via Facebook messenger en er word gewoon niet gereageerd. Ik wil dit opgelost hebben, maar er word niet meegewerkt!
25/07/2025
Een paar dagen na mijn review kreeg ik een mailtje met het retouradres en dat ik mijn geld terug zou krijgen.
Ik heb vandaag de lampjes retour gestuurd.
Zodra het geld op mijn rekening staat zal ik dit hier ook melden

Odpowiedź od Lux Lights
2 artikelen besteld waarvan er 1 defect…
2 artikelen besteld waarvan er 1 defect was, na 1 Email filmpje gestuurd van het probleem ,krijg nu een nieuw exemplaar.
GOEDE SERVICE

Zeer slecht service
Zeer slecht service! Op site stond dat snel geleverd wordt maar naar 1 lweek later helaas niets ontvangen! Daarnaast krijg je geen antwoord op mail, die ik vervolgens 5 keer heb verstuurd! Wat een klt. Ik raad niet aan.

Odpowiedź od Lux Lights
Ik had een bestelling geplaatst bij Lux…
Ik had een bestelling geplaatst bij Lux Lights maar was er helemaal niet tevreden over. Ik heb zonder problemen mogen terugsturen en iets anders mogen kiezen. Alles is vlot en vriendelijk verlopen, waarvoor mijn dank

Nepproducten!
Het 1e product is totaal anders dan op de foto! Gehaakte bloemetjes in een stoffen potje!
De pot van het 2e product is van goedkoop plastic (op de foto staat een glazen pot) en voor het snoer zit een opening in het plastic! En de plastic bladeren zien er heel nep uit. Heel veel betaald voor deze nepproducten! Trap er niet in!

Odpowiedź od Lux Lights
Bij mijn levering waren in de de doos…
Bij mijn levering waren in de de doos maar 2 ipv van 4 bloemen die ik besteld had, heb contact opgenomen met de klantendienst en ze hebben mij direct zonder veel tamtam de overige 2 nagestuurd, ze zijn heel mooi maar spijtig toch anders dan op de reclame, ik heb de pluimen die zijn spierwit ipv mooi beige, en de blauwe hortensia’s 6 x zijn ook mooi maar niet zo blauw net zoals op de reclame, voor de rest alles ok werken perfect….ben wel kerieus hoelang ze het gaan volhouden met oplichten, kwestie prijs/kwaliteit komt het heel duur uit voor hetgeen je krijgt

Bestel hier niet!
Bestel hier niet! Producten komen uit China (levertijd bijna 4 weken) en lijken niet op de afbeeldingen. Retourneren is moeilijk, je moet zelf 3x mailen waar het pakket heen moet en je krijgt geen geld terug. (Omdat het een 'sale' artikel is, maar dat is bijna bij de hele site). Voor de tegoedbon iets nieuws uitgezocht, na 3 weken wachten weer iets gehad wat niet op de afbeelding van de site lijkt. Geen aanrader dus!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.