De kwaliteit van het product is erg slecht en komt niet overeen met wat op de website wordt beloofd. Toen ik het product binnen de wettelijke termijn wilde retourneren (Bestelling nummer is #LUX101... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Goede kwaliteit, gezellig licht. 1 nadeel bij de hangplanten staat niet goed aangegeven hoeveel stuks er in zitten, waardoor je minder krijgt dan verwacht. De prijsverhouding klopt dan ook niet meer.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
1 Ster is nog teveel! Hier NIET kopen, onbetrouwbaar! Waardeloze kwaliteit, te duur en levertijden niet conform afspraak. Retourneren wordt je vrijwel onmogelijk gemaakt. Je kunt alleen tegoedbonnen k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik had the bird lights besteld en toen deze binnenkwam,deed 1 van de 2 vogeltjes het niet...heb contact gezocht en wat foto's opgestuurd...daarna heb ik een nieuw exemplaar gekregen!! Hiervoor verdien... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij LuxLights geloven we dat elk moment in het leven magisch kan worden gemaakt met de juiste sfeer. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in prachtige sfeerverlichting die niet alleen je huis verlicht, maar ook je hart verwarmt.
Dane kontaktowe
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Kapot/herstellen
Mijn lampjes gingen na een paar maanden al stuk. Na even heen en weer met ze gemaild te hebben. Hebben ze me een winkel te goed gegeven. Zodat ik mijn lampjes opnieuw kon bestellen enkel voor de verzendkosten.

Odpowiedź od Lux Lights
Snel eenvoudig kortom binnen 1 minuut…
Snel eenvoudig kortom binnen 1 minuut klaar.

NIET BESTELLEN!
NIET BESTELLEN!
9 Oktober bestelling geplaats en op 21 oktober nog steeds niet ontvangen.
Valse beloftes op hun site over snelle levering.
Kansloze dropshipping

Odpowiedź od Lux Lights
2,5 week zitten wachten op mijn…
2,5 week zitten wachten op mijn bestelling. Wel een mail gehad dat er vertraging was. Het zouden lampen op netstroom zijn, maar je moet blijkbaar zelf nog een stekker kopen want het was op usb snoertje. Best jammer dat dit er niet bij vermeld staat. En met de dropshipping kan je het beter zelf bestellen bij zo'n webwinkel.

Odpowiedź od Lux Lights
Enige minpuntje is een artikel was en…
Enige minpuntje is een artikel was en op voorraad en tegelijkertijd uitverkocht

Niet helemaal tevreden.
Product lijkt niet zoals op de foto..
Het ziet er wel leuk uit als de lichtjes aan zijn.
Contact gehad met lux lights en het is prima afgehandeld.

2 planten en boom met lichtjes
Ik had 2 planten met lichtjes besteld. Waarvan er 1 stuk was.
En nog een boom met lichtjes.
Dat heb ik gemeld ik kreeg wel een reactie terug dat het geregeld zou worden. En dat er een nieuwe verstuurd zou gaan worden.
Maar de boom en de nieuwe plant zijn helaas nog niet binnen.
So far 100 euro weg gegooid.
Als het nog binnen komt en dat is wel in orde.
Spijker ik de referentie bij.
Maar nu nog niet zo blij.

Odpowiedź od Lux Lights
Nog steeds mijn pakket niet ontvangen .
Nog steeds mijn pakket niet ontvangen .
Zou 1 tot 2 werkdagen duren
Nu al een week niks ,ook de track en trace code geeft weinig relevante informatie.
Erg jammer blijkt niet uit de info op de site bij het bestellen.

Odpowiedź od Lux Lights
Het was makkelijk en duidelijk om te…
Het was makkelijk en duidelijk om te bestellen. Ik word goed op de hoogte gehouden over waar het pakket zich bevindt. Ik kan echter beter een review geven als ik het pakket ontvangen heb, lijkt me!

Odpowiedź od Lux Lights
Levering iets later, kwaliteit top.
Levering iets later, kwaliteit top.

Odpowiedź od Lux Lights
Heel blij met mijn aankoop
Heel blij met mijn aankoop. Mooie, warme verlichting en goed geholpen met mijn vragen. Je merkt dat er aandacht aan wordt besteed!

Odpowiedź od Lux Lights
Slecht bedrijf verkopen troep die ook…
Slecht bedrijf verkopen troep die ook op temu staat,
Niet kopen zelfs als je wil annuleren is dit heel moeilijk

Dure troep die je koopt
Dure troep die je koopt, komt uit China, is meer dan 3 weken onderweg (als het al aankomt), kwaliteit is rampzalig. NIET KOPEN BIJ DEZE OPLICHTERS!!!!!

Gewoon slecht
Ik heb 3 weken geleden 2 items besteld...ik wacht nog steeds op mijn bestelling..contact met klantenservice geprobeerd te krijgen...maar ook dat lijkt niet te lukken. Gewoon erg slecht allemaal.
Bestel hier niet!

Nooit iets kopen!
Lampjes voor aan de muur gekocht. Zag er op de foto's moou uit maar bleek in werkelijkheid troep te zijn. Ik wilde zeggen goedkope troep maar helaas was het niet zo goedkoop. 40 euro weg. Retourneren kan ineens alleen in ruil voor een tegoed bon en als je zelf de verzendkosten betaalt. Volgens mij is dat niet eens legaal en heb je altijd 14 dagen lang recht om te retourneren en je geld terug te krijgen. Op de mail waarin ik dat gezegd heb wordt uiteraard niet meer op gereageerd. Ik ga kijken of ik verdere stappen kan ondernemen. Het gaat me niet eens om die 40 euro, maar om het principe.

Odpowiedź od Lux Lights
Lange levering en slecht product
Producten worden blijkbaar uit China geleverd. Dit duurt super lang. Product was na 2 dagen ook stuk. De Solar lampjes hebben 2 dagen goed gebrand, maar daarna houden ze het steeds enkele minuten vol. Ze staan in de volle zon op de versterbank, dus daar ligt het niet aan. Erg teleurstellend.

Toppertjes
Ze zijn heel klant vriendelijk je krijgt snel antwoord op je vraag en de lampen zijn fantastisch, ik ben heel blij met jullie en hoop in de toekomst meer te bestellen toppertjes❤️

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.