Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

De kwaliteit van het product is erg slecht en komt niet overeen met wat op de website wordt beloofd. Toen ik het product binnen de wettelijke termijn wilde retourneren (Bestelling nummer is #LUX101... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Goede kwaliteit, gezellig licht. 1 nadeel bij de hangplanten staat niet goed aangegeven hoeveel stuks er in zitten, waardoor je minder krijgt dan verwacht. De prijsverhouding klopt dan ook niet meer.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

1 Ster is nog teveel! Hier NIET kopen, onbetrouwbaar! Waardeloze kwaliteit, te duur en levertijden niet conform afspraak. Retourneren wordt je vrijwel onmogelijk gemaakt. Je kunt alleen tegoedbonnen k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik had the bird lights besteld en toen deze binnenkwam,deed 1 van de 2 vogeltjes het niet...heb contact gezocht en wat foto's opgestuurd...daarna heb ik een nieuw exemplaar gekregen!! Hiervoor verdien... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dekoracje i architektura wnętrz
  2. Ozdoby świąteczne

Napisane przez firmę

Bij LuxLights geloven we dat elk moment in het leven magisch kan worden gemaakt met de juiste sfeer. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in prachtige sfeerverlichting die niet alleen je huis verlicht, maar ook je hart verwarmt.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 99% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Kapot/herstellen

Mijn lampjes gingen na een paar maanden al stuk. Na even heen en weer met ze gemaild te hebben. Hebben ze me een winkel te goed gegeven. Zodat ik mijn lampjes opnieuw kon bestellen enkel voor de verzendkosten.

22 października 2025

Beste Chantal,

Dank u wel voor uw review en nogmaals excuses voor het eerdere defect. Fijn dat het winkeltegoed u heeft geholpen. Veel plezier met uw nieuwe set!

Oceniono na 5 z 5

Snel eenvoudig kortom binnen 1 minuut…

Snel eenvoudig kortom binnen 1 minuut klaar.

21 października 2025

Beste Frits,

Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat het snel en eenvoudig ging. Alvast veel plezier met uw bestelling!

NIET BESTELLEN!

NIET BESTELLEN!
9 Oktober bestelling geplaats en op 21 oktober nog steeds niet ontvangen.
Valse beloftes op hun site over snelle levering.
Kansloze dropshipping

21 października 2025

Beste David,

Dank voor uw review. We hebben uw zending zojuist nagekeken en zien dat het pakket gisteren is bezorgd.

We hebben u hierover per e-mail benaderd. Onze excuses voor de vertraging. Mocht er iets niet in orde zijn, laat het ons weten.

We helpen u graag.

Oceniono na 2 z 5

2,5 week zitten wachten op mijn…

2,5 week zitten wachten op mijn bestelling. Wel een mail gehad dat er vertraging was. Het zouden lampen op netstroom zijn, maar je moet blijkbaar zelf nog een stekker kopen want het was op usb snoertje. Best jammer dat dit er niet bij vermeld staat. En met de dropshipping kan je het beter zelf bestellen bij zo'n webwinkel.

13 października 2025

Beste Saskia,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet. We hebben direct contact met u opgenomen.

Onze excuses voor de teleurstelling.

Oceniono na 4 z 5

Enige minpuntje is een artikel was en…

Enige minpuntje is een artikel was en op voorraad en tegelijkertijd uitverkocht

20 października 2025

Beste Donald,

Hartelijk dank voor uw positieve review, en voor de feedback over de voorraadmelding. Dat nemen we mee, we kijken dit intern na zodat dit in het vervolg nog duidelijker en nauwkeuriger is. Alvast veel plezier met uw bestelling!

Niet helemaal tevreden.

Product lijkt niet zoals op de foto..
Het ziet er wel leuk uit als de lichtjes aan zijn.
Contact gehad met lux lights en het is prima afgehandeld.

19 października 2025

Beste Angela,

Onze excuses voor de teleurstelling.

Overzichtelijk en duidelijk

Overzichtelijk en duidelijk

19 października 2025

Beste Jacob,

Wat fijn om te horen dat u onze webshop overzichtelijk en duidelijk vindt. Dank u wel voor uw review — wij wensen u alvast veel plezier met uw bestelling.

Het was makkelijk te bestellen

Het was makkelijk te bestellen

17 października 2025

Beste Trudy,

Wat fijn om te horen dat het makkelijk te bestellen was! Dank u wel voor uw review. Wij wensen u alvast veel plezier met uw bestelling.

2 planten en boom met lichtjes

Ik had 2 planten met lichtjes besteld. Waarvan er 1 stuk was.
En nog een boom met lichtjes.

Dat heb ik gemeld ik kreeg wel een reactie terug dat het geregeld zou worden. En dat er een nieuwe verstuurd zou gaan worden.

Maar de boom en de nieuwe plant zijn helaas nog niet binnen.
So far 100 euro weg gegooid.

Als het nog binnen komt en dat is wel in orde.

Spijker ik de referentie bij.

Maar nu nog niet zo blij.

9 października 2025

Beste Aswintha,

Bedankt voor uw review en onze excuses dat de start niet goed verliep. Volgens onze gegevens en ons mail contact zijn de vervangende plant en de boom met lichtjes inmiddels netjes geleverd. Hopelijk is alles nu naar wens. Mocht er toch nog iets ontbreken, laat het ons gerust weten via info@lux-lights.nl. We helpen direct.

Oceniono na 1 z 5

Nog steeds mijn pakket niet ontvangen .

Nog steeds mijn pakket niet ontvangen .
Zou 1 tot 2 werkdagen duren
Nu al een week niks ,ook de track en trace code geeft weinig relevante informatie.
Erg jammer blijkt niet uit de info op de site bij het bestellen.

Beste Esther,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat u nog niets heeft ontvangen. Dat is niet de ervaring die we willen bieden. We hebben u inmiddels benaderd (we waren niet op de hoogte omdat we geen eerdere melding van u zagen), maar ontvingen nog geen reactie.

Wilt u ons mailen op info@lux-lights.nl met uw ordernummer? We helpen u graag direct verder.

Oceniono na 4 z 5

Het was makkelijk en duidelijk om te…

Het was makkelijk en duidelijk om te bestellen. Ik word goed op de hoogte gehouden over waar het pakket zich bevindt. Ik kan echter beter een review geven als ik het pakket ontvangen heb, lijkt me!

Beste Els,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het bestelproces en de communicatie rondom uw bestelling.

Oceniono na 4 z 5

Levering iets later, kwaliteit top.

Levering iets later, kwaliteit top.

9 września 2025

Beste Kara,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van uw bestelling, ondanks de iets latere levering.

Goede prijs/kwaliteit.

Goede prijs/kwaliteit.

3 października 2025

Beste Siegrid,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten.

Oceniono na 4 z 5

Heel blij met mijn aankoop

Heel blij met mijn aankoop. Mooie, warme verlichting en goed geholpen met mijn vragen. Je merkt dat er aandacht aan wordt besteed!

Beste Louise,

Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo blij bent met uw aankoop en onze service. We wensen u heel veel plezier met de mooie, warme verlichting!

Oceniono na 1 z 5

Slecht bedrijf verkopen troep die ook…

Slecht bedrijf verkopen troep die ook op temu staat,
Niet kopen zelfs als je wil annuleren is dit heel moeilijk

29 września 2025

Beste Corrine,

Wat jammer om te lezen dat uw ervaring met ons niet naar wens is verlopen. Wij streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen en vinden het vervelend dat dit bij u niet gelukt is.

Wilt u ons een e-mail sturen op info@lux-lights.nl met uw bestelgegevens? Dan kijken wij graag samen met u naar een passende oplossing.

Dure troep die je koopt

Dure troep die je koopt, komt uit China, is meer dan 3 weken onderweg (als het al aankomt), kwaliteit is rampzalig. NIET KOPEN BIJ DEZE OPLICHTERS!!!!!

11 września 2025

Beste Arents,

Wat jammer om te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd. We vinden het natuurlijk vervelend als een bestelling niet aan de verwachtingen voldoet.

We hebben echter geen bericht of vraag van u ontvangen. We helpen u graag persoonlijk verder en zoeken graag naar een passende oplossing.

U kunt ons altijd bereiken via info@lux-lights.nl

Gewoon slecht

Ik heb 3 weken geleden 2 items besteld...ik wacht nog steeds op mijn bestelling..contact met klantenservice geprobeerd te krijgen...maar ook dat lijkt niet te lukken. Gewoon erg slecht allemaal.
Bestel hier niet!

25 września 2025

Beste Steketee,

Wat jammer om te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd. We hebben uw bericht binnen 48 uur beantwoord en proberen altijd zo snel mogelijk te helpen.

We hebben inmiddels opnieuw contact met u opgenomen om te zorgen dat uw bestelling netjes wordt afgerond.

Nooit iets kopen!

Lampjes voor aan de muur gekocht. Zag er op de foto's moou uit maar bleek in werkelijkheid troep te zijn. Ik wilde zeggen goedkope troep maar helaas was het niet zo goedkoop. 40 euro weg. Retourneren kan ineens alleen in ruil voor een tegoed bon en als je zelf de verzendkosten betaalt. Volgens mij is dat niet eens legaal en heb je altijd 14 dagen lang recht om te retourneren en je geld terug te krijgen. Op de mail waarin ik dat gezegd heb wordt uiteraard niet meer op gereageerd. Ik ga kijken of ik verdere stappen kan ondernemen. Het gaat me niet eens om die 40 euro, maar om het principe.

16 września 2025

Beste Hendrika,

Wat jammer om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. We hebben inmiddels persoonlijk contact met u opgenomen en samen een passende oplossing gevonden.

Dank dat u dit bij ons heeft gemeld – uw feedback helpt ons om onze service te blijven verbeteren.

Oceniono na 1 z 5

Lange levering en slecht product

Producten worden blijkbaar uit China geleverd. Dit duurt super lang. Product was na 2 dagen ook stuk. De Solar lampjes hebben 2 dagen goed gebrand, maar daarna houden ze het steeds enkele minuten vol. Ze staan in de volle zon op de versterbank, dus daar ligt het niet aan. Erg teleurstellend.

16 września 2025

Beste Esther,

Wat ontzettend jammer om te lezen dat uw ervaring zo teleurstellend is verlopen, dat is natuurlijk niet wat wij willen. We hebben helaas geen eerdere melding van u ontvangen; anders hadden we dit graag direct opgelost.

Neemt u alstublieft even contact met ons op via info@lux-lights.nl, dan zorgen we dat dit zo snel mogelijk netjes wordt opgelost.

Toppertjes

Ze zijn heel klant vriendelijk je krijgt snel antwoord op je vraag en de lampen zijn fantastisch, ik ben heel blij met jullie en hoop in de toekomst meer te bestellen toppertjes❤️

15 września 2025

Beste Ilknur,

Wat een geweldig lieve review, heel erg bedankt! Fijn om te horen dat u zo blij bent met de lampen en onze service. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej