De kwaliteit van het product is erg slecht en komt niet overeen met wat op de website wordt beloofd. Toen ik het product binnen de wettelijke termijn wilde retourneren (Bestelling nummer is #LUX101... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Goede kwaliteit, gezellig licht. 1 nadeel bij de hangplanten staat niet goed aangegeven hoeveel stuks er in zitten, waardoor je minder krijgt dan verwacht. De prijsverhouding klopt dan ook niet meer.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
1 Ster is nog teveel! Hier NIET kopen, onbetrouwbaar! Waardeloze kwaliteit, te duur en levertijden niet conform afspraak. Retourneren wordt je vrijwel onmogelijk gemaakt. Je kunt alleen tegoedbonnen k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik had the bird lights besteld en toen deze binnenkwam,deed 1 van de 2 vogeltjes het niet...heb contact gezocht en wat foto's opgestuurd...daarna heb ik een nieuw exemplaar gekregen!! Hiervoor verdien... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij LuxLights geloven we dat elk moment in het leven magisch kan worden gemaakt met de juiste sfeer. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in prachtige sfeerverlichting die niet alleen je huis verlicht, maar ook je hart verwarmt.
Dane kontaktowe
Holandia
- Info@lux-lights.nl
- lux-lights.nl
Odpowiada na 99% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Nikd ontvangen contact gehad dat er…
Nikd ontvangen contact gehad dat er vertraging was maar lag klaar voor erzending 2 en halve week later nog niks

Waardeloze troep.
Na dik twee weken wachten kwam daar de ‘mooie Enchanted Willow Vine’. Het zat opgerold in een brievenbuspakje. Ik heb het getest en meteen duidelijk dat de kwaliteit waardeloos is en dat er een lampje defect was. Als je het aanraakte, dan ging alles uit. Duidelijk sluiting. Gevraagd om geld terug, maar ze gaan daar niet in mee en negeren het Consumentenrecht. Nooit iets bestellen daar!

Duidelijk dropshipping
Duidelijk dropshipping. Bestel gelijk maar bij 1 van de chinese online zaken want dat scheelt geld. De rest als levertijd en kwaliteit etc is het zelfde.
Oplichters zijn het. Als je het retour wilt doen zeggen ze dat het alleen kan als je een ander item besteld of kiest voor een waardebon. Dat is niet volgens de wet.
We hebben contact gehad maar ze blijven wijgeren mijn geld terug te doen omdat het een zogenaamde aanbieding is. Leuk, maar alles op de site is een aanbieding. Valt niet mee te praten met dit bedrijf.

Odpowiedź od Lux Lights
Nog niets ontvangen want pas 2 uur geleden besteld maar het bestellen zelf ging vlot . Afwachten.
Nog niets ontvangen want pas 2 uur geleden

Pas op oplichting
Pas op oplichting! het zijn dropshippers die de boel belazeren, ben nu twee verder nog niks ontvangen en ze reageren niet meer, niet hier bestellen!

Odpowiedź od Lux Lights
Dit is zeker dropshipping!
Dit is zeker dropshipping!! Lamp binnen gekregen maar is duidelijk Temu/shein kwaliteit. Ik hou de lamp wel vooralsnog doet ie het. Maar voor hoe lang... duss ik heb geleerd en zal hier niks meer kopen. Wees gewaarschuwd! Ook mail ontvangen dat de levertijd langer duurt door drukte. Onzin want pakket komt gewoon uit China.

Odpowiedź od Lux Lights
Makkelijk te vinden en handig voor het…
Makkelijk te vinden en handig voor het doel wat ik voor ogen heb

Odpowiedź od Lux Lights
Het bestellen ging zeer gemakkelijk.
Het bestellen ging zeer gemakkelijk.
De site was zeer duidelijk en de richtlijnen om de bestelling en betaling te doen waren zeer goed uitgelegd

Hopeloze levering
Mooie site, uitnodigend aanbod. Maar. Levering is hopeloos. Traag en communicatie (via Track & Trace) idioot gedetailleerd met O rendement. Ja, lichtjes doen het goed als de dagen korter worden. Zal dus druk zijn. Toch geen enkel excuus voor deze nalatigheid. Zal mij benieuwen of ik bestelling OOIT ontvang.

Heel slecht bedrijf
Heel slecht bedrijf. Ik heb sinds augustus contact met ze over een aankoop die ik wil retourneren. Heel ingewikkeld. Heb 4x om een retouradres gevraagd maar dat geven ze niet. Dit "bedrijf" maakt gebruik van dropshipping en helaas krijg je na lang wachten chinese zooi opgestuurd wat niet overeenkomt met wat ze op hun site aanbieden. Ongeacht dat je ze wijst op retourrecht, doen ze alle mogelijke moeite om daar niet aan te voldoen. Na een uiteindelijke overeenkomst dat ze mij dan in ieder geval de helft van het aankoopbedrag vergoeden, hoor ik niks meer van ze.
*Update 9-11*
Dezelfde dag na plaatsen negatieve review kreeg ik een mail. Ze hadden eerdere mails niet ontvangen (jaja...) en in hun administratie stond terugbetaling als verwerkt (jaja....) daarom voelde de negatieve review als onterecht en of ik die aub wilde aanpassen. Ondertussen had ik nog steeds geen geld terug. Uiteindelijk heb ik gisteren de helft van mijn uitgegeven geld teruggekregen (39.95). Voor prutkwaliteit en 1 van de 2 slingers doet zelfs niet eens wat ie moet doen. En alsnog een mail of ik de negatieve review wilde aanpassen. Nou, bij deze is hij aangepast. Maar als je verwacht dat ontevreden klanten negatieve reviews herzien omdat ze misschien een beleefde mail terugkrijgen en na maanden schoorvoetend uit "coulance" maar een deel van hun geld terugkrijgen (terwijl zij gewoon retourrecht hebben) moet je jezelf eens goed achter de oren krabben.

Dit zijn Dropshippers!
Dit zijn Dropshippers!! Als je wil retourneren krijg je niet je geld, maar een tegoedbon.

Odpowiedź od Lux Lights
Mooie produkten voor gezelligheid in…
Mooie produkten voor gezelligheid in huis

Slechte service bij retourneren
Twee olijftakken besteld met een korting. Ik vind de kwaliteit onder de maat en wil dus mijn geld retour. Dat kan niet wordt gezegd door Lux light. Ik krijg een tegoedbon. Dat is tegen de wet. Een klant mag altijd, ook een afgeprijsd artikel, retourneren. Vervolgens krijg ik mailtjes dat het zo druk is en ik geen instructies ontvang over hoe ik moet retourneren zodat het geld retour gestort kan worden. Lux Light traineert de zaak express om klanten af te laten haken. Heel slecht dus.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.