Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

De kwaliteit van het product is erg slecht en komt niet overeen met wat op de website wordt beloofd. Toen ik het product binnen de wettelijke termijn wilde retourneren (Bestelling nummer is #LUX101... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Goede kwaliteit, gezellig licht. 1 nadeel bij de hangplanten staat niet goed aangegeven hoeveel stuks er in zitten, waardoor je minder krijgt dan verwacht. De prijsverhouding klopt dan ook niet meer.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

1 Ster is nog teveel! Hier NIET kopen, onbetrouwbaar! Waardeloze kwaliteit, te duur en levertijden niet conform afspraak. Retourneren wordt je vrijwel onmogelijk gemaakt. Je kunt alleen tegoedbonnen k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik had the bird lights besteld en toen deze binnenkwam,deed 1 van de 2 vogeltjes het niet...heb contact gezocht en wat foto's opgestuurd...daarna heb ik een nieuw exemplaar gekregen!! Hiervoor verdien... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dekoracje i architektura wnętrz
  2. Ozdoby świąteczne

Napisane przez firmę

Bij LuxLights geloven we dat elk moment in het leven magisch kan worden gemaakt met de juiste sfeer. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in prachtige sfeerverlichting die niet alleen je huis verlicht, maar ook je hart verwarmt.

Dane kontaktowe

Jak firma korzysta z Trustpilot

Duidelijke site

21 listopada 2025

Beste Linda,

Bedankt voor uw review, fijn om te horen dat u onze site duidelijk vindt.

Eenvoudig te bestellen.

22 listopada 2025

Beste Mikky,

Dank u wel voor uw review, fijn om te horen dat het bestellen eenvoudig verliep.

Prima en snel

22 listopada 2025

Beste Gerrit,

Bedankt voor uw positieve review, fijn om te horen dat alles prima en snel is verlopen.

Oceniono na 1 z 5

Ik voel me opgelicht (lange levertijd)…

Ik voel me opgelicht (lange levertijd) bij temu was ik voor 10 euro klaar geweest.

Beste Jos,

Vervelend om te lezen dat de langere levertijd u teleur heeft gesteld. Wij hebben u meerdere updates gestuurd over de vertraging, maar begrijpen dat het alsnog vervelend is om langer te moeten wachten. Jammer dat u al een negatieve review plaatst zonder het product te hebben ontvangen — hopelijk is het alsnog naar wens uit zodra het geleverd wordt.

Wij hopen dat u uw beoordeling dan wilt herzien.

Oceniono na 1 z 5

Het werkt niet,gaat niet altijd…

Het werkt niet,gaat niet altijd aan,kan ook niets zien ivm het opladen,sorry maar voor mij waardeloos

Beste Francine,

Vervelend om te lezen dat het product voor u niet naar wens werkt. U had ons hierover gerust even kunnen berichten, dan hadden wij kunnen kijken of er misschien sprake is van een defect en samen naar een oplossing kunnen zoeken. Jammer.

Neemt u alstublieft contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Waardeloos

Waardeloos. 1-11 besteld. Nóg niets binnen. En dan durven vragen naar een review. Hier heb je hem: waardeloos.

Beste Annemarie,

Vervelend om te lezen dat uw bestelling nog niet is geleverd. Rond deze periode is het extra druk bij de bezorgdiensten, waardoor sommige pakketten vertraging oplopen. Uw review is echter geplaatst voordat wij de kans kregen om dit met u op te lossen of u een update te geven, wat jammer is.

Neemt u alstublieft contact met ons op, dan helpen wij u graag verder en kijken wij direct naar de status van uw bestelling.

Oceniono na 1 z 5

Nooit meer bestellen bij deze site!

Ik had hier een lamp besteld, was al kapot in de doos.
Het betreft een slechte kwaliteit waar je de hoofdprijs voor betaald.
Bedrijf benaderd dat ik mijn geld terug wil.
Maar ze zouden een nieuwe lamp sturen.
Uiteindelijk geen nieuwe lamp of geld terug en niets meer gehoord.
Slecht!!

15 października 2025

Beste Marie-José,

Vervelend om te horen dat uw lamp defect is aangekomen, dat is uiteraard niet de bedoeling. Er is helaas iets misgegaan in ons systeem en wij hebben ook geen vervolgbericht van u ontvangen, waardoor er sprake was van een miscommunicatie. Dit kan helaas gebeuren, maar het is inmiddels direct opgelost en we hebben al contact met u opgenomen.

We zouden het op prijs stellen als u uw review wilt herzien.

Bestel hier niet

Bestel hier niet! Het is geen Nederlands bedrijf, maar werkt via dropshipping. Pakket werd verstuurd vanuit China, veel te laat geleverd en het geleverde product kwam niet overeen met de afbeelding op de website en was daarnaast ook van bedenkelijke kwaliteit.
Op de website van Lux-Lights staan nep-reviews via Trustpilot die niet overeenkomen met de reviews op de website van Trustpilot zelf.

20 listopada 2025

Beste Marloes,

Vervelend om te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd. Jammer dat u er direct van uitgaat dat wij op deze manier werken en ons geen kans heeft gegeven om met u mee te kijken, aangezien u geen contact met ons heeft opgenomen over uw bestelling. Wij herkennen ons niet in de opmerkingen die u maakt over onze werkwijze en onze reviews.

Mocht u alsnog iets willen melden over uw bestelling, kunt u altijd contact met ons opnemen via info@lux-lights.nl, dan helpen wij u graag verder.

Palmbomen.

Ik had eerst 2 palmbomen besteld en was niet tevreden omdat ze niet op de foto's lijken.
Maar ter compensatie kreeg ik een bon van 10,00€.
Dat vind ik wel tof van ze!
Ik heb een andere soort besteld en is een stuk kleiner dan op de foto, maar hij is wel schattig.
Nu heb ik een baby palmboom. 😊

Beste Madeleine,

Dank u wel voor uw review en uw begrip. Fijn om te horen dat u onze tegemoetkoming met de waardebon kon waarderen en dat u tevreden bent met uw nieuw palmboom. Geniet van uw verlichting!

Oceniono na 1 z 5

Fairy lights olive, nog niet misschien!

Fairy lights olive, zag er leuk uit op de site. Dacht bij een Nederlandse site te bestellen. 29 oktober bestelling geplaatst, tot op de dag van vandaag nog niets ontvangen.
Gezien deze recensies verwacht ik er ook niet veel van. Jammer, had eerst de reviews moeten lezen.
Slecht!

18 listopada 2025

Beste Silvy,

Vervelend om te lezen dat uw bestelling later is dan verwacht. Wij hebben u inmiddels meerdere keren netjes voorzien van updates over de status van uw bestelling, waaronder de vertraging die is ontstaan door de enorme Black Friday-drukte. Jammer dat u op basis van deze vertraging al een negatieve review plaatst, zonder het product te hebben ontvangen of gezien.

Wij hopen dat u uw beoordeling wilt herzien zodra uw bestelling is geleverd. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken via info@lux-lights.nl.

Oceniono na 1 z 5

Onruilbaar- lange levering - geen contact

Elke lamp wordt afzonderlijk uit China verscheept; al voor de levering gaf ik al aan te willen ruilen, wat alleen mogelijk is voor winkeltegoed. Geen contact mogelijkheid. Is allemaal troep ( alleen de site is erg gelikt). Ik geloof ook niets van het boomplant programma.

Beste Daan,

Vervelend om te lezen dat uw ervaring niet naar verwachting is verlopen. Het is op dit moment extra druk bij onze klantenservice, waardoor het soms langer kan duren voordat u een reactie ontvangt, onze excuses hiervoor. Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen en een reactie gegeven op uw bericht, zodat wij samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

Oceniono na 1 z 5

Eigenlijk geen ster waard.

Eigenlijk geen ster waard.
Veel betaald voor 3 slingers met lampjes ( ziet er mooi uit op de fotos) maar echt action temu waardig. Mail je ze dat je het retour wil sturen en dan krijg je terug dat ze dat niet doen, maar 20% retour kan ik wel krijgen. Heb ze nog terug gemaild dat dat niet zomaar zo kan maar krijg geen reacties meer.
Niet netjes van ze!! en zo krijgen ze hun centjes binnen, geen eerlijke manier en zeker hele slechte kwaliteit wat ze sturen.

Beste Wendy,

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met de slingers en dat deze niet aan uw verwachtingen voldoen. Zoals wij u per e-mail hebben laten weten, hebben wij inmiddels contact met u opgenomen en een passende oplossing aangeboden voor uw bestelling. Daarom herkennen wij ons niet helemaal in uw opmerking dat wij niet reageren. Wij hopen dat u, in het licht van de geboden oplossing, uw review wilt heroverwegen.

Onbetrouwbaar

Ik heb bij Lux Lights 2 vintage glow trees gekocht zagen er op de site prachtig uit met een schitterende omschrijving. Zouden 33 cm hoog zijn met USB kabel en een keramische uitstraling. Kosten per stuk 39,95 twee voor 79.00 € . Kreeg 15% korting bij aanschaf van twee heb dus 67.92 € betaald.
Bij ontvangst twee zeer teleurstellend vintage glow trees het waren twee plastic kerstboompjes van zeer slechte kwaliteit 14 cm hoog alleen werkende op batterijen. Ze zijn nog te treurig om naar te kijken laat staan ergens neer te zetten en niet meer dan 2,50€ waard.
Heb dit gemeld bij Luc lights en dat ik mijn zending wilde retourneren dit kon maar kreeg geen geld terug alleen een waardebon omdat ik een product met korting heb gekocht.
Ik wil echter niets meer met dit bedrijf van doen hebben zeer onbetrouwbaar. Na mijn klacht is de product omschrijving ook aangepast. Hoogte van 33 naar 20 cm en de USB kabel vermelding is verwijderd. Voel me dus echt bedonderd. Ondanks gelikte site met mooie beloftes.
Dianne R.

17 listopada 2025

Beste Dianne,

Vervelend om te lezen dat uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij nemen uw review en uw ervaring serieus en geven dit intern door. Neemt u alstublieft contact met ons op met uw bestelgegevens, dan kijken wij graag met u mee naar een passende oplossing.

Winterberry Garland - Chinese troep

27/10 Winterberry Garland besteld en vandaag 13/11 geleverd rechtstreeks vanuit China. Laat en Lodderzooi. Chinese plastic troep met die vreselijke goedkope plastic geur. 45euro betaald maar nog geen 5 euro waard. Lijkt een nette NL site maar is een Chinese troep-site. Volledig onvergelijkbaar met de foto op de site. NIETS KOPEN HIER! OPLICHTERS! U BENT GEWAARSCHUWD.

Beste W. Stravers,

Jammer om te lezen dat u onze producten zo heeft ervaren. Helaas hebben wij tot nu toe geen direct contact of bericht van u in onze klantenservice kunnen terugvinden over deze bestelling.

Neemt u alstublieft contact met ons op via info@lux-lights.nl met uw ordernummer, dan kijken we graag persoonlijk met u mee.

Oceniono na 5 z 5

Na klacht over verlate levering werd er…

Na klacht over verlate levering werd er direct adequaat gereageerd en open gecommuniceerd.

Beste Cees,

Dank u wel voor uw fijne review. Goed om te horen dat u onze reactie en communicatie zo heeft ervaren.

We hopen dat u nu heerlijk kunt genieten van uw verlichting!

Oceniono na 5 z 5

Op het moment dat ik nog twijfelde

Op het moment dat ik nog twijfelde, kreeg ik nog een korting.
Dat trok me over de streep.

Beste L. Smit-Stehouwer,

Dank u wel voor uw mooie review. Fijn om te horen.

We wensen u alvast veel plezier met uw verlichting!

Oceniono na 1 z 5

2 decoratieve lampen gekocht bij Lux…

2 decoratieve lampen gekocht bij Lux lights. Na 10 dagen niets te hebben gehoord alleen een mail dat de bestelling in goede orde is ontvangen.
Heb ik zelf contact moeten opnemen waar mijn bestelling blijft. Bleek niet het goede huisnummer in te hebben gevuld. Mijn fout maar vreemd dat ik al die tijd niets hoor.
Na 5 dagen alsnog geen bestelling binnen. Ik geef aan dat ik de bestelling wil annuleren. Krijg een mail terug dat dit niet mogelijk omdat het al verzonden zou zijn.
Weer bijna 2 weken later is er nog steeds niets binnen ook geen track en trace, helemaal niets.
Mail gestuurd dat het geduld op is en dat ik mijn geld terug wil. Nu 3 dagen later nog steeds geen reactie geen geld terug geen bestelling ontvangen.

Bestel hier dus niets, als er iets fout gaat is het hopeloos om je geld terug te krijgen.

12 listopada 2025

Beste Max,

Dank u wel voor uw review. Het spijt ons om te lezen dat uw ervaring (vooralsnog) niet is zoals u had gehoopt.

Wilt u alstublieft contact opnemen met onze klantenservice via info@lux-lights.nl met uw ordernummer en naam? Dan kijken we het direct na en geven we u persoonlijk een terugkoppeling.

Oceniono na 2 z 5

Op 27-10 al besteld en de laatste…

Op 27-10 al besteld en de laatste update gehad op 1-11. Product is onderweg. Inmiddels een verzoek om een update gedaan maar helaas nog geen reactie. Ik hoop dat t snel komt.

Beste Sharon,

Dank u wel voor uw review en onze excuses voor de vertraging. We hebben inmiddels direct contact met u opgenomen om een update te geven.

Mocht u nog vragen hebben, reageert u dan gerust op onze e-mail. We helpen u graag verder.

Oceniono na 5 z 5

vlot te bestellen meteen kortingscode…

vlot te bestellen meteen kortingscode verrekend

Beste P. van Asten,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat bestellen vlot ging en de kortingscode direct is verrekend! We wensen u alvast veel plezier met uw verlichting.

Netjes ingepakt snel bezorgd

Netjes ingepakt snel bezorgd, hoop dat me bestelling van 3 November snel komt vriendelijk groet Mevr K Groot de Graaff I

5 listopada 2025

Beste Knier,

Dank u wel voor uw vriendelijke review! Fijn dat alles netjes was ingepakt en snel bezorgd. Uw bestelling van 3 november houden wij in de gaten. U ontvangt automatisch updates via de track & trace.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej