Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Hi, I ordered 2 mirrors via Bestel #LM1075 on 17 Mar 2026. Since then I never received any update. I emailed, I called, no answer. Please get back to me. Thanks & regards, Thuy Nguyen

Oceniono na 4 z 5

Goede kwaliteit, gezellig licht. 1 nadeel bij de hangplanten staat niet goed aangegeven hoeveel stuks er in zitten, waardoor je minder krijgt dan verwacht. De prijsverhouding klopt dan ook niet meer.... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

is dropshipping. levering duurt minimaal 14 werkdagen. absoluut geen directe voorraad. 1x iets onvangen van goudkleurig papier. na herhaald contact met de klantenservice zou het gekochte item opnieu... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

1 Ster is nog teveel! Hier NIET kopen, onbetrouwbaar! Waardeloze kwaliteit, te duur en levertijden niet conform afspraak. Retourneren wordt je vrijwel onmogelijk gemaakt. Je kunt alleen tegoedbonnen k... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dekoracje i architektura wnętrz
  2. Ozdoby świąteczne

Napisane przez firmę

Bij LuxLights geloven we dat elk moment in het leven magisch kan worden gemaakt met de juiste sfeer. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in prachtige sfeerverlichting die niet alleen je huis verlicht, maar ook je hart verwarmt.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 98% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Veel te lang wachten en dan een zielig…

Veel te lang wachten en dan een zielig snoertje ontvangen dat in de verste verte niet lijkt op de afbeeldingen van het bestelde. Dropshipping en oplichterij

2 grudnia 2025

Beste Ada,

Dank u wel voor uw review. Jammer om te horen dat de wachttijd en het ontvangen product zo zijn tegengevallen. Neemt u alstublieft contact met ons op via info@lux-lights.nl met uw bestelnummer, dan kijken wij graag met u mee.

Oceniono na 2 z 5

Ik dacht bij een Nederlandse firma te…

Ik dacht bij een Nederlandse firma te bestellen maar krijg levering na paar weken uit China. Eigen schuld, geen review gecheckt. Product komt niet overeen met plaatje. Had beter en goedkoper bij Temu besteld. Maar dat wil ik niet. Mijn lesje geleerd

21 listopada 2025

Beste Hinke,

Dank u wel voor uw review. Jammer om te horen dat de levering en het product niet aan uw verwachtingen voldeden. Neemt u gerust contact met ons op via info@lux-lights.nl met uw bestelnummer, dan kijken wij graag met u mee.

Gewoon eenvoudig 👍

2 grudnia 2025

Beste Jimmy,

Hartelijk dank voor uw beoordeling – fijn om te horen dat alles gewoon eenvoudig en naar wens is verlopen.

Miskoop

Ontvangen bestelde artikel lijkt totaal niet op getoonde artikel in de webshop.
Kwaliteit van dit artikel komt ook totaal niet overeen met de prijs die jullie hiervoor in rekening brengen.
Retourzending?
In de kleine lettertjes staat vermeld dat een artikel die als aanbieding gekocht is hiervoor niet in aanmerking komt.( inclusief aanbieding was het een hoge prijs voor een lichtsnoer,dus verwachting was hoog).
Je kunt een tegoedbon krijgen of omruilen.
Het is mij duidelijk dat het hier om goedkope prul uit China gaat!

26 listopada 2025

Beste Gonnie,

Het spijt ons oprecht om te horen dat uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldoet. Dat is uiteraard niet hoe het hoort, en we helpen u hier graag persoonlijk mee verder.

Wilt u alstublieft even contact met ons opnemen via info@lux-lights.nl met uw bestelnummer (en eventueel een foto)? Dan kijken we direct met u mee naar een passende oplossing.

Geen reactie troep uit China

Bestelling gedaan levertijd was 1-3 werkdagen. Nog steeds niets ontvangen. Bij contact steeds dezelfde mail en de tekst het is onderweg. Na 1,5 week krijg je een link vanuit China. Nu na 2 weken nog niets ontvangen, en krijg geen reactie op mail dat ik gewoon mijn geld terug wil. 😡

16 listopada 2025

Beste Lynn,

Dank u wel dat u uw ervaring deelt, al is het heel jammer om te lezen dat u zo ontevreden bent. Onze oprechte excuses voor de lange levertijd en voor het gevoel dat u geen duidelijk antwoord krijgt – dat is niet de ervaring die wij willen bieden.

Wij helpen u hier graag persoonlijk mee verder. Wilt u alstublieft contact met ons opnemen via info@lux-lights.nl met uw bestelnummer? Dan kijken wij uw bestelling direct na.

Prachtige led boom.

Duidelijke informatie en service.

29 listopada 2025

Beste Marius,

Dank u wel voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de LED-boom én onze informatie en service. Wij waarderen het enorm dat u dit met ons deelt.

OPLICHTERS

OPLICHTERS! Dropshipping. Slecht product, geen service, geen reactie. Geld ben je kwijt en retouradres bestaat niet!! Website is fake en met AI geproduceerd.

30 listopada 2025

Beste Caroline,

Dank u wel voor uw review, al is het jammer om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Wij herkennen ons niet in wat u schrijft: wij reageren altijd op e-mails en helpen klanten graag verder als er iets misgaat met een bestelling.

Neemt u alstublieft contact met ons op via info@lux-lights.nl met uw bestelnummer, dan kijken wij dit direct voor u na.

Oceniono na 3 z 5

Levertijden van 4 a 5 weken is te lang…

Levertijden van 4 a 5 weken is te lang zeker gezien de site tekst.
Product is goed zo te zien maar er zit geen stekker bij de usb.

1 listopada 2025

Beste Peter,

Dank u wel voor uw review.

Wij begrijpen heel goed dat een levertijd van 4 à 5 weken lang is. Door de drukte kan de levertijd in sommige periodes langer uitvallen dan gewenst. Onze oprechte excuses hiervoor.

We hopen dat u, ondanks de wachttijd, veel plezier heeft van uw verlichting.

Mooi product

Mooi product netjes verpakt en ziet er ook kwalitatief goed uit, zeker een aanrader, alleen bezorgtijd wel erg lang, maar dat moeten we dan maar voor lief nemen

29 listopada 2025

Beste Ronald,

Dank u wel voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product en de kwaliteit.

De bezorgtijd was helaas wat langer door de drukte — onze oprechte excuses daarvoor.

Oceniono na 2 z 5

Beste Petra,

Dank u wel voor uw review. Jammer om te horen dat uw bestelling is tegengevallen. Neemt u alstublieft contact met ons op via info@lux-lights.nl, dan kijken we graag met u mee naar een passende oplossing.

Oceniono na 5 z 5

Een lichtjepunt voor iedereen!

Ik kwam tijdens het surfen op internet de advertentie tegen van Lux Lights. Een prachtige site met veel warme en sfeervolle producten. Het was makkelijk om iets te bestellen en te betalen. Het mooiste is om te lezen dat er van elke bestelling een echte boom wordt gepland als donatie, dit is wat onze aarde nodig heeft. Mede hierdoor wordt bestellen nog leuker.

28 listopada 2025

Beste J.D.B,

Hartelijk dank voor uw mooie review en uw vriendelijke woorden over onze webshop. Fijn om te horen dat u onze producten als warm en sfeervol ervaart en dat het bestellen en betalen voor u gemakkelijk ging.

We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop.

Oceniono na 1 z 5

Koop hier niet! Dropshipping uit China.

Dropshippers, alles komt via China. Reageren niet op mails en retour sturen kan niet. Koop hier nooit iets! Je betaald 10x zoveel dan dat je direct bij AliExpress, Shein of Temu koopt.
Ik heb weken geleden al een mail gestuurd, dus reageren jullie eerst daar maar op. Op facebook hebben jullie mij geblokkeerd en ik krijg op geen enkele wijze een reactie. Dus de reactie op deze slechte recensie slaat nergens op, jullie liegen en bedriegen.

7 listopada 2025

Beste Corina,

Dank u wel voor uw review. Jammer om te horen dat uw ervaring niet positief was. Wij herkennen ons echter niet in de punten die u noemt, maar helpen u uiteraard graag verder.

Neemt u alstublieft contact met ons op via info@lux-lights.nl, dan kijken we dit graag voor u na.

Oceniono na 5 z 5

Er werd alert en adequaat op mijn…

Er werd alert en adequaat op mijn schrijven gereageerd.

Beste Rita,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u onze klantenservice als alert en adequaat heeft ervaren — dat is precies waar we naar streven. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Oceniono na 4 z 5

Had het product al eerder bekeken.

Had het product al eerder bekeken.

26 listopada 2025

Beste Peter,

Dank u wel voor uw review! Fijn om te horen dat u het product al eerder had bekeken en opnieuw bij ons terecht bent gekomen. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Goede nieuwe ervaring met Lux Lights

Makkelijk te bestellen zonder een account aan te maken met al je gegevens bloot te geven. En heel mooi dat er een boom gepland wordt.

Beste Hans,

Dank u wel voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u gemakkelijk kon bestellen. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Rommel leverancier

Ten eerste 3 weken levertijd!
Product komt niet overeen met het bestelde, op de foto ziet het er goed uit.
De rommel kon direct de vuilnisbak in, 40€ weggegooid!

Beste meneer of mevrouw,

Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen, al is het natuurlijk heel jammer om te lezen dat u zo ontevreden bent. Onze oprechte excuses voor de lange levertijd én dat het product niet overeenkwam met uw verwachtingen.

Omdat deze review anoniem is, kunnen wij uw bestelling helaas niet terugvinden in ons systeem. Wij willen dit graag netjes voor u oplossen. Zou u alstublieft contact met ons willen opnemen via info@lux-lights.nl met uw bestelnummer. Dan kijken wij direct met u mee naar een passende oplossing.

Goed.

Goed.
Geen problemen.

25 listopada 2025

Beste E. Meerveld,

Hartelijk dank voor uw review en fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en er geen problemen waren. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Wandranke

Die Blütenranke macht sich super an der Wand und ist ein Hingucker. Der Kauf hat sich gelohnt .

20 listopada 2025

Liebe Barbara,

vielen Dank für Ihre schöne Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass sich die Blütenranke so gut an Ihrer Wand macht und ein echter Hingucker ist.

Mit freundlichen Grüßen,

Oceniono na 1 z 5

Nooit iets in huis gehad geen…

Nooit iets in huis gehad geen bestelling binnen gekomen

1 listopada 2025

Beste Linda,

Vervelend om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Wij hebben u bijna dagelijks een update gegeven over de status en de vertraging, en hiervoor ook onze excuses aangeboden.

We vinden het jammer dat er ondanks onze inspanningen toch een negatieve review is geplaatst. Zodra uw bestelling is geleverd, hopen wij dat u uw beoordeling wilt herzien.

Oceniono na 1 z 5

Helaas ook in de val gelopen

Helaas ook in de val gelopen. Voor 5,25 (15% van de betaalde prijs) koop je exact hetzelfde product bij Shein:

1 stuk kunstmatige kersenboomtaklamp, DIY blauw/roze kersenbloesem decoratieve lamp, USB-voeding, 8 soorten verlichtingsmodi, flexibele decoratieve rieten lamp, geschikt voor woonkamer/slaapkamerdecoratie, speelkamerdecoratie, binnenmuur, bruiloft, Valentijnsdag, Moederdagdecoratie, feestsfeer, binnenplaatsdecoratie

Zeggen al weken dat het er nu echt aankomt, maar bij DHL is nog niets aangemeld. Zie ook alle andere reviews.

23 listopada 2025

Beste Frank,

Vervelend om te lezen dat u dit zo ervaart. Het stukje dat u ‘in de val bent gelopen’ begrijpen wij eerlijk gezegd niet zo goed. Er is helaas sprake van vertraging door de drukte, en wij hebben u hierover geïnformeerd en onze excuses aangeboden.

Zodra uw bestelling is geleverd, hopen wij dat u uw review wilt herzien. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken via info@lux-lights.nl.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej