De kwaliteit van het product is erg slecht en komt niet overeen met wat op de website wordt beloofd. Toen ik het product binnen de wettelijke termijn wilde retourneren (Bestelling nummer is #LUX101... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Goede kwaliteit, gezellig licht. 1 nadeel bij de hangplanten staat niet goed aangegeven hoeveel stuks er in zitten, waardoor je minder krijgt dan verwacht. De prijsverhouding klopt dan ook niet meer.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
1 Ster is nog teveel! Hier NIET kopen, onbetrouwbaar! Waardeloze kwaliteit, te duur en levertijden niet conform afspraak. Retourneren wordt je vrijwel onmogelijk gemaakt. Je kunt alleen tegoedbonnen k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik had the bird lights besteld en toen deze binnenkwam,deed 1 van de 2 vogeltjes het niet...heb contact gezocht en wat foto's opgestuurd...daarna heb ik een nieuw exemplaar gekregen!! Hiervoor verdien... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij LuxLights geloven we dat elk moment in het leven magisch kan worden gemaakt met de juiste sfeer. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in prachtige sfeerverlichting die niet alleen je huis verlicht, maar ook je hart verwarmt.
Dane kontaktowe
Holandia
- Info@lux-lights.nl
- lux-lights.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 99% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Nog steeds geen retourformulier
Nog steeds geen retourformulier
Dit is mijn 2e recentie over dezelfde klacht..
Ik probeer al sinds 10 mei een retourformulier te krijgen nadat ik een beschadigd en een slecht gemaakt product heb ontvangen.
Ik heb meerdere keren contact gehad met de klantenservice, die er ontzettend lang de tijd voor nemen om te reageren. Terwijl op hun website beweren ze dat ze proberen binnen 48 uur te reageren. Op 29 mei heb voor het laatst een mail van hun ontvangen, zelf heb ik meer dan 6x gemailt. Ik zie geen andere optie dan een klacht indienen bij de Kamer van Koophandel. Nog nooit heb ik te maken gehad met z'n slechte klantenservice.. waarom krijg ik geen retourformulier?!?

Odpowiedź od Lux Lights
Dropshippers beloven een hoop maar uit…
Dropshippers beloven een hoop maar uit eindelijk duurt de levering superlang, kwam er achter door dat ze zeiden dat heel druk was met leveren en ik later op de levering zag dat het uit china komt...
27 mei besteld 2 juni tot opheden geen update van leveren

Odpowiedź od Lux Lights
Het is zeker niet het zelfde dan het op…
Het is zeker niet het zelfde dan het op de foto’s staat ben er niet blij mee en dan kost dat zo veel… is niet waard sorry 😠!!

Bestel hier niet
Nog steeds aan het wachten op mijn bestelling. Deze zou zogezegd moeten geleverd zijn maar heb niets ontvangen. Na een aantal mails te hebben verstuurd reageren ze niet meer. Bestel hier dus nooit iets, zijn dropshippers

Odpowiedź od Lux Lights
Helaas ook in de val gelopen
Helaas ook in de val gelopen. Ze hebben zelfs geen adres op hun website. Mooie job jongens, super nette website in elkaar stoppen, zo veel mogelijk valse reviews toevoegen en dan zo veel mogelijk mensen geld afpakken. Tja, we kunnen niet allemaal eerlijke mensen zijn.

Zeer slechte kwaliteit
Lamp met bloemetjes besteld. De kleur wijkt af van de foto’s, en de kwaliteit is slecht. Het product oog echt goedkoop en amateuristisch. Erg jammer.
De stam van de ‘plant’ is gewikkeld in zwarte tape. Wat een miskoop!
Ps. ze reageren wel op reviews, maar niet op de mail!!

Odpowiedź od Lux Lights
Dit bedrijf voldoet absoluut niet aan…
Dit bedrijf voldoet absoluut niet aan de Nederlandse richtlijnen. Koopt alles in in China met lange levertijden en zeer dubieuze kwaliteit. 1 lamp kwam zelfs helemaal niet overeen met de foto op de website. Vervolgens houden ze je af bij de klantenservice met de retourprocedure en vervolgens hoor je helemaal niets meer. Oplichters dus!!

Bestelling nooit kunnen ontvangen
Ik heb op 19/03 besteld,
Bestel #LUX10343810. Helaas nog niks kunnen ontvangen en geen reactie van de klantenservice. Schandalig!!!

Ze verkopen rechtstreeks vanuit China
Het had wel duidelijk mogen zijn dat de producten die ze verkopen rechtstreeks vanuit China verstuurd worden met alle nadelen vandien zoals levertijden.
Product is verder prima.

Lamp besteld
Lamp besteld, ik wil deze graag retour sturen al diverse mails gestuurd en via de chat geprobeerd hier word geen gehoor aan gegeven Geen reactie terug. Dus mensen kijk uit ze hebben een retour beleid maar geven hier geen gehoor aan.

Odpowiedź od Lux Lights
Totaal niet hetzelfde wat je besteld…
Totaal niet hetzelfde wat je besteld spijtig dat hier geen foto bij kan zetten voor bewijs

Odpowiedź od Lux Lights
Jammer dat dit via temu ook te…
Jammer dat dit via temu ook te bestellen is, had ik me wa geld kunnen uitsparen

Odpowiedź od Lux Lights
Vrolijke verlichting, eenvoudig op te hangen.
Je krijgt wat je koopt. Erg leuke lichtjes en van prima kwaliteit. De levertijd was wat langer dan verwacht, maar wel acceptabel. Het ophangsysteem is goed doordacht, maar de stickers plakken minder goed dan gehoopt. Met wat kleine aanpassingen bij het ophangen erg leuke lichtjes, heel sfeervol!

Odpowiedź od Lux Lights
Produckt lijkt niet echt op de fotos op…
Produckt lijkt niet echt op de fotos op de website.
Usb voeding zit er niet bij en dit staat ook nergens aangegeven.
Op gestuurde mail komt bericht dat men niet begrijpt wat ik bedoel.
Erg jammer had me er meer bij voorgesteld.

Ik ben super blij met mijn tulpjes
Ik ben super blij met mijn tulpjes
Het staat prachtig op ons tafeltje

Odpowiedź od Lux Lights
De doos was beschadigt en het kwam uit…
De doos was beschadigt en het kwam uit China . Jullie zijn zogezegd een nl. bedrijf en alles komt uit China . Vind dat niet oké .

Aanvulling vorige review
Aangaande mijn vorige recensie wil ik graag het vervolg geven. Ik heb dan toch het product op eigen kosten (!) teruggestuurd in de originele staat, verpakking,… dit zou volgens mijn Track&Trace al zeker bijna 14 dagen geleden moeten toegekomen zijn bij hen. Ik heb hier ook al voor gemaild naar de klantendienst, maar krijg geen reactie! Echt SCHANDALIG!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.