Muy mala experiencia con esta empresa. Desde Tenerife reaalizo un pedido de unos focos, pasa el tiempo sin tener noticias. Realizo una consulta para ver si ya me habían enviado el pedido, y como si... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Un service largement au-dessus de tout ce que j’ai pu expérimenter jusqu’à présent. Vraiment exceptionnel ! Je recommande vivement cette marque. À l’heure de l’IA et d’un service client souvent... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lucide – Premium Belgian Brand Lucide is een toonaangevend Belgisch familiebedrijf, gevestigd in Antwerpen, dat stijlvolle en functionele verlichting ontwikkelt voor binnen- en buitengebruik. Sinds de oprichting heeft Lucide één duidelijke missie: hoogwaardige en onderscheidende verlichting aanbieden die design, kwaliteit en betaalbaarheid combineert. Wat ooit begon als een vooruitstrevend idee in een traditionele markt, is uitgegroeid tot een internationaal merk dat trends vertaalt naar eigentijdse collecties voor de modebewuste consument. Innovatie en creativiteit staan centraal in alles wat we doen. Ons team van meer dan 75 enthousiaste medewerkers werkt dagelijks aan het ontwerpen, produceren en leveren van verlichting die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt in elk interieur. Lucide blijft groeien dankzij een sterke focus op e-commerce en een wereldwijd netwerk van betrouwbare partners en dealers. Vandaag zijn onze producten beschikbaar in meer dan 70 landen, zowel via klassieke retail als online platforms. Deze internationale aanwezigheid weerspiegelt onze ambitie: mensen overal ter wereld inspireren met verlichting die sfeer, stijl en kwaliteit samenbrengt. Bij Lucide geloven we dat licht meer is dan functionaliteit – het creëert beleving. Daarom blijven we investeren in design, technologie en service om onze klanten telkens opnieuw te verrassen. Lucide - Illuminates your world
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 93% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Livraison au top ! Produits toujours de bonnes qualités
Je recommande cette marque belge
✅

Odpowiedź od lucide.com
Le transporteur et le commerçant se renvoient la balle. Personne ne peut me dire où est mon colis… mais les 174€ de ma commande ont été débités !

Optijd, duidelijk. Goede kwaliteit , waar voor je geld

Odpowiedź od lucide.com
Livré rapidement et dans de bonnes conditions pr DPD. UPS, lors de la commande précédente avait été en dessous de tout : date non respectée, livraison sans prévenir et sans téléphoner, site uniquement en anglais, pas de réponse... la commande était repartie (et remboursée). Matériel finalement arrivé en bon état et rapidement avec DPD, et qui correspondait à nos attentes.

Odpowiedź od lucide.com
Je suis ravie de ma commande chez Lucide ! Les luminaires sont tout simplement magnifiques, avec une très belle qualité et un rendu encore plus beau en vrai. La livraison a été rapide et les produits sont parfaitement conformes à la description. Je recommande sans hésiter !

Correctheid van afhandeling.
Hebben wel het garantiebewijs nog niet ontvangen...

Odpowiedź od lucide.com
Vorig jaar een prachtige plafonnière met LED-verlichting gekocht voor in de badkamer. Die ging helaas na een jaar stuk en was niet meer te krijgen. Nu heb ik een andere mooie bij Lucide gekocht, ook mooi, maar niet zo mooi als de eerste, helaas. Voor bestelling stond aangegeven dat bij bestelling de lamp er maandag zou zijn. In de bevestiging van de bestelling werd vervolgens gemeld dat ik een melding zou krijgen van Lucide als de lamp zou worden geleverd. Toen die er dinsdag nog niet was, heb ik contact opgenomen met Lucide. De communicatie over de levering ging perfect en de lamp was er uiteindelijk op donderdag. Net op tijd voordat de eerste airbnb'ers kwamen. Dus in het kort, jammer dat de lamp snel stuk ging en niet meer verkrijgbaar is, maar communicatie van Lucide met klanten is snel, duidelijk en vriendelijk!

Très beau produit.
Dommage qu'à ce prix les piles de la télécommande ne soient pas avec .

Produkte wie im Internet beschrieben, Lieferung hat prima geklappt

Odpowiedź od lucide.com
Schnelle Lieferung ohne Schaden. Schönes, gutes Produkt und saubere Verarbeitung.

Odpowiedź od lucide.com
J’avais cassé un globe d’une lampe (beau design et bonne qualité ). J’ai pu en recommander un . La livraison a été rapide.

Odpowiedź od lucide.com
Heel snelle levering wat top was.
Minder is dat we op de foto een lamp gekozen hebben met een iet wat oranje gloei aan de binnenkant en de lamp blijkt bij openen volledig zwart te zijn.

Odpowiedź od lucide.com
Lampes au remarquable rapport qualité prix. Finition soignée, prestations techniques raffinées, design léché.

Odpowiedź od lucide.com
Achat réalisé dans les meilleures conditions. Tout était conforme. La livraison rapide et une réponse aux attentes