Oceniono na 5 z 5

Fandtes der 6 stjerne ville vi give Christopher Thimsen Sydjylland dem. Han er professionel, engageret og går gerne en ekstra meter for at tilfredsstille både sælger og køber fra start til slut i sal... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi står nu med nøglerne til vores nye hus i Køge, og vi kan med 100% sikkerhed sige, at det ikke var gået uden Maria. Vores situation var mildest talt presset: Med et bryllup lige om hjørn... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I forbindelse med vores hussalg, blev vi kontaktet af Lilienhoff, da de kunne se at vores hus havde været til salg et stykke tid. Vi fik et møde i stand med Charles som synes at netop vores hus ku... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lilienhoff er professionelle - og vi var meget tilfredse med fremstillingen af vores hus med rigtig gode billeder. Stefan Thage viste personligt altid huset frem og var rigtig god til det. Han fulgte... Zobacz więcej

1. Pośrednik w obrocie nieruchomościami

Napisane przez firmę

LILIENHOFF er det eneste ejendomsmæglerfirma i Danmark, som har specialiseret sig i udelukkende at sælge liebhaverboliger, og som gør det i hele landet. Kontakt os for et indledende og uforbindende møde, hvis du overvejer at sælge en bolig eller et sommerhus, som skiller sig ud fra mængden.

4,8

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Ejendomsmægler i særklasse

Torben Snedevind, indehaver af ejendomsmæglerfirma Lilienhoff Østjylland, har netop solgt mit dejlige sommerhus på Helgenæs.

Ejendommen blev solgt i løbet af blot 5 dage. Det i sig selv er en bedrift. Derudover vil jeg fremhæve Torben Snedevind og hans medarbejder Tina Sehested for deres store ekspertise, professionalisme og imødekommenhed.

Torben Snedevind er en mægler, som jeg kunne have fuld tillid til, hvilket var meget vigtigt for mig.

Hermed vil jeg give Torben Snedevind, Lilienhoff Østjylland mine varmeste anbefalinger

1 maja 2023

Kære Henny

Vi er rigtig glade for at høre om din gode oplevelse med Lilienhoff, Torben og Tina 🙂

Stort tillykke med det hurtige salg - vi står klar til at hjælpe i fremtiden!

Tak for superb hussalg

Lillienhoff har hele vejen gennem salget af vores hus været en super partner. Vi takker mange gange Thomas Kærgaard for hans råd og vejledning til at gøre huset salgsklart frem til det endelige salg på kort tid. Processen har været håndteret virkelig professionel og hver en krone værd.

20 czerwca 2023

Kære Riccardo

Tusind tak for de pæne ord. Vi er glade for at høre at din oplevelse med Lilienhoff og Thomas har været god. Det betyder meget for os!

Rundum gut!

Fantastisch guter Service auch für deutsche Interessenten. Christopher und Kollegen haben alle unsere Fragen in kürzester Zeit beantwortet!

19 czerwca 2023

Liebe Anna

Vielen Dank für die nette Bewertung. Wir freuen uns, dass Ihre Erfahrung mit Christopher gut war.

Viel Glück in der Zukunft :-)

Mit freundlichen Grüße

Oceniono na 5 z 5

Nærværende og personlig service.

Nærværende, vedvarende tilgængelighed af Anders under hele salgsperioden. Høj grad af engagement og ordentlighed, og vi har arbejdet sammen med Anders ved både køb og salg.

1 czerwca 2023

Kære Kim

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at jeres oplevelse med Anders har været god :-)

Så blev Birkely solgt 🌞

To lokale mæglere havde forsøgt. Forklaringen, vi fik, på fremvisningernes reaktioner var næsten enslydende hvergang: Prisen høj, rumdeling ikke optimal for en børnefamilie, vaskemaskine i kælder, lakerede gulve, køkken skal fornyes, badeværelse fornyes osv….. man følte næsten de forskellige unge mennesker, som fremviste huset på forhånd havde tabt modet, og efterhånden følte vi også, at det meste af byen og omegn havde set på det. Noget andet måtte ske!
Valget af Lilienhoff blev truffet mest på grund af, at ejendomsmæglerkæden er landsdækkende, men også på grund af specialiceringen i at sælge huse, der ikke går 13 på dusinet af.
Niels Kristian Helbo Kjærgaard havde flere gange lagt en reklame i vores postkasse, og nu reagerede jeg så på det.
Mødet var positivt, begejstringen for huset stor, og det som andre så som hindringer for et salg, udtrykte Niels som et aktiv. Lilienhoff lavede nogle flotte beskrivelser af huset i tekst og billeder.
Det blev til nogle fremvisninger, og Niels var meget flink til altid grundigt at berette om forløbet samt at følge op på de interesserede. Han sagde også direkte, når han fornemmede, at der ikke var grund til at tro mere på en fremvisning. Som en af de første fremvisninger var det unge par, som endte med at købe huset. Dialogen var heletiden tilstede, Niels var igen flink til at fremvise bevis på dette, så den 7 måneders lange proces inden salget lykkedes, føltes tryk. Vi havde alene kontakt med Niels, og kun han fremviste huset, hvilket virkelig også var med til at give følelsen af et personligt engagement.
Trods forholdsvis stor forskel på udbudt salgspris og købers bud, lykkedes det til tilsidst Niels at binde enderne sammen. Den resterende praktiske del er jeg også blevet hjulpet godt med.
Og så blev Birkely solgt…….. kun fine anbefalinger herfra.

Jes Hørby

1 maja 2023

Kære Jes

Stort tillykke med salget, og tusind tak for de pæne ord om Niels' arbejde. Dem vil vi straks give videre til ham.

Oceniono na 5 z 5

En klar anbefaling til dit hussalg

Det har været en god oplevelse med en ejendomsmægler der ikke lovede mere end de kunne holde. De fik vores hus solgt på 6 måneder på trods af et presset boligmarked. Og deres tilgang med en nær kontakt til deres købere har helt sikkert hjulpet med salget.

6 kwietnia 2023

Kære Jes

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at I har haft en god oplevelse :-)

Oceniono na 5 z 5

et STORT tak til Trine Risum Rasmussen…

et STORT tak til Trine Risum Rasmussen som har gennemført salg af vores gamle byhus i Lemvig. Både Trine og Lilienhoff's back office er yderst profesionelle. Altid hurtig opfølgning. Bliv ved med dette, så kan det næppe gå galt.
mvh
A&B

14 kwietnia 2023

Kære Alex

Stort tillykke med salget, og tusind tak for de pæne ord om både Trines og vores back office' arbejde. Dem sætter vi stor pris på!

Oceniono na 5 z 5

Stor tak til Thomas Kjærgaard for at…

Stor tak til Thomas Kjærgaard for at føre os godt igennem et spændende hussalg. Huset blev hurtigt solgt til prisen og vi har været trygge igennem hele processen. Vi har haft en yderst god og problemløs oplevelse. Vi giver de bedste anbefalinger til Lilienhoff og Thomas.

1 marca 2023

Kære Marianne

Tak for de fine anbefalinger. Vi er glade for at høre om jeres positive oplevelse med Lilienhoff.

Stort tillykke med salget - og held og lykke fremover!

Oceniono na 5 z 5

At sælge et dødsbo er en speciel…

At sælge et dødsbo er en speciel situation, og det fører mange følelser med sig.
Først forsøgte vi at afsøge salgsmulighederne med en lokal ejendomsmægler, men uden det nødvendige resultat.

Efter ”mund til øre” metoden fik vi kontakt til ejendomsmægler Niels Kristian Helbo Kjærgaard fra LILIENHOFF.

Kære Niels - endnu engang tak, også til og for dig.

Det har været et fantastisk godt samarbejde, hvor du altid stod til rådighed, og var hurtig til at svarer på vores spørgsmål.

Samtidig følte vi at du forstod vores situation, vigtig var det også at du altid gav hurtig tilbagemelding når der var nyt i sagen om salget. Du forstod at finde de helt rigtige købere til vores “perle”, og fik sorteret de “ikke interessante” købere fra.

Du satte dig ind i stedet med hensyn til skov, natur og jagt.

Vi videregiver hermed de bedste anbefalinger til både LILIENHOFF og Niels.

31 marca 2023

Kære Anne

Vi er rigtig glade for at høre, at samarbejdet med Niels har været i top. Det er en følsom proces I har været igennem - så det er dejligt at høre, at I er kommet godt i mål.

Held og lykke fremadrettet.

Oceniono na 5 z 5

Tak for et super samarbejde

Vi har netop solgt vores skovejendom gennem Lilienhoff og har været yderst tilfredse med samarbejdet med Thomas Kjærgaard.
Fra vores første møde var vi helt sikre på, at Thomas var den helt rette til at varetage salget af vores ejendom.Og jeg skal love for, at vi ikke blev skuffede.
Med Thomas' rolige, tillidsvækkende og professionelle attitude har vi i hele forløbet været overbeviste om, at opgaven var i de bedste hænder. Hertil kommer, at der ikke er noget "smart i en fart" over Thomas, samt at vi har kunnet joke og have en gemytlig tone undervejs.
Samtidig spillede alt det bagved liggende fint, herunder fotograf, tekstforfatter, indsamling af bilag, udarbejdelse af salgsopstilling m.v. Alt i en god dialog med os.
Vores salg skete gennem en betinget handel, som indebar, at køberne skulle have solgt deres hus inden handlen blev endelig. I denne mellemliggende periode fulgte Thomas også med i salgsprocessen hos vores købere og holdt os i loopet herom.Der var altså ingen hvilen på laurbærrene.
Mange tak for samarbejdet først og fremmest til Thomas, men også til resten af det involverede team fra Lilienhoff.
I får vores bedste anbefalinger.
De bedste hilsner og god vind fremover.
Sonja og Lars

28 lutego 2023

Kære Sonja & Lars

Vi er glade for at, I har haft en god oplevelse med Thomas og Lilienhoff. Tak for de store roser - dem sætter vi pris på.

God vind til jer også - og stort tillykke med salget!

Oceniono na 5 z 5

Tak for hjælpen! 5/5 herfra!

Kære Thomas Langberg Kjærgaard,

Første og fremmest tusind tak for hjælpen med salget af vores landsted.

Vi vidste fra start vi ville tage fat i Lilienhoff, velvidende om at i bestemt ikke er de billigste på markedet. Men med den historie, brandværdi og ikke mindst jeres salgs historik på liebhaveri og landsteder er dette svært at sætte pris på, når vi snakker om en bolig som vores.

Hele teamet fra Lilienhoff fremstod meget professionelt og man mærkede fra start at i på ingen måde er som de andre mæglere, det tåler mildt sagt ingen sammenligning.

Det har været en meget atypisk case, men på intet tidspunkt har Thomas tvivlet og haft den helt rigtige tilgang.

Under de endelige forhandlinger, har vi haft en stor tryghed i at vi havde Thomas på vores hold, til at få forhandlingerne på plads, gennem rolig og ordentlig dialog med køber.

Vi er glade for vi endelig er i mål, og takker for et godt samarbejde! Vi giver en øl i det nye hus ;-)

Kærlig hilsen Anne-Sofie og Emil

3 marca 2023

Kære Anne-Sofie & Emil

Vi er sikre på at Thomas nok skal takke ja til det gode tilbud. Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med salget.

Tak for forløbet, og jeres fine anbefaling!

Venlige hilsner

Jeg kan varmt anbefale Lilienhoff

Jeg kan varmt anbefale Lilienhoff. De er utrolig kompetente og professionelle. Vi var meget tilfredse med ejendomsmægler Trine Risum Rasmussen. En meget saglig og behagelig kommunikation og virkelig god til at informereret os løbende undervejs i salgs processen. Flot fra arbejde til Teamet i Lilienhoff og 100% anbefaling fra os. Et stort tak til Trine Risum Rasmussen.

16 stycznia 2023

Kære Søren

Mange tak for din anmeldelse. Vi er utroligt glade for at høre om din gode oplevelse med os og Trine.

Held og lykke fremover. og stort tillykke med salget :-)

Venlige hilsner

Oceniono na 5 z 5

Tak for et godt samarbejde

Tak for et godt samarbejde, vil gerne give vires bedste anbefaling af Christian ahm vi havde en god sparring i forbindelse med salget af vores ejendom

22 stycznia 2023

Kære Michael

Selv tak - det har været en fornøjelse.

Godt og konstruktivt samarbejde

Vi søgte efter bolig i Kolding-området og havde rigtig mange gode fremvisninger med Christian Ahm Pedersen fra Lilienhoff, som var god til at pejle sig ind på vores ønsker og finde relevante boliger. Fra første fremvisning til endelig køb havde vi et rigtig godt og konstruktivt samarbejde og vi har været meget tilfredse med forløbet.

31 grudnia 2022

Kære Cathrine

Dejligt at høre at du har haft en god oplevelse med os, og med
Christian. Det vil vi straks fortælle videre til ham.

Held og lykke fremover, og stort tillykke med jeres nye hjem!

Oceniono na 5 z 5

Mæglerskifte til Lilienhoff gav godt resultat

Vores dejlige og meget velbeliggende hus havde været til salg i over et halvt å, da vi en dag fandt et adresseret brev i vores postkasse fra ejendomsmæglerfirmaet Lilienhoff. Firmaet beskrev sig som specialist i liebhaverboliger, så måske ville det være den rigtige samarbejdspartner for os. Vi tog kontakt og fik få dage efter en god og reel snak med ejendomsmægler Anders Wøhlk, der behageligt og realistisk vurderede vores ejendom og fortalte om mulighedene i bl.a. et internationalt kunderegister. Anders fulgte salgsarbejdet hele vejen, så vi følte tryghed under hele forløbet, og efter kort forhandling var vores hus solgt til en pris, vi kunne være tilfredse med, når man betænker de aktuelle markedsvilkår. Vi kan kun varmt anbefale Lilienhoff og Anders Wøhlk.

15 stycznia 2023

Kære Palle

Vi er glade for at vi blev jeres perfekte match, og at vi fik solgt jeres fine hus.

Stort tillykke med salget, og tak for de fine ord :-)

Lilienhoff i Aarhus

Hos Lilienhoff i Aarhus har vi fået yderst kompetent rådgivning under hele forløbet, da vi solgte vores villa i Marseliskvarteret i Aarhus.

Vi har oplevet en mægler, Thomas Langberg Kjærgaard, med stor indsigt i de faglige dele af processen og en god evne til at formidle disse.

Samtidig er vi blevet mødt med en fin forståelse for de menneskelige hensyn, der også kan være når man sælger det hus, der i mange år har dannet rammerne om et familieliv.

Om det har været pris- eller markedsføringsstrategien, forhold omkring fremvisninger eller den administrative del af processen –hele forløbet er håndteret indsigtsfuldt og kompetent.

De foreslåede tiltag var alle velbegrundede og skræddersyet vores behov.

I Lilienhoff fik vi os en ”trusted advisor” fra første færd, og at vise den tillid har vi ikke fortrudt et øjeblik.

Vi blev anbefalet at bruge Lilienhoff, og vi kan uden tøven give den anbefaling videre.

11 stycznia 2023

Kære Anders

Vi er enormt beærede over at vi fik lov til at sælge jeres hjem.

Vi er glade for at vi kunne leve op til jeres forventninger.

Stort tillykke med salget, og held og lykke fremadrettet :-)

Oceniono na 5 z 5

Alt i alt en meget meget tilfreds oplevelse

Vi har netop købt Jespersvej 2A, 8700 Horsens ved Lilienhoff Århus - ejendomsmægler Thomas Langberg Kjærgaard.

Ved første fremvisning fik Thomas os til at føle os velkommen. Han formår hurtigt at skabe tillid og tryghed til køber via sin rolige og venlige personlighed samt sin faglighed.

Vi oplevede at der var god tid til at se boligen, og ligeledes tid til alle vores spørgsmål som opstod i løbet af begge fremvisninger. For os fremstår det meget seriøst at Thomas havde sat sig grundigt ind i boligen, og kunne svare på vores spørgsmål.
Som køber har vi følt os rigtig godt behandlet ved alle vores henvendelser (også ud over fremvisningerne), og han har været meget tilgængelig og behjælpelig i hele processen.

Igennem hele processen vedr. køb af vores hus har Thomas sørget for at vi som køber fik en fornemmelse af sælger, og at vi i selve forhandlingsprocessen fandt sammen med sælger omkring pris og overtagelse. En virkelig god oplevelse.

Vi har, fra første dialog, med Thomas følt os helt tryg i vores kommunikation med Lilienhoff, hvilket også har gjort hele processen vedr. køb af vores fremtidige hjem til en virkelig god og tryg oplevelse.

Alt i alt en MEGET MEGET tilfredsstillende oplevelse med Lilienhoff omkring køb af vores fremtidige hjem. Vi vil som køber af et hus ved Lilienhoff give dem vores bedste anbefalinger.

11 stycznia 2023

Kære Ida

1000-tak for de enormt flotte ord.

Vi er rigtigt glade for at vi har fået lov til at hjælpe jer med at købe drømmeboligen.

Tillykke med købet, og held og lykke med jeres nye hjem :-)

Oceniono na 5 z 5

Highly recommended (buyers perspective)

I had the pleasant experience of buying a house on Lolland with the support of Mathias Bergstrøm Pedersen, Lilienhoff Næstved. He was helpful at all times, never pushy and always looking to find the best solution for all parties involved. I can highly recommend consulting Mathias if you're interested in this up- and coming part of Denmark.

27 listopada 2022

Dear Felix

Thank you for the kind words.

We are pleased to hear that your experience with us and Mathias has lived up to your expectations.

Good luck with everything.

Kind regards LILIENHOFF

Jeg kan varmt anbefale Lilienhoff

Jeg kan varmt anbefale Lilienhoff. De er utrolig kompetente og professionelle. Jeg forsøgte mig først med lokale ejendomsmæglere i et års tid, her skete der ikke meget. Men da Lilienhoff herunder Anders Hansen kom til gik det pludselig stærkt, da det nu blev solgt på under to måneder (endda til over udbudsprisen).
Et stort tak til Anders og Lilienhoff.

30 listopada 2022

Kære Richardt

1000 tak. Det vil straks give videre til Anders!

Vi sætter stor pris på din fine anmeldelse. Tak for samarbejdet :)

Godt nytår.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk, professionel og personlig service !

Vores mægler hos LILIENHOFF - Niels Kristian Helbo Kjærgaard - var lige så meget sælgers mand som han var vores mand, da vi købte vores nye hus.

Rigtig god dialog lige fra starten, meget kompetent og hjælpsom. Super løsnings- og detaljeorienteret. Og åben og ærlig ved alle spørgsmål. Vi følte os godt klædt på gennem hele processen, og især til at tage den endelige beslutning.

Hele LILIENHOFF teamet stod klar med hurtig respons og hjælp til at bringe os videre til næste step. Der er styr på tingene og alt blev håndteret og udført top professionelt.

Niels Kristian og LILIENHOFF får vores varmeste anbefalinger og højeste anmærkninger herfra.

Tak for hjælpen og godt samarbejde !

16 listopada 2022

Kære Thomas

Tusind tak for de fine ord. Vi er glade for samarbejdet, og vi sætter pris på den fine feedback.

Rigtig god uge :)

Venlige hilsner LILIENHOFF

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej