Fandtes der 6 stjerne ville vi give Christopher Thimsen Sydjylland dem. Han er professionel, engageret og går gerne en ekstra meter for at tilfredsstille både sælger og køber fra start til slut i sal... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi står nu med nøglerne til vores nye hus i Køge, og vi kan med 100% sikkerhed sige, at det ikke var gået uden Maria. Vores situation var mildest talt presset: Med et bryllup lige om hjørn... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I forbindelse med vores hussalg, blev vi kontaktet af Lilienhoff, da de kunne se at vores hus havde været til salg et stykke tid. Vi fik et møde i stand med Charles som synes at netop vores hus ku... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lilienhoff er professionelle - og vi var meget tilfredse med fremstillingen af vores hus med rigtig gode billeder. Stefan Thage viste personligt altid huset frem og var rigtig god til det. Han fulgte... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
LILIENHOFF er det eneste ejendomsmæglerfirma i Danmark, som har specialiseret sig i udelukkende at sælge liebhaverboliger, og som gør det i hele landet. Kontakt os for et indledende og uforbindende møde, hvis du overvejer at sælge en bolig eller et sommerhus, som skiller sig ud fra mængden.
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Fremragende arbejde af Mathias Bergstrøm Pedersen igennem hele forløbet, herunder ikke mindst i de afsluttende forhandlinger med forskellige potentielle købere.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Har kun ros til overs for Lilienhoff efter netop overstået hussalg.
Efter at have haft huset til salg ved andre mægler valgte vi at give det et forsøg ved Lilienhoff og det var det hele værd. Teamet og især Thomas Langberg Kjærgaard var meget profesionelle og altid tilgængelige når vi havde brug for det. De driver 100% processen, giver løbende status og håndterer alle aspekter af salget.
Her følte vi aldrig at vi blot var et nummer i rækken af kunder

Odpowiedź od LILIENHOFF
Lilienhoff har hele vejen gennem salget af vores hus, været en super partner. Vi takker Thomas Kjærgaard for hans råd og vejledning.
Salget af vores hus gik let og hurtig med en kompetent mægler. Alle anbefaling herfra, i sær stor ros til Thomas for fantastisk arbejde.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Struktureret og kompetent opgaveløsning. Samme kontaktperson/mægler hele vejen igennem og derfor ingen tab af information eller overfladiske fremvisninger.

Odpowiedź od LILIENHOFF
5 store stjerner og de allerbedste anbefalinger af Lilienhoff som mægler.
Hans Lilienhoff og Anders Wøhlk har fra start til slut været en solid og seriøs ramme omkring vores salg.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Vi kan varmt anbefale ejendomsmægler Anders Wøhlk / Sjælland. Anders har ikke bare solgt os drømmeboligen men også solgt vores hus. Det har været en yderst professionel og behagelig køb/salgs oplevelse. Anders er yderst kompetent, udvist høj grad af professionalisme, Vi har haft et fantastisk samarbejde.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Lilienhoff (Anders) repræsenterede sælger i et ejendomskøb jeg netop har foretaget. Vanvittig professionel, velforberedt og imødekommende. En meget positiv oplevelse.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Vi siger tak for en meget fin håndtering af salget af vores sommerhus.
Anders Hansen er meget kompetent, sympatisk og hjælpsom i alle henseender. Vi er hele tiden blevet holdt godt orienteret, både om, hvad der skete i sagen, men også om de næste tiltag.
Vi er yderst tilfredse med samarbejdet med Anders og giver ham vores allerbedste anbefalinger - og 5 stjerner.
Annie og Uffe

Odpowiedź od LILIENHOFF
Fra første dag har vores Lilienhoff mægler Mathias Bergstrøm Pedersen været yderst professionel.
Vi har følt os godt behandlet og Mathias har uanset tidspunkt på dagen taget sig tid til at svare på vores spørgsmål.
Vi er gennem hele forløbet blevet holdt godt orienteret.
Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Mathias som får vores allerbedste anbefalinger.
Hilsen Anja og Jens Gotfredsen

Odpowiedź od LILIENHOFF
Jeg har ikke mit hus til salg hos Lilienhoff, men hos en anden ejendomsmægler.
Alligevel modtager jeg i dag et brev fra dem, hvor de skriver at såfremt jeg ikke ønsker flere breve fra dem skal jeg kontakte dem og sige fra.
Den går ikke...
Jeg har ikke bedt om jeres henvendelse, så hvorfor skal jeg være aktiv for at stoppe det.
Det er jo chikanerende adfærd.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Vores Lilienhoff mægler, Anders Vøhlk, har fra første besøg taget sig godt og professionelt af os. Vores sommerhus i Hornbæk fik en god og, skulle det vise sig, realistisk vurdering, for der er fundet en køber og handlen er lukket.
Grundet sommerferie var mægler, Mathias Bergstrøm Pedersen en ligeså professionel stand-in for Anders med at få handlen endeligt på plads, ligesom Kontorchef, Helene Klinkby tog os trygt igennem alt det praktiske og juridiske omkring handlen. Tak til jer alle 3.
En varm anbefaling til Lilienhoff og team herfra.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Vi har vaeret meget tilfredse med samarbejdet omkring koebsprocessen og vi er meget glade for vores sommerhus i Tisvildeleje.
God, klar information, hurtig sagsbehandling, personlig tilgang, Lilienhof har vaeret gode til at lytte til baade saelger og koeber’s behov og altid vaeret en fair og professionel partner.
Baseret paa vores oplevelse er jeg super tilfreds og anbefaler Lilienhof til venner og familie, ligesom vi er positivt indstillet overfor at koebe og saelge igen via Lilienhof.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Fik altid klar besked, og blev hele tiden i salgsprocessen holdt underrettet om hvad der foregik.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Vi har haft et fantastisk forløb med Lilienhoff ved køb af vores nye sommerhus. Ejemdomsmægleren Anders Wøhlk, som var vores kontakt, har været enestående under hele processen. Meget detaljeorienteret, grundig, professionel og venlig. Lilienhoff har vores varmeste anbefaling.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Ejendomsmægler Anders Wøhlk hos Lilienhoff har været fremragende i rollen som sælgers mægler og har støttet os fra start til slut i salget af vores dejlige sommerhus i Liseleje. Anders har været utrolig hjælpsom, ordholdende, præcis, præsentabel og venlig og altid ydet en faglig meget kompetent, forståelig og hurtig indsats i forløbet af salsprocessen. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Anders som får vores allerbedste anbefalinger. Fem stjerner til Anders Wøhlk og backinggruppen hos Lilienhoff.
Niels og Marianne Borck

Odpowiedź od LILIENHOFF
Lilienhoff og ejendomsmægler Anders Wøhlk har bistået med salget af vores bolig. Vi har følt os set og hørt i processen, som har været transparent, grundig og seriøs.
Vi giver Lilienhoff og Anders Wøhlk vores bedste anbefaling.

Niels Kristian har solgt vores Ejendom ved Silkeborg på rekordtid
Han er en meget seriøs og professionel mægler - altid kontaktbar og hurtig på aftrækkeren
De bedste anbefalinger herfra

Odpowiedź od LILIENHOFF
Vi har som sælgere af en ejendom i region Syddanmark haft den bedste oplevelse med vores mægler Christian Ahm Pedersen.
Da vi først mødte Christian havde vi den helt rigtige mavefornemmelse, og vi må sige, at han har overgået alle forventninger undervejs i processen.
Christian er ordentlig og respektfuld overfor både os som sælger - men også potentielle købere. Hans rådgivning har været nuanceret og har turde udfordre os, når han mente at det var det rigtige. Vi er gået med hans anbefalinger, og er endt ud med det bedst tænkelige resultat for salget.
Det eneste vi er ærgerlige over nu er, at vi formegentlig ikke kommer til at arbejde sammen med Christian igen foreløbigt, da vi planlægger at bo i vores nye hus i mange år. Det har været en sand fornøjelse!

Odpowiedź od LILIENHOFF
Efter 60 pragtfulde somre på Helgenæs med udsyn over havet og duft af hyld, jasmin og strandroser har Thomas Kjærgaard haft ansvar for salget af ejendommen. Hans tilgang har været åben og imødekommende og samarbejdet præget af professionalisme og kompetence. Bistået af Lilienhoff’s imponerende ’back office’ support fx fotograf, tekstforfatter, indsamling af bilag, udarbejdelse af salgsopstilling m.v. er alt lykkedes……..og alt er sket i en god dialog med os. Tak for samarbejdet Thomas.
Vore bedste anbefalinger af Thomas Kjærgaard og Lilienhoff…….helle

Odpowiedź od LILIENHOFF
Vi havde fornøjelsen af at få fremvist en ejendom af Ejendomsmægler Christian Ahm Pedersen. Christian var velforberedt ud over det sædvanlige, løsningsorienteret på både sælger og købers vegne, behagelig og yderst professionel. Vi fik desværre ikke boligen, men processen var på trods herom, en virkelig god oplevelse. Det var en fornøjelse, at møde en mægler der i den grad hæver niveauet for branchen.

Odpowiedź od LILIENHOFF
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.