Oceniono na 5 z 5

Vi kan varmt anbefale ejendomsmægler Christoffer Hesthaven, fra John Frandsen Horsens. Han har stået for salget af vores landejendom, og vi har haft en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Chris... Zobacz więcej

1. Pośrednik w obrocie nieruchomościami
  2. Agencja nieruchomości

Napisane przez firmę

Velkommen hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S – din lokale og aktive ejendomsmægler. Vi lever af tilfredse kunder og bestræber os hver dag på at score højest på kundetilfredshed. Vi sælger din bolig i hele Danmark - fra Hjørring i Nord til Haderslev i Syd, fra Lemvig i Vest til Haslev i Øst. Vi er til rådighed alle ugens dage og er klar til at vurdere eller fremvise din bolig, når du har fri. Ring, send en mail eller kig ind i butikken til en gratis og uforpligtende snak om køb eller salg og hvordan vi kan hjælpe dig videre – vi ses!

4,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 8% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været meget tilfreds med john…

Jeg har været meget tilfreds med john frandsen. De overtog mine 2 huset, efter jeg kom ud af samarbejdet med en rigtig dårlig ejendomsmægler. John frandsen havde flere fremvisning på det ene af husene, på de første 14 dage, end den anden mægler havde haft på bege 2 i 9 måneder.
Jeg er ikke I tvivl om, hvem jeg vil bruge igen. Hvis jeg skal havde noget solgt igen.

16 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Vi har været vildt tilfredse med vores salg hos John Frandsen super god betjening altid til rådighed og nem og få fat på vender altid tilbage Ved spørgsmål super dejlig personale som vil en det bedste så kan varmt anbefale John Frandsen

16 kwietnia 2026

Varm anbefaling af John Frandsen Hinnerup

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til John Frandsen Hinnerup. Mads var tilgængelig og opsøgende overfor os under hele processen - hvad enten det handlede om fremvisninger eller besvarelse på et af vores mange spørgsmål undervejs. Vi følte os i trygge hænder og oplevede en mægler, der tog sig tid til os. Der blev åbenlyst lagt den rette salgsstrategi for vores bolig, og Mads gjorde en stor indsats for, at vores boligdrømme kunne realiseres på kort tid. Alt i alt en rigtig god oplevelse fra start til slut.

15 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Skuffende indsats…

Vi har forsøgt at sælge en ejendom gennem John Frandsen, Hammel afdelingen. Vores oplevelse er at ejendomsmæglerens indsats var skuffende, - firmaet har taget et meget stort antal ejendomme ind, og virker til at have meget lidt tid eller overblik til aktivt at prøve at sælge den enkelte ejendom. Det afspejler sig også i deres salgs procent, som er lav, sammenlignet med andre mæglere i Hammel området. For eksempel har mægleren Jacob sjældent tid til selv at fremvise ejendommen, og overlade det til unge elever, og der var ingen proaktive tiltag som for eksempel at forberede sælger på at afklare omkring nedgravet olietank. Først da vi efter 6 mdr skiftede til et andet mægler firma, oplevede vi hvad det vil sige at samarbejde med en aktiv og engageret mægler. Så vi kan desværre ikke anbefale John Frandsen firmaet i Hammel.

1 listopada 2025

John Frandsen i Horsens

We had a great experience buying our home with Freja. Through the entire process, Freja was friendly, attentive, and truly caring about our needs as buyers. She took the time to explain everything clearly, answered all our questions, and made us feel comfortable and supported throughout the entire process.
We really appreciated the personal attention and genuine interest she showed - it made a big difference and turned what could have been a stressful process into a smooth and positive experience. We are very satisfied with both the service and the customer focus, and we would gladly recommend John Frandsen to anyone looking to buy a home.

2 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Vi kan varmt anbefale ejendomsmægler…

Christoffer er en del af et ungt team med masser af energi og engagement. Han overholder sine aftaler, er altid nem at få fat i og møder én med en god og positiv tilgang. Samtidig har han været meget realistisk i forhold til prissætning og forventet liggetid, hvilket har givet os stor tryghed i processen.
Alt i alt en professionel og behagelig oplevelse – vi giver vores bedste anbefalinger.

1 kwietnia 2026

John Frandsen Silkeborg

Vi har været godt tilfredse. Det har været et rigtig godt forløb, hvor boligen blev solgt til prisen. Vi har fået al den hjælp, som vi har ønsket. Det er første gang, at vi sælger bolig, og vi har været godt tilfredse med det hele, og vi har oplevet at få stor hjælp fra hele teamet uanset vores forespørgsler.
Vi har selvfølgelig anbefalet firmaet til flere af vores bekendte!

7 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Vi fandt vores drømmehus efter at have…

Vi fandt vores drømmehus efter at have søgt i omkring 6 mdr. Det var John Frandsens afdeling i Ebeltoft der gjorde forskellen for os. Vi havde været ude og se nogle forskellige huse med Mads fra John Frandsen. Han var proaktiv og kontaktede os da han fandt et hus han mente passede de ønsker vi havde.
Det var helt rigtig ramt!

Vi følte os i trygge hænder igennem hele processen.
Tak til John Frandsen og især Mads

Kærlig hilsen
Mads og Matilda

3 lutego 2026

Salg af min mormors hus

Vi fik John Frandsen Fredericia til at hjælpe os med at sælge min mormors hus i forbindelse med, at hun skulle på plejehjem. Hele processen er gået utrolig hurtig, og vi har fået en service ud over det sædvanlige!

Jeg vil særligt gerne fremhæve Morten, som har været særligt imødekommende, hurtig til at svare og god til at komme med kvalificerede anbefalinger. Samtidig har han mødt os præcis dér, hvor vi var i processen, med den forståelse og ro, der er nødvendig, når man skal sælge et hjem, der har været i familien i mange år, og hvor der er mange følelser involveret.

Alt i alt føler vi os virkelig godt hjulpet hele vejen igennem af både Almedin, Morten og Sonny og kan kun give vores varmeste anbefalinger. Hvis man skal sælge sin bolig, vil jeg klart anbefale at vælge John Frandsen – et virkelig højt serviceniveau hele vejen igennem.

Hilsen Jasmin

30 marca 2026

Bedste anbefalinger her fra

Vi har haft vores hus til salg hos John Frandsen i Fredericia og det har været en rigtig god oplevelse. Der har været styr på tingene og især her til sidst med alt papir arbejdet, har der været god hjælp og vejledning gennem forløbet. Fin opdatering og opfølgning fra mægler.

30 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Min mand og jeg har haft en rigtig god…

Min mand og jeg har haft en rigtig god oplevelse med John Frandsen Horsens, med kyndig hjælp fra Freja! Vi har været glade for hele processen, også selvom det hele gik lidt stærkt 😄 Vi har følt os trygge, set og hørt, og været glade for Frejas måde at være på!

Vi fandt vores drømmehus, og det skal John Frandsen Horsens, og Freja, have stor tak for! 😊

29 marca 2026

Bedst ejendomsmægler

Vi har haft et fuldstændig fantastisk forløb med vores ejendomsmægler Nanna hos John Frandsen. Hun er både sød, dygtig og meget imødekommende, og man føler sig tryg gennem hele processen. Hun overholder alle aftaler, følger op som lovet og er altid hurtig til at vende tilbage.

Alt i alt har det været en rigtig god og tryg oplevelse, og vi kan kun give hende og John Frandsen vores allerbedste anbefalinger.

23 marca 2026

Solgt på 6 hverdage ... stor ros fra os

Efter 9 måneder hos anden mægler uden salg, skiftede vi til John Frandsen i Herning. Vi havde 3 fremvisninger allerede den første uge, og vores hus var solgt 6 dage efter vores skifte. Stor ros til John Frandsen og deres team i Herning for effektiv markedsføring og hurtigt salg.

10 marca 2026

Jeg har igen brugt John Frandsen

Jeg har igen brugt John Frandsen, Horsens. Det har været virkelig godt.
Jeg oplever de er meget grundige, professionelle og imødekommende.
Der har været udfordringer ved mit hus under salg,og der har jeg oplevet at de har været kompetente og taget ansvar og aflastet mig i situationen.

17 marca 2026

Godt mæglerarbejde

Vi valgte John Frandsen, fordi vi kunne mærke en god energi. Opkald og mails blev besvaret hurtigt, også udenfor normal arbejdstid. Vi ville gerne have sommerhuset hurtigt til salg, og det blev leveret til fulde. Den var online indenfor en uge og ugen efter kom vi i mål med et salg i den første bølge af interesse til udbudsprisen. Virkelig godt mæglerarbejde.
Trods (eller måske derfor) de er unge, så er de virkelig dygtige.

20 marca 2026

John Frandsen Horsens

Vi havde en rigtig god salgsproces med John Frandsen Horsens, med særligt Danny, Christoffer og ikke mindst Salomon, som fik sparket bolden i nettet efter knap 2 måneder på markedet. Dialogen har været tæt og professionel hele vejen igennem, og vi har følt os trygge i processen. Hermed anbefaling af teamet i Horsens, med Salomon i førertrøjen.

19 marca 2026
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej