Oceniono na 5 z 5

Fandtes der 6 stjerne ville vi give Christopher Thimsen Sydjylland dem. Han er professionel, engageret og går gerne en ekstra meter for at tilfredsstille både sælger og køber fra start til slut i sal... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi står nu med nøglerne til vores nye hus i Køge, og vi kan med 100% sikkerhed sige, at det ikke var gået uden Maria. Vores situation var mildest talt presset: Med et bryllup lige om hjørn... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I forbindelse med vores hussalg, blev vi kontaktet af Lilienhoff, da de kunne se at vores hus havde været til salg et stykke tid. Vi fik et møde i stand med Charles som synes at netop vores hus ku... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lilienhoff er professionelle - og vi var meget tilfredse med fremstillingen af vores hus med rigtig gode billeder. Stefan Thage viste personligt altid huset frem og var rigtig god til det. Han fulgte... Zobacz więcej

1. Pośrednik w obrocie nieruchomościami

Napisane przez firmę

LILIENHOFF er det eneste ejendomsmæglerfirma i Danmark, som har specialiseret sig i udelukkende at sælge liebhaverboliger, og som gør det i hele landet. Kontakt os for et indledende og uforbindende møde, hvis du overvejer at sælge en bolig eller et sommerhus, som skiller sig ud fra mængden.

4,8

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Oceniono na 4 z 5

Empati & professionalisme

Efter 30 år har jeg endelig sagte farvel til mit vidunderlige gaard på Fyn! Lilienhoffs Jes Fald var en super partner gennem hele salgsprocessen og fandt endda købere, som jeg er sikker på vil elske stedet lige så meget som jeg. Tak igen Jes for din professionalisme og empati!

9 grudnia 2020

Lilienhoff Århus solgte villa

Lilienhoff Århus solgte vore liebhaver-villa og vi kan varmt anbefale andre at benytte Deres ekspertise og vedholdende arbejde omkring salg.
Villaen blev solgt til rette køber,papirerne vedrørende overdragelsen,tinglysning,refusion m.v.blev udarbejdet helt uden problemer og til vores fulde tilfredshed.
Mvh Marianne & Per Sørensen

4 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Professionel rådgivning og konstruktiv tilgang

Da vi besluttede at sælge vores unikke hjem gennem de sidste 17 år, et Friis & Moltke hus omgivet af den enestående natur ved Ry, var vi ikke i tvivl om, hvem vi skulle kontakte. Vi ringede til Thomas Langberg Kjærgaard fra LILIENHOFF Østjylland, som har solgt andre huse i dette område, og som efter vores mening ville have den bedst mulige adgang til potentielle købere i netop det segment, som ville efterspørge en bolig i denne kaliber – og vi blev ikke skuffede. Vi oplevede en helt igennem professionel rådgivning og konstruktiv tilgang, lige fra prisfastsættelse, beskrivelse, markedsføring, og ikke mindst fremvisninger, som efter en omhyggelig screeningsproces, blev adviseret i god tid og gennemført på tilfredsstillende vis.

Inden der var gået 3 uger var huset solgt – og vi er fulde af forhåbninger og ønsker om, at de nye ejere vil nyde den fantastiske beliggenhed og husets unikke arkitektur i årene fremover.

4 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Lilienhoff, en anderledes og begivenhedsrig tid.

"En anderledes og begivenhedsrig tid"

Jeg havde i forvejen hørt meget godt om ejendomsmæglerfirmaet Lilienhoff, Liebhaverboliger,
så det var naturligt at vælge, da jeg for nylig stod for at skulle sælge min ejendom her i det dejlige
Midtjyske Søhøjland.
Efter kun 2 mdr. er mit hus nu solgt.
Det har på mange måder været en både anderledes og begivenhedsrig tid med mange forskellige besøgende og interesserede købere, og en spændende slutspurt med flere liebhavere.
Stor tak til Lilienhoff og alle de topprofessionelle medarbejdere.
Tak til min dygtige og empatiske mægler for et godt samarbejde. Inge Nystrøm Fick

3 grudnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Vi har dagsdato afsluttet en handel af…

Vi har dagsdato afsluttet en handel af vores ejendom med Lilienhof og mægler Niels Kristian H. Kjærgaard.
Vi har fra dag èt haft et fin samspil, og vi på alle måder fået en udsøgt og ikke mindst professionelt behandling. Vi har kun rosende ord til overs for hele processen indtil nu. Tak for vores side!
Lene og Kasper

3 grudnia 2020
Oceniono na 1 z 5

Skuffede forventninger

Vi valgte ejendomsmæglerfirmaet Lilienhoff ud fra deres image som førende specialister i handel med specialejendomme (eksklusive og/eller specielle i forhold til beliggenhed, design eller størrelse). Det var vores forventning, at Tjenergården i dét regi ville tiltrække flere potentielle købere. Denne forventning blev (som den eneste) indfriet, men vi mener ikke at Lilienhoff fortjener deres position i markedet.
Sammenfattende er det vores vurdering:
• At Lilienhoff har et alt, alt for højt salærniveau i forhold til deres serviceniveau. (Lilienhoffs honorar er ca. 50% højere end andre landsdækkende mæglerkæders. Dette accepterede vi, i forventning om at pris og kvalitet (målt på fx engagement, service, rådgivning, flexibilitet) hang sammen).
• At Lilienhoff mangler flexibilitet , er nærige med feedback og rådgivning samt udviser skuffende lidt kreativitet og konstruktiv tænkning i forhold til at få en handel til at lykkes.
• At med det arbejde vi selv måtte lægge i at få salget igennem, kunne vi lige så godt have valgt en af de ekstremt billige ”net-mæglere”. Slutkøber udtrykte ligeledes, at det i hvert fald ikke var mæglers fortjeneste, at de endte med at købe.
• At salærets størrelse ikke er knyttet til ejendommens salgspris, styrker vores indtryk af, at det handler mere om at få en handel afsluttet og penge i kassen, end om at varetage sælgers interesser og sørge for en så høj pris som muligt.

Vores ovenstående vurdering er bl.a. baseret følgende oplevelser:
• 2 Lilienhoff mæglere har været inde over i forløbet. Specielt den første viste sig meget ufleksibel i forhold til potentielle køberes ønsker til fremvisningstidspunkter. Det er vores forventning, at når man beskæftiger sig i en branche, der skal sælge og fremvise større investeringer til kunder med fuldtidsarbejde, må man acceptere ofte at skulle arbejde, når folk har fri.
• Lilienhoff (altså hele virksomheden) holdt sommerferielukning i en hel uge, hvor potentielle købere blot mødte en telefonsvarer. Det er uhørt, mener selv kolleger i branchen. Vi, som deres betalende kunder, blev end ikke adviseret om lukningen (end ikke at vores egen mægler holdt ferie).
• Vi kom selv til at forestå omkring halvdelen af alle fremvisninger:
o 2-3 stk. hvor mægler pga private aftaler ikke kunne træde til på de tidspunkter, hvor kunden kunne komme. Den ene blev end ikke fulgt op på, ”for det troede mægler at vi selv gjorde” (!!)
o 1 hvor kunden kom for sent, og mægler kaldte os tilbage for at stå for fremvisningen.
o 1 hvor kunden mødte en automatisk telefonsvarer hos Lilienhoff (ferielukket) og som fandt vores telefonnummer og kontaktede os direkte.
o 2 ekstra fremvisninger til den endelige køber
• En potentiel kunde faldt fra, bl.a. fordi det viste sig umuligt at finde et for dem muligt tidspunkt, hvor mægler kunne stille op. (kunden fandt tilfældigt ud af at vi har fælles bekendte, som viderebragte dén oplevelse til os).
• En potentiel kunde ville gerne have forhåndsgodkendt nogle påtænkte ombygninger hos Slots- og Kulturforvaltningen, men løb sur i kommunikationen og opgav, uden at være forsøgt samlet op af mægler.
• Slutkøber aftalte selv med os direkte, at de kunne ”prøvebo” i vores ejendom en weekend.
• Slutkøber var tæt på at springe i målet, efter at deres rådgivere frarådede dem at købe. Mægler informerede os blot deres beslutning og deres argumentation. Vi sørgede selv – og på eget initiativ – for at formulere et svar, der bragte køber tilbage i spillet.
• Slutkøbers første prisudspil var mere end 30% under prisen. For at skabe et bedre grundlag for forhandling aftalte vi med mægler, at han skulle meddele køber hvor meget de måtte øge deres startbud, før de overhovedet var inden for målskiven. Han meddelte dem blot at startbuddet var for lavt, og køber kom så med et bud, der var minimalt over første bud. Det efterlod ikke mange runder at rykke på, og slutprisen endte med et afslag på lidt over 20%!!
• Til sælgers advokats slutkrav om fremskyndet overtagelsesdag, instruerede vi mægler om at acceptere på betingelse af at handlen så kom på plads meget hurtigt, idet vi havde behov for mindst en måned til at flytte. Denne betingelse blev ikke videreformidlet, blot givet en ren accept. Da sælgers banks efterfølgende meddelte forsinket behandling af sagen pga travlhed havde vi derfor ikke mulighed for at kræve tilsvarende udskydelse af overtagelsesdatoen. Vi havde slutteligt 18 dage til at tømme 280 kvm stuehus og 3 store længer for 20 års opsamlet bohave.
Vi har, med baggrund i ovenstående oplevelser, svært ved at stille os tilfreds med Lilienhoffs indsats, endsige finde det rimelige i et væsentligt højere honorar end mæglerbranchen generelt.
Mette & Tim

15 listopada 2020
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej