Vi har gennem flere år haft Alfred og co. til at klippe hæk- et ret omfattende projekt. Altid super flot resultat, overholder altid aftaler og er dygtig og professionel. Kan varmt anbefale Liebhaven... Zobacz więcej
Strandgrund på skrænt - krævende arbejde med ukrudt og buske der. Hække, andre luge og beskæringer. Affald bortskaffet. Hold da op! Aldrig har det været så grundigt gjort. Tak🙏🏼 Og meget ven... Zobacz więcej
Alfred er super imødekommende, venlig, helt nede på jorden og mega professionel. Kommer gerne med gode råd, yder god kommunikation igennem hele forløbet; fra besigtigelse/tilbud til slutprodukt, og... Zobacz więcej
En aften kom en ung mann og kikket på arbeidet som skulle utføres. Han kom med forbedringsforslag til avslutning i det ene hjørne, foreslo litt annen beplantning. Dagen efter kom anbudet. Så kom de me... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Danmarks bedst anmeldte anlægsgartner. Vi er en ung og energisk virksomhed med hovedsæde i Århus - vi dækker hele østjylland, og er specialister i grønt anlægsarbejde. Kontakt os endelig for et tilbud
Åmarksvej 36, 8250, Egå, Dania
- 20598679
- Info@liebhaven.com
- liebhaven.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Sådan skal det gøres
Sådan skal det gøres. Alfred og hans team har gennem de sidste to år sørget for vedligehold af min have. Ugentlig klipning af græs, beskæring af buske, ukrudtsbekæmpelse mm. Har fra dag et fået en kompetent og venlig betjening af sympatiske mennesker, som forstår deres metier og indfrier kundernes ønsker. Kan kun anbefale Liebhaven.
Høj kvalitet og fuld tilfredshed. God kommunikation.
Liebhaven har udført havearbejde hos os til vores fulde tilfredshed. Vore primære kontakter var Alfred og Louise og den løbende kommunikation sikrede hele tiden, at der var løbende afstemte forventninger. Selve arbejdet er udført i høj kvalitet og de medarbejdere der var med på "vores" opgave var alle engagerede og arbejdssomme. Vi kan klart anbefale Liebhaven!
Simpelthen flot arbejde …
Simpelthen flot arbejde og meget flittige og dygtige. Hurtig service. Sikkert anbefales😊
Nedgravning af trampolin og stubfræsning
Vi bestilte Liebhaven til stubfræsning og nedgravning af trampolin.
Alfred har fremstået professionel og fleksibel. Der har under hele forløbet været god kommunikation. Aftaler er blevet overholdt og arbejdet veludført.
Vores bedste anbefalinger
Liebhaven lavede hele vores have. De var super profesionelle, kompetente i deres rådgivning, fleksible og utrolig venlige. I hele processen var kommunikationen hurtig og nem. Det hele spillede - også oprydningen efterfølgende.
Mine bedste anbefalinger.
Topkvalitet
Vi har været mere end tilfredse med det arbejde som Liebhaven har udført. De er dygtige til at se de kreative løsninger, professionelle i selve udførelsen og ikke mindst super effektive på kommunikationen ind mod os. Vi har været trygge i hele forløbet.
Mega hurtig service
Mega hurtig, god og grundig service med plantning af hæk og opsætning af hegn ligesom vi ønskede os! Kæmpe anbefaling herfra!
Her er I i trygge hænder.
Samme dag som jeg kontaktede firmaet fik jeg besøg af Alfred, som gav et tilbud på opgaven.
De kom til tiden og startede projektet op. Dog blev vi ca. 4 uger forsinket, men det var vejrets skyld. Da haven var klar til næste del mødte de op aften og weekend fordi de vidste jeg havde en stram deadline. Tak for det!
Vi har fået lavet en del forskellige…
Vi har fået lavet en del forskellige opgaver i haven, det har været en positiv oplevelse lige fra start til slut. Det hele blev ordnet på rekordtid og til perfektion.
Det er meget let at få kontakt med Alfred, hvilket er medvirkende til at alt glider let.
Vi har aftalt at Alfred holder vores have, med alt hvad det indebærer fremover.
Største anbefaling herfra.
Vh Inger F.
Vi lavede sidste år en ordning med…
Vi lavede sidste år en ordning med Alfred om at holde haven og gøre hvad der måtte skulle laves.
Alt er lavet tilfredstillende og til en ok pris. Har lavet samme aftale for i år så vi ved haven bliver holdt og er pæn.
Fik tilbud og fræst dagen efter
Fik tilbud og fræst dagen efter
Super fint arbejde, kan kun anbefale dem
Veludført arbejde af Louise
Veludført arbejde af Louise
Hurtig og effektiv fræsning af 3 stubbe
God kommunikation
Louise kom og fræsede 16 meter hæk
Louise kom og fræsede 16 meter hæk, vi hade selv klippet hækken ned, rigtig godt arbejde af den pige og en rigtig skarp pris, vi kan kun anbefale Liebhaven her fra os 👍👍👍
Effektiv stubfræsning og behagelig service
Vi fik stubfræset 6 store stubbe. Skarp pris. Effektivt arbejde. Behagelig og god service fra Louise der hjalp os med det.
Hurtig og effektiv service
Hurtig og effektiv service - og fint stykke arbejde med at stubfræse hos os.
Super flot arbejde 👍
Skrev på et opslag lørdag aften på Facebook.
Fik tilbagemelding med det samme.
Søndag morgen kom der 2 super dygtige unge mennesker og ordnede en stub i min baghave.
Kan helt klart anbefales 👍
Og tilmed en fin pris 🤗
Venligst Pia Jakobsen
Alt spiller bare
Alt spiller bare. Hurtig nemt og billigt
Fik fjernet en træstub
Super service, hurtige og effektive. Kan varmt anbefales. Ikke sidste gang jeg bruger dem.