Vi har gennem flere år haft Alfred og co. til at klippe hæk- et ret omfattende projekt. Altid super flot resultat, overholder altid aftaler og er dygtig og professionel. Kan varmt anbefale Liebhaven... Zobacz więcej
Strandgrund på skrænt - krævende arbejde med ukrudt og buske der. Hække, andre luge og beskæringer. Affald bortskaffet. Hold da op! Aldrig har det været så grundigt gjort. Tak🙏🏼 Og meget ven... Zobacz więcej
Alfred er super imødekommende, venlig, helt nede på jorden og mega professionel. Kommer gerne med gode råd, yder god kommunikation igennem hele forløbet; fra besigtigelse/tilbud til slutprodukt, og... Zobacz więcej
En aften kom en ung mann og kikket på arbeidet som skulle utføres. Han kom med forbedringsforslag til avslutning i det ene hjørne, foreslo litt annen beplantning. Dagen efter kom anbudet. Så kom de me... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Danmarks bedst anmeldte anlægsgartner. Vi er en ung og energisk virksomhed med hovedsæde i Århus - vi dækker hele østjylland, og er specialister i grønt anlægsarbejde. Kontakt os endelig for et tilbud
Åmarksvej 36, 8250, Egå, Dania
- 20598679
- Info@liebhaven.com
- liebhaven.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Vi har haft en virkelig god oplevelse…
Vi har haft en virkelig god oplevelse med Liebhaven:)
Gode forslag til løsning i vores have, pålidelige og søde mennesker. Vi giver vores bedste anbefalinger.
Godt service og godt arbejde
Liebhaven og Alfred leverer super arbejde og overholder aftalerne. Vi er meget tilfredse
Fin Hæk
Fin Hæk.
Hurtig god og effektiv service.
Fremragende Vejledning.
Hurtigt, effektivt og fair pris
Havde et træ der de sidste par storme er blevet mere og mere ustabilt. Så ud til det snart ville ryge op med rod og det hele. Sendte et billede på mail om eftermiddagen og fik hurtigt et fair tilbud tilbage. 4 timer senere var træ og stup væk. Kan kun anbefale Liebhaven. Ikke sidste gang vi bruger Liebhaven. Tager helt klart fat i dem næste gang der er et projekt i haven. 5 stjerner her fra.
Godt arbejde!
Rigtig godt og fint arbejde. Kan kun være tilfreds. De bedste anbefalinger herfra.
Stor anbefaling herfra!
Fik arbejde lavet med kort varsel, en god pris og tip-top udførsel. Stor anbefaling herfra og vil klart bruge Liebhaven igen. Jeg er glad og meget tilfreds!
Effektivt
Nemt - hurtigt - effektivt.
Det hele ordnet på een dag, fra bestilling til det blev ordnet.
Super godt firma
Super godt firma. Hurtige til arbejdet og billige med priserne 😊👌
Super service, pris aftalt på forhånd, og udførelse på aftalt tidspunkt samme dag. Vil gøre brug af Alfred senere på året til mere arbejde.
Liebhaven er i sin helt egen klasse når…
Liebhaven er i sin helt egen klasse når det gælder kommunikation og tempo. Tak for super hurtig respons og hurtig og veludført opgave ❤️
Hurtigt, effektivt, top kommunikation og god pris !
Hurtigt, effektivt, venlige, god pris … og rigtig fin kommunikation, der bliver næsten svaret inden beskeden var sendt 👍🏻👍🏻👍🏻
Super hurtig
Super hurtig, god og venlig service.
Stor hæk blev både klippet ned i og ind - så fint :-)
Bedste anbefalinger her fra.
Vi kan kun anbefale Louise og Alfred
Vi kan kun anbefale Louise og Alfred. Arbejdet blev udført før vi fik set os om - fuld græsplæne anlagt med spiring indenfor 8-10 dage. Hvorfor rullegræs? :-) Hækplanter i skel med robuste planter, der står rigtigt flot. Gode råd og snakke med yderst venlige mennesker.
Top Professionelle.
Må jeg give den bedste anbefaling til Alfred og Louise fra Liebhaven. De kom dagen efter en storm og ryddede op i min gårdgave. Hurtigt og effektivt blev knækkede træer og grene fjernet og det blev så fint. De er top professionelle. Venlig hilsen Ibens Kaffehus
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, skrev til dem en aften, næste formiddag ville de komme forbi og give et tilbud. Overholdt alle aftaler! Kan varmt anbefales
Stor ros til Alfred og Louise
Stor ros til Alfred og Louise, de klarede opgaven i haven på flotteste vis, trods ekstra opgaver og regnbyger!
Alt er udført som aftalt og yderst professionelt, glæder mig til næste opgave!
Meget professionelt arbejde og god…
Meget professionelt arbejde og god service. Kan klart anbefale Liebhaven.
Skud ud til Liebhaven!
Vi har været yderst tilfredse med Alfred og Louise, som udførte et fantastisk stykke arbejde med anlæggelse af ny græsplæne. Det er tydeligt at de går op i detaljen og var gode til at finde løsninger, samt sparring ift til vores havedrømme. Alfred og Louise brænder for deres arbejde og det kan man også se me resultatet. Kommunikationen var noget af det bedste vi har oplevet. 5 kæmpe ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Liebhaven. Vi kommer helt sikkert til at bruge jeres service igen.
DBH Hugo, Amalie & Danilo
Hurtig service og godt arbejde💪🏻