Liebhaven Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi har gennem flere år haft Alfred og co. til at klippe hæk- et ret omfattende projekt. Altid super flot resultat, overholder altid aftaler og er dygtig og professionel. Kan varmt anbefale Liebhaven... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Strandgrund på skrænt - krævende arbejde med ukrudt og buske der. Hække, andre luge og beskæringer. Affald bortskaffet. Hold da op! Aldrig har det været så grundigt gjort. Tak🙏🏼 Og meget ven... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alfred er super imødekommende, venlig, helt nede på jorden og mega professionel. Kommer gerne med gode råd, yder god kommunikation igennem hele forløbet; fra besigtigelse/tilbud til slutprodukt, og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En aften kom en ung mann og kikket på arbeidet som skulle utføres. Han kom med forbedringsforslag til avslutning i det ene hjørne, foreslo litt annen beplantning. Dagen efter kom anbudet. Så kom de me... Zobacz więcej

1. Kształtowanie krajobrazu

Napisane przez firmę

Danmarks bedst anmeldte anlægsgartner. Vi er en ung og energisk virksomhed med hovedsæde i Århus - vi dækker hele østjylland, og er specialister i grønt anlægsarbejde. Kontakt os endelig for et tilbud

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

194 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 21

Napisz recenzję

Alfred er super imødekommende

Kommer gerne med gode råd, yder god kommunikation igennem hele forløbet; fra besigtigelse/tilbud til slutprodukt, og absolut fair med prisen.
Kæmpe anbefaling herfra

29 lipca 2026

Strandgrund på skrænt

Hold da op! Aldrig har det været så grundigt gjort. Tak🙏🏼

Og meget venlig og top kundeservice.

De bedste anbefalinger herfra.

14 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Vi har med stor fornøjelse fået hjælp…

Vi har med stor fornøjelse fået hjælp af Alfred og Louise fra Liebhaven til nyanlæg af vores forhave. Lige fra første samtale har Alfred været meget hjælpsom, serviceorienteret og ærlig - og dermed hjulpet os frem til den bedste løsning nu og i fremtiden. Vi har været ekstremt til tilfreds med forløbet, hvor alle aftaler er blevet overholdt og forventningerne til fulde indfriet.

27 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

En meget hurtig og serviceorienteret…

En meget hurtig og serviceorienteret tilgang, da vi henvendte os til Liebhaven.com. Arbejdet blev udført professionelt og vi blev løbende opdateret med billeder og information. VI er meget tilfredse og kan kun anbefale Liebhaven.com til øvrige kunder.

19 maja 2026

Veludført og solidt arbejde

Veludført og solidt arbejde!
Vi har i samarbejde med Liebhaven fået udskiftet mere end 50m tjørnehæk til liguster, og resultatet kan vi kune være tilfredse med.
Alfred og hans partner var effektive og imødekommende.
Vi kan kun give dem vores største anbefalinger herfra.

1 kwietnia 2026

Stor anbefaling

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Liebhaven.

De stod for hele vores haveanlæg i forbindelse med nybyg, hvor de både bidrog med gode idéer og fik stor frihed til at foreslå løsninger. Resultatet blev rigtig flot, og arbejdet blev udført både effektivt og hurtigt.

Siden har vi også brugt dem til mindre opgaver, hvor oplevelsen har været lige så god.

Liebhaven fremstår som en meget troværdig og pligtopfyldende samarbejdspartner. De er fagligt stærke, gode til at rådgive og til at forstå vores behov – og samtidig til konkurrencedygtige priser.

Kan klart anbefales.

30 marca 2025

Super!

Super!
Skulle have stub fræst 1 stk flere grenet stub .. super hurtig og kompetent! Kan klart anbefales

8 lutego 2026

Godt og effektivt arbejde

Vi havde fire store, gamle forvoksede fyrretræer i vores forhave, som efterhånden var vokset os 'over hovedet'. Vi fik Liebhaven til at fjerne dem - og Alfred kom med gode ideer til, hvad der kunne plantes i stedet for. Vi er meget tilfredse! Vores nabo sagde: "Det var effektivitet på højt plan, og hvor ser det bare godt ud." Vi benytter Liebhaven regelmæssigt igennem hele sommerhalvåret og meget glade og tilfredse med det.

29 października 2025

Super tilfreds

Hurtig udrykning, god kommunikation og meget venlige. Perfekt udført arbejde 👍🏻 Vil klart bruge dem igen .

9 października 2025

Top professionelt

Sjældent har jeg oplevet så hurtig og professionelt svar på en forespørgsel og helt igennem professionel og ordentlig stykke arbejde. Vil anbefale dem fremover.

15 września 2025
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej