Vi har gennem flere år haft Alfred og co. til at klippe hæk- et ret omfattende projekt. Altid super flot resultat, overholder altid aftaler og er dygtig og professionel. Kan varmt anbefale Liebhaven... Zobacz więcej
Strandgrund på skrænt - krævende arbejde med ukrudt og buske der. Hække, andre luge og beskæringer. Affald bortskaffet. Hold da op! Aldrig har det været så grundigt gjort. Tak🙏🏼 Og meget ven... Zobacz więcej
Alfred er super imødekommende, venlig, helt nede på jorden og mega professionel. Kommer gerne med gode råd, yder god kommunikation igennem hele forløbet; fra besigtigelse/tilbud til slutprodukt, og... Zobacz więcej
En aften kom en ung mann og kikket på arbeidet som skulle utføres. Han kom med forbedringsforslag til avslutning i det ene hjørne, foreslo litt annen beplantning. Dagen efter kom anbudet. Så kom de me... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Danmarks bedst anmeldte anlægsgartner. Vi er en ung og energisk virksomhed med hovedsæde i Århus - vi dækker hele østjylland, og er specialister i grønt anlægsarbejde. Kontakt os endelig for et tilbud
Åmarksvej 36, 8250, Egå, Dania
- 20598679
- Info@liebhaven.com
- liebhaven.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Super god oplevelse
Super god oplevelse, havde lidt havearbejde jeg skulle bruge hjælp til. Fik kontakt til Alfred tirsdag og fredag i samme uge blev arbejdet udført med et meget tilfredsstillende resultat.
Alfred har stået for en større…
Alfred har stået for en større entreprise med fældning af træer, rydning af gammel tilgroet have, etablering af plæne, plantning af hæk samt koordinering med fliselægger ved et nybygget sommerhus.
Vi fik indhentet flere tilbud men Alfreds vindende væsen og superhurtige og effektive kommunikation gjorde, at vi ikke var i tvivl om, hvem der skulle have ordren.
Nu er arbejdet udført, og det lykkedes ham at overstige vores høje forventninger. Hvor han får kræfterne fra, ved jeg ikke, men det har været en super, super oplevelse - og han får derfor de varmeste anbefalinger herfra.
Så fint og veludført arbejde
Så fint og veludført arbejde, af den sødeste unge pige. Var meget betaget af hendes arbejde med den store og lidt voldsomme maskine.
De bedste anbefalinger herfra. Tak
Hurtig respons
Kan varmt anbefale Alfred fra Liebhaven.
1.Hurtig respons på min forespørgsel.
2.Uforpligtende besøg.
3.To dage efter var arbejdet fuldført👍
Rigtig god service og rare mennesker
Rigtig god service og rare mennesker. Vil klart anbefale Liebhaven til andre.
Fuld tilfredshed med udført arbejde og pris
Så annonce på Facebook. Jeg fik meget hurtigt svar på min henvendelse og jeg er fuldt ud tilfreds med arbejdet.
Effektive og kundeorienteret
Jeg reagerede på et opslag i den lokale Facebook gruppe, hvor Alfred havde lagt et opslag ud med, at de var i området en given dag og man bare kunne tage kontakt for et tilbud. Jeg skrev søndag aften og forventede først svar mandag, men det tikkede hurtigt ind og vi fik lavet en aftale. Det var hurtigt, effektivt og nemt. Jeg vil uden tvivl benytte mig af dem igen. Utrolig god service fra både Alfred og Louise.
Fuldt tilfredse.
Vi fik fjernet en stub i haven. Hurtigt, professionel kommunikation, kom som aftalt og arbejdet veludført.
Vi bruger dem gerne en anden gang 😊👍
Effektiv og professionel til en god pris
Super hurtig svar på min henvendelse, fleksibel ift. tidspunkt for udførsel af arbejdet, effektiv og dygtig. Har fået et tilbud på endnu en opgave af større karakter, som jeg glæder mig til at få udført. Kan helt klart anbefales.
Liebhaven yder en fin service
Liebhaven yder en fin service: God oplevelse af tilbudsgivning, hurtig tilbagemelding med dato for arbejdet. God information under arbejdet - og en god pris.
Bedste gartner - Kæmpe anbefaling
Efter at være flyttet i nyt hus med større have, skulle jeg finde en gartner, som første skulle trimme hele haven og derefter holde den løbende.
Første del med at give tilbud og trimme haven har været helt perfekt.
Liebhaven (Alfred) har blik for, at haven trimmes og ikke klippes FULDSTÆNDIG ned. Så det blev gjort med respekt for den gamle have og med blik for sammenhæng i haven med bed, gamle træer, hækken samt stort vild med vilje bed.
Efterfølgende holder Liebhaven løbende haven samt kommer med bud på nye beplantninger.
(Og hjalp lige med tilbud på en robotplæneklipper)
Jeg er yderst tilfreds med både service, kvalitet og udførelse.
KÆMPE anbefaling⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Varme anbefalinger herfra
Varme anbefalinger herfra. Har fået fjernet stub og en hel hæk. Hurtigt, billigt og super service.
Hurtig, god og billig
Hurtig, god og billig service. Kan varmt anbefales.
Vi kan varmt anbefale at bruge…
Vi kan varmt anbefale at bruge Liebhaven. Kommer til tiden og udfører det sikkert ordentligt og hurtigt
Stor tilfredshed
Vi reagerede på et Facebook opslag. Næsten omgående reaktion fra Alfred, "jeg kan være der om et kvarter, jeg er i området." Hurtig pris, "skal jeg lave det nu?" Og et par timer efter var alle glade. Vi var i hvert fald som kunde 😊.
Bruno og Birgitte Kjær, Højbjerg
Hurtig kommunikation ift
Hurtig kommunikation ift. pris på selve opgaven, der allerede blev løst samme dag, som aftalen blev indgået. Ligeledes meget kompetent udførelse og flinke folk.
Fem stjerner - service i verdensklasse
Ualmindeligt venlig og ordentlig service. Jeg skrev til Alfred tirsdag aften, og onsdag formiddag var arbejdet udført til en yderst fair pris. Jeg kan desværre kun give fem stjerner.
Hurtigt og rigtig godt arbejde
Alfred kom samme dag jeg skrev og knoklede løs med to stubbe. Hurtigt og super godt arbejde til en fair pris.
Jeg kan kun anbefale Liebhaven!
Vores bedste anbefalinger
Alfred er en yderst kompetent og dygtig anlægsgartner- og tilmed meget venlig og lydhør.
Vi har fået beskåret buske og træer, så de nu fremstår virkelig flotte.
Arbejdet blev udført til aftalt tid og pris. Vi vil ikke tøve med at benytte Liebhaven igen!
SUPER service
SUPER service. Skrev igår d.14/5 om hvordan kalenderen så ud, for at få fjernet en stor rod. Svar kom straks tilbage, at den kunne fjernes næste dag. Ja og nu har jeg fået fjernet den rod. Kan varmt anbefales, kun ++++ herfra