Let's Move Verhuizingen Recenzje 509

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super fijne verhuisservice. Hele relaxed, alles mogelijk, en hele fijne verhuizers. Aardig meedenkend, niet moeilijk doen maar gewoon handelen en denken in Oh ja hoor dat kan best. Achteraf was er iet... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ontzettend goed geholpen door de mannen van Lets Move! De verhuizers waren vriendelijk en werkte snel en zorgvuldig. Ik vond het wel heel spannend, verhuizen doe je natuurlijk niet elke dag. Het co... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vier vriendelijke en rustige mensen van Let’s Move hebben begin december jl mijn verhuizing vlekkeloos uitgevoerd in een ochtend. Dankzij de liftwagen was alles snel gelost en de prijsafspraken zijn z... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vandaag zijn wij verhuisd door Lets Move. Tot onze verbazing was deze dag, waar wij van tevoren best tegenop zagen, voor ons een soort van rustdag. 3 vrolijke, beleefde medewerkers namen ons alles uit... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Przeprowadzki
  2. Przeprowadzki i usługi magazynowe
  3. Magazyn samoobsługowy
  4. Firma transportowa

Napisane przez firmę

Als verhuisbedrijf is het ons doel om ervoor te zorgen dat u geen zorgen heeft tijdens de verhuizing. Vanaf het eerste contactmoment met uw persoonlijke verhuisadviseur nemen wij de zorg over de verhuizing op ons. Onze ervaren verhuisadviseurs stellen het verhuisplan op. De kundige en enthousiaste verhuizers voeren het zorgvuldig en snel uit. Elke verhuizing stemmen wij zorgvuldig af met onze klanten. Een goede voorbereiding is het halve werk en betekent bovendien dat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarom werken we niet alleen met persoonlijke aandacht voor uw eigendommen, maar vooral ook voor uw wensen.

Dane kontaktowe

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Zorgvuldig en netjes

We zijn verhuisd door Thomas en Dylan,
Ze waren erg voorzichtig met onze meubels en waren zeer vriendelijk. Het wss echt een topervaring om onze verhuizing door hen te laten doen.

27 października 2022

Beste heer Van Dongen,

Hartelijk dank voor de mooie review en woorden!

Fijn om te lezen dat de verhuizing fijn is verlopen en wij zullen uw woorden naar de verhuizers doorzetten. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

Een fijne ervaring met Let’s Move

Een fijne ervaring met de jongens van Let’s Move. Ze waren vrolijk, gemotiveerd en meedenkend. Onze verhuizing van Dordrecht naar Oosterhout was daardoor top geregeld. Een dag van tevoren werden we nog even gebeld met de vraag of alles volgens planning ging en of we nog iets nodig hadden. Een absolute aanrader.

29 października 2022

Beste Michel,

Hartelijk dank voor de mooie review en woorden!

Heel fijn om te lezen dat u onze verhuisservice en verhuizers als prettig heeft ervaren. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

prima ga zo door

19 października 2022

Beste heer Van Elst,

Hartelijk dank voor de 5 sterrenreview!

Fijn om te lezen dat de verhuizing goed is verlopen en u tevreden bent met onze verhuisservice. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

Oceniono na 5 z 5

Verhuizing volgens afspraak en eerlijk…

Verhuizing volgens afspraak en eerlijk tarief volgens alleen de gewerkte uren.

13 października 2022

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de 5 sterren!

Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de wijze waarop de verhuizing is verlopen. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

wij zijn zeer tevreden

wij zijn zeer tevreden . Super beleefde mannen en alles keurig verhuist.

17 października 2022

Beste mevrouw Koelemeijer,

Hartelijk dank voor de mooie review!

Fijn om te lezen dat de verhuizing soepel is verlopen en u tevreden bent over de mannen. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

Oceniono na 5 z 5

De 3 verhuizers vonden wij vriendelijk en professioneel.

De 3 verhuizers vonden wij professioneel te werk gaan. Ze waren vriendelijk en werkten stevig door. Meubels e.d. werden op verzoek neergezet waar we wilden. Was dit niet duidelijk dan vroegen zij hier vriendelijk om. Niets was hen teveel. Onderling ging het werken met hen drieën als het lopen van een soepele trein.

27 września 2022

Beste mevrouw De Laat,

Hartelijk dank voor de mooie review!

Fijn om te lezen dat de verhuizing soepel is verlopen en wij zullen uw mooie woorden naar onze verhuizers doorzetten. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

Oceniono na 4 z 5

Alles top verlopen

Alles top verlopen, verhuizing ging erg vlot, netjes. Jongens hebben hard gewerkt.

29 września 2022

Beste mevrouw Leemans,

Hartelijk dank voor de mooie review!

Fijn om te lezen dat de verhuizing top is verlopen.
Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

Geweldig samenwerkend team

Geweldig samenwerkend team. Correct en behulpzaam. wat een power om al die zware kasten, dozen en bedden van de ene naar de andere aangegeven plek te zetten. Complimenten voor Ali, Karim, Jamal en David, die een prima start voor onze oude dag neergezet hebben

28 września 2022

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie review!

Fijn om te lezen dat de mannen hun steentje hebben mogen bijdragen aan een goede start. Wij wensen u enorm veel geluk en gezondheid toe in uw nieuwe woning!

Topverhuizing

Topverhuizing
Verhuizers waren correct, werkte netjes, meedenkend.
Verhuizing ging supersnel.

Beste Ingeborg,

Hartelijk dank voor de topreview!

Fijn om te lezen dat de verhuizing soepel is verlopen en u tevreden bent. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

Echt top

Super nette jongens! Werken netjes, pakken de meubels in en werken snel. Aanrader!

Beste Francisca,

Hartelijk dank voor de 5 sterrenreview!

Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze verhuisservice. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

Alles heel goed verlopen

Alles heel goed verlopen , snel en proper gewerkt!!! Top gedaan

Beste Kurt,

Hartelijk dank voor de 5 sterren en complimenten!

Fijn om te lezen dat de verhuizing soepel is verlopen. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

Lets Move Verhuizingen

Oceniono na 5 z 5

Gisteren verhuisd en van tevoren had ik…

Gisteren verhuisd en van tevoren had ik de nodige stress of de verhuizers wel mijn garderobekast konden de- monteren en weer monteren. Dag van tevoren nog telefonisch contact gehad met verhuisbedrijf en die stelden mij gerust.s'Morgens komen Rick en Jimmy. Wat een fijne jongens! Super ervaren, handige, vrolijke, vriendelijke jongens/mannen waar je direct vertrouwen in hebt. Netjes gewerkt, alles uit elkaar en in elkaar gezet. Harde werkers! Wat ben ik blij dat ik jullie bedrijf heb gekozen! Ik was echt super blij. Bedankt nogmaals!

28 września 2022

Beste mevrouw Rethans,

Hartelijk dank voor de mooie review!

Fijn om te lezen dat de verhuizing soepel is verlopen en u blij bent met uw keuze voor ons. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

Fantastic job

Fantastic job: quick, accurate, convenient

19 września 2022

Dear Elena,

Thank you very much for the 5 stars!

We are glad to read that your move went well and smooth. We wish you much health and luck in your new house.

Kind regards,

Oceniono na 5 z 5

Deze jongens kwamen mij helpen nadat…

Deze jongens kwamen mij helpen nadat een ander verhuis bedrijf er nogal een zooitje van had gemaakt. Binnen 2 uur was alles geregeld. Wat kunnen deze jongens hard, netjes en goed werken!!! Afgesproken prijs afgerekend, zonder allerlei verborgen kosten. In mijn leven al veel verhuis bedrijven ingehuurd, en deze is absoluut de beste!!!

26 września 2022

Beste mevrouw Marek-DeSanto,

Hartelijk dank voor de onwijs vleiende review!

Fijn om te lezen dat de verhuizing soepel en vlot is verlopen. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

Oceniono na 4 z 5

Fijne hardwerkende en efficiënte…

Fijne hardwerkende en efficiënte verhuizers. Er was sprake van een dubbele boeking, dat was even vervelend maar werd snel en goed opgelost. Ook was niet helder dat ik nog een aantal meubels gemonteerd wilde hebben, maar ook dat werd snel en goed opgepakt.

26 września 2022

Beste Cecile,

Hartelijk dank voor uw mooie review en feedback!

Fijn om te lezen dat ondanks dat de voorbereiding op uw verhuizing niet was zoals u van ons mag verwachten, de verhuizing zelf goed is verlopen. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

Harde werkers!

Ik twijfelde eerst of een verhuisbedrijf wel nodig was. Uiteindelijk heb ik hier toch voor gekozen en wat was ik er blij mee. Ali en Jamaica hebben super hard gewerkt waardoor de hele verhuizing binnen een paar uur gedaan was. Super fijn!

17 września 2022

Beste Laura,

Hartelijk dank voor de 5 sterrenreview!

Fijn om te lezen dat de verhuizing soepel is verlopen en u geen spijt heeft van uw keuze. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

Oceniono na 5 z 5

verhuisd van Amere Bredaweg…

16 sept verhuisd van Almere Bredaweg naar Glinkastraat , hele prettige en sterke en vrolijke verhuizers. Zeer aan te bevelen👍

16 września 2022

Beste Conny,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Fijn om lezen dat u tevreden bent over onze verhuizers en wij een aanbeveling van u hebben verdiend. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

Zeer goede klantenservice

Zeer goede klantenservice, altijd berijdbaar en pro-actief, zeker aan te raden

12 września 2022

Beste Maarten,

Hartelijk dank voor de 5 sterrenreview!

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze verhuisservice en wij een aanbeveling van u hebben verdiend. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

Super verhuizing

Super verhuisd afgelopen maandag , dank Arie Jamaica/Jamal, Ahmed en Ali voor het zorgvuldige en bovenal harde werk!

5 września 2022

Beste mevrouw Simons,

Hartelijk dank voor de mooie review!

Erg fijn om te lezen dat de verhuizing super is verlopen en u tevreden bent. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

Oceniono na 5 z 5

Een groot compliment, 5 sterren waardig!!…

Ben echt heel goed en netjes door uw verhuisbedrijf geholpen.
Echt heel keurig en uw mensen waren heel hulpverlenend!!
Echt een groot compliment
En echt de 5 sterren verdienend.
Dank daarvoor!

3 września 2022

Beste mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie review en 5 sterren!

Fijn om te lezen dat de verhuizing soepel is verlopen en u tevreden bent over onze verhuisservice. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej