Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Verhuisbedrijf Amsterdam ✓Binnen 24 uur reactie ✓Professionele verhuizers voor een studentenprijs! ✓Verhuisservice 7 dagen/week ✓Grootste van Nederland!
Dane kontaktowe
Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Keurig op tijd
Keurig op tijd, alles stond snel boven en niks is beschadigd geraakt. Ook erg aardig personeel!
Mijn verhuizing in Amsterdam met…
Mijn verhuizing in Amsterdam met Studenten Verhuisservice verliep over het algemeen prettig. De verhuizers waren netjes op tijd en namen vooraf contact met me op om hun aankomst af te stemmen, wat ik erg professioneel vond. Het team werkte hard en de verhuizing zelf verliep soepel.
Wel vond ik het prijsverschil een belangrijk minpunt. De eerste schatting via de website kwam uit op ongeveer €350, daarna ontving ik per mail een offerte van €495, maar uiteindelijk moest ik €620 betalen omdat de verhuizing langer duurde dan verwacht.
Bij aankomst bleek de verhuiswagen al redelijk vol te liggen met lege verhuisdozen, waardoor er uiteindelijk twee ritten nodig waren. Omdat mijn nieuwe woning gelukkig dichtbij mijn oude adres lag, viel dit praktisch gezien mee, maar ik vermoed dat dit wel invloed heeft gehad op de totale tijd en kosten.
Al met al was de service vriendelijk, punctueel en professioneel, maar de uiteindelijke prijs en planning vielen wel wat tegen. Tijdens het opvragen van offertes leek dit de goedkoopste partij, maar achteraf was dit dus niet het geval.
Aanrader
Ik ben op 1 mei verhuisd en heb hiervoor gebruikgemaakt van Student Verhuis Service. Er kwamen twee verhuizers die mijn grote meubels hebben verhuisd, terwijl ik de rest zelf al eerder met de auto had overgebracht.
Ik was best gestrest door de verhuizing, maar de mannen gingen hier heel prettig en rustig mee om. Ze waren vriendelijk, flexibel en dachten goed mee. Alles verliep soepel, snel en zonder problemen. Mijn meubels zijn netjes en zorgvuldig verhuisd en ik voelde me echt geholpen.
Dankzij hun professionele en ontspannen aanpak kijk ik met een goed gevoel terug op mijn verhuisdag. Zeker een aanrader voor iedereen die een betrouwbare en snelle verhuisservice zoekt!
Kies voor Student Verhuis Service!
Ik kan Student Verhuis Service warm aanbevelen! Ze reageerden snel, hadden al snel tijd en daarnaast waren de verhuizers zelf ook ontzettend behulpzaam, aardig en communicatief. Alles verliep ronduit vlekkeloos, en dat voor zulke jonge verhuizers is een ware prestatie!
Top service
Superflexibel, altijd bereikbaar en als een speer verhuisd. Top dat ze ook verhuisdozen hebben zowel koop als huur en alle andere materialen om de verhuizing goed te laten verlopen. 👍👍👍
Verhuislift en top verhuizer Pim
We hebben een verhuislift gehuurd samen met Pim, wat een geweldige ervaring. Hard werkend en behulpzaam echt fantastisch. Samen hebben we de klus in 2 uur gedaan. Ik kan het iedereen aanraden.
De Student verhuis service is erg goed bevallen!
De Student verhuis service is erg goed bevallen! Je kan van te voren al online een goed beeld vormen hoeveel de verhuizing ongeveer gaat kosten en er is nog telefonisch contact om de details te bespreken. En de dag zelf liep erg vlot. Aardige beleefde verhuizers die in goed overleg en op tijd alles netjes zonder schade hebben verhuisd. Dus kortom; een aanrader !
Goed geholpen tijdens onze verhuizing…
Goed geholpen tijdens onze verhuizing door de Student Verhuis Service! Alle zware kasten, bedden én wasmachine en droger zijn gedemonteerd en weer geïnstalleerd op de nieuwe plek. Heel blij mee. :-)
Echt aan aanrader dit bedrijf
Echt aan aanrader dit bedrijf, goede en duidelijke communicatie, niet duur en ik kreeg twee superaardige verhuizers die van aanpakken wisten.
Heel vaak ben ik verhuisd maar deze club een 10
Heel vaak ben ik verhuisd maar deze verhuizing verliep echt fantastisch! 4 studenten die sterk, intelligent en aardig en beleefd waren. Niets was teveel en alles werd op de goede plek gezet. Je kon het echt aan ze overlaten zo ook het bed uit elkaar en in elkaar zetten zo ook de tafels. Het scheelde een hoop gedoe! Bedankt mannen.

Top vehuizing
Een hele fijne verhuizing gehad met Bart en Bradley. Ze werkten snel, dachten goed mee en zorgden ervoor dat alles soepel verliep. Bovendien was het ook nog eens gezellig, met veel humor. Dank jullie wel!

Strakke Tetris, Vlotte Verhuizing
Met het inplannen van de verhuizing verliep het al meteen erg prettig. Wessel dacht actief mee over waar het beste de bus te plaatsen om het zo vlot mogelijk (& voordelig) te laten verlopen. Ook nog overlegd over het meebrengen van extra materiaal om de nodige zware spullen te kunnen verhuizen. Op de dag zelf liep ook alles enorm soepel met Bart en Stefan van Studenten Verhuisservice. We zijn binnen een halve dag van Amsterdam naar Amstelveen verhuisd. Bart stond in de wagen alles wat Stefan aangaf pietje precies te plaatsen wat ervoor zorgde dat alles in 1x in de bus paste en we zo maar 1x hoefden te rijden. Op het nieuwe adres ook alles netjes naar de juiste kamer en verdieping gebracht. Erg prettig! Al met al een van harte aan te raden service!

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV
Ik ben heel professioneel en vakkundig…
Ik ben heel professioneel en vakkundig geholpen. Vriendelijk en niets was teveel. De jongens hebben ons uiteindelijk een goede en gezellige dag bezorgd.

Top werk
De jongens hebben erg goed geholpen. Waren voorzichtig met de spullen en al was het wat meer werk dan ingeschat alles netjes gedaan. 5 sterren!

TOP mensen!
De eerste online afspraak was heel fijn, vriendelijk, behulpzaam en heel duidelijk. De service van de verhuisdozen was ook goed! Er ging wat mis met de verzending maar dat hebben ze snel opgelost.
En de 2 verhuizers die ik had waren super gezellig en vriendelijk. En werkte ook netjes en snel. Heel fijn allemaal!

Odpowiedź od Student Verhuis Service BV
Nemen het werk uit handen
Heel goede ervaring met de student verhuis service! De volgende dag vroegen collega’s: je ging toch verhuizen, je ziet er zo relaxed uit..? Dat laat wel zien dat echt alles uit handen werd genomen door de twee sterke en vriendelijke mannen die kwamen helpen verhuizen. Met verhuislift van de 4e, grote en kwetsbare spullen, alles is met zorg verhuisd en op de juiste plek gezet. Bedankt heren!

Zorgeloze verhuizing
De heren waren keurig op tijd, werkten stevig door en begrepen snel hoe onze spullen op het nieuwe adres moesten worden neergezet. Ook het inpakken op de oude locatie ging uiterst efficiënt. De communicatie vooraf en tijdens de verhuizing was vriendelijk en prettig. Kortom, een stressloze verhuizing! Verhuizen is niet mijn hobby, maar mocht ik ooit weer moeten, dan zou ik zeker opnieuw in zee gaan met Student verhuis service.

Vriendelijke, behulpzaam en flexibel
Hele vriendelijke en behulpzame verhuizers. Dachten goed mee en waren voorzichtig met de spullen. Ze werkten goed door en namen geen lange pauze. Ook waren ze flexibel en hebben ze geholpen om zoveel mogelijk van onze spullen mee te nemen (we wisten al dat niet alles zou passen en hebben de dozen voornamelijk zelf gedaan).

Aanrader
Goede inschatting gemaakt van het werk. 5 vriendelijke mannen die goed en zorgvuldig werk hebben verricht.
Allesbehalve de brakke student waar je misschien bang voor bent

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.