Goeie en snelle service
Goeie en snelle service. Handelen goed naar wens van de klant. Denken goed mee en zijn telefonisch goed bereikbaar.
Zeer tevreden🙏
Verhuisbedrijf zal ik zeker aanraden
Verhuisbedrijf zal ik zeker aanraden! Ze hebben mij super goed geholpen! Vriendelijk personeel! Alles klopte gaan ook netjes met je spullen om! Echt een aanrader!! Vandaar alle steren bedankt toppers!!
Helpt goed en snel
Helpt goed en snel
communiceert goed met veel respect
Toont een luisterende oor en vervult je wens.
Slechte ervaring
Bij aankomst gaf 1 van de verhuizers aan dat ze alleen verhuizen wat op de lijst staat (exact), tijdens telefonisch contact voor de verhuizing zou een inschatting genoeg zijn. Het zal vast vaker gebeuren dat iemand iets vergeet zoals een stofzuiger of een droogrek of 2 dozen meer heeft dan van te voren ingeschat. Als ik wat zou bijbetalen/fooi zou geven, contant, zouden ze het wel meenemen. Ik kon niet anders want ik moest die dag alles verhuizen en ik heb zelf geen auto/rijbewijs.
Vervolgens werd er gevraagd waarom ik geen lift heb besteld, dit was in overleg met jullie kantoor. De verhuizers leken daar niet blij mee. Ze gaven aan dat als ik een lift zou bestellen voor een uurtje (110 euro, contant) het veel sneller zou gaan en ik goedkoper uit zou zijn. Oke prima dacht ik, maar ik moest wel alsnog bijbetalen voor de paar extra spullen.
Vervolgens duurde het 1-1,5 uur voordat de eerste lift naar beneden ging. In de tussentijd zijn er wat dingen in plastic verpakt, maar dat was het. Het wachten op de lift zou van de tijd afgaan, maar dat is uiteindelijk niet gebeurd. Ze hadden in die tijd natuurlijk ook al wat dingen naar beneden kunnen brengen met de trap. Uiteindelijk is de lift 3 uur gebruikt en kostte me dat dus 330 euro. En waren ze eigenlijk nog steeds langer bezig dat van tevoren was ingeschat. Ze waren overigens met 3 verhuizers, waarvan 1 steeds niks deed en de andere 2 beneden of boven stonden bij de lift. Het kon veel efficiënter! Ik denk dat de lift uiteindelijk geen tijd heeft gescheeld, het heeft de de verhuizers het enkel lichter gemaakt en mij 330 euro gekost.
Ook mocht ik niet meehelpen, terwijl op de website duidelijk staat dat je mag meehelpen om tijd te besparen.
Als laatste werd er geprobeerd om de wasmachine door het raam te tillen (wat duidelijk niet paste) waarbij de vensterbank is beschadigd. Er werd niet voorzichtig gedaan met de spullen.
Al met al was ik het dubbele kwijt dan van te voren was gerekend. Ik voelde me elke uur weer in een nieuwe lastige financiële situatie gezet (extra tijd, verhuislift, niet mogen helpen), waarin ik eigenlijk geen keuze had.
Verhuisbedrijf zal ik zeker aanraden
Snelle service
Snelle service en perfecte inzet van de verhuislift. Binnen no-time alles boven zonder schade. Vriendelijke en professionele jongens. Zeker een aanrader!
Zeer goede ervaring met dit…
Zeer goede ervaring met dit verhuisbedrijf!
De jongens waren inderdaad snel, gingen voorzichtig met mijn spullen om en waren netjes op tijd.
Alles verliep volgens afspraak en de comunicatie van was begin tot eind tiptop in orde!
Dus zeker tevreden met de service en prijs!
Bij een volgende verhuis weet ik jullie weer te vinden. Bedankt!
Ik heb gebruik gemaakt van snelle…
Ik heb gebruik gemaakt van snelle jongens ik woon in een boven woning waar ik de grote meubelstukken alleen via het raam naar binnen en naar buiten gebracht worden de jongens kwamen met een verhuis lift en hadden de klus zo geklaard echte een aanrader van een tevreden klant
Een fijn verhuisbedrijf
Een fijn verhuisbedrijf. Verhuizers gaan netjes met de spullen om en de gemaakte afspraken worden nagekomen. Communicatie was ook zeer prettig! Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Heel fijn verhuisbedrijf
Heel fijn verhuisbedrijf. Vriendelijke verhuizers die rustig werken en voorman die tussendoor checkt of alles goed staat. Dat gaf meteen een goed gevoel.
Geen stress, geen gedoe, gewoon soepel. Dit heeft ons heel goed gedaan op zo een dag.
Zeker een aanrader.
Alleen maar goede ervaringen!
In December 2025 heeft Verhuisbedrijf Snelle Jongens mij geholpen met mijn verhuizing. Deze verhuizing kwam nogal onverwachts en moesten we dus snel een verhuisbedrijf hebben die ons op korte termijn kon helpen. Via de website vroeg ik een offerte aan en dezelfde dag werd er al contact met mij opgenomen om alles te bespreken over hoe en wat. Hierna kon de verhuizing na 3 dagen al worden ingepland.
Dan over de verhuizing zelf, ze waren een kwartier te vroeg maar dit was uiteraard geen probleem. Meteen beginnen met alles inladen. Dit duurde ongeveer 2 uurtjes om hierna door te gaan naar het nieuwe adres. Alles werd keurig netjes uitgeladen. Ook werden alle spullen goed beschermd zodat er geen schade kon ontstaan in de bus.
De klus was afgerond binnen het aantal uur wat afgesproken was. De jongens die de verhuizing uitvoerde waren overigens ook nog eens zeer behulpzaam en spraakzaam waardoor het alles behalve een saaie verhuizing was.
Kortom, ik kan alleen maar tevreden zijn over Verhuisbedrijf Snelle Jongens.
Ik snap niet hoe dit bedrijf goede…
Ik snap niet hoe dit bedrijf goede reviews heeft. Onze verhuizing was verschrikkelijk. We werden uitgekafferd door de man die de leiding had omdat de vrachtwagen niet dichterbij stond, dit was vooraf goedgekeurd door de contactpersoon. Het duurde lang voordat ze eens aan het werk gingen. Er werd lomp met onze meubels omgegaan. Op het nieuwe adres was de verhuislift te laat, in plaats van vast beginnen met het lichtere spul hebben ze ruim driekwartier buiten staan roken. Toen ze eindelijk alles naar binnen brachten ging dit wederom onvoorzichtig, hierdoor hebben onze vintage meubelen veel schade opgelopen. Door hun eigen getreuzel gingen ze over de vooraf gemaakte tijdsduur heen wat ze in rekening hebben gebracht. Ze hebben pinkosten in rekening gebracht terwijl we contant hebben betaald. Toen we aangaven het niet eens te zijn met de kosten werd de zogenaamde leider onaardig wat ik als onplezierig/intimiderend heb ervaren. Veel schade aan mijn meubels die ze weigerden te vergoeden, de klantenservice negeert je op den duur gewoon. Gelukkig een goede rechtsbijstand waardoor de schade alsnog vergoed is, alsmede de teveel gemaakte uren. Lang verhaal maar ik vind t belangrijk goed uit te leggen hoe slecht ze zijn.
Top service 🔥
Team Karim heeft mij geholpen met de…verhuizing
Team Karim heeft mij geholpen met de verhuizing, top team!
Zeer tevreden, ze denken mee en rijden met de verhuiswagen door de smalste straatjes.
Jammer dat ik ons onterechte betaling…
Jammer dat ik ons een onterechte betaling ivm volgens hun te zware planten moest voldoen. Later toch hiervoor het geld weer teruggekregen.
Verder ook een paar meubels beschadigd en een spiegel kapot. Geen gebruik gemaakt van een vergoeding hiervoor, omdat dat dan nog €250 kost.
Hier hou ik van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hier hou ik van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Omdat het niet om mijzelf ging, ook nog gebeld dag erna, "bent u tevreden/ging alles goed, we weten namelijk dat het niet om uw eigen verhuizing ging?".
Ja!
Aftersales kantoor dus ook mega-pluspunt.
Als ze schade veroorzaken geven ze niet thuis
Wat een slecht bedrijf. Ze zouden er tussen 9.30 en 10.30 zijn, komen ze pas om 11 uur. Gereedschap om meubels te demonteren vergeten. En vervolgens uren en urenlang bezig met inladen van 2 bussen. Werken met onervaren verhuizers met als resultaat: heel veel schade aan de oude woning (beschadigngen muren, deuren, vloer), heel veel meubels beschadigd en in de nieuwe woning deurposten beschadigd, net gestukte en geverfde muur beschadigd. Compensatie? €400 euro die ze niet doorberekend hebben bovenop het bedrag van de offerte. Maar ik mag wel betalen voor de door hun onnodig gemaakte overuren, extra voorrijkosten voor een lokatie waar ze uiteindelijk niet meer heen konden ivm tijd en wij zitten met duizenden euro's schade waaronder aan een antieke tafel uit Colombia die ze zo hard in de bus geduwd hadden, dat er 2 tafelpoten op een vreselijke manier zijn afgebroken.
Helaas worden wij op geen enkele manier serieus genomen en ook op een review reageren ze alsof wij het probleem zijn. En dus onze rechtsbijstandverzekering ingeschakeld en wat schertst onze verbazing? Er lopen heel veel zaken tegen dit verhuisbedrijf en na onderzoek op andere reviewsites, blijken onze ervaringen ook bij vele anderen voor te komen. En dus neem ik de moeite om anderen te waarschuwen om in zee te gaan met verhuizers die wel aangesloten zijn bij een branchevereniging en wel hun verantwoordelijkheid nemen als zij materiële en immateriële schade veroorzaken. Wees gewaarschuwd!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.