Super fijne verhuisservice. Hele relaxed, alles mogelijk, en hele fijne verhuizers. Aardig meedenkend, niet moeilijk doen maar gewoon handelen en denken in Oh ja hoor dat kan best. Achteraf was er iet... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ontzettend goed geholpen door de mannen van Lets Move! De verhuizers waren vriendelijk en werkte snel en zorgvuldig. Ik vond het wel heel spannend, verhuizen doe je natuurlijk niet elke dag. Het co... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vier vriendelijke en rustige mensen van Let’s Move hebben begin december jl mijn verhuizing vlekkeloos uitgevoerd in een ochtend. Dankzij de liftwagen was alles snel gelost en de prijsafspraken zijn z... Zobacz więcej
Vandaag zijn wij verhuisd door Lets Move. Tot onze verbazing was deze dag, waar wij van tevoren best tegenop zagen, voor ons een soort van rustdag. 3 vrolijke, beleefde medewerkers namen ons alles uit... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Als verhuisbedrijf is het ons doel om ervoor te zorgen dat u geen zorgen heeft tijdens de verhuizing. Vanaf het eerste contactmoment met uw persoonlijke verhuisadviseur nemen wij de zorg over de verhuizing op ons. Onze ervaren verhuisadviseurs stellen het verhuisplan op. De kundige en enthousiaste verhuizers voeren het zorgvuldig en snel uit. Elke verhuizing stemmen wij zorgvuldig af met onze klanten. Een goede voorbereiding is het halve werk en betekent bovendien dat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarom werken we niet alleen met persoonlijke aandacht voor uw eigendommen, maar vooral ook voor uw wensen.
Dane kontaktowe
Vierlinghstraat 16, 3316 EL, Dordrecht, Holandia
- 0850600018
- info@letsmoveverhuizingen.nl
- letsmoveverhuizingen.nl
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Een aanrader
Klant vriendelijk: van te voren gebeld dat men eraan kwam. De verhuizers waren snel, netjes en bekwaam. Prijs kwaliteit verhouding is top.

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Stop met zoeken en laat je door Let's move verhuizen!
Super!! De verhuiscrew bestaande uit Karim, Mateos en Ahmed hebben ons op een professionele, vriendelijke en uiterst klantgerichte wijze verhuisd van een woonhuis naar een appartement. Deze kerels werkten op een prettige wijze met elkaar samen; een echt team! Niet alleen uiterst behulpzaam naar ons maar ook naar elkaar. Zonder enige twijfel beveel ik Let's Move van harte aan.
Wouter Muns

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Lets move verhuizingen is echt een aanrader
Lets move verhuizingen is echt een aanrader! Onze verhuizing is zeer soepel en snel verlopen. Tariq, Tyrone en Shurandy verstaan hun vak uitstekend. Ze waren vriendelijk, behulpzaam en zeer handig. Alle gemaakte afspraken zijn prima nagekomen. Bedankt!

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Ik ben zeer tevreden over deze…
Ik ben zeer tevreden over deze verhuisbedrijf, ze hebben kei hard gewerkt met dit warme weer. Zeer vriendelijk behulpzame en snelle jongens! Ik raad deze toppers 100% aan met 5 sterren!
Ali Dylan En Miguel dank jullie wel voor de service!

Slechte ervaring
Zeer slechte ervaring, ik werd snel gebeld dat is het enige positieve. De telefoniste stelde een paar vreemde vragen die niet van toepassing zijn als je een offerte aanvraagt, daarbij klonk ze als een robot.
Toch een afspraak gemaakt vanwege het voordeel van de twijfel, deze zijn ze niet nagekomen zonder zelf af te bellen. Slechte zaak dus!
De volgende dag werd ik gebeld met excuses, dat kon ik zeker waarderen. Helaas was het vertrouwen al weg en ben ik inmiddels verder met een ander bedrijf.

Geweldige verhuizing
Ik ben zeer tevreden over hoe de verhuizing is verlopen
alles is voorzichtig behandeld ,er was niets kapot en
het waren leuke vriendelijke Jongens

Professionele verhuizers
Dit was de eerste verhuizing waarbij ik het gevoel had niets te hoeven doen en zelf rustig een boek had kunnen gaan lezen. De verhuizers waren vakkundig, beleefd en gedroegen zich professioneel. Bij een volgende verhuizing zal ik Let's Move Verhuizingen zeker weer overwegen.

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Hele goede ervaring met lets move
Hele goede ervaring met lets move. 2 toffe hardwerkende gasten. De verhuizing verliep erg soepel en duurde in totaal 4 uurtjes ongeveer. Ik beveel lets move echt zeker aan voor verhuizingen!

Geweldige verhuizers!
Super aardige, gezellige, vriendelijke gozers. Hebben ondanks de hoge trappen en het warme weer echt kei en kei hard doorgewerkt. Petje af voor deze mannen!

Geweldig bedrijf!
Enorm fijne om te verhuizen met Let's Move. Drie zeer vriendelijke en nette jongens hebben onze hele inboedel in enkele uren verhuisd en geïnstalleerd.

Verhuizing ging heel professioneel
Verhuizing ging heel professioneel. Keurig op tijd, correcte behandeling van de meubels, snel. De verhuizers werkten netjes en zorgvuldig; waren bovendien erg vriendelijk. Kortom: zeer tevreden.

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Wat een geweldig team verhuizers bracht…
Wat een geweldig team verhuizers bracht ons van Groningen naar Dordrecht! Niets dan lof voor Ali en zijn team. Zorgvuldig, effectief en communicatief. Het is dat we nu geen verhuisplannen meer hebben, maar anders ...

Goed gedaan!
Beste Ali, Dylan en Jamaica,
Wat hebben jullie hard gewerkt om alles goed te laten verlopen. Bereidwillig, vriendelijk, hardwerkend en zorgvuldig. Heel hartelijk dank voor de goede service!

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Alles is supersnel gegaan !!
Alles is supersnel gegaan !!
4 jonge mannen die allen vriendelijke gezellig zijn en van aanpakken weten!
We hebben zelf meegewerkt en dat ging super!!
Al met al een verhuis bedrijf wat ik zeker kan en zal aanbevelen.

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
In de hitte hebben de jongens keihard…
In de hitte hebben de jongens keihard gewerkt. Alles netjes verhuist, en op de plek gezet….. top jongens

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Let's Move maakt het waar!
Beste Ali, Dylan en Jamaica,
Femmy Bulthuis

Snelle hard werkende jongens
Snelle hard werkende jongens. Gaan netjes met de spullen om. Top werk geleverd.

Fantastisch team
Fantastisch team! Goed georganiseerd, niets beschadigd. Erg gezellig!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.