Super fijne verhuisservice. Hele relaxed, alles mogelijk, en hele fijne verhuizers. Aardig meedenkend, niet moeilijk doen maar gewoon handelen en denken in Oh ja hoor dat kan best. Achteraf was er iet... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ontzettend goed geholpen door de mannen van Lets Move! De verhuizers waren vriendelijk en werkte snel en zorgvuldig. Ik vond het wel heel spannend, verhuizen doe je natuurlijk niet elke dag. Het co... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vier vriendelijke en rustige mensen van Let’s Move hebben begin december jl mijn verhuizing vlekkeloos uitgevoerd in een ochtend. Dankzij de liftwagen was alles snel gelost en de prijsafspraken zijn z... Zobacz więcej
Vandaag zijn wij verhuisd door Lets Move. Tot onze verbazing was deze dag, waar wij van tevoren best tegenop zagen, voor ons een soort van rustdag. 3 vrolijke, beleefde medewerkers namen ons alles uit... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Als verhuisbedrijf is het ons doel om ervoor te zorgen dat u geen zorgen heeft tijdens de verhuizing. Vanaf het eerste contactmoment met uw persoonlijke verhuisadviseur nemen wij de zorg over de verhuizing op ons. Onze ervaren verhuisadviseurs stellen het verhuisplan op. De kundige en enthousiaste verhuizers voeren het zorgvuldig en snel uit. Elke verhuizing stemmen wij zorgvuldig af met onze klanten. Een goede voorbereiding is het halve werk en betekent bovendien dat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarom werken we niet alleen met persoonlijke aandacht voor uw eigendommen, maar vooral ook voor uw wensen.
Dane kontaktowe
Net personeel
Alles wordt netjes vervoerd
Super bedankt

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Movers are professional and have a great hospitality.

Prima verhuisbedrijf!
Prettig en snel contact. Verhuizers werkten netjes en erg snel!

Taric,Jimmy en Innocent
Taric, Jimmy en Innocent dank jullie wel voor al het werk dat jullie verzet hebben. Jullie hebben het geweldig gedaan.

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Heel tevreden met hun diensten
Heel tevreden met hun diensten. Gaan zorgzaam om met je spullen en zetten de spullen voor je op de gewenste plekken.

Super verhuizing gehad
Super verhuizing gehad. Alle spullen keurig met zorg ingepakt en ingeladen. Fijne communicatie.

Een goede ervaring met Lets Move
Een goede ervaring met dit bedrijf.Afspraken werden nagekomen.De verhuizers Arie,Tyrone,Ahmed en Innocend waren hard werkende en gemotiveerde mannen.Onze verhuizing van Arnhem naar Hooglanderveen is daardoor top en snel geregeld.

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Keurige verhuizers en netjes werkend
Goede afstemming vooraf; beide heren hebben de verhuizing keurig netjes uitgevoerd, zowel inladen als alles weer op z'n plaats zetten in het nieuwe kantoor.

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Fijn bedrijf,goede prijs-kwaliteit verhouding.
Deze jongens hadden duidelijk veel ervaring,werkten snel en handig,ook het demonteren en monteren ging prima.
Het aansluiten van wasmachine en vaatwasser ook prima gedaan.
Communicatie goed,afspraken werden correct nagekomen.

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Aanrader voor snelle verhuizing!
Mocht je een soepele en snelle verhuizing willen zijn de mannen van Lets Move een hele erge aanrader! Snel met communiceren en waren met verandering van datum ook flexibel. Tijdens de verhuizing waren alle 3 de verhuizers snel en efficiënt. Je kon duidelijk zien dat ze professioneel te werk gingen.

Dreamteam verhuizers
De mensen die ons verhuisd hebben waren ontzettend goed op elkaar ingespeeld, Tarique, Jimmy en Achmed was niets teveel. Onze verhuizing is door hen super verlopen, compliment voor de heren

Probleemloze verhuis
Vriendelijke en hard werkende verhuizers. Accurate prijsopgave. Verhuis snel en efficiënt geregeld.

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Betrouwbare en snelle afspraken.
Betrouwbare en snelle afspraken.
Aardige jongens Karim en Edin , snel hard en veilig gewerkt .
We zijn heel tevreden. Ook over de prijs

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Echt aanpakkers en ze zijn snel en toch…
Echt aanpakkers en ze zijn snel en toch voorzichtig.

Echt ontzorgd!
Een hele goede ervaring met dit bedrijf gehad. Van het plannen, veranderen tot de dag zelf. Meedenkende mannen die een flinke vracht aan spullen versjouwd hebben en zelfs nog wat niet ingepakte potten en beelden meegenomen hebben.
Altijd spannend maar ze namen echt een zorg uit handen. Daarbij zijn ze niet duur tov andere bedrijven.

Doen wat je belooft!
Harde werkers, erg klantvriendelijk en snel! Drie eigenschappen die wij belangrijk vinden en zeker op deze mannen van toepassing zijn! Zowel op kantoor als op de "werkvloer". Ze hebben alles erg netjes gedaan en wat beloofd is, is gedaan. Heel fijn!

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Super service,net en beleefd personeel
Super service,net en beleefd personeel. Ze hebben heel netjes gewerkt en waren binnen de afgesproken tijd klaar. Erg tevreden

Goede service/info+verhuizers top
Goede service en info vanaf kantoor.
Ook de verhuizers heen en terug super .

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.