Super fijne verhuisservice. Hele relaxed, alles mogelijk, en hele fijne verhuizers. Aardig meedenkend, niet moeilijk doen maar gewoon handelen en denken in Oh ja hoor dat kan best. Achteraf was er iet... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ontzettend goed geholpen door de mannen van Lets Move! De verhuizers waren vriendelijk en werkte snel en zorgvuldig. Ik vond het wel heel spannend, verhuizen doe je natuurlijk niet elke dag. Het co... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vier vriendelijke en rustige mensen van Let’s Move hebben begin december jl mijn verhuizing vlekkeloos uitgevoerd in een ochtend. Dankzij de liftwagen was alles snel gelost en de prijsafspraken zijn z... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Als verhuisbedrijf is het ons doel om ervoor te zorgen dat u geen zorgen heeft tijdens de verhuizing. Vanaf het eerste contactmoment met uw persoonlijke verhuisadviseur nemen wij de zorg over de verhuizing op ons. Onze ervaren verhuisadviseurs stellen het verhuisplan op. De kundige en enthousiaste verhuizers voeren het zorgvuldig en snel uit. Elke verhuizing stemmen wij zorgvuldig af met onze klanten. Een goede voorbereiding is het halve werk en betekent bovendien dat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarom werken we niet alleen met persoonlijke aandacht voor uw eigendommen, maar vooral ook voor uw wensen.
Dane kontaktowe
Vierlinghstraat 16, 3316 EL, Dordrecht, Holandia
- 0850600018
- info@letsmoveverhuizingen.nl
- letsmoveverhuizingen.nl
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
We zijn verhuisd door een leuk en goed team
We zijn verhuisd door een leuk team. De sfeer was goed, er werden grapjes gemaakt terwijl er ook keihard gewerkt werd.
Verder waren ze voorzichtig met onze spullen en was de communicatie goed. Ik kijk terug op een leuke verhuisdag, waarop we veel hebben gelachen.

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Karim en Tyrone hebben mij zeer goed…
Karim en Tyrone hebben mij zeer goed geholpen met de gehele verhuizing. Binnen een paar uur waren we over (precies wat mijn wens was). Het was toch best wel veel allemaal, maar ze hebben het keurig gedaan! Geen op- of aanmerkingen, maar gewoon doorpakken! Prima!

Wij zijn erg tevreden over onze verhuizing met Let's Move
Wij zijn erg tevreden over onze verhuizing met Let's Move. Dit komt door de duidelijke communicatie vooraf, naleving van alle afspraken, de expertise en snelheid van de verhuizers. Dankzij Arie, Jimmy en Dylan werden wij volledig ontzorgd. Verhuisdozen werden een paar dagen later ook weer volgens afspraak opgehaald. Ook niet onbelangrijk: een nette prijs. Kun je met een gerust hart inhuren

Schade
Onze ervaring begon positief. We konden namelijk op korte termijn de verhuizing nog verzetten van vrijdag naar maandag. De verhuizers zouden dan na de eerste klus daarna naar ons toe komen. Dit gebeurde ook zo.
Alleen met het verplaatsen van de koelkast zijn er meerdere deuken ingekomen. Wij hebben dit aangegeven maar de verhuizers gaven aan dat zij dit niet hebben gedaan omdat onze matrassen in de vrachtwagen tegen de koelkast zou hebben gestaan. Wij zagen echter voordat de koelkast uit huis was de deuken er al in zaten.
Wij hebben het verhuisbedrijf gemaild hierover en zij gaven aan dat ze achter de verhuizers staan omdat zij er al lang werken en nog nooit schade hebben gemaakt.
Erg slecht dat wij niet worden geloofd omdat de collega's schijnbaar nooit geen schade kan maken omdat dit nog nooit is gebeurd of in ieder geval gemeld.
Uiteindelijk vandaag toch samen tot een oplossing kunnen komen.

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Zeer goede ervaring en snel geholpen
Zeer goede ervaring en snel geholpen. Volledige verhuizing verzorgd binnen 1 dag en in de afgesproken uren.
Werken secuur, snel en effectief. Je merkt dat het je enorm veel werk bespaart. Zeker de investering waard en bespaard je veel ellende.
Complimenten aan de verhuizers Tyrone (de typhoon), Dylan en Dennis. Bedankt heren voor de super service en tot de volgende verhuizing Let's Move!

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Zeer tevreden over verhuisbedrijf en verhuizers.
Vorige week zijn wij verhuisd van Zuid Holland naar Zuid Limburg. De verhuizers van Lets Move waren keurig op tijd en zijn direct gestart met inladen. David, Jamaica en Ali hebben ontzettend hard gewerkt en alles keurig ingepakt, ingeladen, uitgeladen en op de juiste plaats gebracht. Dit is echt topsport. Wij waren onder de indruk van hun inzet. Nogmaals bedankt!! Wij zijn meer dan tevreden over de diensten van de verhuizers van Lets Move.

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Jimmy, Rick en Ali waren een supergoed team!
Jimmy, Rick en Ali waren vriendelijk, harde werkers, behendig, ervaren en een goed geolied team! Alles ging supersnel en zonder schade. Ook de inschatting van de beste locatie voor de verhuislift was prima. En ze slaagden er toch in om de zware kast die naar boven moest en niet door het trapgat kon toch via het slaapkamerraam naar binnen te krijgen. Hierdoor kon ik de kast behouden. Alle grote spullen en bijna alles van de inboedel wisten ze in één keer in de verhuiswagen mee te nemen. Heel efficiënt ingedeeld dus. Hierdoor waren ze ruim op tijd klaar en hebben zij voor mij veel zorgen weggenomen. Ook kwam de offerte overeen met wat de eindnota was. Verhuisdozen waren stevig en handig in gebruik en het inpakpapier was ook prima.

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Correcte, snelle en goed geregelde verhuizing
Goede, snelle verhuizing.
Gezellig team van vrolijke en snelle jongens.
Behulpzaam en tijd voor overleg.
Alles verliep volgens afspraak.
Ook het leveren en ophalen van de verhuisdozen was prima geregeld

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Goede en transparante gang van zaken
Goede en transparante gang van zaken. Servicegerichte offerte opgesteld en alles was zorgvuldig van locatie A naar B gebracht. Voor de volgende verhuizing weten wij wel wie we nodig hebben!

Goedeverhuizing
Aardige team langs geweest, gingen zorgvuldig op met de spullen! Op tijd begonnen en optijd klaar en geen onverwachte bijkomende kosten!

De service was erg goed
De service was erg goed, ook zijn de gemaakte afspraken tijdig nagekomen.

Wat een topteam!
Vandaag zijn wij verhuisd door Lets Move. Tot onze verbazing was deze dag, waar wij van tevoren best tegenop zagen, voor ons een soort van rustdag. 3 vrolijke, beleefde medewerkers namen ons alles uit handen en hadden binnen no time alles keurig ingeladen en op het nieuwe adres weer op zijn plek gezet. Een team dat perfect samenwerkt en opgewekt en professioneel een berg werk verzet binnen een paar uur. Bedankt mannen!

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Smooth but could be better
Positive points:
- The staff were polite, friendly, strong and fast. Their English speaking were fluent.
- They moved everything with perfect care and in well sealing.
Negaive points:
- The appointment was at 9:00 AM but a few minutes before thay called and postponed it for more than two hours.
- They left a few parts of the bed in the loading place, so it took half an hour for me to cycle and bring them. (They offered to go by truck but I thought cycling is fatster)

Verhuizing uitstekend verzorgd
Verhuizing twee keer uit moeten stellen; geen probleem voor Let’s Move.
Op een geweldige manier verhuisd door Karim, Tyrone en Dylan. Snel, vakkundig, flexibel en netjes/voorzichtig. Daarnaast beleefd en zeer vriendelijk. Top kerels.
Als werkgever mag je je in je handen knijpen met zulke uithangborden voor het bedrijf.
We zagen een beetje op tegen de verhuizing maar dankzij het genoemde drietal was het in minder dan een ochtend gepiept. Nogmaals bedankt mannen!

Heel zorgvuldige verhuizers
Heel zorgvuldige verhuizers , ik zou Lets Move bij iedereen aanraden

Goede services
Goede services, en gingen voorzichtig om met de spullen. Stelde zichzelf netjes voor en gingen professioneel te werk.

Odpowiedź od Let's Move Verhuizingen
Fijne no nonsense mannen met ervaring
Wat een goede service hebben wij gehad van Let’s move, bellen keurig dat ze in de file stonden. Ze waren echt heel netjes met onze spullen, echt no nonsens en doorpakken. Ze hebben ons echt de stress van het verhuizen bespaard. Een echte aanrader

Wat een aanrader!
Wat zijn we goed geholpen bij onze verhuizing! De mannen hebben heel hard gewerkt en niks was te moeilijk (tafel demonteren en het zware tafelblad naar beneden tillen, geen probleem.. grote ladekast twee trappen naar beneden tillen, ook geen probleem). Veel spullen werden geseald of er werden dekens gebruikt waardoor alles netjes bleef. Ik zou het iedereen aanraden (zeker bij een groot huis en met een gezin) om dit uit handen te laten nemen door Let’s Move Verhuizingen!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.