Let's Move Verhuizingen Recenzje 509

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super fijne verhuisservice. Hele relaxed, alles mogelijk, en hele fijne verhuizers. Aardig meedenkend, niet moeilijk doen maar gewoon handelen en denken in Oh ja hoor dat kan best. Achteraf was er iet... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ontzettend goed geholpen door de mannen van Lets Move! De verhuizers waren vriendelijk en werkte snel en zorgvuldig. Ik vond het wel heel spannend, verhuizen doe je natuurlijk niet elke dag. Het co... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vier vriendelijke en rustige mensen van Let’s Move hebben begin december jl mijn verhuizing vlekkeloos uitgevoerd in een ochtend. Dankzij de liftwagen was alles snel gelost en de prijsafspraken zijn z... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vandaag zijn wij verhuisd door Lets Move. Tot onze verbazing was deze dag, waar wij van tevoren best tegenop zagen, voor ons een soort van rustdag. 3 vrolijke, beleefde medewerkers namen ons alles uit... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Przeprowadzki
  2. Przeprowadzki i usługi magazynowe
  3. Magazyn samoobsługowy
  4. Firma transportowa

Napisane przez firmę

Als verhuisbedrijf is het ons doel om ervoor te zorgen dat u geen zorgen heeft tijdens de verhuizing. Vanaf het eerste contactmoment met uw persoonlijke verhuisadviseur nemen wij de zorg over de verhuizing op ons. Onze ervaren verhuisadviseurs stellen het verhuisplan op. De kundige en enthousiaste verhuizers voeren het zorgvuldig en snel uit. Elke verhuizing stemmen wij zorgvuldig af met onze klanten. Een goede voorbereiding is het halve werk en betekent bovendien dat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarom werken we niet alleen met persoonlijke aandacht voor uw eigendommen, maar vooral ook voor uw wensen.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Zeer vriendelijke mannen

Zeer vriendelijke mannen. Wisten van aanpakken en deden hun werk met plezier!
Een prettige ervaring.

27 kwietnia 2023

Beste Mario,

Hartelijk dank voor de mooie review en complimenten!

Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en u een fijne ervaring heeft gehad met onze verhuisservice. Veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

Oceniono na 4 z 5

Uitstekende verhuizing

Uitstekende verhuizing, tegen een scherpe prijs gehad. Vriendelijke en behulpzame verhuizers. Enige minpuntje was, dat ze een uur te laat begonnen, maar dat hebben ze daarna weer ruimschoots goedgemaakt!

4 maja 2023

Hartelijk dank voor de mooie woorden en 5 sterren!

Fijn om te lezen dat de verhuizing naar tevredenheid is verlopen ondanks de valse start. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

Top bedrijf

Top bedrijf. Fijne medewerkers en snelle service

4 maja 2023

Hartelijk dank voor de 5 sterren en complimenten!

Fijn om te lezen dat de verhuizing goed is verlopen en u tevreden bent over onze verhuisservice. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

Professioneel, efficient en plezierig

Vanaf eerste contact efficiënte, adequate en vriendelijke service. Verhuizers Tyrone en Jimmy waren er op de afgesproken tijd, gingen meteen aan de slag en klaarden de klus op een zeer professionele en prettige manier binnen de afgesproken tijd. Mijn complimenten voor dit team.

30 kwietnia 2023

Super professioneel

Super professioneel. Goede communicatie voor, tijdens en na de verhuis, en een heel aangenamme verhuisploeg

18 kwietnia 2023

Beste Leen,

Hartelijk dank voor de 5 sterren en complimenten!

Erg fijn om te lezen dat de verhuizing fijn is verlopen en u tevreden bent. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

snelle en goede verhuizers

snelle, nette en aardige verhuizers
met dank aan Ali, Arie en Jamaica

24 kwietnia 2023

Beste heer Vlot,

Hartelijk dank voor de 5 sterren!

Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en wij zullen uw complimenten doorzetten naar de verhuizers. Erg veel gezondheid en geluk toegewenst in uw nieuwe woning!

Waar voor je geld

Aardige jongens kwamen op de afgesproken tijd werkten hard door.
De deuren van de linnenkast konden bijna niet door het trapgat maar met veel geduld en inzicht is het toch gelukt.
Toch nog even een tip als je een bed uit elkaar haalt maak dan even een foto zodat het makkelijker is om hem weer in elkaar te zetten.
Verder alles goed verlopen

16 kwietnia 2023

Beste Harmke,

Hartelijk dank voor de complimenten en de tip!

Erg fijn om te lezen dat de verhuizing goed is verlopen en u tevreden bent over de diensten. Uw tip nemen wij mee en ook hier zijn wij u dankbaar voor. Wij wensen u veel geluk en gezondheid toe in uw nieuwe woning!

positieve ervaring

Het was een feestdag :4 opgewekte ,goed [samen]werkende mannen die alles in zeer goede harmonie vlot regelden !!Ahmed,Ali,Arie en omdat wij de vierde naam vergaten noemden wij hem Ad of Aad.:zonder stress met fijn gevoel voor humor of stemverheffing deden zij zeer effektief hun werk.Wij waren echt buitengewoon blij met hun taakopvatting !!!

16 kwietnia 2023

Beste heer Bos,

Hartelijk dank voor de prachtige review!

Enorm fijn om te lezen dat u verhuizen met onze verhuizers op deze wijze heeft ervaren. Wij wensen u heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

Oceniono na 5 z 5

De verhuizing verliep soepel en goed

De verhuizing verliep soepel en goed! Hele vriendelijke nette mannen. Afspraken nagekomen.
Zou ze een volgende keer weer vragen!

13 kwietnia 2023

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de complimenten en 5 sterren!

Heel fijn om te lezen dat de verhuizing soepel is verlopen en wij een aanbeveling van u hebben verdiend. Veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

Oceniono na 5 z 5

Heel goede ervaring gehad met de mannen…

Heel goede ervaring gehad met de mannen van Let's Move Verhuizingen. David/Ali/Jamaica/Dylan/Innocent, dank voor jullie hulp op 21 maart jongstleden! Jullie waren netjes, werkte snel, ontspannen en geen vraag was teveel. Onze spullen zijn vlot en zonder beschadigingen overgebracht naar ons nieuwe adres. We zijn erg tevreden en zouden bij een volgende verhuizing jullie opnieuw inhuren.

21 marca 2023

Beste mevrouw Vernhout,

Hartelijk dank voor onwijs mooie woorden en complimenten!

Erg fijn om te lezen dat de verhuizing soepel is verlopen en wij zullen uw mooie woorden naar de verhuizers doorzetten. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

Perfect geregelde verhuizing

Het was een hele goede keus om onze verhuizing door Let’sMove te laten uitvoeren. Een dag voor de verhuizing nam Let’sMove contact met ons op om te informeren of we nog vragen hadden of dat er dingen onduidelijk waren. Op de verhuisdag zelf kwamen Ben, Ali en Rick keurig op tijd en hadden als voornaamste doel ons alle zorgen uit handen te nemen. Wij hebben deze dag als een relaxte dag ervaren. Het enige wat wij moesten doen was op de plaats van aankomst aangeven naar welke ruimte de spullen - zonder etiket - gebracht moesten worden. Het is goed dat we niet dagelijks verhuizen maar een volgende keer zullen we zeker Let’sMove weer inschakelen. Een aanrader.

12 kwietnia 2023

Beste fam. Van Dommelen,

Hartelijk dank voor de 5 sterren en mooie woorden.

Heel veel fijn om te lezen dat wij een aanbeveling van u hebben verdiend en wij zullen uw mooie woorden naar de verhuizers doorzetten. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

Ook 3de verhuizing kon niet beter

Dit was de 3de verhuizing in 4 maanden met Let's Move, eerst 2 grote verhuizingen en daarna nog een kleine en wederom zeer tevreden over het contact met de mensen, hoe vlot het gaat en de respectabele kosten. Kan niet beter.

13 kwietnia 2023

Beste Edwin,

Hartelijk dank voor de 5 sterren en mooie woorden.

Heel veel fijn om te lezen dat alles wederom naar wens is verlopen en wij wensen u veel geluk en gezondheid toe in uw nieuwe woning!

Oceniono na 5 z 5

Prima ervaring met de vriendelijke…

Prima ervaring met de vriendelijke Jimmy en Dennis. Harde werkers, spullen werden keurig netjes gesealed voor dat ze de verhuiswagen in gingen.
In de nieuwe woning werd alles op zijn plaats gezet.
Top mannen. Verder een fijne communicatie met Let's Move en ook niet onbelangrijk .... een proffesionele verhuizing voor een schappelijke prijs.

12 kwietnia 2023

Beste heer Van Brinkom,

Hartelijk dank voor de mooie woorden en 5 sterren!

Fijn om te lezen dat de verhuizing soepel en naar uw tevredenheid is verlopen. Wij wensen u veel geluk en gezondheid toe in uw nieuwe woning!

Oceniono na 5 z 5

Vooral héél aardige gasten!

Vooral héél aardige gasten!! En niks was teveel voor ze. Helaas kon de bank niet in de lift, dus werd er meteen een verhuislift geregeld. Prima prima!!

2 kwietnia 2023

Beste mevrouw Vester,

Hartelijk dank 5 sterren en complimenten!

Goede planning en begeleiding

Goed planning en begeleiding, secuur en altijd bereikbaar

4 kwietnia 2023

Hartelijk dank voor de 5 sterren en complimenten!

Heel fijn om te lezen dat de verhuizing goed is verlopen en u tevreden bent onze verhuisservice. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in de nieuwe woning!

Oceniono na 4 z 5

Transportschade is nog niet opgelost

Op 20-02-2023 ben ik verhuisd Deze verhuizing is door Let’s Move Verhuizingen verzorgd. Naar het in eerste instantie liet aanzien verliep alles op rolletjes, op een gesneuveld bloempotje na. Echter de volgende dag constateerde bezoek dat ik kreeg, dat een dure ( €550,= p/st) eetkamerstoel helemaal uit zijn gelid stond: een van de 4 stoelpoten met wieljes kwam niet meer aan de vloer. Bij verder controle bleek dat een middenpoot onder het dressoir ontbrak en dat een andere middenpoot scheef onder de kast stond. In de pedaalemmer bleek een deuk te zitten.
Al met al bleek dus dat er niet echt voorzichtig met mijn meubels was omgesprongen. Na diverse e-mail uitwisselingen werd mij op 03-03-23 verzekerd, dat ik na ongeveer een week zou vernemen hoe e.e,a. zou worden opgelost. Sindsdien heb ik niets meer van hen vernomen, ook niet na herhaaldelijke vragen via e-mail naar de stand van zaken.
Na deze review is contact weer hersteld, en lijkt een oplossing voor de ontstane schade een stuk dichterbij. Daarom heb ik voorlopig de review een betere beoordeling gegeven.

Anja

30 marca 2023

Beste Anja,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Zoals aangegeven had u door bijzonder uitzonderlijke omstandigheden geen tussentijdse terugkoppeling ontvangen. Nogmaals onze welgemeende excuses dat dit heeft kunnen gebeuren.

Zoals u heeft kunnen opmerken in ons contact waren wij weldegelijk bezig met een oplossing en in contact met de leverancier. We zullen ervoor zorgen dat alles z.s.m. wordt opgelost en het spijt ons dat een tussentijdse update achterwegen bleef waardoor u zich zorgen maakte.

U hoort weer snel van ons!

Oceniono na 3 z 5

Move itself good, but quotation too optimistic and invoicing intransparent

Positive points:
+Easy scheduling of my international move even on quite short notice.
+Friendly and extremely fast-working moving team, speaking English well.
+Still reasonable final price compared to one other offer I got for the same move.

Negative points:
- Back office team told me I should get permit for 2 parking spaces, whereas the truck they sent needed 3.
- Note that the eventual price can be higher than the quote. In my case, they did not include some costs they could have anticipated (e.g. road tolls), resulting in an about 25% higher final price.
- Invoice is not very transparent and does not fully reflect the actual move (e.g. charging travel costs for more people than actually came to the destination). When asking about this, their answer was basically "well we incurred these costs somewhere else and even if we corrected this mistake in the invoice, under no circumstance the total invoice amount would be lower".

I think they should make some effort to make their invoicing more transparent, and reflective of the actual move as it took place.

P.S. In reply to the company reaction: Their original quote was lower, and a "safety buffer" of about 25% was added upon my initiative since I needed something closer to a maximum price. This safety buffer was then fully invoiced (even though fewer things had to be done, as some items stayed behind unexpectedly, the lights could not be installed in the new apartment etc.). Hence my conclusion that their original quote must have been too optimistic (only alternative -and less favorable- interpretation: they invoiced their quote, not the costs they actually incurred).

14 marca 2023

Dear David,

Thank you kindley for your review!

We are glad to read that the move itself went good. Unfortunate to read that you find the invoice not transpartent.

Due to some last-minute changes one particular post was indeed wrong. So we fully understand that doesn't seem transparent and we apologies for this.

However, we do want to point out that the offer exactly matches the invoice in amount. So it is not clear to us why you feel like the price went up with 25% at the end. Please contact us about this so we can explain any miscomunication.

Again, we are grateful for your feedback and wish you much health and luck in your new house!

Kind regards,

Let's Move

Oceniono na 5 z 5

De verhuizing is super goed gedaan

De verhuizing is super goed gedaan. Geen enkele beschadiging aan spullen of huizen, vriendelijke mensen die meedenken waar de spullen het beste neer te zetten in het nieuwe huis, en ze werken snel.
Bij mij hebben ze ook nog kastjes van boven gehaald waarvan ik dacht dat ik ze uit elkaar moest halen maar ze hadden ze zo de trap af.
Ik ben echt heel tevreden!

8 marca 2023

Beste Douwe,

Hartelijk dank voor de superreview en mooie woorden!

Enorm fijn om te lezen dat de verhuizing goed is verlopen en u tevreden bent over onze verhuisservice. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

Fijne ervaring

Fijne ervaring . Alles netjes binnen de tijd verhuist en erg netjes met de spullen omgegaan.

7 marca 2023

Beste Joanne,

Hartelijk dank voor de 5 sterren!

Super om te lezen dat u een fijne ervaring met ons heeft gehad en dat u tevreden bent over onze verhuisservice. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

Oceniono na 5 z 5

Super team dat ons verhuisd heeft

Super team dat ons verhuisd heeft.
Razendsnel! Vriendelijk! Vakkundig!
Het team was geweldig op elkaar ingespeeld
Alle meubelen en apparatuur werden uitstekend verpakt. Dat alles voor een zeer concurrerende prijs. We kunnen Let’s Move aan iedereen aanbevelen

7 marca 2023

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de superreview!

Fijn om te lezen dat de verhuizing goed is verlopen en wij zullen uw complimenten naar de mannen doorzetten. Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in uw nieuwe woning!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej