Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Kein Kontakt zum Kundenservice. Gerät ist defekt und keine Rückmeldung auf gesendet Mails. Alle möglichen Mail Adressen des Herstellers genutzt aber keine Reaktion. Sehr unzufrieden durch die Unzuv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wir haben einen Leto Air 7 und sind super zufrieden damit. Leider ging kürzlich der Kopf des Föhns kaputt - innen war das Plastik an den Schraubpunkten geschmolzen und teilweise verbrannt, dadurch war... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Helaas na 1,5 jaar dagelijks gebruik van mijn fohnborstel ging deze stuk. Hij viel nog in de garantie en na wat contact met de klantenservice (die overigens erg vriendelijk zijn en snel reageren) heb... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mijn vrouw is erg tevreden met deze Leto styler. Het apparaat voelt solide aan en alle verwisselbare onderdelen passen er goed op. In eerste instantie wilde mijn vrouw een Dyson die eigenlijk exact he... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z produktami do włosów

Napisane przez firmę

Leto is jouw go-to merk voor haarstyling op jouw voorwaarden! Of je nu droomt van krullen, golven, stijl haar of volume, onze hairstyler biedt de nodige functies en accessoires om het gewenste resultaat te bereiken. Innovatie, kwaliteit en gemak zit in ons DNA, we laten jouw haar stralen als nooit tevoren!

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 93% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

To avoid!!!!!

To avoid!!!!!
Fake reviews and wrong information posted on the website!!!!
It’s been already a week since I’m waiting for my order!!! Even though on the website it says 24hours!
The order comes literally from China!!!! I would rather order it by myself from China!
Get my order shipped or refund me asap!!!

1 października 2024

Odpowiedź od Leto B.V.

Thank you for your review and for sharing your experience, Maria. We would like to clarify that we are always transparent about our shipping times on our website, and we do not claim a 24-hour delivery anywhere. Additionally, we keep our customers updated via email regarding the packaging and shipping process.

We have already informed you about this via email, and unfortunately, we have not received any further response from you since our email on October 3rd. According to our tracking information, your package has now been delivered, and we hope you are enjoying your order.

Once again, we apologize for any confusion and inconvenience, and we appreciate your patience.

Kind regards,
From the Leto Team

Oceniono na 5 z 5

The Smooth is handy and works well…

The Smooth is handy and works well against frizzy hair. Very satisfied with it.

10 września 2024

Odpowiedź od Leto B.V.

Olivia, fantastic to hear that The Smooth works well against frizzy hair! We're glad you're satisfied. 😊

Best regards,
The Leto Team

Oceniono na 1 z 5

Bedrijf plaatst zelf positieve reviews & is misleidend

Ik heb een week geleden de föhn besteld met het idee dat het snel geleverd zou worden. Er staat binnen 24 uur verzonden; wat sowieso niet waar is. En waarom zou je dit op je site zetten als de levering vervolgens 2 weken duurt????
Hele aparte bezorgdienst ook (nog nooit van gehoord). En het moet blijkbaar van heel ver komen, wat ook niet gemeld wordt. Heel teleurstellend. Wat ik nog het aller triests vind is dat er hier tussen de reviews allemaal hele positieve reviews staan, die duidelijk door het bedrijf zelf zijn geplaatst. Als je het doet, doe het dan goed. En niet allemaal met de zelfde soort naam (voornaam en een letter) en dan ook nog ongeveer even lang. Ik krijg geen goed gevoel bij dit bedrijf, voelt niet oprecht. Jammer!

25 września 2024

Beste M L,

Bedankt voor uw feedback en het delen van uw ervaring. We vinden het jammer om te horen dat u teleurgesteld bent met uw bestelling bij Letostyling.

Allereerst over uw bestelling: wij vermelden op onze website dat de levertijd maximaal 5-7 werkdagen is na verwerking. Dit kan langer duren wanneer we vanuit ons internationale magazijn verzenden, vooral als ons lokale magazijn een lage voorraad heeft. De vermelding van verzending binnen 24 uur betreft de verwerkingstijd van uw bestelling en niet de uiteindelijke levertijd.

Wij gebruiken verschillende bezorgdiensten om onze klanten optimaal te bedienen, en we begrijpen dat dit voor verwarring kan zorgen. We doen ons best om zo transparant mogelijk te zijn over ons verzendproces.

Daarnaast willen we verduidelijken dat wij geen positieve reviews zelf plaatsen. Wij waarderen authentieke klantfeedback enorm en moedigen onze klanten aan om eerlijk hun ervaringen te delen.

We willen ook graag uitzoeken wat de huidige status van uw bestelling is, maar omdat uw review anoniem is en er geen verdere informatie, zoals een ordernummer, is verstrekt, kunnen we dat op dit moment niet doen. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen via e-mail op klantenservice@letostyling.nl, zodat we uw situatie kunnen bespreken en een oplossing kunnen vinden.

Oceniono na 3 z 5

Volgens mijn vrouw een prima föhn

Volgens mijn vrouw een prima föhn. Eigenlijk ter vervangen van haar Dyson. Wel jammer dat het zo erg lang duurt voordat de bestelling er is. Het is gewoon een DropShop. Spullen komen rechtstreeks uit China.

24 września 2024

Beste Ronald,

Fijn om te horen dat uw vrouw blij is met de föhn! We begrijpen dat de levertijd soms wat langer kan zijn. Als onze lokale voorraad laag is, verzenden we vanuit ons internationale magazijn, waardoor de levering maximaal 5-7 werkdagen kan duren. Bedankt voor uw begrip en geduld!

Oceniono na 1 z 5

Slecht product - geen goeie ervaring

Geen goeie ervaring. 1u blijven de krullen “ok” retourbeleid negatief ! Vragen om filmpje te sturen , waar je ontevreden over bent ?
Het toestel valt met regelmaat uit.
Als je eerst gewoon je haar droogt valt het uit door de hitte
Je haar oogt droog
Na telefonische melding - moeilijk doen over retour , geen duidelijke of correcte info.
Geef dan maar meer geld uit aan Dyson.

1 lipca 2024

Beste Nana,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met ons product en onze service.

We willen graag begrijpen wat er precies mis is gegaan met je föhn en waarom deze met regelmaat uitvalt. Het is zeker niet de bedoeling dat je ontevreden bent over de prestaties van het toestel. Als je ons een filmpje kunt sturen van het probleem, kunnen we beter inschatten wat er aan de hand is. Het ontvangen van een video is belangrijk omdat het ons helpt om het probleem nauwkeuriger te identificeren en ervoor te zorgen dat we de juiste oplossing bieden. Dit voorkomt verdere ongemakken en zorgt ervoor dat we je sneller kunnen helpen.

We hebben je eerder om meer informatie gevraagd, zodat we eerder contact met je kunnen opnemen, maar helaas hebben we op het verstrekte e-mailadres geen eerder contact kunnen terugvinden. We willen dit graag rechtzetten, dus neem alsjeblieft contact met ons op via klantenservice@letostyling.nl.

We waarderen je feedback en hopen dat we je kunnen helpen om deze situatie op te lossen.

Oceniono na 1 z 5

Product word niet geleverd na bestelling

Product word niet geleverd. Op 25 augustus een leto air 7 besteld. Nu 2 september nog steeds geen bericht. Alleen vannacht een mail gehad dat de bestelling word verstuurd en de track and tracé kenbaar word gemaakt ( niet dus ) Dit geeft mij echt een onderbuik gevoel. Vermoeden dat dit product niet uit Nederland komt maar ergens uit het buitenland......aangezien ze er ruim een week over doen om je pakket in te pakken.....

2 września 2024

Beste Annie,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat je problemen hebt gehad met de levering van je Leto Air 7. We streven er altijd naar om bestellingen snel en efficiënt te verwerken, dus het is vervelend om te horen dat dit bij jou niet lijkt te zijn gelukt.

Helaas kunnen we aan de hand van je reviewnaam geen specifieke gegevens vinden om je situatie te controleren. Het lijkt erop dat er iets mis is gegaan en dat willen we graag rechtzetten. We zorgen er altijd voor dat je per e-mail op de hoogte wordt gehouden van het leverproces en de status van je bestelling.

Als je nog vragen hebt of als we je ergens anders mee kunnen helpen, stuur dan gerust een e-mail naar klantenservice@letostyling.nl. We horen graag van je en hopen dit snel voor je op te lossen!

Oceniono na 1 z 5

Betrügerische Art unfassbar sowas habe…

Betrügerische Art unfassbar sowas habe ich nie erlebt .
Viel zu spät geliefert . Wem seine Haare nicht wichtig sind der buntzzt dieses Produkt!
Locken Stab wurde retourniert der Händler hat den Versand abgelehnt!

Betrüger
Ich habe schon überlegt ob ich für diese kriminellen Machenschaften die Reichweite meiner Freundin nutzen sollte

Nachtrag
Es wird überhaupt keine Lösung angeboten !
Ich schreibe schon ewig mit dem Kundenservice

30 sierpnia 2024

Hallo swateksonjs,

vielen Dank für Ihr Feedback. Es tut uns leid zu hören, dass Sie eine negative Erfahrung mit unserem Service gemacht haben und die Lieferung nicht Ihren Erwartungen entsprochen hat. Wir verstehen, dass dies sehr frustrierend sein kann.

Wir haben über Trustpilot um weitere Informationen gebeten, um Ihnen besser helfen zu können, aber leider haben wir darauf keine Antwort erhalten. Es ist uns wichtig zu verstehen, was genau schiefgelaufen ist, damit wir eine Lösung finden können.

Wir möchten Ihnen gerne helfen und eine passende Lösung anbieten. Bitte kontaktieren Sie uns unter kundenservice@letostyling.nl, damit wir diese Situation weiter besprechen können.

Wir schätzen Ihr Feedback und hoffen, dass wir Ihnen helfen können.

Mit freundlichen Grüßen,
Das Leto Team

Een aanrader!

Ik raad het aan, heeft dezelfde functie als een Dyson, maar voor een lagere prijs. Het is de moeite waard 😉

18 sierpnia 2024

Odpowiedź od Leto B.V.

Bedankt voor je review, Angie! Wat fijn dat je zo blij bent met je aankoop en dat onze stylingtool goed bevalt. We vinden het geweldig om te horen dat ons product goed bevalt. Hopelijk heb je er veel plezier van!

Top Class!

Top class! Snelle levering en quality spul. Ik vind het zwarte leren tasje erg handig om alles op te bergen. Ben zéér tevreden!

20 czerwca 2024

Odpowiedź od Leto B.V.

Bedankt voor je geweldige review, Cathleen! Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je aankoop en dat je het reisetui handig vindt. We zijn altijd blij om onze klanten tevreden te zien! Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop.

Bestelling ?…

Mijn vriend bestelde deze voor mijn verjaardag is al twee weken geleden intussen nog steeds niet gehoord geprobeerd contact te zoeke via mail als telefoon maar nog steeds geen contact ik hoop dat hij op. Zijn minst zijn geld nog terug ziet 😒

13 sierpnia 2024

Odpowiedź od Leto B.V.

Bedankt voor je review, Birgit. Wat vervelend om te horen dat je nog niets hebt ontvangen en geen contact met ons hebt kunnen krijgen. We hebben via Trustpilot al om meer informatie gevraagd, zodat we je verder kunnen helpen, maar helaas hebben we nog niets van je ontvangen. Zonder deze gegevens kunnen we je bestelling helaas niet opzoeken en je casus verder onderzoeken. We willen dit uiteraard graag voor je oplossen, dus neem alsjeblieft contact met ons op via klantenservice@letostyling.nl met je bestelgegevens.

Mooie krullen!

Ik was echt heel benieuwd of dit apparaat echt zulke mooie krullen kan maken als die van “het merk”. Mijn zusje heeft die, dus ik heb goed vergelijkmateriaal. Heb het net uitgeprobeerd en moet zeggen dat valt mij niet tegen zeg! Ben even 10 minuutjes bezig geweest ( stuk of 8 plukjes) en heb echt een mooie bos krullen. Mooie losse krullen, precies zoals ik ze graag heb. Het “aanzuigeffect” op de haarlok werkt wonderlijk goed. Dat is voor mij altijd het lastigste om die pluk er goed omheen te wikkelen, maar dit gaat helemaal vanzelf! Erg blij met mijn aankoop, zin om alle opzetstukken uit te proberen!

11 sierpnia 2024

Hi Patricia,

Wat een fantastische review, bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen! We zijn super blij om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe stylingtool en dat de krullen precies zijn geworden zoals je ze graag ziet. Het is geweldig dat onze techniek je helpt om moeiteloos mooie lokken te creëren—dat is precies wat we voor ogen hadden bij het ontwerpen van dit product.

We zijn benieuwd hoe je de andere opzetstukken gaat vinden! Veel plezier met het uitproberen en nogmaals bedankt voor je enthousiasme.

Top!

De Leto is echt een must have! Doet het mega goed. Een vriendin heeft de Dyson, maar de Leto is minstens zo goed!

11 czerwca 2024

Hi D. Leeuwis,

Bedankt voor je geweldige feedback! We vinden het fantastisch om te horen dat je zo enthousiast bent over de Leto. Het is altijd leuk om te weten dat onze tool goede resultaten levert. We hopen dat je er nog veel plezier van zult hebben en dat je prachtige kapsels blijft behalen!

Heel erg fijne föhn

Heel erg fijne föhn! Styling ook geweldig, hoewel ik wel moet zeggen dat dit met halflang haar wat lastiger is. Maar dat moet wellicht even wennen. Leren ermee om te gaan.

5 sierpnia 2024

Beste mevr. Van der Ploegm

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je de föhn fijn vindt en dat de styling ook goed bevalt. We begrijpen dat het met halflang haar misschien even wennen is, maar we zijn ervan overtuigd dat je het snel onder de knie zult krijgen. Veel succes met het experimenteren, en we hopen dat je snel de perfecte techniek vindt! Mocht je nog tips nodig hebben dan kun je ons altijd e-mailen op: klantenservice@letostyling.nl.

Super tevreden!

Super handig toestel! Eindelijk lukken verschillende haarstijlen in een handomdraai, zowel een mooie slag als steil en supersnel! Ook aangenaam verrast van de kwaliteit van het toestel zelf! Aanrader!!

5 sierpnia 2024

Hi Karo,

Wat een fantastische review, dankjewel! We zijn helemaal blij om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe toestel en dat je moeiteloos verschillende stijlen kunt creëren. Het is geweldig dat je de kwaliteit waardeert—dat is precies waar we naar streven. Fijn dat je het zo snel onder de knie hebt! Bedankt voor de aanbeveling en veel plezier met stylen!

Top bestelling !

Bestelling netjes ontvangen. Heel mooi verpakt en ziet er professioneel uit. Werkt precies zoals ik had gehoopt. Met de verschillende opzetstukken kun je verschillende haarstijlen creëren. Voorheen was mijn haar na 40 min droog, nu binnen 10. Ook is hij gemakkelijk vast te houden en kun je kiezen wat bij jou past kwa hitte en snelheid. Ik ben er super blij mee.

5 lipca 2024

Odpowiedź od Leto B.V.

Bedankt voor je geweldige review, Noa! Super om te horen dat alles naar wens is en dat je zo tevreden bent met de werking en het design van je Leto. Het is fijn dat het apparaat je routine sneller en gemakkelijker maakt. Geniet van al je nieuwe haarstijlen!

Oceniono na 5 z 5

Heel blij met dit toestel

Heel blij met dit toestel. Mijn haar volume geven en mooi in de plooi leggen is een fluitje van een cent geworden.

Odpowiedź od Leto B.V.

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je toestel, Riet! Geweldig dat het je helpt om je haar met gemak volume te geven en in model te brengen. We hopen dat je er nog lang plezier van hebt!

Een zeer goede haardroger

Een zeer goede haardroger. De ronde opzetborstel is spijtig genoeg nog iets te dik voor mijn haarlengte. Nog even geduld dus.😜

Odpowiedź od Leto B.V.

Bedankt voor je positieve feedback, Tamara! Fijn dat je tevreden bent met de haardroger. We begrijpen dat de ronde opzetborstel misschien wat groot is voor nu, maar we hopen dat je er snel volop gebruik van kunt maken. Tot die tijd veel plezier met de andere opzetstukken!

Oceniono na 5 z 5

De Leto Air7 is geweldig!

Mijn bestelling heb ik in een weekje ontvangen! Natuurlijk was ik mega nieuwsgierig en heb ik de föhn gelijk uitgetest. De Leto Air7 werkt fantastisch en biedt geweldige resultaten! Je kunt verschillende haarstijlen creëeren. Daarnaast zitten er ontzettend handige tools bij waar je veel aan hebt. Zeker een aanrader!

Odpowiedź od Leto B.V.

Bedankt voor je enthousiaste review, Floor! We zijn blij dat je zo snel je bestelling hebt ontvangen en dat je meteen aan de slag bent gegaan met de Leto Air7. Het is geweldig om te horen dat je zulke fantastische resultaten behaalt en dat de meegeleverde tools goed van pas komen. Bedankt voor de aanrader en veel plezier met het stylen!

Precies zoals is geadverteerd

Het product is precies zoals beschreven is online. Alle opzetstukken zitten netjes verpakt en werken stuk voor stuk naar behoren. Het duurde wel lang voor mijn pakket binnenkwam, maar het contact met de klantenservice hierover verliep snel. De doos was helaas wat gedeukt tijdens de levering, maar gelukkig was alles op voorhand goed ingepakt met bubbeltjesplastic!

18 lipca 2024

Odpowiedź od Leto B.V.

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review, Nina! We zijn blij dat het product voldoet aan je verwachtingen en dat de opzetstukken goed functioneren. Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met de klantenservice en de verpakking, ondanks de vertraging en de lichte beschadiging van de doos. We hopen dat je veel plezier beleeft aan je aankoop!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej