Clean Nutrition (CN Supplements) Recenzje 133

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Mijn ervaring met Clean Nutrition is goed. Van het bestel proces tot de bestelde producten. Ik koop met name de pre-workout (v5) want deze is geweldig. De producten zijn niet goedkoop, maar zolang... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bijna twee weken geleden pre-workout besteld, tot op heden niet ontvangen. Op mail geen reactie (ruim 5 dagen terug gemaild). Telefonisch niet bereikbaar. Top dit.

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Hey, ik ervaar de CN supplementen als goed en betrouwbaar. De smaken zijn lekker en niet overdreven zoet(zowel pre als shakes) ik heb op de v2 en pomp apparaat in combinatie niks op aan te merken het... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z witaminami i suplementami
  2. Centrum szkolenia
  3. Ćwiczenia fitness
  4. Sklep z żywnością dla sportowców
  5. Sklep z odzieżą sportową

Napisane przez firmę

100% Zuivere supplementen met alleen de beste ingrediënten. Dóór en dóór getest voor een clean product garantie. Kortom, pure winst! Voor Goud!

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 5 z 5

Wat mij betreft een prima webshop!

Ik koop met name de pre-workout (v5) want deze is geweldig.
De producten zijn niet goedkoop, maar zolang ik het me kan veroorloven blijf ik bij CN bestellen.

1 marca 2026

2+1 actie

Laatst besteld met de 2+1 actie voor de v5 preworkout en ik heb maar 2 gekregen. Na contact op te zoeken geen verdere reactie meer.

24 lutego 2026

Dag Jordy,

Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dit soort problemen lossen we ALTIJD op door de producten nog na te sturen met een eventuele tegemoedkoming. Onze klantenservice is elke dag aan het werk, dus probeer nogmaals een mail te sturen naar support@cnsupplements.com en dit wordt met 100% zekerheid opgepakt. Dan sturen we de missende potten naar je toe.

Team Goud

(Update: We hebben inmiddels de potten naar je toe gestuurd!)

Oceniono na 1 z 5

Bijna twee weken geleden pre-workout…

24 lutego 2026

Hoi Michel,

We proberen problemen altijd zo snel mogelijk op te lossen, excuus als dit tot heden nog niet gebeurt is. Stuur nogmaals een mail naar support@cnsupplements.com en zoeken altijd naar een passende oplossing.

top!

Supplementen zijn by far de beste dat ik al heb gebruikt. Als je bestelt wanneer er korting is ( ze doen zeker 4 keer per jaar een grote actie), kan je het nog voor een voordelige prijs kopen ook.

20 stycznia 2026

Preworkout v5

Begon met de pre workout v2 nam 2-3 scoops en soms 4 kickt goed maar heb de nieuwe formule geprobeerd de pre workout v5 1 scoop is harder als de v2 altijd knallende resultaten

1 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Verdient zoveel aan z’n producten dat…

Verdient zoveel aan z’n producten dat de Amerikaanse Monstertruck met reclame voor CN te pas en te onpas in de bosjes geparkeerd wordt. Prima dat je zo’n wagen wil, maar zet ‘m gewoon netjes neer, zeker als je je reclame er op drukt.

26 grudnia 2025

Odpowiedź od Clean Nutrition (CN Supplements)

Beste Kornelis, excuus dat je hier last van hebt ervaren. Zou vast niet express zijn gegaan, natuurlijk kan je meneer Beukers altijd even aanspreken mocht je het ter plekke gezien hebben. Je had ook even de klantenservice kunnen aanspreken. In ieder geval bedankt voor de goede feedback. We zetten ’m voortaan netjes in een vak in plaats van in de bosjes.

Oceniono na 5 z 5

ging in begin wat stroef toen ik een…

ging in begin wat stroef toen ik een potje wilde ruilen maar later hebben ze me goed geholpen en zelfs een potje extra gegeven omdat het wat langer duurde. top!

29 września 2025

Beste Tom,

Bedankt voor je review. We zijn blij dat het uiteindelijk allemaal goed is gekomen, zoals het hoort!

Oceniono na 4 z 5

Elektrolyten zijn echt top

Elektrolyten zijn echt top. Goeie smaak

22 września 2025

Hoi Stefan,

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de elektrolyten.

Team Goud 🏆

Oceniono na 1 z 5

Leuk maar gewoon erg zonde

Ik vind de YT filmpjes etc van Joel echt top en goed voor het trainen en mindset etc en qua levenstijl dus dat is mooi. Ik bestelde laatste voor het eerst 110 aan producten waaronder de glazen shakerbeker. Deze is mooi enzo alleen ik liet hem na een maand een keer van niet hoog vallen en hij was al helemaal kapot. Als je dan zo een silicone rand doet maak hem dan aub iets dikker gelijk zodat hij niet meer zo breekbaar is dit geeft gewoon een rot gevoel als je een dure beker besteld en hij dan onnodig kapot gaat vanwege een gemiste kans qua Bescherming. Ik lees ook reviews van mensen waarbij hij kapot is gegaan en ze hem dan gewoon lekker opnieuw kopen bijvoorbeeld. Dat geeft toch gewoon schijn van een matig commercieel randje eraan wat misschien logisch is maar wel erg jammer. Die siliconen rand beschermt namelijk eigenlijk nauwelijks alleen iets beter grip maar als ie gewoon van boven valt al is het licht is hij al onbruikbaar dat maakt het gewoon net niet een degelijke product.

24 sierpnia 2025

Hoi Hidde,

Wat balen om te horen dat ‘ie gebroken is, dat is vervelend. Ons product is van glas en ondanks de siliconen rand kan een val helaas schade veroorzaken.

We denken graag met je mee over een passende oplossing. Stuur je ons je bestelnummer en (als het kan) een foto? Dan lossen we dit snel voor je op via onze klantenservice: support@cnsupplements.com

Groei-Lekker 🏆

Oceniono na 5 z 5

Algemene review over het totale plaatje

Ik bestel al lange tijd bij CN. Ik heb velen producten zelf thuis zoals: sport tassen, shirts, broeken en vooral veel scoops. In de 4 jaar dat ik nu bestel bij CN heb ik vrijwel altijd goed resultaat ervaren. De webshop zit goed in elkaar alles is duidelijk te vinden, klantenservice is goed als je problemen hebt met je bestelling word dit meestal binnen 1 dag nog geregeld en opgelost, ook de bezorging is fantastisch heb Nooit langer dan 2 dagen moeten wachten op de bestelling 9 van de 10 keer is het de dag na je bestelling al binnen en tot slot zijn de producten fantastisch, ik vind de kleding erg gaaf en ga goed op de scoops. Groei lekker en ga voor goud groeimaten en koop dat potje nou 😉

2 sierpnia 2025

Beste Gijs,

Enorm bedankt voor je eerlijke review, we blijven ons best doen voor onze groei-maten!

Groei-Lekker! 🏆🏆

Oceniono na 5 z 5

Goed geholpen door de klantenservice

Ik had een pot gekregen zonder scoop, ik heb een mail gestuurd en ik kreeg een gratis kleine pot van hetzelfde product met scoop, ik ben heel goed geholpen en het product is ook helemaal top!

Al met al een goede ervaring.

28 lipca 2025

Al 10 jaar klant van cleannutrition

Al 10 jaar klant van cleannutrition, nu cnsupplements, zowat alle producten al een keer geprobeerd, altijd snel en top geleverd, die ene keer dat het misging werd het dezelfde dag nog opgelost (ook al was het mijn eigen schuld, je moest namelijk de gratis creatine aanklikken, had ik niet gedaan, is alsnog gratis geleverd). 1x meegedaan met de gouddroog challenge, is leuk voor die ene keer, maar daarna kan je alle tips en schema's gewoon elk jaar opnieuw gebruiken.

2 lipca 2025

Beste Groeimaat,

Wat een top review. Tien jaar klant en nog steeds beuken met onze producten, dat zegt alles. Dank dat je de moeite neemt dit te delen. We vinden het goud dat je (bijna) alles al eens geprobeerd hebt, en nóg blij bent met wat we leveren. Ook mooi dat je eerlijk bent over die ene keer dat het misging, juist dan willen we laten zien dat we achter onze klanten staan. En ja: die Gouddroog Challenge is inderdaad een knaller om mee te starten! Jij snapt dat. VOOR GOUD!

Team Goud 🏆

Oceniono na 5 z 5

Ik had een glaze shake beker besteld…

Ik had een glaze shake beker besteld die denk bij een productie fout zat. Hij lekte heel erg. Na een kort filmpje te sturen naar CN kreeg ik binnen 24 uur antwoord. En ze vonden het erg spijtig ze stuurde gelijk een nieuwe op! Ik heb nog nooit zo een snelle en fijne hulp gehad !

4 lipca 2025

Ha Dwayn,

Bedankt voor je review! We blijven ons best doen voor onze groeimaten 🏆

Oceniono na 5 z 5

Clean Nutrition, 1 woord, toppers!

Wat een toppers zijn de mensen van clean nutrition. Zo vaak al besteld, altijd netjes afgeleverd. Afgelopen week weer een bestelling binnen gekomen. Het pakketje is opengereten aangeleverd op het post nl punt, ook miste er een potje. Clean nutrition hier van op de hoogte gesteld. Zij vonden het ook zeer jammer dat er zo met mijn pakketje omgegaan is.
Clean nutrtition stuurt me gewoon het hele pakket nog een keer als troost. Letterlijk GOUD!! Bijna alle bedrijven zouden hier een voorbeeld aan moeten nemen. Iemand die zo voor zijn klanten klaar staat verdient niet maar 5 sterren, die verdient er 10!! Toppers

Als bedankje ook weer de volgende bestelling gedaan!

27 czerwca 2025

Hoi Martijn,

Heel erg bedankt voor je review!

Het kan inderdaad af en toe voorkomen dat er iets misgaat bij PostNL — fijn dat je daar begrip voor hebt. We zorgen er uiteraard altijd voor dat eventuele problemen netjes en snel worden opgelost.

Samen gaan we voor goud! 🏆

Oceniono na 5 z 5

Betrouwbare site met top klantenservice

Ik bestel al sinds 2021 regelmatig bij CN en ben erg tevreden. De kwaliteit van de producten is goed, maar waar ik misschien nog wel blijer van word, is de klantenservice. Als je vaak bestelt, kan er natuurlijk wel eens iets misgaan. Gelukkig reageert de klantenservice snel, meestal al binnen een dag en denken ze echt goed mee in het zoeken naar oplossingen. Alles wordt netjes en professioneel opgelost. Complimenten daarvoor!

22 maja 2025

Odpowiedź od Clean Nutrition (CN Supplements)

Ha Aaron, bedankt voor je loyaliteit sinds 2021! Fijn dat je de kwaliteit en klanteservice waardeerd. Groei-Lekker 🏆

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej