Kein Kontakt zum Kundenservice. Gerät ist defekt und keine Rückmeldung auf gesendet Mails. Alle möglichen Mail Adressen des Herstellers genutzt aber keine Reaktion. Sehr unzufrieden durch die Unzuv... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wir haben einen Leto Air 7 und sind super zufrieden damit. Leider ging kürzlich der Kopf des Föhns kaputt - innen war das Plastik an den Schraubpunkten geschmolzen und teilweise verbrannt, dadurch war... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Helaas na 1,5 jaar dagelijks gebruik van mijn fohnborstel ging deze stuk. Hij viel nog in de garantie en na wat contact met de klantenservice (die overigens erg vriendelijk zijn en snel reageren) heb... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Leto is jouw go-to merk voor haarstyling op jouw voorwaarden! Of je nu droomt van krullen, golven, stijl haar of volume, onze hairstyler biedt de nodige functies en accessoires om het gewenste resultaat te bereiken. Innovatie, kwaliteit en gemak zit in ons DNA, we laten jouw haar stralen als nooit tevoren!
Dane kontaktowe
24 C, 6441PA, Brunssum, Holandia
- 0622132020
- Klantenservice@letostyling.nl
- letostyling.nl
Odpowiada na 93% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Werkt goed moet nog wel wat meer…
Werkt goed moet nog wel wat meer handigheid erin krijgen

Odpowiedź od Leto B.V.
Vlotte en duidelijke communicatie over…
Vlotte en duidelijke communicatie over het verloop van de levering. Handig product.

Oplichters
Een maand geleden schreef ik ook al een review over deze partij, maar helaas ben ik nog steeds niet door ze geholpen. Na dik 3 weken ontving ik eindelijk het product (wat ik absoluut niet meer wilde ontvangen, maar daar werd niet naar geluisterd). En nu hebben ze de aangetekende retourzending geweigerd.
Ik kan fluiten naar mijn geld, dus ik doe morgen aangifte van oplichting. Laat het een waarschuwing voor je zijn, bestel hier geen producten. Ik heb echt nog nooit zoiets meegemaakt als dit, we zijn inmiddels al meer dan 6 weken verder!

This is amazing
This is amazing. To be honest it's the best purchase in my life.
Only shipping take pretty long time but it goes from China ( if it was said on beginning I would be patient more )
I will tell everyone about this product!

Odpowiedź od Leto B.V.
Mijn vrouw is erg tevreden met deze…
Mijn vrouw is erg tevreden met deze Leto styler. Het apparaat voelt solide aan en alle verwisselbare onderdelen passen er goed op. In eerste instantie wilde mijn vrouw een Dyson die eigenlijk exact het zelfde kan en alleen maar extra duur is omdat Dyson een bekende Britse ontwerper is. Maar om alleen daarvoor maar zo veel meer te betalen vond ik onzin. Zodoende zijn we bij Leto uitgekomen.

Odpowiedź od Leto B.V.
Product niet gebruikt en retourproces verloopt moeilijk
Op 23 oktober een bestelling geplaats welke anderhalve week later pas binnen kwam. Omdat ik in de tussentijd een ander product heb gekregen heb ik de Leto zo snel mogelijk zonder uit te pakken weer retour gestuurd. Via de DHL track & trace kan ik volgen dat het product twee keer is bezorgd, maar dat deze twee keer niet is aangenomen/opgehaald.
Ik vind het ontzettend jammer dat ik erg lang op mijn geld moet wachten voor iets wat ik niet heb gebruikt, en dat het retour sturen niet makkelijk wordt gemaakt.

Tegenvallende kwaliteit Leto Air7 en langdurige terugbetaling
De kwaliteit van de Leto Air7 viel mij tegen. De opzetstukken voelden erg goedkoop aan. Ik heb het product daarom geretourneerd, maar ik ben al 3 weken op terugbetaling aan het wachten, terwijl op de website wordt aangegeven dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen wordt terugbetaald.

Geen terugbetaling na terugzending
Al 3 maanden aan het wachten op de terugbetaling van mijn teruggestuurde Leto Air 7. Wat een klucht! Slechte service!!

Slechte service
Dit bedrijf is al 6 maanden bezig met het verwerken van mijn retour zending, ik word gewoon aan het lijntje gehouden.. heb nog steeds geen duidelijkheid over wanneer m’n betaling word verrekend.. wat een waardeloze webshop is dit. Beloven steeds dat ze er op terug komen, maar als je opnieuw vraagt wat de status is zeggen ze dat je nog even geduld moet hebben..
Wel betalen, niks ontvangen!
Vorige week donderdagochtend besteld en betaald, maar nog steeds niks ontvangen. Wel 3 email ontvangen dat mijn bestelling is verzonden en dat de track-en-trace volgt. Maar ook die nooit ontvangen. 2 x een email gestuurd, geen reactie op ontvangen. Gebeld, krijg je antwoordapparaat ofzo, ook geen reactie. Bijzonder slechte service dit! Had ik maar nooit iets besteld bij jullie!

Odpowiedź od Leto B.V.
Op 27 oktober 2024 föhn Leto Smooth…
Op 27 oktober 2024 föhn Leto Smooth brush besteld. Levertijd zou 1 dag zijn. In goed vertrouwen ook al betaald. Vandaag 9 november 2024 nog steeds geen föhn. Wel het zoveelste bericht dat de verzending vertraagd was. Ik heb er geen vertrouwen meer in en heb gebruik gemaakt van mijn herroepingsrecht. Ben benieuwd wanneer ik mijn geld terug krijg.

Odpowiedź od Leto B.V.
Als je drie weken op je krultang wil…
Als je drie weken op je krultang wil wachten...!?
Een onbereikbaare klanten service wil!?
Geen reactie op emails wil?!
En totaal in de duisternis geplaatst wil worden met allemaal mails dat de krultang... "onderweg " is er "bijna is" of "vertraging heb"
Is dit echt een enorme aanrader!
Ik heb hem besteld voor een verjaardagsfeestje 3 weken geleden.. heb hem nog steeds niet binnen. Staat nu op bezorgd.. maar geen krultang te vinden?!
HEEL MISLEIDEND "VOOR 11 UUR BESTELD VANDAAG VERZONDEN" Ja vanuit timboektoe misschien.
Want in hele kleine lettertjes staat.... binnen 7 tot 14dagen bezorgd...(wat ook niet klopt)!
Ik ben benieuwd of de krultang alles goedmaakt ... maar als je haast heb of hem snel in huis wil!! NIET DOEN!!!!

Oplichters!!!
Bestelling kwam laat binnen. Op 21 september mijn bestelling, aangetekend, retour gestuurd. Echter nog steeds geen reactie van Leto mogen ontvangen dat pakket door hen ontvangen is. Op mails krijg ik standaard reacties die mijn vragen niet beantwoorden. Ook Post.nl krijgt Leto niet te pakken. Voicemail wordt niet beantwoord.

WHERE IS MY ORDER??? || ORDER 4271
I placed an order for the Air7 Airstyler on your website, it was stated, "Ordered before 23:59 = shipped today." However, it has now been 11 days, and my order still hasn’t shipped. I reached out to your customer support, but they couldn’t provide any information on the status of my order. Why is it taking so long? Please ship my order as soon as possible!

Langere bezorgtijd
Op zondag 20 oktober bestelling geplaatst het is vandaag di. 29 oktober (min 3 dagen weekend) is toch alweer 7 werkdagen. Volgens track and trace is de internationale vlucht vandaag uit het land van herkomst vertrokken uit Hongkong. Er volgen nog wat stappen voordat de bestelling bij mij is dus ik hoop het toch wel binnen 2 dagen te mogen ontvangen. Al met al ongeveer 1,5 week onderweg. Ik werd wel met regelmaat per mail op de hoogte gehouden dat geeft mij een vertrouwd gevoel dat ik het product uiteindelijk wel ga ontvangen.
Aanvulling: Product keurig ontvangen op maandag 4 november 2024. Blij mee.

Odpowiedź od Leto B.V.
The company is not serious
The company is not serious, because in the advertisement they say that the delivery would be sent on the same day and this is not true. (There are also complaints here in Trustpilot). Your company does not fulfill what it promises. I want my money back and I do not want this product!!!! I will go on vacation this weekend, I will only return in February and dont have the product . I WANT MY MONEY BACK!!

Odpowiedź od Leto B.V.
Die Ware ist nach drei Wochen immer…
Die Ware ist nach drei Wochen immer noch nicht da und laut Sendungsverfolgung immer noch im Flugzeug. Ob das jemals ankommt bezweifle ich. Dafür bekommt man bach unzähligen Mails eine KI gesteuerte Antwort zurück und immer wieder" ES IST FAST DA". Und immer wieder Werbung. Das ist eine absolute Frechheit.
Also,NIEMALS Vorher zahlen, wenn über Klarna,diese benachrichtigen und über einen seriösen Anbieter bestellen.Lockenstäbe wie diesen gibt es ganz tolle und kosten die Hälfte!!!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.