Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Kein Kontakt zum Kundenservice. Gerät ist defekt und keine Rückmeldung auf gesendet Mails. Alle möglichen Mail Adressen des Herstellers genutzt aber keine Reaktion. Sehr unzufrieden durch die Unzuv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wir haben einen Leto Air 7 und sind super zufrieden damit. Leider ging kürzlich der Kopf des Föhns kaputt - innen war das Plastik an den Schraubpunkten geschmolzen und teilweise verbrannt, dadurch war... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Helaas na 1,5 jaar dagelijks gebruik van mijn fohnborstel ging deze stuk. Hij viel nog in de garantie en na wat contact met de klantenservice (die overigens erg vriendelijk zijn en snel reageren) heb... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mijn vrouw is erg tevreden met deze Leto styler. Het apparaat voelt solide aan en alle verwisselbare onderdelen passen er goed op. In eerste instantie wilde mijn vrouw een Dyson die eigenlijk exact he... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z produktami do włosów

Napisane przez firmę

Leto is jouw go-to merk voor haarstyling op jouw voorwaarden! Of je nu droomt van krullen, golven, stijl haar of volume, onze hairstyler biedt de nodige functies en accessoires om het gewenste resultaat te bereiken. Innovatie, kwaliteit en gemak zit in ons DNA, we laten jouw haar stralen als nooit tevoren!

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 93% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 3 z 5

Levering voor 23.59 vandaag verzonden…

Levering voor 23.59 vandaag verzonden zijn loze beloftes. Dus niet bestellen als je met een paar dagen iets nodig hebt. Krijg ook niet duidelijk waarom de levering nu al 3 dagen klaar staat voor verzending maar niet verzonden wordt

29 lipca 2024

Beste Sabine,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat vertragingen en communicatieproblemen frustrerend kunnen zijn. Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, stuur ons gerust een e-mail naar info@letostyling.nl. We helpen je graag verder.

Oceniono na 5 z 5

Ik had n klein probleempje

Ik had n klein probleempje, en dat is zo keurig opgelost, ben blij met m’n Leto

1 sierpnia 2024

Odpowiedź od Leto B.V.

Wat fijn om te horen dat je probleem snel en naar tevredenheid is opgelost, Louise! Wij zijn blij dat jij blij bent met je Leto. Als je nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar.

Oceniono na 5 z 5

Na ruim één jaar ging mijn airwrap…

Na ruim één jaar ging mijn airwrap kapot, de connectie tussen handvat en opzetstuk sloot niet meer goed aan. Via de klantenservice zeer vriendelijk geholpen en een nieuwe airwrap ontvangen.
Deze manier van service zie je nog zelden. Fantastisch!!!

6 lipca 2024

Odpowiedź od Leto B.V.

Bedankt voor je leuke reactie!

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe airwrap en dat onze klantenservice je goed heeft geholpen. Geweldig om te weten dat je onze service als fantastisch ervaart. Bedankt voor je vertrouwen!

Oceniono na 5 z 5

Ik heb mijn Leto gekocht op bol.com .

Ik heb mijn Leto gekocht op bol.com .
Mijn Leto is na 4 maanden ineens gestopt met werken .
Ik heb een mailtje gestuurd naar Leto en zonder probleem hebben ze me een vervangende opgestuurd met de extra hulpstukken nog bij ook.
Mijn vervangende Leto was een dag later al bij mij .
Zeer tevreden over de klantenservice en snelle levering .

19 lipca 2024

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle service en de extra hulpstukken die we je hebben gestuurd. We doen ons best om onze klanten altijd goed te helpen, en het is geweldig om te weten dat je zo tevreden bent over onze klantenservice en levering. Bedankt voor je vertrouwen!

Oceniono na 1 z 5

Op de website staat dat het binnen 24…

Op de website staat dat het binnen 24 uur verzonden wordt. Ik bestelde op 14 juli en pas op 18 juli ontving ik een brief dat de goederen zojuist waren verzonden. Ik weet niet hoe lang ik op mijn bestelling moet wachten. Ik raad deze site niet aan als u hoopt de goederen op tijd te ontvangen. Als u bereid bent 2 weken te wachten op levering, kunt u goedkoper bestellen vanuit China.

18 lipca 2024

Odpowiedź od Leto B.V.

Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring.

Het spijt ons te horen dat je bestelling vertraging heeft opgelopen. We hebben geprobeerd om via Trustpilot meer informatie van je te verkrijgen omdat we op de naam geen bijpassende bestelgegevens kunnen vinden. We willen je vragen om ons te mailen op klantenservice@letostyling.nl met je bestelgegevens.

Alleen maar lof

Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Heel vriendelijk contact met de klantenservice nadat de föhn die ik gekocht had, niet naar behoren werkte.
Ze hebben meteen een nieuwe föhn toegestuurd, nadat ik een filmpje had toegestuurd waarop het mankement zichtbaar was.
Deze föhn doet het fantastisch en ik ben er heel blij mee.
Vriendelijk contact en super goede service.

17 lipca 2024

Odpowiedź od Leto B.V.

Bedankt voor je geweldige feedback!

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en de vriendelijkheid van onze klantenservice. Het is fijn dat we je snel een nieuwe föhn konden toesturen en dat deze naar tevredenheid werkt. Bedankt voor je vertrouwen in ons bedrijf!

Oceniono na 1 z 5

Na ruin een week nog niet bezorgd

Vorige week maandag besteld als verjaardagscadeau voor mijn zus. De verjaardag was afgelopen vrijdag en ik heb nog steeds niets ontvangen. Het nummer dat Leto opgeeft op hun website, werkt niet en gaat meteen over op de voicemail. Op berichten via Social Media reageert Leto ook niet. Na gemaild te hebben, kreeg ik reactie terug dat het product begin deze week bezorgd zou worden en dat ik van te voren nog een track en trace zou ontvangen. Dit is vooralsnog nog niet gebeurd. Ik ben benieuwd of en wanneer ik het product alsnog binnenkrijg, want dit is wel een beetje zuur.

8 lipca 2024

Odpowiedź od Leto B.V.

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring.

Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ondervonden bij het bereiken van onze klantenservice en onze levertijd. We hebben geprobeerd om via Trustpilot meer informatie te verkrijgen om je te kunnen helpen, maar hebben helaas geen reactie ontvangen en kunnen op basis van de naam geen bijpassend ordernummer vinden.

Indien er nog problemen zijn of je in contact met ons wil komen, zou je ons alsjeblieft kunnen mailen op klantenservice@letostyling.nl met je bestelgegevens?

Föhn besteld en tevreden

Föhn besteld, te laat geleverd en toch super tevreden. Hoe dan? Heel simpel. De föhn werkt volgens mijn vrouw echt super en een aanrader. En de late levering is jammer, maar door de goede en echt hele nette en keurige communicatie van dit bedrijf vindt ik het een aanrader. Hier kunnen meerdere bedrijven nog iets van leren.

13 lipca 2024

Odpowiedź od Leto B.V.

Bedankt voor je positieve review!

We zijn blij om te horen dat de föhn zo goed bevalt en dat je tevreden bent met onze communicatie, ondanks de vertraging bij de levering. Het betekent veel voor ons dat je onze service waardeert. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en het is fijn te horen dat dit gewaardeerd wordt.

Dank je wel voor je begrip en voor het delen van je ervaring!

Leugenaars

Het product werd laat geleverd en toen ik het gebruikte vond ik dat het veel lawaai maakte, waaronder een constant piepend geluid. De diffuser is niet goed dus ik besloot hem terug te sturen. Ik informeerde het bedrijf hierover, vroeg de retourregels en volgde ze perfect op. Alles in originele verpakking, ordernummer op en in de doos, tracking nummer naar hen doormailen etc. Ik had online gelezen van andere klanten dat de retour en terugbetaling moeilijk verliep dus ik zorgde ervoor dat àlles in orde was.

Geen antwoord van de klantenservice (die sowieso al niet goed is) dus na 2 weken wachten stuur ik een mail om te vragen of de retour verwerkt is. Het antwoord? "Wij hebben niets ontvangen volgens ons systeem. Dit is een probleem van Bpost." Daar heb ik dan een direct antwoord op gestuurd met de bewijzen van inlevering bij Bpost én de levering bij hun in Nederland. Zo gingen ze me echt niet hebben. En na wat stilte kwam plots het antwoord "We hebben het goed ontvangen." En toen werd mijn retour via Klarna geaccepteerd. Moest ik niet gehaald en aangedrongen hebben met mijn bewijzen hadden ze sowieso mijn geld via Klarna geïnd.

Ik heb echt het gevoel dat dit bedrijf de klanten niet serieus neemt en probeert zoveel mogelijk te verdienen. Zorg ervoor dat je je indekt!

Over het product kan ik vertellen dat de prijs-kwaliteitsverhouding echt niet goed is. Het is veel te duur voor wat het is. Ik heb nu een Laifen en ben daar supertevreden over!

12 lipca 2024

Odpowiedź od Leto B.V.

Bedankt voor je uitgebreide feedback.

Het spijt ons te horen dat je deze negatieve ervaring hebt gehad met onze service en het product. We willen je verzekeren dat we onze klanten zeer serieus nemen en het is nooit onze bedoeling om iemand teleur te stellen.

Het is vervelend om te horen dat je problemen had met de levering en het product. Wat betreft de retourprocedure, willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de verwarring en de vertraging in onze communicatie. We zijn blij dat je retour uiteindelijk verwerkt is en dat je je terugbetaling hebt ontvangen.

We begrijpen je frustratie en zullen je feedback gebruiken om onze processen en klantenservice te verbeteren. Als er nog iets is wat we voor je kunnen doen, of als je verdere vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@letostyling.nl. We waarderen je geduld en willen graag de kans krijgen om het goed te maken.

Oceniono na 2 z 5

1.5 week geleden mijn föhn besteld,

1.5 week geleden mijn föhn besteld,
Maar nog niks binnen en slecht berijkbaar
Balen!

12 lipca 2024

Bedankt voor je bericht.

Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We willen graag verduidelijken dat je bestelling op 3 juli in de namiddag is geplaatst en we pakketten binnen 12 uur versturen. De levertijd is vervolgens 5-7 werkdagen, wat we ook per e-mail hebben bevestigd, inclusief een Track & Trace link. Volgens onze gegevens is het pakket op 13 juli geleverd.

We begrijpen dat het vervelend is als iets langer duurt dan verwacht en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Mocht je nog vragen hebben of als we nog iets voor je kunnen betekenen, laat het ons dan gerust weten.

Oceniono na 3 z 5

Ik heb 5 juli 2024 zo’n föhn besteld…

Ik heb 5 juli 2024 zo’n föhn besteld nog steeds niet ontvangen ondanks herhaaldelijk mailen en toezeggen dat hij zo snel mogelijk bezorgd wordt. Ik heb het idee dat ik in de maling wordt genomen . Inmiddels heb ik de föhn ontvangen en ben er blij mee, de service van de klantendienst is goed, kreeg steeds snel reactie op mijn mail.

10 lipca 2024

Beste Patricia,

Bedankt voor je bericht en onze excuses voor het ongemak dat je ervaart.

Wij begrijpen hoe vervelend het is om te wachten op een bestelling. Zoals we eerder per e-mail hebben gecommuniceerd, hebben we een levertijd van 5-7 werkdagen. Dit staat ook duidelijk vermeld op onze website tijdens het bestelproces. Ons doel is altijd om je bestelling zo snel mogelijk te leveren en vaak lukt het ons om zelfs nog sneller te leveren. Echter, door de grote vraag op dit moment, hebben we helaas de volledige levertijd zoals aangegeven nodig.

We waarderen je geduld en willen je geruststellen dat we er alles aan doen om je föhn zo snel mogelijk bij je te krijgen. Mocht je nog vragen hebben of extra informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip.

Oceniono na 1 z 5

Waardeloos bedrijf waar nauwelijks…

Waardeloos bedrijf waar nauwelijks contact mee te krijgen is.
Product niet de kwaliteit die je mag verwachten van een duren föhn.
Melden retour pas een maand later waardoor ze nog geld aan je proberen te verdienen.

Niet bestellen bij dit bedrijf

4 lipca 2024

Odpowiedź od Leto B.V.

Bedankt voor je feedback, Teun.

Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad met onze service en producten. Dit is absoluut niet het niveau van service dat we willen bieden. We willen dit graag met je oplossen en ervoor zorgen dat je een betere ervaring krijgt. Kun je contact met ons opnemen via klantenservice@letostyling.nl? We horen graag van je zodat we dit recht kunnen zetten.

Superblij met de föhn!

Superblij met de föhn! Levering was zeer snel. De föhn werkt nog beter dan verwacht en een goede prijs kwaliteitsverhouding. Je krijgt er veel opzetstukken bij en doordat de föhn over 1400 watt beschikt werkt deze ook zeer krachtig. Zeker een aanrader!

2 lipca 2024

Odpowiedź od Leto B.V.

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de föhn! We zijn blij dat de levering snel was en dat de föhn je verwachtingen heeft overtroffen. Het is geweldig dat je de verschillende opzetstukken en de krachtige werking waardeert. Bedankt voor je aanbeveling!

Zeer tevreden …

Vanaf de bestelling tot de bezorging is alles netjes verlopen.
De styling fhön nu een paar weken gebruikt, en daar ben ik zeer tevreden over.

Odpowiedź od Leto B.V.

Bedankt voor je fantastische review!

We zijn blij om te horen dat alles vanaf de bestelling tot aan de bezorging soepel is verlopen. Het is geweldig dat je zo tevreden bent met de styling föhn na deze intensief getest te hebben. :)

Oceniono na 1 z 5

Ich bin von dieser Firma enttäuscht

Ich bin von dieser Firma enttäuscht. Am 24. Juni habe ich meine Ware bezahlt, aber heute ist der 1. Juli und sie haben sie mir immer noch nicht zugesandt. Der Berater antwortet mir per Mail, aber es gibt keine wirkliche Information, dass mein Fön unterwegs ist. Ich habe Rezensionen zu Ihrem Produkt gesehen! Und du kannst nicht lügen, warum habe ich so Pech? Schicken Sie mir einen Haartrockner oder erstatten Sie mein Geld!

24 czerwca 2024

Odpowiedź od Leto B.V.

Vielen Dank für Ihre Nachricht, Kristina.

Es tut uns leid zu hören, dass Sie diese Erfahrung mit uns gemacht haben. Wir entschuldigen uns für die Verzögerung und die Unannehmlichkeiten, die Ihnen dadurch entstanden sind. Wir möchten dieses Problem so schnell wie möglich für Sie lösen. Bitte kontaktieren Sie uns unter klantenservice@letostyling.nl, damit wir Ihre Bestellung nachverfolgen und sicherstellen können, dass Sie entweder Ihren Haartrockner erhalten oder eine Rückerstattung veranlasst wird. Leider können wir Ihre Daten in unserem System nicht finden, daher würden wir uns freuen, von Ihnen zu hören.

rundum zufrieden

Top Produkt, guter Kundenservice. Es gibt nichts zu bemängeln.

27 czerwca 2024

Odpowiedź od Leto B.V.

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung!

Wir freuen uns sehr, dass Sie rundum zufrieden sind. Es ist großartig zu hören, dass Sie unser Produkt und unseren Kundenservice schätzen. Ihre positive Rückmeldung bedeutet uns sehr viel.

Snelle zending.

Snelle zending.
Product werkt goed.

Odpowiedź od Leto B.V.

Bedankt voor je geweldige review!

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle verzending en dat het product goed werkt. Jouw positieve feedback betekent veel voor ons.

Sehr guter Kundenservice

Der Leto Air 7 ist das beste Styling Produkt, was ich bisher gekauft haben. Ferner ist der Kundenservice von Leto sehr gut. Ich habe den Diffusor Aufsatz verloren und der Kundenservice hat mir binnen 24 Stunden geantwortet und mir umgehend einen Ersatz-Aufsatz gegen einen geringen Unkostenbeitrag zugesandt. Dies war vorbildlich. Die Kommunikation mit dem Leto Team war sehr freundlich und zuvorkommend.

26 czerwca 2024

Odpowiedź od Leto B.V.

Vielen Dank für Ihre fantastische Bewertung!

Wir freuen uns sehr, dass der Leto Air 7 das beste Styling-Produkt ist, das Sie bisher gekauft haben. Es ist auch wunderbar zu hören, dass Sie mit unserem Kundenservice zufrieden sind. Wir bemühen uns stets, schnell und effizient zu reagieren, und es freut uns, dass wir Ihnen mit einem Ersatz-Diffusor helfen konnten. Ihre freundlichen Worte über unsere Kommunikation wissen wir sehr zu schätzen.

Nochmals vielen Dank für Ihre Bewertung und wir hoffen, dass Sie noch lange Freude an Ihrem Leto Air 7 haben!

Oceniono na 5 z 5

Super tevreden het werkt super goed me…

Super tevreden het werkt super goed me happy

Beste Linda,

Bedankt voor je leuke review!
Wij zijn blij om te horen dat u blij bent met uw aankoop.
Veel styling plezier!

Goed product

Goed product. Enige was dat ik geen huisnummer had toegevoegd. Hierin heb ik wel gemist dat de verkoper met mij contact op nam via mail of telefonisch. Uiteindelijk het product mogen ontvangen en mijn vriendin is er hartstikke tevreden mee!

3 czerwca 2024

Beste Bart,

Bedankt voor uw positieve review.
Echter hebben we u wel gemaild ivm met het huisnummer en over uw bestelling, maar helaas toen geen reactie ontvangen...

Gelukkig is alles goed gekomen.
Wij van Leto wensen u nog veel plezier met uw aankoop.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej