Ik heb hier een plaat besteld en deze werd super snel verzonden. Helaas was de pakketdienst (UPS) niet in staat om de plaat te leveren op de afgesproken tijden (meermaals een poging gedaan en specia... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Op @trustpilot word niet de juisre ingevoerde tekst vertaald en geplaatst. Blijft een slecht bedrijf.. Via hun website, 2 samples besteld en betaald. Zag dat IK een fout in het adres had... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik kreeg op maandag een mailtje dat het door mij bestelde product naar mij onderweg zou zijn, maar volgens de track & trace ontving UPS het pakje pas op donderdag. Ik ontving het pakje vrijdag. Het... Zobacz więcej
Levering kwam volgens planning op de door mij gekozen dag, fantastisch, helaas vol krassen en een deuk. gemaild en link gekregen naar een verschrikkelijk geautomatiseerd klachtenformulier die geen enk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat - zoals plexiglas - en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.
Energieweg 1, 8304AJ, Emmeloord, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Heel goede ervaring met dit bedrijf.
Mooi product en veel keus.
Goede aftercare met een probleem wat ik had, is super opgelost door hen.
Mooie Lexan plaatjes op maat besteld. zelf gaatjes in geboord en bevestigd onder de balkonbeglazing. Mooie heldere doorkijk en prima product. Top ervaring!
Besteld en snel geleverd, zeer goed verpakt en een hele nette prijs. Een aanrader
De materialen waren snel besteld, duidelijke site. Levering was binnen enkele dagen geleverd conform de afspraken die gemaakt zijn. Top!
Ik ben zeer tevreden met het resultaat.
Alhoewel ik ongerust ben over de uitzetting van het plexiglas in de zomer als het erg warm wordt.
Aangezien ik nog een raam wil voorzien van dit voorzetraam op een plaats met direct inkomende zonlicht. Ik wacht af voor de zomer.

Odpowiedź od Kunststofplatenshop.nl
Tot tweemaal toe een spatplaat besteld en twee keer beschadigde plaat geleverd na overleg geld terug gestort .

Odpowiedź od Kunststofplatenshop.nl
Snelle levering keurig verpakt en heel mooie plaat (bruin)plexiglas!En prijs/kwaliteit uitstekend!!!
Helemaal top! Super snel geleverd en alles op maat! Voordelig en mooi! Helemaal top
Mooie plexiglas plaat besteld en de bestelling verliep vlekkeloos. Plaat was op de mm nauwkeurig gemaakt. Enige min punt is het verzenden. Het was verstuurd in een kartonnen pakketje zonder bescherming. Wat resulteerde in een gebroken hoek punt van de plaat. Bij mijn project niet zichtbaar dus geen probleem, maar voor een ander misschien wel.

Odpowiedź od Kunststofplatenshop.nl
De bestelde samples werden snel geleverd en bleken van goede kwaliteit.
Daarnaast hebben wij een vraag gesteld per mail waar wij al snel een duidelijk antwoord op kregen.
Wij gaan hier zeker (vaker) bestellen!
Groetjes, Jeroen
Javena

Odpowiedź od Kunststofplatenshop.nl
Bestelde netjes op maat en snel geleverd. Kleurconsistent met vorige levering.
Nadeel: verzendkosten zijn erg hoog (50euro), dat zou beter moeten kunnen

Odpowiedź od Kunststofplatenshop.nl
1 van de 2 platen foutief ontvangen. Zeer snel een oplossing ontvangen van de klantenservice: Opnieuw besteld en overige extra kosten, waaronder de verzendkosten, werden vergoed. Heel fijn! Kwaliteit/afwerking is niet het beste. Maar daarom is het ook goedkoop. Prijs/kwaliteit verhouding is prima!

Odpowiedź od Kunststofplatenshop.nl
Goede Levering. Goede kwaliteit en keurige maatvoering. Al jaren bestel ik hier. Alleen de randen vertonen om de cm een klein puntje en dat zie je te duidelijk

Odpowiedź od Kunststofplatenshop.nl
Na montage van een GS Perspex ruit werd deze ontvet, schoongemaakt met demin water en behandeld met Vuplex antistatische reiniger en een antistatische poetsdoek de luxe, type SKU 460300430 De ruit is mooi doorzichtig en heel glad nu. Vanuit de binnenkant zijn wat kleine krasjes nog steeds te zien.

Product is prima!
Verzending laat lang op zich wachten !!!!

Odpowiedź od Kunststofplatenshop.nl
ik bestelde een plexiplaat obv mijn autocad tekening en kreeg die heel correct en perfect op maat geleverd. Maar hoewel de buitenranden superglad en perfect zijn afgewerkt, zijn de vele cirkelvormige openingen in de plaat dat niet; het zijn eerder veelhoeken met heel veel segmenten; niet mooi gelijkmatig zoals de buitenranden. Best jammer; en niet in lijn met de precisie die wordt geclaimed. Ik wilde eigenlijk ook dat ze de plaat in twee stukken zouden zagen, maar dat bleek onmogelijk, ook niet tegen meerprijs.. wat ik ook onbegrijpelijk vind.
Er is dus nog wat ruimte voor verbetering.
Reactie op de reactie van kunststofplaten.nl. Ik geloof niets van die uitleg; als er een fout in het bestand zit, hoor ik het graag, maar er was geen reactie. ACAD is een 1000maal performanter programma dan onshape; het levert een vectorbestand, waarbij een cirkel gedefinieerd is door een straal en positie en niet door een rij puntjes. Snijmachines en plotters kunnen meestal beter overweg met vectoriele tekeningen dan met een bitmap. De dxf bevatte cirkels en geen veelhoeken. DXF is ook een standaard, zowel uit ACAD als uit Onshape zou dat hetzelfde moeten zijn. Dus ik denk eerder dat de fout bij de omzetting bij jullie is gebeurd, of door de beperking van jullie machines..

Odpowiedź od Kunststofplatenshop.nl
Erg mooi dat men van thuis uit alles exact kan bestellen. Een paar dagen later (kennelijk wordt in het weekend ook doorgewerkt) worden de onbeschadigde materialen geleverd. Ook de niet ingepakte platen werden onbeschadigd geleverd.