Ik heb hier een plaat besteld en deze werd super snel verzonden. Helaas was de pakketdienst (UPS) niet in staat om de plaat te leveren op de afgesproken tijden (meermaals een poging gedaan en specia... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Op @trustpilot word niet de juisre ingevoerde tekst vertaald en geplaatst. Blijft een slecht bedrijf.. Via hun website, 2 samples besteld en betaald. Zag dat IK een fout in het adres had... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik kreeg op maandag een mailtje dat het door mij bestelde product naar mij onderweg zou zijn, maar volgens de track & trace ontving UPS het pakje pas op donderdag. Ik ontving het pakje vrijdag. Het... Zobacz więcej
Levering kwam volgens planning op de door mij gekozen dag, fantastisch, helaas vol krassen en een deuk. gemaild en link gekregen naar een verschrikkelijk geautomatiseerd klachtenformulier die geen enk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat - zoals plexiglas - en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.
Energieweg 1, 8304AJ, Emmeloord, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Snelle levering, goede instructiefilmpjes.
Door verzending in twee pakketten wel relatief hoge verzendkosten.
Zeer goede service. Bij eventuele problemen woden deze direct aangepakt en opgelost!
Website kan wat beter que toegankelijkheid, maar het bedrijf leverd snel en correct... en daar gaat het om.
Het bestelde plaatmateriaal met precies de gewenste afmetingen werd zeer snel bezorgd! Het bestellen van het gewenste artikel op de website was ook erg handig!
Mooie kunststof plaat besteld op maat welke ik op de spiegel van mijn boot ga monteren. Ziet er geweldig strak uit, en was super goed verpakt. De waardeloze levering van UPS kunnen hun niks aan doen
beter verpakken van grotere kwetsbare platen. tot twee maal toe een plaat van 80x80 beschadigd ontvangen.
service daarna is ok

Odpowiedź od Kunststofplatenshop.nl
Ik heb een grote hekel aan reviews schrijven en zeker als ik hier herinneringen over blijf ontvangen.

Odpowiedź od Kunststofplatenshop.nl
correcte levering van de evenzo goede platen
Plaatje polycarbonaat besteld, vierkant, 15mm dik. Rond gemaakt met de decoupeerzaag, gaatjes geboord en met nieuwe pakking gemonteerd op de koelwaterinlaat wierbak van onze motorboot. Nu kunnen we in het filter kijken om te zien of het nodig is om eea. schoon te maken.
Per ongeluk het verkeerde plexiglas besteld (opaal wit i.p.v. transparant). Waarschijnlijk door alle opties die mogelijk zijn en het heen er weer bladeren op de website. De bezorgkosten waren €50,- Na aangeven konden ze hier helaas niks mee. Eigen schuld dikke bulk was het.
Helaas, dat was dan ook de laatste keer dat we daar iets besteld hebben..

Odpowiedź od Kunststofplatenshop.nl
2x besteld bij deze firma. De eerste keer zagen de plexiglazen ruiten er goed uit, ik gebruik deze als schuiframen voor mijn terrarium van 2 meter breed. Binnen 3 maanden begon het plexiglas door te hangen en na een aantal maanden was het onbruikbaar omdat het de geleiderails begon te beschadigen. Het plexiglas is totaal krom getrokken terwijl hier geen spanning op staat. Nu een 2e bestelling gedaan omdat ik het toch een 2e kans wilde geven en glas voor mij eigenlijk geen optie is (kleine kinderen in huis) ik heb nu het hardste soort besteld die deze firma in het assortiment heeft, hopelijk voorkomt dit het doorzakken van het plexiglas. Er is helaas een nadeel, dit plexiglas (ondanks volledig transparant net zoals glas) is optisch onwijs lelijk, het vertekent de inkijk in het terrarium volledig en als je lang genoeg door het plexiglas kijkt krijg je vanzelf hoofdpijn. Wederom een teleurstelling en mochten deze platen toch gaan doorzakken dan is dit de allerlaatste keer dat ik plexiglas toegepast heb. Met de snelheid van levering en de juistheid van het op maar zagen is niets mis, alleen de duurzaamheid van het materiaal is bagger. Helaas voor mij geen 3e keer bestellen.

Odpowiedź od Kunststofplatenshop.nl
Ik had een probleem met de plexiglas platen m.b.t. lichtborden. 7 waren goed geleverd en één verkeerd besteld. Probleem lag in het diffuus licht wat op alle 8 borden gepresenteerd moest worden. Tja, de expert hebben me geholpen opaal wit 2 mm, dit was de goed. Netjes met de firma opgelost en een leuk kaartje als presentje ontvangen van hun. Erg attent. Deze firma is erg aan te bevelen.

Odpowiedź od Kunststofplatenshop.nl
I like the quality and the price of the product. The most I appreciate is the client support
Plexiglas platen (voorzetramen) keurig op maat netjes afgewerkt en voorgeboord afgeleverd binnen aan paar dagen.
Één van de deel-leveringen was incompleet, maar na melding daarvan is dat de volgende dag direct kostenloos nagezonden.

Odpowiedź od Kunststofplatenshop.nl
Producten precies zoals gehoopt. Snelle verzending, heldere website en product helemaal naar wens. Helemaal tevreden!
Snel geleverd, goed verpakt, beschermd met extra folie, glashelder!
Goed bereikbaar. Duidelijke informatie. Snelle levering
Bestelling gedaan en betaald, maar bij bezorging werd gemeld dat ik niet thuis was maar dat was niet zo. Eerst kreeg ik de melding dat ik niet thuis was toen kreeg ik de melding dat het bezorgd was Gemeld bij Kunstofplatenshop dat dit niet waar was en toen kreeg ik te horen dat zij daar niets aan konden doen

Odpowiedź od Kunststofplatenshop.nl
Na levering van de bestelling bleek er ondanks de goede verpakking een kras op op één van de plexiglas platen te zitten. Na melding hiervan werd prompt een nieuwe plaat ter vervanging opgestuurd.