Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik heb hier een plaat besteld en deze werd super snel verzonden. Helaas was de pakketdienst (UPS) niet in staat om de plaat te leveren op de afgesproken tijden (meermaals een poging gedaan en specia... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Op @trustpilot word niet de juisre ingevoerde tekst vertaald en geplaatst. Blijft een slecht bedrijf.. Via hun website, 2 samples besteld en betaald. Zag dat IK een fout in het adres had... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ik kreeg op maandag een mailtje dat het door mij bestelde product naar mij onderweg zou zijn, maar volgens de track & trace ontving UPS het pakje pas op donderdag. Ik ontving het pakje vrijdag. Het... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Levering kwam volgens planning op de door mij gekozen dag, fantastisch, helaas vol krassen en een deuk. gemaild en link gekregen naar een verschrikkelijk geautomatiseerd klachtenformulier die geen enk... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Przedsiębiorstwo produkcyjne – tworzywa sztuczne

Napisane przez firmę

Kunststofplatenshop is er voor iedereen die zelf wil maken, klussen of verbeteren, op elk niveau. Met eenvoudig kunststof op maat - zoals plexiglas - en met tips en inspiratie helpen we je van idee naar uitvoering. Van keukenachterwand tot voorzetraam, de mogelijkheden zijn eindeloos. Jij maakt het, wij maken het mogelijk.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

3,9

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 81

Napisz recenzję

Aanrader!

Snelle levering, goede instructiefilmpjes.
Door verzending in twee pakketten wel relatief hoge verzendkosten.

28 stycznia 2025

Zeer goede service

Zeer goede service. Bij eventuele problemen woden deze direct aangepakt en opgelost!
Website kan wat beter que toegankelijkheid, maar het bedrijf leverd snel en correct... en daar gaat het om.

31 stycznia 2025

Mooie kunststof plaat

Mooie kunststof plaat besteld op maat welke ik op de spiegel van mijn boot ga monteren. Ziet er geweldig strak uit, en was super goed verpakt. De waardeloze levering van UPS kunnen hun niks aan doen

24 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

beter verpakken van grotere kwetsbare…

beter verpakken van grotere kwetsbare platen. tot twee maal toe een plaat van 80x80 beschadigd ontvangen.

service daarna is ok

28 stycznia 2025

Beste,

Bedankt voor je feedback. We streven continu naar verbetering van onze kwaliteit en service. Zo ook naar de verbetering van de verpakking.
We doen er alles aan om de beste kwaliteit te leveren.

Fijn dat je in ieder geval tevreden bent over de service.

Oceniono na 3 z 5

Ik heb een grote hekel aan reviews…

Ik heb een grote hekel aan reviews schrijven en zeker als ik hier herinneringen over blijf ontvangen.

26 stycznia 2025

Beste Ben,

Vervelend om te horen dat je het ontvangen van de review uitnodigingen als vervelend hebt ervaren. Wij waarderen de feedback van onze klanten heel erg en streven op deze manier continu naar verbetering.

Feedback van onze klanten is heel erg waardevol.
We hopen dat je in ieder geval tevreden bent met je bestelling.

Plaatje polycarbonaat als filterdeksel

Plaatje polycarbonaat besteld, vierkant, 15mm dik. Rond gemaakt met de decoupeerzaag, gaatjes geboord en met nieuwe pakking gemonteerd op de koelwaterinlaat wierbak van onze motorboot. Nu kunnen we in het filter kijken om te zien of het nodig is om eea. schoon te maken.

24 stycznia 2025
Oceniono na 2 z 5

Per ongeluk het verkeerde plexiglas…

Per ongeluk het verkeerde plexiglas besteld (opaal wit i.p.v. transparant). Waarschijnlijk door alle opties die mogelijk zijn en het heen er weer bladeren op de website. De bezorgkosten waren €50,- Na aangeven konden ze hier helaas niks mee. Eigen schuld dikke bulk was het.
Helaas, dat was dan ook de laatste keer dat we daar iets besteld hebben..

2 stycznia 2025

Beste Duco,

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met je bestelling.
We willen graag verduidelijken dat al onze platen op maat worden gemaakt volgens de specificaties van de klant. Bij het bestelproces vragen we je daarom ook je afmetingen en het type materiaal zorgvuldig te controleren. Helaas kunnen we de op maat gemaakte producten niet retour nemen.

Mocht je het grote aanbod aan opties als verwarrend ervaren kan je in de toekomst bij twijfels of vragen altijd contact opnemen met de klantenservice zodat we je kunnen adviseren bij het maken van de juiste keuze.

2x besteld, 2x teleurstelling

2x besteld bij deze firma. De eerste keer zagen de plexiglazen ruiten er goed uit, ik gebruik deze als schuiframen voor mijn terrarium van 2 meter breed. Binnen 3 maanden begon het plexiglas door te hangen en na een aantal maanden was het onbruikbaar omdat het de geleiderails begon te beschadigen. Het plexiglas is totaal krom getrokken terwijl hier geen spanning op staat. Nu een 2e bestelling gedaan omdat ik het toch een 2e kans wilde geven en glas voor mij eigenlijk geen optie is (kleine kinderen in huis) ik heb nu het hardste soort besteld die deze firma in het assortiment heeft, hopelijk voorkomt dit het doorzakken van het plexiglas. Er is helaas een nadeel, dit plexiglas (ondanks volledig transparant net zoals glas) is optisch onwijs lelijk, het vertekent de inkijk in het terrarium volledig en als je lang genoeg door het plexiglas kijkt krijg je vanzelf hoofdpijn. Wederom een teleurstelling en mochten deze platen toch gaan doorzakken dan is dit de allerlaatste keer dat ik plexiglas toegepast heb. Met de snelheid van levering en de juistheid van het op maar zagen is niets mis, alleen de duurzaamheid van het materiaal is bagger. Helaas voor mij geen 3e keer bestellen.

17 stycznia 2025

Beste Tristan,

Bedankt voor je feedback die je achter gelaten hebt. Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over je ontvangen bestelling.

Plexiglas is een uitstekend materiaal om te gebruiken in een terrarium. Wellicht dat door de manier van monteren er voor heeft gezorgd dat de plaat is door gaan hangen. Het is belangrijk dat je de platen altijd over de gehele lengte volledig ondersteund en fixeert om doorbuigen te voorkomen.

Ook voor je nieuwe bestelling van polycarbonaat is een juiste montage belangrijk, mochten we je hierover van advies kunnen voorzien dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice en helpen we je graag!

We gaan er vanuit dat met de juiste montagemethode je toch plezier hebt van deze tweede bestelling.

Oceniono na 5 z 5

Ik had een probleem met de plexiglas…

Ik had een probleem met de plexiglas platen m.b.t. lichtborden. 7 waren goed geleverd en één verkeerd besteld. Probleem lag in het diffuus licht wat op alle 8 borden gepresenteerd moest worden. Tja, de expert hebben me geholpen opaal wit 2 mm, dit was de goed. Netjes met de firma opgelost en een leuk kaartje als presentje ontvangen van hun. Erg attent. Deze firma is erg aan te bevelen.

17 grudnia 2024

Beste Henderikus,

Wat fijn om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen! Fijn dat je nu helemaal tevreden bent, we wensen je veel plezier met je bestelling!

Oceniono na 5 z 5

Plexiglas platen (voorzetramen) keurig…

Plexiglas platen (voorzetramen) keurig op maat netjes afgewerkt en voorgeboord afgeleverd binnen aan paar dagen.
Één van de deel-leveringen was incompleet, maar na melding daarvan is dat de volgende dag direct kostenloos nagezonden.

6 stycznia 2025

Beste Jeroen,

Bedankt voor je positieve feedback, en fijn dat je zo tevreden bent met je bestelling.
Vervelend dat een deel van levering in eerste instantie incompleet was, maar fijn dat dat snel is opgelost.

We wensen je veel plezier met je bestelling!

Oceniono na 1 z 5

Bestelling gedaan en betaald maar niet ontvangen

Bestelling gedaan en betaald, maar bij bezorging werd gemeld dat ik niet thuis was maar dat was niet zo. Eerst kreeg ik de melding dat ik niet thuis was toen kreeg ik de melding dat het bezorgd was Gemeld bij Kunstofplatenshop dat dit niet waar was en toen kreeg ik te horen dat zij daar niets aan konden doen

17 grudnia 2024

Beste Geert,

We betreuren het dat je problemen hebt ervaren met de bezorgdienst. Dit is uiteraard niet de service die wij nastreven en we willen deze zaak daarom samen met je op gaan lossen.

We willen je vragen contact op te nemen met onze klantenservice zodat we een onderzoek kunnen starten bij de bezorgdienst. Op die manier gaan we er voor zorgen dat we jou bestelling toch bij jou thuis krijgen!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej