Küchenkompane Recenzje 110

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3,7

Oceniono na 3 z 5

Bestilte et knivsæt, modtog det forkerte. Havde lidt problemer med at komme i kontakt med dem, men de reagerede meget hurtigt på den oprindelige anmeldelse her og gav mig derved nogle brugbare kont... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Scam of the worst kind money withdrawn from my account never received any track and trace or products that I paid for they do not answer emails and when trying to call they do not answer the phon... Zobacz więcej

1. Sklep z przyborami kuchennymi
  2. Produkcja noży
  3. Sklep z nożami

Napisane przez firmę

Tak, fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse her. Men glem ikke at kontakte vores kundeservice først, hvis du har spørgsmål eller problemer - send en e-mail til kuechenkompane.dk@gmail.com, så hjælper vi dig med det samme. Fordi vi ønsker, at du skal være 101% tilfreds! Din partner til skarpe køkkenknive!

3,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 71% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Hurtig kundeservice

Nem og hurtig hjemmeside.

De knive der kom så godt ud, men var ikke særlig skarpe og skaftet var glat.
Jeg skrev en dårlig anmeldelse og få dage efter blev jeg kontaktet af deres kundeservice.
Det var positivt at de reagerede så hurtigt og vi fandt ud af det sammen.

28 sierpnia 2022

Kære Christina,
Tak for din feedback, det sætter vi stor pris på. Vi er glade for at høre, at vores kundeservice kunne løse problemet. (Til læsere - du får meget hurtigere et svar, hvis du skriver direkte til os på info@kuechenkompane.de)

No BS

No BS. Fast delivery and great pruducts.

11 lipca 2022

Odpowiedź od Küchenkompane

Thank you for your great review :-)

5 stars

Everything good! Fast delivery and good quality.
Definitely recommendable

30 czerwca 2022

Odpowiedź od Küchenkompane

Thank you for this great recommendation, we are glad that you took the time to write this review.

Beautiful knifes

Beautiful knifes! Amazing delivery and good job from the support👍🏻

8 czerwca 2022

Odpowiedź od Küchenkompane

Thank you very much for this nice review, we are very happy about this.

Oceniono na 2 z 5

Der Magnetstab war bei Erhalt gebrochen…

Der Magnetstab war bei Erhalt gebrochen und nicht abgeschliffen.

8 kwietnia 2022

Kære Catja,

Du var sikkert ikke klar over, at vi har en god kundeservice på kuechenkompane.dk@gmail.com, og derfor vil jeg gerne tilbyde dig min hjælp.
Først undskylder vi for den transportskadede knivholder, selvfølgelig ville denne blive ombyttet helt gratis.
Vi har allerede kontaktet dig pr. e-mail.

Oceniono na 5 z 5

Produktet lever op til det lovede

Jeg er meget tilfreds med leverings tid og kvaliteten på knivsættet er i top

4 kwietnia 2022

Odpowiedź od Küchenkompane

Tusind tak fordi du tog dig tid til at give os denne fantastiske anmeldelse, det sætter vi virkelig pris på.

Top nice

Rigtig godt værktøj til dit køkken.
Hurtig levering og godt indpakket.

26 marca 2022

Odpowiedź od Küchenkompane

tak for din flotte anmeldelse og for at du tog dig tid til at give den, det sætter vi virkelig pris på.

Billedet snyder lidt

De ser ikke helt ud som på billedet. Både skaft og blad. Men mest bladet, det fremstår som mørkt og råt. Dette er i virkeligheden bare blankt som normale knive. Men de er stadig pæne og er glad for dem. Pænere end så mange andre kedelige knivsæt

26 marca 2022

Odpowiedź od Küchenkompane

Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse og tak for din værdifulde kommentar. Vi arbejder hele tiden på at forbedre fotovisningen yderligere, og derfor placerer vi allerede nu kundebilleder lidt længere nede på hjemmesiden.

Oceniono na 5 z 5

Købte asiatiske knive til en god pris

Købte asiatiske knive til en god pris. Jeg bestilte en lørdag og onsdagen efter var knivene kommet fra Tyskland til Danmark. Super gode knive ligger godt i hånden, meget skarpe også er vægten lige tilpas. Første indtryk super godt.

9 marca 2022

Odpowiedź od Küchenkompane

Tak for din meget gode anmeldelse og for den tid, du har brugt på at skrive den. Vi sætter pris på enhver feedback.

Gode priser

Gode priser, og hurtig levering af varer👍👍

7 marca 2022

Odpowiedź od Küchenkompane

Tak for denne fine anmeldelse, det er vi meget glade for.

Oceniono na 4 z 5

Hurtig levering, ingen problemer, super tilfreds..👍

5 marca 2022

Flotte gode knive

Det er et reelt firma
de leverer topkvalitet
hurtig leverence
dem vil jeg anbefale ALLE

25 lutego 2022

Odpowiedź od Küchenkompane

Tak for din gode anmeldelse, vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt og undskylder for den første forkerte levering.

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik bestilt de forkerte varer som jeg returnerede. Pengene for de returnerede varer blev hurtigt betalt tilbage til min konto.

Det er god service 👍

21 lutego 2022

Odpowiedź od Küchenkompane

Tak for din serviceanmeldelse, og vi er glade for at have været i stand til at hjælpe dig.

Hurtig levering. Perfekt vare 👍👍

19 lutego 2022

Oceniono na 3 z 5

Forkert leverance som er udredet

Bestilte et knivsæt, modtog det forkerte. Havde lidt problemer med at komme i kontakt med dem, men de reagerede meget hurtigt på den oprindelige anmeldelse her og gav mig derved nogle brugbare kontakt oplysninger.
Nu har jeg så modtaget et korrekt sæt, og en lille ekstra ting for ulejligheden.

Den hurtige respons herinde har hjulpet en del på mit syn på virksomheden, og knivene virker upåklageligt.

17 lutego 2022

Kære hr. Østergaard Nielsen,
Tak for din feedback, vi bestræber os på at gøre alle kundeoplevelser behagelige, og vi er virkelig kede af, at forsendelsesfejlen opstod.
Vi vil gerne løse dette så hurtigt som muligt og finde en løsning, der fungerer for dig. Vi havde allerede skrevet til Dem, men havde ikke modtaget noget svar.
Vi vil gerne løse dette så hurtigt som muligt og finde en løsning, der fungerer for dig. Skriv venligst en besked direkte til os på denne e-mail contactkuechenkompane.de@gmail.com, og vi vil med glæde drøfte dette i detaljer!

Oceniono na 5 z 5

Jag lagar relativt ofta mat tillsammans…

Jag lagar relativt ofta mat tillsammans med min fru, så knivar har inte alltid varit så viktiga för mig. Men jag kunde inte vara utan dem på grund av deras utseende... Jag har aldrig haft så vassa knivar, kött, frukt etc. går igenom som smör. :)

11 lutego 2022

Meget meget tilfreds!

Stødte på en reklame på nettet med et vildt godt tilbud. Slog til, og få dage efter havde jeg knivene i køkkenet. De er vildt skarpe og helt klart købet værd 😊 kan stærkt anbefales, hvis man elsker at lave mad. Det gør madlavningen nemmere med gode redskaber.

11 lutego 2022

Tak for din venlige anmeldelse, det betyder meget for os.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej