Jag lagar relativt ofta mat tillsammans med min fru, så knivar har inte alltid varit så viktiga för mig. Men jag kunde inte vara utan dem på grund av deras utseende... Jag har aldrig haft så vassa kni... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bestilte et knivsæt, modtog det forkerte. Havde lidt problemer med at komme i kontakt med dem, men de reagerede meget hurtigt på den oprindelige anmeldelse her og gav mig derved nogle brugbare kont... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Scam of the worst kind money withdrawn from my account never received any track and trace or products that I paid for they do not answer emails and when trying to call they do not answer the phon... Zobacz więcej
Købte asiatiske knive til en god pris. Jeg bestilte en lørdag og onsdagen efter var knivene kommet fra Tyskland til Danmark. Super gode knive ligger godt i hånden, meget skarpe også er vægten lige til... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tak, fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse her. Men glem ikke at kontakte vores kundeservice først, hvis du har spørgsmål eller problemer - send en e-mail til kuechenkompane.dk@gmail.com, så hjælper vi dig med det samme. Fordi vi ønsker, at du skal være 101% tilfreds! Din partner til skarpe køkkenknive!
Falkenkamp 21, 22846, Norderstedt, Niemcy
Odpowiada na 71% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Rigtigt flot og fint knivsæt. Hurtig levering. Kan ikke være bedere.

Odpowiedź od Küchenkompane
Jeg havde bestilt en LÆDERTASKE TIL KNIVSÆT til opbevaring af mine gode knive. At jeg får en rigtig god kvalitet til en hel fantastisk pris gør ikke oplevelsen dårligere. Men Post Nord kunne ikke finde ud af at levere den på min adresse, et mindre højhus hvor alle døre er låst og hvor man skal ringe på. eller bare smide en seddel i min postkasse at jeg kunne hente pakken på posthuset. vi har være hjemme hele tiden. Jeg modtager en mail fra Küchenkompane kundeservice at Post Nord har sendt pakke retur, vi får nu en god "snak" hvad der der kunne være gået galt, de tilbyder at prøve sende sende pakken igen, vel og mærke omkostningsfri for mig, og denne gang lykkedes det. Jeg synes det var stor og meget flot af Kückenkompane at yde den service, det viser hvor seriøse firmaet er. Stor tak til Christian Becker fra kundeservice.

Odpowiedź od Küchenkompane
Nemt at bestille og hurtig levering. Fantastiske knive. Virkelig et godt køb. Er ikke sidste gang jeg handler med jer.

Odpowiedź od Küchenkompane
Ich habe vor ein Messerset bestellt.
War zuerst mit der Schärfe der Messer nicht zufrieden so habe ich den dazugehörigen Schleifer bestellt
Ich muss sagen auch mit dem Schleifer war ich bicht zufrieden, setzte mich mit dem Kundenservice zusammen
Das Team ist so was von zuvorkommend, freundlich und hilfsbereit.
Die schreiben sogar an Wochenenden zurück und sind sehr bemüht.
Sie haben mir erneut eine kostenlosen Schleifer zugesendet.
Die Fragen auch bach ob man zufrieden ist.
Ich muss sagen das Team ust spitze
Danke bitte bleibt do wie ihr seid, ihr seid toll
Liebe Grüße
Elisa

Odpowiedź od Küchenkompane
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.