Hvad er det, i 1* kunder klager over ? Opsigelse af abonnement : Log in på kundeservice.nu Med dit abonnement og postnummer - Klik på abonnementsdetaljer, hvorefter d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Altid venlig og hjælpsom . Ved henvendelse om programmer eller pc problemer vender de hurtigt tilbage med en løsning og svar. Der er mange gode og nyttige programmer og vejledninger i bladet som... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De sender kun en regning, og hvis du ikke betaler sender advis en rykker som koster dig 100,- ekstra. Du skal bruge din email til at logge ind, men de er ikke engang tilbøgelige nok til at skrive en e... Zobacz więcej
Få mere glæde af din pc med Komputer For Alle. Her finder du pc-hjælp, test af computere, software og hardware, nyheder og meget mere. Besøg www.komputer.dk - hjemmeside for Danmarks mest læste computermagasin.
Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Min bedømmelse ligger i at jeg gennem mange år af flere omgange vender tilbage, må vel være alle de gode emner i bladet som hele tiden bliver fulgt op, så man hele tiden kan følge udviklingen samt den gode hjælp der er til rådighed

Odpowiedź od Komputer For Alle
Altid venlig og hjælpsom .
Der er mange gode og nyttige programmer og vejledninger i bladet som giver stor viden om pc.
Har været abonnement gennem mange år på Komputer bladet da den giver mig meget viden når jeg gerne selv vil installerer og sikre min og andres pc.

Odpowiedź od Komputer For Alle
Jeg synes egentlig flertallet af artiklerne er gode og relevante. Men der mangler måske lige et spadestik dybere eller mere tekniske artikler. Flere how-to artikler beskriver hvordan man går igennem allerede ret pædagogiske wizards og er unødvendige. Og så mangler der helt klart en spil-sektion uden mangler bladet et fokus.

Odpowiedź od Komputer For Alle
Jeg er meget tilfreds med, at jeg endelig sagde JA - TAK til et abb. på Komputer For Alle

Odpowiedź od Komputer For Alle
Virker som om at man skal være meget inde i it verdenen.på trods af at jeg er typograf selvfølgelig gammel.

Odpowiedź od Komputer For Alle
Det er et rigtig godt blad, jeg lærer meget nyt og får genopfrisket gammel viden. Fordels Zonen der erstattede den månedlige dvd med programmer, er klart et hit🙂

Odpowiedź od Komputer For Alle
Har modtaget en kuglepen som man skulle kunne optage og afspille på, men den kan overhovedet ikke registreres på hverken pc eller laptop. Det var en velkomstgave for at tegne et abonnement på komputer for alle. Det er et flop som ikke har noget sidestykke. Er dybt skuffet.

Odpowiedź od Komputer For Alle
Artikler er værdifulde og kan bruges direkte

Odpowiedź od Komputer For Alle
Jeg meddelte bladet at deres adgang til Fordelszonen var nede, fik omgående (ca. en time) tak for anmeldelsen + en gave,
tak for det

Odpowiedź od Komputer For Alle
jeg giver jer kun 4 stjerner fordi det stadigvæk er svært at komme ind i fordelszonen.når det virker er det bare dejligt.

Odpowiedź od Komputer For Alle
Der er gode hjælp at finde hos Komputer for alle, og mange sikkerheds programmer at downloade.👍

Odpowiedź od Komputer For Alle
Det er et godt og oplysende blad.
"Spørg os" er der meget hjælp at hente, og her kan man få hjælp om det man ikke lige finder i bladet.
Tak for et godt blad.
Hilsen