Komputer For Alle Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Hvad er det, i 1* kunder klager over ? Opsigelse af abonnement : Log in på kundeservice.nu Med dit abonnement og postnummer - Klik på abonnementsdetaljer, hvorefter d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Altid venlig og hjælpsom . Ved henvendelse om programmer eller pc problemer vender de hurtigt tilbage med en løsning og svar. Der er mange gode og nyttige programmer og vejledninger i bladet som... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg synes egentlig flertallet af artiklerne er gode og relevante. Men der mangler måske lige et spadestik dybere eller mere tekniske artikler. Flere how-to artikler beskriver hvordan man går igennem a... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

De sender kun en regning, og hvis du ikke betaler sender advis en rykker som koster dig 100,- ekstra. Du skal bruge din email til at logge ind, men de er ikke engang tilbøgelige nok til at skrive en e... Zobacz więcej

1. Media i wydawnictwo

Napisane przez firmę

Få mere glæde af din pc med Komputer For Alle. Her finder du pc-hjælp, test af computere, software og hardware, nyheder og meget mere. Besøg www.komputer.dk - hjemmeside for Danmarks mest læste computermagasin.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

159 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Magasinet holder min viden ajour og…

Magasinet holder min viden ajour og giver forslag til optimering og løsninger samt ideer til udskiftning af it

14 sierpnia 2023

Hej Jørgen
Mange tak for de rosende ord og de 5 stjerner.
Med venlig hilsen Anne Katrine, Bonnier Kundeservice.

Skulle desværre give en stjerne øv

Skulle desværre give en stjerne øv

Jeg har 2 gange nu frameldt nyhedsbrev men de kommer sgu stadig

6 sierpnia 2023

Hej igen Henrik
Vi har ikke modtaget noget svar fra dig, så vi kan desværre ikke behandle din sag. Selvom vi rigtig gerne vil finde en løsning, bliver vi nødt til at afvente, indtil vi har hørt fra dig. Du er altid velkommen til at kontakte Bonnier på mailadressen: KS@bonnier.dk, eller kundeservice på telefon: 39 10 30 00.
Med venlig hilsen Anne Katrine, Bonnier Kundeservice.

Godt blad

Godt blad (komputer for alle) til en god pris.

2 maja 2023

Hej Mowit
Mange tak for de rosende ord og de 5 stjerner!

- meget langsom respons

- meget langsom respons
- op til 7 hverdage respons på mail til kundeservice
- utilstrækkelig svarkompetence på telef. henvendelse
- forskellige oplysninger på website og leveret produkt

1 maja 2023

Hej Harm
Tak for din anmeldelse. Vi værdsætter din feedback, og den er hermed videresendt til redaktionen.

Med venlig hilsen Sine, Bonnier Kundeservice

Oceniono na 5 z 5

Perfekt blad og levering.

Perfekt blad og levering.
Bladet ingeholder mange gode råd og oplysninger. Dejligt det både kan ses på nettet og i fysisk form.
Super godt start tilbud.

Hej Pia
1000 tak for en flot anmeldelse, og de 5 stjerner.

Oceniono na 1 z 5

Telefonservice eller mangel på samme.

Ringede i dag til Komputer For Alle, men den betjening jeg fik i telefonen var simpelthen under lavmålet. Magen til flabet betjening har jeg da sjældent været ude for.

27 kwietnia 2023

Hej Poul
Vi vil rigtig gerne undersøge din sag. Vi har derfor anmodet om flere oplysninger via Trustpilot. Så snart du har godkendt anmodningen, vil vi undersøge sagen og herefter kontakte dig. Vi ser frem til at høre fra dig

tilfreds med Jeres opdatering af PC

tilfreds med Jeres opdatering af PC, og mobiltelefon. Jeres Forum er også en sidegevinst. Jeres side med tilbud. Om programmer. Med Jeres forundersøgelse, grundige forklaringer. Jørn Hansen

Hej Jørn
Mange tak for din anmeldelse, de pæne ord, samt de 4 stjerner!

Godt tilfreds

Godt tilfreds, MEN der skal altid være plads til forbedringer.

Hej Poul
Mange tak for din anmeldelse, samt de 4 stjerner!

Information

Hej
God information og klar besked
Venlig betjening kundeservice

Hej Søren
Mange tak for de rosende ord til Kundeservice og for magasinet , samt de 5 stjerner.

Fordelszonen og velkomstgaver

Fordelszonen og velkomstgaver, jeg ellers ikke ville få, samt afprøvning af div. Soft / hardware

Hej John
Mange tak for din anmeldelse, samt de 5 stjerner!

Oceniono na 3 z 5

Det er fint med de tilgængelige…

Det er fint med de tilgængelige programmer, men kun enkelte har generel interesse.
Der er for meget uinteressant forklaring af basale ting og for stor fukus på overvågning, ekstra routere, sikkerhedslagring af store datamængder o.l.

Hej Otto

Oceniono na 5 z 5

Sendte en anmeldelse til Komputer for…

Sendte en anmeldelse til Komputer for alle, om, at jeg ikke havde fået "gaven" Guide til Windows 11.
Må have sovet i timen :-( da det jo var en E-bog.
Sorry til Komputer for alle. Ret skal være ret :-)
min fejl.
Så I får selvfølgelig de 5 stjerner.
Sorry sorry :-/

23 marca 2023

Hej igen Svend
Mange 1000 tak for den flotte anmeldelse, og de 5 stjerner!
Det er godt du fandt e-bogen.
Du ønskes alt vel!

Gode ting de har

28 lutego 2023

Hej Keld
Tak for de pæne ord og de 4 stjerner!

Oceniono na 3 z 5

Lidt tungt at få det trykte eksempel.

Lidt tungt at få det trykte eksempel.

Hmmmm ......

8 marca 2023

Hej Bjarke
Tak for din anmeldelse. Vi værdsætter din feedback.
Jeg har forsøgt at kontakte dig via telefonen.
Du er meget velkommen til, at kontakte kundeservice på telefon: 39 10 30 00 vedrørende dit abonnement.

Manglende gave ved tilbud af 2 numre ☹️

Tilbuddene er fine nok for 2 numre + en gave.
Man skal bare ikke være sikker på, at gaven nogensinde kommer.
Min tips og tricks til windows 11, eller hvad den hed, har jeg aldrig set skyggen af ☹️☹️☹️

7 lutego 2023

Hej Svend
Tak, fordi du deler din oplevelse. Vi vil gerne komme til bunds i den her sag. Derfor har vi anmodet Trustpilot om flere oplysninger. Lige så snart du har godkendt anmodningen, undersøger vi sagen, og derefter kontakter vi dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vedr. Windows 11 bogen, dette er en E-bog, som du kan hente på fordelszonen. Dette har du fået oplyst i din ordrebekræftelse.

Med venlig hilsen Anne Katrine fra Bonniers Kundeservice.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej