Hvad er det, i 1* kunder klager over ? Opsigelse af abonnement : Log in på kundeservice.nu Med dit abonnement og postnummer - Klik på abonnementsdetaljer, hvorefter d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Altid venlig og hjælpsom . Ved henvendelse om programmer eller pc problemer vender de hurtigt tilbage med en løsning og svar. Der er mange gode og nyttige programmer og vejledninger i bladet som... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg synes egentlig flertallet af artiklerne er gode og relevante. Men der mangler måske lige et spadestik dybere eller mere tekniske artikler. Flere how-to artikler beskriver hvordan man går igennem a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De sender kun en regning, og hvis du ikke betaler sender advis en rykker som koster dig 100,- ekstra. Du skal bruge din email til at logge ind, men de er ikke engang tilbøgelige nok til at skrive en e... Zobacz więcej
Få mere glæde af din pc med Komputer For Alle. Her finder du pc-hjælp, test af computere, software og hardware, nyheder og meget mere. Besøg www.komputer.dk - hjemmeside for Danmarks mest læste computermagasin.
Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Hvad er det, i 1* kunder klager over ?
Opsigelse af abonnement :
Log in på kundeservice.nu
Med dit abonnement og postnummer -
Klik på abonnementsdetaljer, hvorefter du kommer til Abonnements betingelser. Under dette, står der Opsig
Klik på OPSIG, og klik så efterfølgende, på de spørgsmål, der bliver stillet ! -
Husk at opsige, før du modtager, dit sidste magasin !
Nemmere kan det da ikke være . . . . .

Odpowiedź od Komputer For Alle
Har et prøveabonnement til Komputer For Alle, som jeg havde store forventninger til. Men jeg er slemt skuffet. Det synes som om, at Komputerbladet er et dække for et salgskatalog for billige kinesiske varer fra Kemu. Har jeg behov for at handle med Kemu, har jeg ikke brug for at betale for Komputer for Alle som mellemled. Så er det billigere, at handle direkte med Kemu. Abonnementet bliver IKKE fornyet!

Odpowiedź od Komputer For Alle
Har fået svar på mit indlæg, hvor der medfølger et link til Kundeservice som jeg kan udfylde en formular ang. mine problemer.
Det er alt sammen meget godt der er bare det lille problem at det ikke virker, for siden acceptere ikke fluebenet i (jeg er ikke en robot).
Så det hjalp mig ikke.

Odpowiedź od Komputer For Alle
Jeg tegnede et abonnement på komputer for alle og modtog (efter lang tid) den lovede velkomstgave, et videokamera i en kuglepen. Desværre var den defekt, så jeg henvendte mig til kundeservice, hvor en flink dame lovede at sende en ny. Det er snart to måneder siden og intet er sket. Den "gave" kan jeg vist kigge i vejviseren efter.

Odpowiedź od Komputer For Alle
Jeg har lige fået trukket 944.55 Kr. for noget jeg har opsagt sidste år (28 Sep. 2024) ja de er svære at komme af med, jeg vil så absolut gå videre med sagen, Jeg ved ikke hvorfor man bliver bundet på hænder og fødder når man har haft noget med jer at gøre og ja i holder på jeres kunder så til nye medlemmer tænk jer rigtigt godt om før i klikker på ok for medlemsskab... Jeg ved ikke hvorfor at i ikke bare gør hvad kunden beder om. Glemte lige at i skriver at i svarer inden for en uge, hmmm ja det siger jo ikke så lidt om jeres kundeservice...

Odpowiedź od Komputer For Alle
Umuligt at melde sig ud. De lover det "Er bare" men det er ikke muligt at få kontakt, eller at finde et sted at afmelde sig. Det er modbydeligt, og bedragerrisk!.
SVAR:
JAJA JERES STANDARD SVAR, VIRKER HVERGANG... DET HAR JEG JO ALLEREDE GJORT, OG DET HAR IKKE VIRKET. LIGESOM FOR ALLE DE ANDRE, DER SIDDER I SAMME FÆLDE. FØJ

Odpowiedź od Komputer For Alle
Jeg har fulgt Komputer for alle over nettet og også af og til haft glæde af dem. derfor bestilte jeg et abonnement.
Da bladene desværre er for tekniske til min efterhånden gamle hjerne, ville jeg afbryde mit abonnement efter 6 blade. Der var dog hævet for næste periode.
Jeg traf en utrolig venlig medarbejder i telefonen, der tilbød at de ville stoppe midt i denne periode og de ville så refundere pengene for de blade jeg ikke fik. Super god betjening. Jeg vil fortsat bruge jer på nettet til de småting min hjerne måske kan forstå.(-:

Odpowiedź od Komputer For Alle
Jeres workflow omkring at logge ind første gang virker bare ikke. Når jeg så svarer på den fremsendte mail så bliver den ikke læst (og nej den hedder ikke noreply)
Heldigvis fik jeg god hjælp da jeg ringede.
Dårlig bruger oplevelse og totalt indforstået at alt det spændende ligger ind under fordelszonen.
Det kan gøres meget bedre.
--------
Tak for svaret som desværre cementerer min forståelse af manglende interesse i at hjælpe kunderne.
Det her er ikke mit problem, der er jeres.
Vis dog lidt konstruktiv interesse.
Så røg vi ned på en stjerne

Odpowiedź od Komputer For Alle
Jeg har fået windows 11, så jeg kiggede på nettet, her fandt jeg” Komputer for alle” har en folder med oplysninger om det nye Windows 11, det kostede kr. 100,- det købte jeg, jeg fik nu ikke oplysninger om Windows 11 men et tidsskrift, der står meget andet i. Jeg troede sagen var afsluttet, men nu har de trukket DK 399,80 for et tidsskrift, som jeg ikke er interesseret i. Jeg har sagt den aftale op, som jeg ikke har indgået , men det hjælper ikke.

Odpowiedź od Komputer For Alle
Gave defekt. Kundeservice har ikke svaret på klage efter 1 måned, selvom de lover svartid på max 1 uge. Hold jer væk fra KOMPUTER FOR ALLE . Kundeservice er ubrugelig. Helle hvor mange skal jeg skrive til jer. Når man skriver får man svaret at i svarer inden for 7 dage. Hvordan kan 7 dage blive til 35 dage. Jeres svartid er en by i Rusland total udslettet.

DÅRLIG
Blade kommer ikke, velkomstgave virker ikke og måtte ringe flere gange inden den kom. Deres mailadr. fungerer ikke og samarbejdet med Bonnier er skabt til at lande mellem 2 stole.

Odpowiedź od Komputer For Alle
Jeg tilmeldte mig en velkomstpakke bestående af 2 blade og en gave. Heldigvis opsagde jeg abonnementet igen, da jeg lige ville have tid til at finde ud af, om det var noget for mig.
Jeg har aldrig modtaget det andet blad. Jeg kontaktede kundeservice og blev informeret om, at de havde skiftet leveringspartner, og at der var problemer med den nye partner. Det blad, som jeg skulle have haft, skulle være udkommet den 15. marts. Vi har nu den 9. april, og jeg har stadig ikke modtaget det.
Hvilket vel egentlig også kan være ligegyldigt nu, for selvom mit blad ikke er dukket op, og jeg ikke har haft mulighed for at se, hvad de anbefaler, så er mit abonnement jo udløbet, og der er dermed lukket for adgang til den software, der kommer med bladet, fra deres hjemmeside.
Det er åbenbart kunderne, der skal betale prisen for fejl mellem Komputer For Alle og deres samarbejdspartnere.
Jeg kunne dog godt lide indholdet af det ene blad, jeg modtog, derfor får i 2 stjerner.
------------------------------------------------------------
Opdatering: Jeg snakkede med kundeservice, som beklagede fejlen meget og gav mig to ekstra blade gratis. Desværre dukkede de heller aldrig op. Så jeg fik alle mine penge tilbage og fik lov til at beholde det blad og den velkomstgave, jeg allerede havde modtaget. Kundeservice har været rigtig søde og hjælpsomme hver gang, jeg har snakket med dem.

Odpowiedź od Komputer For Alle
Tips og test er i top. Smartphones fylder for meget. Linux fylder for lidt. Ingen afsnit om programming whatsoever. De sidste to koster to stjerner.

Odpowiedź od Komputer For Alle
Der er ikke så meget at skrive om, bladet udkommer hver måned med interessant læsning. Og så har jeg holdt bladet siden den første udgave i vist nok 1996

Odpowiedź od Komputer For Alle
Godt alsidigt computer-blad. Omfatter PC, mobiltelefoner, anmeldelser af diverse tjenester og god brevkasse.

Odpowiedź od Komputer For Alle
Jeg bruger mit abonnement som en opslagsbog. Hvis jeg har et computer problem, så kan som regel finde en løsning i abonnementet