Vandaag kwam Marthijn bij ons inmeten. Dit ging zeer professioneel en we hebben super goed advies gehad en daarom ook direct een bestelling geplaatst. Marthijn nam hier echt de tijd voor en is een zee... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Bestelling gedaan bij topjaloezien. Alles wat mis kan gaan is misgegaan. 2x een verkeerde maat ontvangen. Een paar keer een afspraak gemaakt maar dan kwam er niemand opdagen. Bleek er zieken te zijn... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Goede uitleg , je kan samen brainstormen welk raambekleding het beste past. Vriendelijk , goede uitleg , top advies. Voor en nadelen worden echt goed uitgelegd. Ik ben heel tevreden weet zeker dat mij... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Martijn heeft ons geadviseerd mbt aanschaf jaloezieën. Erg plezierig en ter zake kundig. Direct offerte gemaakt en besteld. Dennis kwam ook exact op de aangekondigde tijd. Ook erg sympathiek e... Zobacz więcej
Bij Kirsch maken we raamdecoratie op maat eenvoudig, persoonlijk en zorgeloos. Met bijna 1000 oplossingen helpen wij je je bij het vinden van raamdecoratie die perfect past bij jouw interieur én ramen. Je kunt eenvoudig online bestellen of kiezen voor onze gratis en vrijblijvende inmeetservice aan huis. Onze adviseurs nemen kleur- en materiaalstalen mee en helpen je bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw woning. Ook montage behoort tot de mogelijkheden. Waarom klanten kiezen voor Kirsch: * Raamdecoratie volledig op maat * Gratis en vrijblijvende inmeetservice aan huis * Persoonlijk advies * Hoogwaardige kwaliteit * Eenvoudig online bestellen * Inspirerende collecties voor ieder interieur Bij Kirsch combineren we vakmanschap, service en maatwerk om van ieder huis een stijlvol thuis te maken. [www.kirsch.nl](https://www.kirsch.nl) Belangrijk: Ben je klant van Topjaloezieën? Vanaf 19 mei 2026 neemt Kirsch Topjaloezieën over. Hiermee bundelen we onze ervaring en service om je ook in de toekomst de kwaliteit en persoonlijke begeleiding te bieden die je gewend bent.
Stany Zjednoczone
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Advies en expertise in een prettige setting bij je thuis, wat wil je nog meer!
Inmeetafspraak is makkelijk in te plannen. Na inplannen van afspraak wordt je goed op de hoogte gehouden. Inmeetafspraak gaat vriendelijk, juiste uitleg en informatie.
Goede voorlichting en uitleg van degene die in kwam meten.
De snelheid van inmeten en levering en het product zijn prima. De montage leverancie die de prijs behoorlijk maakt is echter erg matig en het geld niet waard. 1 raamwerk sluit niet goed af echter een kitrandje maken is teveel moeite en kan je alsnog zelf doen. Ook zat 1 hor scheef wat eerst werd ontkent. Nadat mijn man de waterpas vroeg kon het ineens wel opgelost worden. Volgende keer kies ik liever voor een en bedrijf wat waar voor zijn geld levert.
Een jaar en 7 maanden geleden hier kunststof jaloezieën gekocht,laten inmeten en gemonteerd.Bij toeval door schilderwerkzaamheden ontdekt dat het kunststof binnen kozijnen (2 jaar geleden geplaatst) los zijn gescheurd van de binnenmuren,zowel keukenraam voor en achternaam.Eigenaar kunstof kozijnen bedrijf bij mij thuis geweest en geconstateerd dat de jaloezieën nooit op deze manier bevestigd hadden mogen worden vanwege het te zware gewicht Gebeld en tig mails en dan nu eindelijk een reactie..ze komen kijken naar de schade en nu maar hopen dat er een eerlijk oordeel komt wie verantwoordelijk is voor de schade aan mijn kunststof kozijnen.
Het woord ‘Top’ past perfect bij de bedrijfsnaam Topjaloezieën. Dat bleek wel uit de plaatsing van onze jaloezieën thuis: Top kwaliteit, een vriendelijke, bekwame en hulpzaam monteur, en een vlekkeloze service. We zijn zeer tevreden en dankbaar!”
Goed advies, goede tips, prettig in de omgang.
Absoluut een aanrader!
Zeer vriendelijk en vakbekwaam geholpen
Plisse-hordeur is van goede kwaliteit. Enige jammere er aan vind ik dat het met haartjes sluit en niet met magneet. Martijn is komen inmeten en heeft mij vervolgens uitgebreid telefonisch met het monteren geholpen (ik had een gekke plint waarvan ik niet wist wat er mee te doen). Hij heeft de tijd genomen om het uit te pluizen en mee te denken. Een collega van hem gaf echter advies waar ik niks mee kon, dus wie je treft was in mijn specifieke geval van cruciaal belang.
Vriendelijke man
Netjes in de omgang
Wacht op de levering dus van het resultaat kan ik niks zeggen.
Geweldige service! Martijn is komen inmeten en heeft mij goed geadviseerd de juiste keuze te maken.
deze mijnheer die mijn inzethorren kwam inmeten heeft mij ook goede adviezen gegeven omtrent de situatie bij het raam
Wij hadden Martijn als adviseur tijdens inmeten en advies.
Het was een heel gezellig maar ook goed adviserend gesprek. Meer dan tevreden!
Enige wat we jammer vonden is dat er qua kleur keuze minder mogelijk was dan op voorhand was verteld.
Ik adviseer topjaloezieen sowieso want eerlijk advies is heel belangrijk bij een grote uitgave mbt raambekleding. Helaas hebben we dat bij een ander bedrijf heel anders meegemaakt waardoor we verkeerd hebben aangekocht en nu problemen ervaren.
Gelukkig hadden we niet alle ramen daar besteld maar hebben we dit uitbesteed aan topjaloezieen.
Topjaloezieen maakt dit nu ruimschoots voor ons goed. Heel fijn.
Nu nog aankoop doorzetten als we zeker zijn over de kleur.
@Martijn nogmaals dank
Terrible company. Worst customer service and quality of product. Have the measurements service by the company and they made the measurements and decide the color as well. Took 3 weeks to arrive and have to wait another 3 weeks because only came one part and not full. After that the other part came but different color. They took another 2 weeks to deliver the correct color but design was different from the others! Worst is that the measurements is incorrect. The screen can come off any time because it’s wrong measurements. Never recommend this kind of company without any responsibility and bad service and costumer service!
We zijn enorm goed geholpen door Martijn, hij gaf goed advies en was heel duidelijk over de mogelijkheden die er waren. Uiteindelijk 3 mooie easy click plisségordijnen kunnen bestellen voor een ingewikkelde hoek in onze keuken.
Afspraak voor inmeten rolhor was keurig op tijd, netjes telefoontje voor komst, inmeten vlot en duidelijk. Direct prijsopgave en later offerte per mail.
Opdracht is inmiddels gegeven. Wij hebben al een zelfde rolhor, die bevalt goed.
Martijn kwam bij ons de ramen inmeten en was uiterst secuur en professioneel. Hij legde mij precies uit wat de opties waren en heeft nauwkeurig gemeten. Wat ook fijn is, is dat hij de sticker (die het midden aangeeft) heeft laten hangen, zodat wij het netjes kunnen monteren.
Martijn was vriendelijk en meedenkend. Ik raad topjaloezieën zeker aan!
Eerlijk en constructief bedrijf. Heeft de zaken goed op orde. Is duidelijk en eerlijk.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.