Banner for Kirsch BV

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vandaag kwam Marthijn bij ons inmeten. Dit ging zeer professioneel en we hebben super goed advies gehad en daarom ook direct een bestelling geplaatst. Marthijn nam hier echt de tijd voor en is een zee... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestelling gedaan bij topjaloezien. Alles wat mis kan gaan is misgegaan. 2x een verkeerde maat ontvangen. Een paar keer een afspraak gemaakt maar dan kwam er niemand opdagen. Bleek er zieken te zijn... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Goede uitleg , je kan samen brainstormen welk raambekleding het beste past. Vriendelijk , goede uitleg , top advies. Voor en nadelen worden echt goed uitgelegd. Ik ben heel tevreden weet zeker dat mij... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Martijn heeft ons geadviseerd mbt aanschaf jaloezieën. Erg plezierig en ter zake kundig. Direct offerte gemaakt en besteld. Dennis kwam ook exact op de aangekondigde tijd. Ook erg sympathiek e... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Bij Kirsch maken we raamdecoratie op maat eenvoudig, persoonlijk en zorgeloos. Met bijna 1000 oplossingen helpen wij je je bij het vinden van raamdecoratie die perfect past bij jouw interieur én ramen. Je kunt eenvoudig online bestellen of kiezen voor onze gratis en vrijblijvende inmeetservice aan huis. Onze adviseurs nemen kleur- en materiaalstalen mee en helpen je bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw woning. Ook montage behoort tot de mogelijkheden. Waarom klanten kiezen voor Kirsch: * Raamdecoratie volledig op maat * Gratis en vrijblijvende inmeetservice aan huis * Persoonlijk advies * Hoogwaardige kwaliteit * Eenvoudig online bestellen * Inspirerende collecties voor ieder interieur Bij Kirsch combineren we vakmanschap, service en maatwerk om van ieder huis een stijlvol thuis te maken. [www.kirsch.nl](https://www.kirsch.nl) Belangrijk: Ben je klant van Topjaloezieën? Vanaf 19 mei 2026 neemt Kirsch Topjaloezieën over. Hiermee bundelen we onze ervaring en service om je ook in de toekomst de kwaliteit en persoonlijke begeleiding te bieden die je gewend bent.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!
Ik ben erg blij met mijn bestelling bij topjaloezieën.nl. De service was vanaf het begin top: vriendelijke communicatie en alles werd duidelijk uitgelegd. De levering kwam precies zoals afgesproken, netjes binnen het aangegeven tijdvak. De jaloezieën waren stevig en zorgvuldig verpakt, waardoor alles in perfecte staat aankwam. Al met al een zeer betrouwbare webshop met oog voor kwaliteit en klanttevredenheid. Aanrader!

18 kwietnia 2025

Deskundigheid

Deskundigheid van de meneer die hier is geweest. Hij had alle details bij zich waardoor een perfect jalozie geïnstallerd kan worden.

18 kwietnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Bezoek aan huis was oké

Bezoek aan huis was oké. Vond enigszins de keuze in plissé’s tegenvallen.
Vreemde is dat ik nog steeds geen offerte heb ontvangen. Wel een email of ik wilde beoordelen hoe het bezoek aan huis was.
Vanmiddag gesproken met klantenservice maar tot op heden zit er niets in de mail.

Oceniono na 5 z 5

Top voor inmeten horren en snelle bezorging

Superfijne inmeetafspraak gehad met een medewerker die écht meedacht en niet per se alleen maar wilde verkopen. Uiteindelijk voor minder ramen dan aanvankelijk gedacht een hor laten inmeten, en die werden in minder dan 2 weken bezorgd. Ze net zelf in de ramen geplaatst, en echt megablij mee. Aanrader!!

16 kwietnia 2025

Vriendelijke vakkundige service

Ronald heeft ons heel vriendelijk geholpen, ons van alle informatie voorzien en goed advies gegeven. Alles was binnen no-time opgemeten. De offerte was snel binnen, en vragen er over werden snel beantwoord.
We hebben de producten nu besteld, maar nog niet binnen.

Horren laten inmeten

Horren laten inmeten. Keurig op tijd, vriendelijk, netjes gemeten. En offerte binnen een paar uur ontvangen. Top!

Volgende keer weer naar Topjaloezieen

De medewerker van Topjaloezieen, die bij ons kwam opmeten voor het plaatsen van horren, was zonder meer een klantvriendelijke man. Daarnaast gaf Remy ons eerlijk en duidelijk advies, waarbij alle voors en tegens de revue passeerden. De offerte was duidelijk opgesteld en de uiteindlijke prijs kan zonder meer concurrerend worden genoemd. Bij de volgende aankoop denken wij weer eerst aan Topjaloezieen.

14 kwietnia 2025

Aanrader

Vriendelijk en op tijd. Alle tijd om opties te bespreken. En een goede prijs.

14 kwietnia 2025

Gebroken trekkoorden

Een paar jaar terug jaloezieën besteld die ik nog steeds schitterend vind. Helaas waren bij een vriendin die ze daarna ook had besteld van één jaloezie de trekkoorden gebroken.

Contact met topjaloezieën opgenomen en na uitgebreid keurig contact vervangende onderdelen onderweg om hetzelf weer in orde te maken.

Top service! Helemaal geweldig!

10 kwietnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Afspraak inmeten door adviseur

Inmeetafspraak gemaakt en op de dag van de afspraak belde de inmeter een half uur van tevoren dat hij onderweg is. Was een ervaren adviseur die goed meedacht en alle mogelijkheden benoemde. Duidelijke en goed uutleg. De aangeboden offerte kon via hem eenvoudig worden aangepast, snelle afhandeling!

9 kwietnia 2025
Oceniono na 3 z 5

Inmeten raamdecoratie

Afspraak om in te meten voor raamdecoratie. In de afspraak bevestiging wordt ook genoemd dat er advies wordt gegeven. Er is opgemeten, maar advies is er niet gegeven. Voelde onpersoonlijk.

21 marca 2025

Super service

Men kwam voor een hordeur en al pratende bleek dit minder handig. Vervolgens werd er ook de tijd genomen voor raambekleding. Geen druk en prettig advies. Daarnaast ook een goede service!
En niet onbelangrijk een redelijke prijs!

1 kwietnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej